Klaus Duelund Hermansen Riis´ profile

Reviews (4)

Kondomland.dk

Tilfreds

Jeg har handlet hos kondomland.dk et par gange. De leverer inden for kort tid, har fornuftige priser og deres produkter holder og virker som de skal :).

Coolshop

Super!

Jeg har bestilt PC og PS3 spil fra Coolshop de seneste 3 år og mener aldrig der har været noget at klage over. Så i fremtiden vil jeg selvfølgelig fortsætte handlen :).

Hi-Fi Klubben Danmark

Tilpas og dækkende service og information

Tilpas og dækkende service og information. Jeg handler gerne i Hifi-klubben i fremtiden. I al fald Kolding afdelingen, som har en god kundekontakt og er behjælpelige.

GAD

Dårlig info

Jeg handlede to bøger hos GAD inden for de sidste 14 dage i den tro at begge var almindelige bøger og IKKE e-bøger. Måske er det mig selv der har haft for dårlig overblik over sitet (hvilket jeg ikke føler)..........men jeg blev ret overrasket, da jeg fandt ud af, det var e-boger som jeg havde købt - hvilket ikke var min hensigt. Øv øv. Og at der så tilmed ikke er fortrydelsesret gør det jo bare endnu værre.

I fremtiden vil jeg ikke umiddelbart handle hos GAD!

-Klaus Riis

Wednesday, March 2, 2011

Reply from GAD.dk - Billige bøger online

Hej Klaus
Det er selvfølgeligt ærgelig at du ikke lagde mærke til at du stod på e-bogsfanen under e-bogs menuen da du bestilte bogen. I bogbeskrivelsen har vi med fed skrevet "Denne e-bog er til download - ved køb sendes et downloadlink via e-mail." netop for at undgå fejlkøb.

Godt nok er der ikke fortrydelsesret på e-bøger, men hvis du ikke har downloadet dem krediterer vi altid pengene hvis du skriver til os og gør opmærksom på at det var en fejl. Det kan jeg ikke se at du har gjort. Mail mig på info@gad.dk med ordrenummeret - så skal jeg krediterer pengene.

Venlig hilsen
Jesper Sode
GAD.dk

Klaus Duelund Hermansen Riis´ profile

profile image of Klaus Duelund Hermansen Riis
Klaus Duelund Hermansen Riis
Reviewer
Male, 1976
Kolding, Denmark

About

Nice dissolve...rnrnDrømmer om at tage flere armbøjninger på én arm end Mikkel Ib!