Morten Hansens profile

Reviews (4)

HWT

Super

Seriøst site, imodsætning til Hardwareonline.dk (børnehaveonline.dk)

HardwareOnline.dk

Et sygt sted.

Hvad der egentligt skulle forestille at være et hardware forum er i virkeligheden et forum for problem børn i alle aldre hvor de kan få afløb for deres frustrationer over deres dårlige liv i hverdagen.

Dette eksempel er blot ét ud af mange.

http://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?tid=484582&fid=10

Læs selv kommentarene igennem i den ovenstående tråd, og vurder derefter om hvorvidt de børn/unge som der befinder sig på hardwareonline er helt normale.

Som det tydeligvis kan ses i indelægget i linket er det meget normalt for brugerne på hardwareonline at tilsvine hinanden på det groveste, hvilket jeg slet ikke vil kommentere yderligere.

Som regulær bruger af forummet, må jeg konstatere at den generelle seriøsitet af forummet ligger meget lav, sammenlignet med andre langt mere seriøse sites.

Jeg kan kun anbefale alle seriøse brugere af søge væk fra dette forum, og istedet brugere langt bedre og langt mere seriøse sites istedet.

Eksperten

Dejligt website.

Brugerne er flinke og meget seriøse, man kan mærke at det er gode mennesker samt atmosfæren er behagelig at befinde sig i. Kan kun anbefales.

Danske Bank

Middelmådig

Må sige at selvom jeg har været kunde i danske bank i mange år, er det desværre gået ned af bakke den sidste tid. Jeg syntes generelt at service niveauet er faldet en del, desværre.

Opdatering 18. August. 2011: Jeg har henvendt mig til danske bank, og klaget over det svingende serviceniveau, og det ser ud til at de har taget det til sig. De er generelt blevet bedre til at besvare mails hurtigere og mere effektivt.

Morten Hansens profile

profile image of Morten Hansen
Morten Hansen
Reviewer
Male
Jyderup, Denmark

About

Glad forbruger med kendskab til hardware og IT. Flittig bruger af onlinebutikker dog med nogle få jeg foretrækker mere end andre.