Saaens profile

Reviews (7)

www.SmartGirl.dk

Fantastisk site!

I har helt sikkert vundet mit hjerte med fri fragt og bytte - gør at jeg altid tjekker om i har varen jeg søger, før jeg går andre steder hen! Og genialt at man kan shoppe til hele familien sammen sted! Its a keeper!

Trendyshop

Kunne andre webbutikker lære noget af!

Handler helt sikkert her igen - gode tilbud, ekstrem hurtig levering og fornuftige fragtpriser. I sig selv meget afgørende for hvor jeg handler, og får mig nemt til at finde et andet sted, hvis de er urimelig høje! Thumbs up herfra - dejligt at se at mindre webbutikker kan give seriøs konkurrence til de større!

Babadut

Fåes ikke bedre!

Dag til dag levering er vejen frem! Ikke sidste gang jeg handler der, og kan kun anbefale andre at gøre det samme!

e-scarf

Enorm hurtig levering!!

Som altid en fornem service, bestilte lørdag sen aften og havde det mandag morgen! Og med en fast lav leveringspris, hvilket som erfaren netshopper er alfa og omega for handlen, vil jeg anbefalde E-scarf til ALLE!

BrandFair

Perfekt!

Super service, hurtig levering og lave priser! 3 altovervejende grunde til, at jeg ville komme igen en anden gang!

MovieZoo.dk

Intet at sætte en finger på

Framragende service, som så mange gange før. Priserne og ekspeditionstiden er altid meget konkurrencedygtige. Ydermere, har Moviezoo altid et super lagersortiment, således at der ikke skal ventes unødigt.. Lige præcis sådan skal en webshop fungere i 2011...!

Houseofkids

Hurtig og problemfri leverance

Kan på det varmeste anbefale HouseOfKids, til alle jer, der gerne vil handle hos en onlinebutik, der har et stort og bredt udvalg af mærkevarer. Kun positive ord herfra.

Saaens profile

profile image of Saaen
Saaen
Reviewer
Female, 1984
Denmark

About