CByeByes profile

Reviews (14)

SmartGuy.dk

Fem fede stjerner

Det er altid lettere at forholde sig til noget, der er gået galt. Så har man masser af ord og kan skælde ud længe. Når alt går lige efter bogen, er det sværere at finde ord. Så, fem stjerner til SmartGuy.dk - mange webshops kan lære noget af jer.

Testiq

Ren svindel...

Man anbefaler bare ikke at tage en logisk test uden at informere om, at det koster penge.
Testen er skam god nok, men brug ikke ét sekund på de svindlere, der ender med at lænse din mobilkonto, hvis du trykker forkert. Alle kan vel undvære 50 kroner, men send dem hellere til Afrika eller andre trængende. Der ligger tonsvis af lødige, GRATIS tests på nettet. Skam jer, I platugler på www.testiq.dk!

Pink-Mule

Virkelig god service med hurtig levering

Først var vi lidt forsigtige med at købe noget fra Spanien, for flere e-cig shops havde rådet os imod det. Men online-svarene på vores forespørgsler var kvalificerede og responsen lynhurtig, selv om vi havde en masse af dem. Så vi bestilte (omend med track-and-trace der er ca. 100 kr. dyrere) og fik varerne i løbet af 2 dage. Bare i orden og fem stjerner hvis ikke det var fordi laderen til e-cigbatterierne kun var "Made in China" og ikke CE-mærket. Det er uansvarligt af sikkerhedshensyn, men ellers er Pink-mule.com et supergodt sted at handle. Websiden kunne være mere overskuelig, og der burde ikke være ventetid på produkter, man egentlig gerne ville købe her og nu, priserne er ok, ikke mere end det. Det er nogle af minusserne, men hellere give en realistisk pris for en god oplevelse, som vi fik, og igen: Brug track-and-trace og få levering hurtigere end moster Grethe i Tønder kunne nå at sende et almindeligt brev.

Postdanmark

PostDaloon - den ligger godt på posthuset

Besked om at afleveringen var forsøgt kl. 21 - hvor vi faktisk sad hjemme til kvart over og ventede på pakken fra shoeworld.dk. Vi er ikke døve og ved 100% at der hverken blev banket eller ringet på. Så man må bare fise ned på posthuset og bruge tid på dét. En førstegangsoplevelse for mig, men en kammerat har også prøvet det, ligesom min mor på 80, som ikke "bare" kan gå på posthuset. Nogen i post.dk burde skamme sig, hvis ellers han/hun kender betydningen af det ord.

Tuesday, April 2, 2013

Reply from Post Danmark

Hej

Hvis pakkebudet har været forbi jer uden at ringe på, så vil jeg gerne følge op på det.

Hvis I sender mig pakkenummeret på tpost@post.dk, så kan jeg undersøge, hvad der er sket.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

Easyshoes

Shoeworld ok....men Post Danmark trak ned

Alt i orden med varens tilstand: Meget fine priser, hurtig ekspedition, men - Post Danmark løj om leveringen. Vi var hjemme til klokken 21:15, og næste dag lå der besked fra Post Danmark: "Varen forsøgt leveret kl. 21...." Altså en lodret løgn.
Så kunne vi ellers bruge tid på at tage på posthuset og hente skoene. Svaret fra Shoeworld var, at jeg bare skulle brokke mig på posthuset. Ikke helt godt nok for den samlede oplevelse.

Cykelpartner.dk

Den femte for bolsjerne...

Ja, der lå to bolsjer i pakken med de cykellygter, der skal befri os for bøder efter de skærpede regler for cykellygter pr. 1. november. Samtidig kvik levering og track-and-trace samme aften som afsendelsen. Tip-top.

Stovsugerposer

4 nu. Mulighed for 5.

Ordren på ekspederet og fremme dagen efter - helt i orden. Det var dog lidt af et detektivarbejde at finde de rigtige poser til en 25 år gammel, velfungerende Electrolux. Hvis stovsugerposer.dk tog sig sammen og fik billeder af papstykket med på siden, kunne man identificere den rette pose langt hurtigere, og så ville det have været til 5 stjerner.

Cykler

Bedste markedspris & service i top

Højeste karakter for en god oplevelse: Hjelm, hjelmhætte og andet cykelgear sendt via GLS til København uden problemer. Trods markedets bedste pris var det overraskende, hvor kvik og personlig en service man får fra cykler.dk. Udover det forventede - derfor 5*

YouSee

You See kan ingenting

De lover en internetforbindelse, som igen og igen er ude af kraft - her på Frederiksberg med henvisning til et eller andet dodgy elskab, fx på Borups Allé. Jamen, så skil tingene ad! - Få noget på Frb. der virker og opfør jer som en professionel virksomhed! Det er I altså ikke p.t. og har ikke været det i de sidste 7 år. De arrogante eller uintelligente mellemledere, der ikke tør indrømme fejlene overfor deres chefer burde sige op her og nu, hvis de havde bare en lille smule selvrespekt. Hvad de tilsyneladende ikke har.

YouSee er en yderst useriøs virksomhed, der bør blive blacklisted hos alle brugere så hurtigt som muligt og lære af sine fejl ved en solid økonomisk nedtur.

Der findes enkelte, rigtigt søde supportmedarbejdere derinde, som er skyld i den ene stjerne. Deres indsats er fem værd, men nu er det virksomheden, der bedømmes som helhed. Skam jer, hvis I overhovedet forstår meningen af dét ord...

Tyge H. found this review useful

Gymnordic.com

Ok pris, hurtig levering, men en selvhenter

Den femte stjerne kommer måske senere, når jeg ved lidt mere om Gymnordic. Et lille minus er, at man ikke kender det nøjagtige leveringstidspunkt, så man kan planlægge at være hjemme. Så det endte med en tur på posthuset. Generelt for webshops burde det være muligt at vælge et frit leveringstidspunkt, fx om aftenen, når man arbejder om dagen.

Coolshop

Hurtig levering er altid fint

Gnidningsfri ordregang og levering. Fem stjerner vil jeg kun give til den internetbutik, der kan fortælle mig på sekundet, hvornår varen bliver leveret. Den, der kommer først med en sms-tjeneste, der kan informere modtageren om dette 4-5 timer i forvejen, får den femte stjerne.

Sprogbutik

Let og smertefrit

Hurtig levering uden slinger i valsen. E-mærkning samt bedste markedspris. Man kunne godt have skrevet i produktoversigten, at kurset i brasiliansk portugisisk IKKE indeholder et støttehæfte, men pyt med det. Kurset er som smagsprøve for absolutte begyndere fremragende i ren CD-form.

shop.universe.dk

Danfossuniverse, webshop:Teknisk ged men god, personlig service ved det opfølgende telefonkald

Jeg skulle bare købe en bamse til en nevø og er vant til at handle på webshop, men aldrig med så stor fejlmargin. Først blev der lagt en identisk vare oven i kurven. Forfra. Dernæst oplyste shoppen om et tilbud på fragt, men så blev der samtidig lagt en bog oveni (lol!). Forfra igen. Efter fem-seks gange lykkedes det endelig at bestille varen uden omsvøb. To dage efter ringede en venlig kvinde op fra Danfoss-universe og spurgte, hvorfor varen var sendt som "årskort". Jeg svarede, at jeg ikke kunne gennemføre min bestilling uden at tjekke boksen "sendes som årskort". Derfor var der ikke lagt fragtpris på, men hun gjorde en lang historie kort og lod mig få varen uden fragtomkostninger. Sweet! Og den kom hurtigt. Derfor 3 stjerner. O stjerner for teknisk indtryk og brugervenlighed...

CBB Mobil

Ussel dækning med CBB i København

100 meter fra min altan sidder tre mobilsendemaster, og dækningen er god herfra. Men går jeg ind i stuen eller ned i vaskekælderen ryger halvdelen af stregerne på antennesymbolet, og generelt lyder tre ud af fire samtaler, som om der gurgles hals på et badeværelse. Dertil kommer hyppige 1-2 sekunders udfald. CBB mener, at det "nok" er min telefon, den er gal med. Skifter jeg sim-kortet til mit hidtidige TDC duet, er der intet i vejen. Så-eh, byebye CBB/ Sonofon... Tak for en ok dækning fra altanen!

CByeByes profile

profile image of CByeBye
CByeBye
Reviewer
Denmark

About