Kirstens profile

Reviews (4)

Bullburger

Iskolde burgere !

Jeg havde store forventninger til Bull, men blev dybt skuffet .. Til 99 kroner pr. menu forventer man da i det mindste at burgeren er VARM ! Min mand og jeg fik serveret en iskold burger !!
Et par velsmagende pomme frites retter ikke op på det !!!

Prisen taget i betragtning er det bare sååååå langt ude at servere kolde burgere - McDonalds gør det bedre !

2 stjerner, fordi de er søde !

Aldi

Slavelignende forhold

Hvorfor kan man ikke give minus ????
Måske er varerne OK og det er billigt, men medarbejderne arbejder under slavelignende kontrakter ! JEG sætter ihvertfald ikke mine ben i den butik !!
http://avisen.dk/det-kraever-aldi-i-kontrakten_164466.aspx
http://politiken.dk/tjek/ECE1614648/kunder-passer-aldi-naar-kassedamer-skal-tisse/
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-50076048:aldi-m%C3%A5-gennems%C3%B8ge-ansattes-biler.html
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/04/29/073052.htm#.T6VQaSb6d_I.facebook

FONA.dk

De er så flinke hos Fona

Husker I det slogan ??? Det var nok fordi de overhovedet ikke var flinke hos Fona !!!

Nu er der nok forskel på kædens butikker, men for nogle år siden var jeg ude for en ubehagelig oplevelse med Fona.

Min nabo, en ældre dame i et lejlighedsbyggeri i København døde. Jeg gik til begravelsen og mødte de får pårørende hun havde, der kom langvejs fra. De spurgte pænt om min nabos lejede fjernsyn kunne stå hos mig indtil Fona kom efter det - naturligvis kunne det det. Jeg ringede til Fona og fortalte hvor de kunne hente fjernsynet.

Efter 3 uger i min lille entré var jeg dødtræt af fjernsynet. Da min veninde samtidig manglede et fjernsyn lånte jeg det til hende og ringede til Fona og fortalte hvor de kunne hente det !!!

Efter yderligere 6 UGER ringede de fra Fona og forlangte at JEG skulle erstatte et BORTKOMMET fjernsyn !!!!!! Jeg gik fuldstændig op i det røde felt og truede med sagsanlæg m.m. - medarbejderen blev tavs og så sagde han "du får lige min chef" !!!! En utrolig UBEHØVLET fyr kom til telefonen og nærmest hvæsede at han nok skulle pudse en advokat på MIG - på trods af, at jeg bare havde gjort en sød gammel dame og hendes familie en tjeneste.

Til sidst klaskede jeg røret på og afventede et søgsmål.

Jeg hørte aldrig noget, min veninde fortalte at efter et par uger kom en flink ung knægt fra Fona og hentede fjernsynet.

Hun måtte så ud og købe fjernsyn - det blev IKKE hos Fona...

Flyttefirma JONAS

Fin service - højt humør

Flytning fra København til langt pokker i vold ude på landet på Fyn i 2005 - Jonas havde taget munden LIDT for fuld (vi fik afslag i prisen fordi vores flyttelæs var en tur over midtjylland) så vi sad fra kl. 11 om formiddagen til midnat med havemøbler og intet andet !!!! Gudskelov havde vi starinlys, en kass øl samt rødvin og nogle venner kom med mad..... Det var sommer og dejligt vejr, så intet problem. Til gengæld fik vi ganske gratis bragt nogle effekter de havde glemt i kælderrummet og vi blev heller ikke bonnet for nogle flyttekasser vi havde ødelagt.

Kan anbefales.
Kirsten

Kirstens profile

profile image of Kirsten
Kirsten
Reviewer
Female, 1956
Glamsbjerg, Denmark

About