Jens Koch.s profile

Reviews (3)

Detur Danmark

Helt ny måde for mig at rejse på - bestemt en succes

Jeg har været på en af Detur's singleture med all-inclusive. Begge dele var helt nyt for mig, og generelt tiltaler all-inclusive konceptet mig ikke helt, fordi jeg kan godt lide at prøve forskellige spisesteder i løbet af ferien. Men på ferien havde Detur gået den gyldne middelvej, hvor der flere aftener i løbet af ugen var spisning på andre restauranter.
Når dette er sagt, skal jeg også med det samme fremhæve, at hotellets mad bestemt kunne have været ringere. Jeg spiste kun frokost på hotellet 1 gang i løbet af ugen, men det skyldtes, at jeg var på tur flere af dagene og spiste frokost her i stedet for. Deres aftensmad var god og tilpas varieret. Her tæller det også til hotellets gunst, at der var mulighed for at få lidt at spise, selvom vi ankom lidt over midnat.
Det var godt at rejse med Detur. Det var en god ferie - mange hyggelige mennesker og mange dejlige stunder om aftenen. Hertil skal også nævnes den flotte natur omkring byen (Alanya) - den fik jeg heldigvis også lejlighed til at opleve på tæt hold, da jeg var på landsbytur. Som turist sætter jeg altid stor pris på også at opleve landet udenfor de store turistområder, og det åbnede ferien mulighed for.
Detur er et rejsebureau, der kan anbefales. Gode guider, god information og et godt hotel. Der er stor sandsynlighed for, jeg rejser med Detur igen.

SAXO.com

Ingen problemer med levering

Jeg bestilte en bog hos SAXO, og den kom inden for kort tid. Ikke noget at sætte fingeren på her.

GAD

Problemfri levering

Købte den gamle bog "Sult" af Knut Hamsun. Bestilling og levering forløb uden problemer, og der er ikke noget at sætte fingeren på i denne retning. Eneste anke - som dog ikke kan klandres GAD - er, at jeg lidt over en uges tid senere så den samme bog på et antikvarisk bogmarked, hvor den var langt billigere. Netop en bog som "Sult" kunne jeg nok have fundet i et antikvariat til en lavere pris end de ca. 90 kr., jeg gav, men på den anden side er bogen af rigtig fin kvalitet, og min økonomi er trods alt ikke så stram, at det skal komme an på det.

Jens Koch.s profile

profile image of Jens Koch.
Jens Koch.
Reviewer
Denmark

About