Simon Bové-Christensens profile

Reviews (17)

DMI

Bruger altid deres tjeneste

Jeg bruger altid deres tjeneste på Android og på nettet til at se hvordan vejret bliver, i stedet for at bruge de andre medier, da jeg tit føler at de tager fejl af vejret... Hos dmi har stort set altid tjek på det :)

DSB

Billigt nok, men altid forsinkelser

Jeg rejser end del mellem Fyn og Sjælland og bruger derfor DSB..
Deres priser er udemærkede, men de er meget tid forsinkede og det er ret irriterende for os kunder...

Det er heller ikke altid at deres personale/ansatte som er lige flinke, og nogen gange taler de direkte grimt til en..

GLS Denmark

De levere hurtigt og varerne har ikke taget skade

De levere altid hurtigt og når jeg har fået leveret af dem så har jeg aldrig modtaget en skadet pakke, i forhold til Post Danmark, som nærmest altid smadre mine forsendelser...

Proshop

Levere hurtigt og gode priser

Jeg har handlet hos dem nogle gange og de levere hurtigt og er ofte de billigste på hele internettet..
Kun haft gode oplevelser hos dem og har smidt mange mange tusinde kroner hos dem :)

Danske Bank

Fin service og god netbank.

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Danske Bank og de er flinke at tale med. Dog ved jeg ikke hvordan det er med at optage et lån, da jeg endnu ikke har haft brug for det, men mon ikke også det er nogenlunde nemt hvis man kan stille sikkerhed for dem...

Alt i alt, en god oplevelse...

DR

Elendigt udvalg og sindsyge priser

DR har et elendigt udvalg af produkter til Danskerne, og så stjæler de jo nærmest fra os...
Selvom man ikke bruger deres tjenester, aldrig ser en eneste DR kanal og aldrig lytter til deres elendige radio. Og frem for alt aldrig besøger deres hjemmeside, så har de alligevel lov til at sjæle næsten 2500 kr. fra mig om året... Det er forrykt.. Jeg har også overvejet at skille mig af med tv og pc for at undgå deres svindel, for det er den eneste måde at undgå at betale deres forrykte gebyrer, eller hvad de nu kalder det..

Nicolai found this review useful

Facebook

Elsker Facebook, men

når det er sagt, så har de nogle virkelige problemer med privatheds indtillingerne og det at de kan sælge mine oplysninger til andre virksomheder, og alligevel bliver jeg derinde :P
Men når Google får lanceret deres plus tjeneste, så hopper jeg derover og det bliver sammen med de fleste af mine venner, da vi ikke stoler på Facebook...

Ikea

Gode priser

Ikea har altid gode priser på møbler og andre produkter, dog er kvaliteten ikke altid i top, men hvad kan man forvente til sådanne priser :)

Hotmail

En af de bedste på markedet..

Super design og de er aldrig nede, man kan altid komme på ens mail og man får masser af plads online til sine mails..
Min primære mail ligger hos dem, og så har jeg min sekundære hos Google, og så min "reklame/spam" mail hos yahoo..
Og den smugle spam som kommer til ens hotmail bliver for det meste også sorteret væk, så alt i alt en god service :)

Netto

Gode priser, men lidt ulækkert i butikken.

Netto har altid gode priser på stort set alt og de får masser af sjove små dimser hjem hver uge, dog er deres butik her i Svendborg lidt beskidt og ulækker at handle i, men det vender mig sig stille og roligt til :)

Mcdonalds

Elsker smagen af deres friture :P

Men når det er sagt, så giver de nogen gange en kold mad og det er ikke i orden, hvis det når at blive koldt, så må de smide det ud og ikke bare give det til en kunde og så håbe på at han er kommet så langt væk fra butikken at han ikke gider at køre tilbage, men fra nu af tjekker jeg det altid inden jeg forlader deres "restaurant"..
Men ellers, så elsker jeg smagen af den fede mad, og jeg er så heldig fra naturens side at jeg ikke tager på :)

Jysk

Fine varer og gode priser

Skulle have et café sæt, havde set det online til en billig pris, men det vidste de ikke noget om i butikken, så jeg måtte lede igennem deres avis for at finde samme produkt og prisen, før jeg kunne "overbevise" medarbejderen om prisen på produktet..
Synes godt de kunne stole lidt mere på deres kunder, eller de i hvert fald selv undersøgte om denne påstand var korrekt, da jeg føler at de tror jeg lyver for dem, og hvorfor skulle jeg dog gøre det...

Men alt i alt, kvaliteten af deres produkter er fin og de er billige i forhold til andre forretninger.

Martin found this review useful

Google

Elsker Google og deres produkter

Jeg elsker Google og alle deres perfekte produkter og deres åbenhed omkring alt. Bare fortsæt det gode arbejde :D

TELMORE

Super kundeservice, priser kunne være bedre.

Deres kundeservice er altid venlig og løser de problemer man har.
Dog kan de ikke følge med de andre teleselskaber når det kommer til hvad du får for pengene. Der mangler en ordentlig mængde data i deres pakker i forhold til andre selskaberselskaber med samme priser. Så man får lidt mindre for pengene, men de har et godt netværk, så det hjælper lidt på det hele :)
Det ender nok med at jeg bliver hos dem og betaler de 50 kroner for at få noget mere data i mit abonnement. Men lidt ærgerligt er det da, at de ikke er med i konkurrencen som alle de andre...

HOBBYFLY ApS

Udemærket..

Fik mine varer nogenlunde hurtigt, der gik, så vidt jeg husker omkring 3 eller 4 dage. Varerne havde ikke taget skade under transporten, men det er nok mere held end forstand, da der kun var et meget tyndt lag bølgepak rundt om min fly.
Supporten er meget flink, der var dog en af mine mail som de først besvarede en uge senere, men ellers var der en god kontakt mellem dem og mig og de havde nogle gode forslag til hvad jeg skulle købe.

Alt i alt, ikke den hurtigste butik på nettet, men de levere varerne og de har gode priser, så jeg vil godt anbefale dem til andre, dog kunne supporten og indpakningen godt forbedres, da postdanmark ikke behandler deres post særlig pænt normalt...
Men jeg var heldig denne gang :)

Online-Tasker.dk

Hurtig levering

Jeg bestilte kl. 3 om natten til fredag og lørdag morgen kom pakken med posten, super leveringstid.
Har ikke snakket med dem, så kan ikke sige noget om kundeservice, men prisen og levering kunne vist ikke blive bedre :)
Godt arbejde :)

www.printerpatroner.dk

Gode og billige

Min oplevelse indtil videre er meget god, de var de billigste på hele internettet og jeg har dermed sparet 200 kr. hos printerpatroner.dk i forhold til hos Fona.
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, da jeg lige har bestilt, men hvis jeg ikke modtager den i god behold, så vil jeg ændre denne anmeldelse, og ellers så har jeg modtaget pakken i god stand og i ordenlig tid..
Min oplevelse hos printerpatroner.dk har været god :)

Simon Bové-Christensens profile

profile image of Simon Bové-Christensen
Simon Bové-Christensen
Reviewer
Male, 1990
Marstal, Denmark

About

Jeg er en ung mand i tyverne som handler stort set alt på nettet, er pt under uddannelse til skibsfører og bor i Svendborg.