Anne Melchior Jensens profile

Reviews (7)

www.SmartKids.dk

Altid en skøn shoppingoplevelse.

Jeg har ofte handlet via smartkids/smartguy/smartgirl/smartmen, og det har altid været problemfrit. Det fedeste er, at det er gratis og let at bytte tøjet. Der er et stort udvalg af diverse brands og størrelser.

Vistaprint

Ekceptionel betjening

Til trods for at jeg havde godkendt designet på vores bryllupsinvitationer men var utilfreds med det færdige produkt, jeg fik tilsendt, rettede de det gratis, og da jeg så klokkede i det igen og bestilte forkert, fik jeg pengene tilbage for en ordre, som allerede var afsendt. Dét er god service. Vil klart anbefale Vistaprint til andre.

Smartkidz

Ingen klager fra en erfaren køber.

Som man kan se af overskriften, har jeg ingen klager ift min bestilling, som ankom hurtigt. De har fedt børnetøj til billige penge.

Svanebutikken.dk

Hurtigt og billigt!!

Som overskriften siger, så er produkterne til yderst rimelige priser, og så er de økologiske, hvilket bestemt er et plus, når man skal købe tøj til de små.
Bestillingen blev sendt med det samme og kom dagen efter.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Ikea

I'm looooooooooooooovin' it!

Ikea er suveræn! Møblerne er funktionelle og moderne og til en god pris. Man finder ALTID noget, når man er i Ikea. Og så er maden billig, og der er exceptionelle forhold for børnefamilier - man kan endda købe babymos, hvis det skulle være. Klart min yndlingsbutik.

Abecca

Smertefrit

Hjemmesiden er lidt uoverskuelig - jeg kunne godt have brugt at man kunne sortere varerne efter størrelse. Jeg købte et par moccasiner og måtte klikke ind på alle varerne for at se, om de fandtes i den størrelse, jeg skulle bruge. Men ellers var der ingen problemer.

Andando

Upåklageligt

God, hurtig og fejlfri service. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

Anne Melchior Jensens profile

profile image of Anne Melchior Jensen
Anne Melchior Jensen
Reviewer
Female, 1978
Aalborg, Denmark

About

A fool's paradise is a wise man's hell. A being of higher faculties requires more to make him happy, is capable probably of more acute suffering, and certainly accessible to it at more points, than one of an inferior type; but in spite of these liabilities, he can never really wish to sink into what he feels to be a lower grade of existence.