Dorte Klerkes profile

Reviews (62)

Aquanauts

Great service and great prices

We ordered 2 set of aqualung finns, which are much cheaper at www.aquanauts.co.uk than we could find here in DK even with the shipping costs, which also are quite fair to ship to DK.

We will definitely use again.

Kingfish Dive & Travel

Problemfri levering og retur

Jeg købte 2 våddragter i forskellige størrelser hos www.kingfish.dk, da jeg var i tvivl om, hvilken der ville passe mig. Hurtig levering, dog havde det været rart at få at vide at ordren var sendt og evt. et trackingnr, men når levering er så hurtig gør det ikke så meget.

Den ene våddragt måtte selvfølgelig retur og her var der ikke nogen problemer, og pengene var meget hurtigt overført.

Det eneste, der kunne være dejligt var fri fragt (evt. ved bestemt beløb, jeg købte for over 4000 kr) og evt. fri retur. Til gengæld var de en af de få steder på nettet, der havde netop denne tynde våddragt.

Her handler vi helt klart igen.

Monday, March 24, 2014

Reply from Kingfish Dive & Travel

Hej Dorte,

Tak for din fine anmeldelse og feedback. Vi har selv savnet muligheden for at tilsende track og trace oplysninger automatisk, og bla.a derfor lancerer vi en ny hjemmeside inden for meget kort tid. På den nye side vil du få tilsendt track & trace nummer automatisk, ligesom vi vil tilbyde fri fragt ved køb for over 1.500 dkk. Vi ser frem til at betjene dig en anden gang.

Mvh Kingfish

Youread

Dejlig service, kunne lille fejl

Det er 2. gang jeg bestiller hos www.youread.dk og det har bare fungeret. De har altid de billigeste priser, og gratis levering.
Levering er hurtig og du får trackingnr.

Denne gang (5. dec) var der dog en lille fejl. Jeg plejer at få leveret mine pakker på arbejdet, men jeg kunne ikke forstå at der ifølge trackinnr stod min vare var udleveret, og jeg ikke havde fået nogen mail fra vores reception, som jeg plejer.
Så jeg sendte youread en mail kort før frokost. Jeg får intet svar, men kort tid efter ringer de, at den skulle være leveret på rette adresse.

Jeg går så ned i receptionen, og rigtigt nok ligger, der en pakke til mig, eller der er faktisk ikke navn på. Derfor havde receptionen ikke sendt en mail.

Jeg skriver tilbage til youread, at der ikke var navn på - som jeg hurtigt får svar på, at de vil fortælle pakkefolkene at være mere opmærksomme.

Så det hele endte godt, takket være et trackingnr.

Salling

Middelmådig service

Efter at have været nede i Salling Aalborg for at få at vide, at den vare Perfect foundation fra Nilens Jord ikke er på tilbud, at det formentlig kun er online, går jeg hjem for at bestille.

Det irriterer mig, at der ikke står noget på nettet, at det KUN er et online tilbud - jeg foretrækker tit at få tingene i hånden, især når jeg nu var forbi.

Salling har ikke noget med gratis fragt så må betale 25 kr, men vare er stadig betydeligt billigere (119+25 mod 210 normalpris), så jeg bestiller den, selvom jeg hader at betale fragt. Her kunne det have været dejlgit, hvis man kunne bestille og hente varen i en af deres butikker.

Bestiller varen lørdag den 28.12.2013, men regner med varen ville blive sendt mandag d. 30 eller måske tirsdag d. 31. december - det er jeg jo vant til med onlinebutikker, at der er hurtig afsendelse og levering. Men sådan går det ikke.

Jeg undrer mig og ser først nu inde på deres hjemmeside at de afsender inden for 3-10 hverdage! Ihh det er lang tid, og jeg kan allerede mærke hvor det bærer hen.

Jeg sender en mail den 3. januar for at høre, hvor den bliver af (et lidt irriteret mail), men får intet svar.

Den 6. januar får jeg så en mail om, at den er sendt. Så de har overholdt deres antal dage, men jeg synes stadig det er lidt for dårligt, at det skal tage så lang tid - ANDRE online butikker har ikke nogen problemer, hverken store eller små butikker.
Jeg nægter at tro, de får så mange bestillinger, når det tager så lang tid, men måske er der ikke nok bemanding.

I mailen er der vedhæftet et meget underligt trackingnr som IKKE virker, når man klikker.

"Du kan følge din forsendelse via Track & Trace nummer: 87243, 87243_2, 87243_3"

Hvad er pointen så? Jeg bliver jo bare mere irriteret af at det ikke virker og bekymret for om, der nu virkelig er afstendt noget.

Jeg har læst at andre har fået guldmærker, når de har købt på deres webshop - nu samler jeg ikke, og har ikke tænkt mig (de må da snart stoppe med de mærker), men der var ikke noget.

Varen kommer sikker frem, men jeg vil nok give andre ret, specielt flot var det ikke.

Så du skal ikke bestille noget, hvis du skal bruge det med det samme, men har du god tid, og er det tilbud, der ikke kan fås andre steder, så handl løs.

Jeg ville dog foretrække de havde gratis levering, evt. ved et bestemt beløb eller man kunne hente varen hos GLS eller i deres egne butikker.

Friluftsland

Fin service

Det er første gang, jeg har købt noget på www.friluftsland.dk, normalt handler vi fysisk i butikken. Men da de sandaler, jeg ville have var på tilbud er det jo ikke sikkert, de har den i alle butikker, når der var begrænset med hvilke størrelser, der var tilbage. Og med gratis fragt over 500 kr, så var det nemmere at bestille på nettet.

Det gik hurtigt nok, og der var næsten ikke behov for at bruge trackingnummeret.
Det er dejligt, det er muligt at bytte varerne i de fysiske butikker - men det blev heldigvis ikke relevant denne gang.

Det eneste, jeg savner er, at man kunne få gratis levering til døren eller at man måske kunne hente inde i butikken, hvis det nu bare var et spørgsmål om, man ikke havde tid til at komme derind, mens tilbuddet galt.

Men ellers ikke nogen anmærkninger, her handler vi helt klart igen, hvis vi har noget over 500 kr, der skal købes på én gang.

Matas Webshop / www.matas.dk

Nemmere end at købe i butikken

Det er anden gang, jeg har købt noget i matas' webshop. Fordelen ved webshoppen er helt klart, at man ikke skal rende rundt i butikken eller spørge en assistent hvor et bestemt produkt er, for det er jo nemmere at søge i webshoppen og smide den i kurven.

Ulempen er at man først får fri levering ved 599 kr (medmindre de kører kampagner), hvis dette beløb var noget lavere, ville jeg klart bruge det oftere. Leveringstiden er fin, men det er klart, står man og mangler akut er det jo rart, der er fysiske butikker til samme gode pris, medmindre det er specielle online tilbud.

Jeg bestilte fra webshoppen fordi de havde tilbud på 40 % på den concealer, jeg plejer at bruge + man fik en lille øjencreme med. Da jeg var ved at løbe tør for den jeg havde, købte jeg, så der var nok til gratis levering.

Det er nemt at markere at det skal have byttemærke og dejligt med lidt vareprøver, i hvert fald når man køber en del. Det der undrede mig var, at den ene prøve igen var til mænd, når mit indhold i kurven tydeligt kun var til kvinder (som det også var sidst). Der havde det været rart med lidt mere målrettet.

Det kunne faktisk være super, hvis man kunne vælge et x antal vareprøver på nogle produkter, som man kunne lægge i kurven - det har jeg set på en anden side, at de gør.

Heller ingen problemer med at få point for ens køb, nrå man er logget ind, får man dem faktisk mens pakken er på vej, hvilket jo er fint.

Her handler jeg gerne igen, især hvis de oftere kører gratis levering eller sætter grænsen ned - det er ikke så tit, jeg mangler ting til 599 kr på én gang :)

Sexshop.dk

Gode priser og hurtig levering

Købte en vare i juli hos www.sexshop.dk. De havde varen billigst og gratis levering. Og så er det dejligt nok tingene bare fungerer.

Hurtig og diskret levering, så man kan roligt få leveret til dit arbejde. Tak for det.

Monday, December 2, 2013

Reply from Scandia Trading ApS

Hej Dorte.

Tak for den fine anmeldelse... og velbekomme. Du skal være hjertelig velkommen en anden gang :-)

Med venlig hilsen
Bitten, sexshop.dk

Zalando

Gode priser og stort udvalg

Jeg har flere gange handlet på www.zalando.dk også hvor jeg har måtte returnere en vare, fordi den ikke var helt, som jeg havde forventet. Seneste har jeg bestilt en festtaske, som jeg skal bruge til den kommende firma julefrokost.

Priserne er gode, og det er tit muligt at finde rabatkuponer og få det lidt billigere. Fri fragt og retur er bestemt et must, som også Zalando har. Jeg savner dog lidt at man som stanard også kan købe på faktura, hvilket gør det mere oplagt at lave impulskøb eller købe flere størrelser af et produkt, fordi man ikke skal lægge ud. Første gang, jeg skulle have penge tilbage, gik der 3 uger men sidste gang ikke engang en uge - det er dejligt, det er blevet bedre.

Jeg kunne dog godt bruge at leveringen var noget hurtigere end 1 uge - det skal man lige have i tankerne - og man skal ikke bestille for sent, hvis man skal bruge varen på et bestemt tidspunkt.

Jeg kunne også godt bruge lidt flere billeder, videoer og deltajer om en vare. Især er det dejligt, hvis det er sko, at man kan se dem på en model, så man har en idé om hvordan de sidder.
- Faktisk fandt jeg enkelte fejl, hvor et billede af en anden taske havde forputtet sig, men det er selvfølgelig hvad der kan ske.

Friday, December 6, 2013

Reply from zalando.dk

Kære Dorte

Først vil vi gerne takke dig for din rosende anmeldelse. Det er altid utrolig dejligt at få feedback fra vores faste kunder.

Som udgangspunkt har vores kunder mulighed for at betale med betalingskort, PayPal og regning. Systemet kalkulerer hvilke betalingsformer, vi stiller til rådighed. Tilbud om betaling med regning bliver vurderet fra gang til gang. Hvis du ikke får muligheden føste gang, kan forholdene ændre sig ved din næste bestilling. Det er ikke muligt for os at manuelt påvirke denne beslutning, som af sikkerhedsmæssige hensyn dækker både kendte og ukendte faktorer.

Resultatet af evalueringen vil dog på ingen måde være en refleksion af din betalingsevne eller værdien af dig som vores kunde.

Vores leveringstid kan variere fra 2 til 6 hverdage, og størstedelen af vores kunder modtager deres pakke inden for et par dage. Vi arbejder hårdt på at give alle vores kunder en nem og bekvem oplevelse ved at handle hos os, og her spiller leveringstiden naturligvis en stor rolle. Da vi dagligt sender tusinde af pakker af sted til vores kunder i det meste af Europa, kan der desværre i enkelte tilfælde ske forsinkelser.

Vi sætter i øvrigt pris på din mening om hjemmesiden. Også her er vi i øjeblikket meget opmærksomme på at forbedre funktioner såvel som produktbeskrivelser og billeder, så indtrykket af varen bliver så præcist som muligt. Hvis du har konkrete rettelser er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi hurtigt kan få kigget på det.

Da vi hele tiden ønsker at forbedre vores serice, betyder det meget for os, at I giver jeres konstruktive mening.

Vi glæder os til at give dig endnu flere gode oplevelser, og ønsker dig en god jul.

Mvh
Team Zalando

Ekspert

Hurtig ekspedition og levering via netbutik

Min kæreste og jeg købte i maj en Apple Airport Express hos www.ekspert.dk. De var de billigeste, og der var fri fragt. Hurtig levering og produktet var i orden.

LIC NetShop

Ikke styr på noget

Vi bestilte en stor ordre hos www.lic.dk i slutningen af marts, og det fortryder vi den dag i dag.
Der går en 4-5 dage, så modtager jeg min pakke, men hvorfor fik jeg ikke en bekræftelse på at den var sendt for ikke at tale om et track 'n trace nr, der ville have været rart. Nå gladeligt åbner jeg den tunge pakke, men ser til min skuffelse af der mangler 2 flasker vin. Der står så en kommentar på fakturaen, at de ikke kunne levere vinen, da det vil tage flere måneder, og faktura/regning vil blive sendt. Nu havde vi betalt med dankort, så det undrede mig.
Hvordan kan det komme bag på LIC at der er flere måneders levering!! Varerne burde slet ikke stå på hjemmeside. Det samme kan siges om flere af deres produkter, der ikke er up to date. Vi bestilte også nogle dåser confit de canard - de havde 2 produkter en på 1350 og en på 1650 gram, den store var der tilbud på, så den købte vi men hvad fik vi - dem på 1350!?!

Nå der går flere måneder før vi pludselig kan se at pengene er trukket på vores konto - altså ikke noget eftersending af faktura. Og ikke nok med det, så har de været så frække at trække for hele beløbet! Vi har altså ikke fået vores vin men betalt for dem.

Jeg sender dem en mail, som der står man skal - men intet svar. Efter 1 uge ringer jeg til dem - hvilket også er lidt bøvlet, for den ene siger han ikke kan høre mig og smider på. Efter endnu et forsøg og forklaring til flere personer, kommer jeg frem til en person, der siger, der er blevet overført de penge, de kom til at trække for meget (men ville gerne tjekke igen, og overføre, hvis det ikke var gjort). Nu har jeg holdt øje med min konto hele tiden, men ikke lige den sidste dag.

Der er heldigvis kommet penge tilbage, så nu regner jeg med denne sag er afsluttet. Men næhhh nej, jeg får en mail her i torsdags om at de var kommet til at overføre beløbet 2 gange på 2 forskellige datoer. Da det ikke er et ret stor beløb og vi ikke tjekker vores konto for hver eneste post, havde vi ikke engang bemærket det.

Jeg får så at vide at jeg skal overføre til deres konto.

Men ikke engang det har de styr på! De har givet det forkerte kontonr. Så jeg må endnu engang skrive til dem. Egentlig synes jeg slet ikke de har fortjent at få deres penge tilbage, men da jeg er et ærligt menneske overfører jeg pengene efter at have fået det rigtige kontonummer.

Nu håber jeg virkelig denne sag er afsluttet. Det er i hvert fald en rodebutik, som vi første og sidste gang har handlet i! Faktisk har de heller ikke styr på deres varer nede i de fysiske butikker, især ikke hvis noget er på tilbud.

Frk.Mage

Fin service

Jeg skrev til www.frkmage.dk, da jeg kun skulle bestille lidt elastikker, om fragten virkelig skulle være 50 kr for så lidt. Men vi aftalte, at det kunne blive sendt som brev til 6 kr, så det fungerede rigtigt godt..

Figosmor.dk

Dejlig butik og godt udvalg

Jeg bestilte garn til 2 projekter. Det ene garn, har jeg længe ville strikke en trøje i, men jeg ville ikke give den fulde pris, da det efterhånden ville løbe noget op i pris. Da jeg så så www.figosmor.dk havde dem markant nedsat slog jeg til. Jeg var overbevist om, at det var lilla, jeg havde smidt i kurven, men det viste sig, da jeg kiggede nærmere efter, at det var mørkeblå. Jeg havde nemlig 3 lilla, derhjemme, om jeg kunne supplere med.
Straks sendte jeg en mail om fejlen, og jeg fik hurtigt svar. Og vi løste det hele, ved at jeg bestilte 3 ekstra nøgle og fik de andre ændret til en fin aquagrøn farve.
Det er et dejligt garn, og cardiganen er allerede et hit nu.

Leveringen var der heller ikke noget at sige til, her handler jeg helt klart igen, hvis de har noget, jeg lige står og mangler.

Cooloutdoor

Blandet

Jeg bestilte en fjällräven reporter lite vest som gave, og blev fristet af deres 25 % rabatkampagne. Til min store ærgelse, fik jeg så en meget automatiseret besked om, at varen ikke var der, ordren var annulleret og ingen penge hævet.

Nu skrev jeg så tilbage til dem, men hørte ikke noget. For umiddelbart kunne jeg jo godt bruge en anden farve. Men da jeg ikke hørte noget, og jeg meget snart skulle bruge vesten som gave, måtte jeg betale den fulde pris andetsteds.

Jeg kunne ikke finde nogle anmeldelser før, men det virkede også for godt til at være sandt.

NiceHair

Perfekt

Så dejligt billigt. Jeg fandt min concealer billigt hos www.nicehair.dk, og massen med en mascara, hårprodukter og noget læbepomade fik jeg bestilt en stor ordre. Dejligt med gratis fragt, 10 % rabat over 1000 kr, og så også lige en rabatkode fra nettet. Det er ikke værst, når det i forvejen er billigt.
Levering var hurtig og det var dejligt med trackingnr.
Her handler jeg helt klart igen, hvis de har det, jeg søger.

TLC Pharmacy

Great prices and delivery is free

It's nice to find new places where I can find items, which I can't usually find here in Denmark, or the prices at home is too expensive.

I bought a Mason Pearson brush (brittle & nylon) and 2 OPI nail polishes from www.tlcpharmacy.co.uk. Delivery was free even to Denmark, so there was no reason not to buy.

It was shipped quickly, and I know it takes a while to get here, but it would be nice to have som track 'n trace nr. One week later I had my products. I will use www.tlcpharmacy.co.uk again when possible.

Leahmaria

Udmærkede priser

Jeg bestilte en proteinspray hos www.leahmaria.dk, som var det eneste sted, jeg kunne finde, hvor der var gratis fragt.
Jeg savnede dog en mail eller lignende på, at min pakke var sendt - et track 'n trace nr havde også været godt, men til gratis levering, kan man ikke forvente det.
Det tog lidt ekstra tid, men stadig fair leveringstid.
Og så var den rigtig fint og sødt pakket ind. En lille skade i låget, men med lidt tape, kan det sidde fast.

Fandango

Udmærket

Jeg var i gang med at strikke en sweater, da jeg skal i gang med armene, og pludselig opdager, jeg mangler de rette strikkepinde (og jeg har ellers en hel del). Så da jeg ikke havde mulighed for at komme ind til byen de kommende dage, så var nettet jo en oplagt mulighed.
Jeg fandt flere steder, men www.fandango.dk reklamerede med gratis fragt, desværre havde jeg ikke lige forstået at gebyret for ekspedition var noget, man blev opkrævet, også selvom man har hentet sin pakke.
Jeg fandt så også det garn, jeg har ledt efter længe til en billig penge, så det skulle med.
Desværre sendte de pakken til min hjemmeadresse i stedet for til mit arbejde, som jeg havde skrevet. Det gjorde det lidt mere besværligt især fordi jeg gerne snart ville videre i mit strikkeprojekt. Posthuset ligger så dumt, hvor pakken ender, og man kan jo først hente det dagen efter. Det var ligefør jeg måtte vente en dag ekstra, da postbuddet havde glemt, der var 31 dage i oktober og ikke kun 30, og jeg kunne først hente d. 1. nov. Heldigvis fik jeg dem overtalt til at tjekke ude bagved.
Måske hvis jeg ikke var blevet fristet med garnet kunne det være i postkassen.

I hvert fald synes jeg det er lidt unfair at opkræve ekspeditionsgebyr, og man så selv skal ud og hente på posthuset, når man har bedt om at få det sendt til en anden adresse. Jeg er dog glad for det ikke var længere, tænk hvis man havde skulle sende det til gave til nogen, så havde det være upraktisk.

Pro-Outdoor.dk

Super hurtig ekspedition og levering

Jeg havde bestilt en Fjällräven reporter lite vest til gave som et andet firma, da jeg blev logget af deres 25 % rabat, men det viste sig de ikke havde varen hjemme.
Nu var tiden lidt knap, og det var ikke nemt at finde denne vest i størrelse XXL. Jeg fandt 2 steder, denne og en anden. Da www.pro-outdoor.dk havde gratis levering over 700 kr, ringede jeg til dem først. Jeg ville gerne sikre mig, de havde vesten på lager, og kunne sende med det samme inden, jeg bestilte på deres hjemmeside, da gaven snart skulle bruges.
Han var så flink til at undersøge om de havde den hjemme (det er vist et stort sted, så det kan tage lidt tid at finde alle varerne), men da han endte med at stå med den i hånden, skyndte jeg mig ind og bestille den. Efter nogle timer, var ordren sendt, og jeg fik den dagen efter på mit arbejde.

Fortsæt endelig den gode service.

Uniggardin

Det fungerede, dog kunne levering godt være hurtigere

Jeg var ikke klar over, da jeg bestilte mørklægningsgardinger (rullegardin) hos www.uniggardin.dk at det blev sendt fra Tyskland, hvorfor leveringstiden var lang. 1 uges tid. Heldigvis var det ikke så akut.
Gardinerne passede fint (men havde de lavet dem bare lidt større end den margin, vi havde iberegnet, var det nok gået galt), dog ville det være rarere, hvis der var mindre spild i siden, så der kom mindre lys ind.
Synes ikke de ruller helt så godt, som jeg havde forventet, og så går gardinet ikke helt så tæt ind til vinduet, da listen fylder mere.
Men i forhold til vores gamle, ødelagte løsning og selvfølgelig prisen taget i betragtning er der ikke noget at komme efter.

Umiddelbart kan jeg ikke forstå, hvorfor man skal angive højden på rullegardiner - vi bestilte med længe 100 cm, og det var meget meget længere, vel mere end dobbelt så langt. Men måske hvis man skal have det ekstremt langt, kan de lave de lave det længere.
Prisen var også ok, men mest fordi, der var 20 % rabat. Dejligt med gratis levering over et vis beløb.

Eyeslipsface

Uheldige produkter

Jeg bestilte d. 22. august en god håndfuld billige produkter hos www.eyeslipsface.dk, efter jeg havde læst meget ros forskellige steder, men det vist ikke alt, der er helt super. Varen er lidt tid om at komme frem, men da det er fra england er det jo forståeligt nok.

Jeg havde blandt andet bestilt en flydende øjeskygge, men da den kommer frem er den alt andet end flydende. Først har jeg problemer med overhovedet at åbne den, og da jeg efter nogle anstrengelser får den op, drysser det ud med pulver og applikatoren er lidt ødelagt. Sammen med denne og 2 andre øjenskygger, som ikke virker efter hensigten (men som dog ikke er tørret ud) og en neglelak, som løber meget, hvilket ikke gør det nemt at lægge et fint lag. Sender jeg en klage.
Der går lidt tid, så får jeg svar og bliver bedt om at svare på lidt spørgsmål og tage billeder af produkterne sammen med ordresedlen - ellers skal jeg sende produkter tilbage.

Jeg får at vide, at der kan godt noget tid inden reklamationen bliver behandlet. Men da det sker, kan jeg se på min konto, at pengene er overført og endda også for den neglelak, som jeg havde svært ved at kunne tage et ordentlig billede af. Så det var altid noget.

Hvis jeg skal købe noget der igen, vil jeg researche det endnu mere, før jeg køber (jeg synes ellers jeg havde undersøgt en del).

GLAMBOX.dk

Dårlig indpakning og rod i reklamation

Den 24. august bestilte jeg 3 produkter hos www.glambox.dk. Jeg får ikke nogen information om, at ordren er sendt, men kan pludselig se, at pengene er trukket, så jeg satser på den må være sendt. Levering er længere end jeg havde regnet med, nemlig 4 dage, men det viser sig, da jeg får pakken at der er lidt forklaring på det - pakken er nemlig sendt fra Sverige. Hvorfor de ikke bare skriver det på deres hjemmeside, at levering er fra Sverige og fragten derfor kan være forsinket - så ville folk jo alligevel købe.

Da pakken er sendt til min arbejdsplads, åbner receptionen dem, hvis indpakningen ikke ser god ud, og det må man sige, den ikke var. Jeg var meget skuffet, da jeg så, at den bare var sendt i et lille boblebrev - som bestemt ikke var beskyttelse nok.
Dette resulterede også i, at mine ting var smadret, noget mere end andre. Det værste var den vippebukker med varme, som endda var pakket i en ekstra metalemballage fra fabrikantens side - og gudskelov for det, for selvom den var ødelagt, og det var svært at få instrumentet ud, så det ud til den virkede.
Jeg sender straks en klage til deres support, og selvfølgelig virker deres chat ikke - den siger hver gang den er online og man skal sende en email. Det gør jeg så (sammen med billeder), desværre går der et par dage, inden jeg får svar - og det er ikke godt, når man i forvejen er ved at blive godt irriteret.
Endelig kommer svaret, de undskylder og sender med det samme en kode til gavekort på 100 kr, mens de undersøger sagen. Det er selvfølgelig godt nok med sådan et gavekort, men jeg havde ikke tænkt mig at bruge det, da jeg var irriteret - alligevel kigger jeg derind, og held i uheld, så var det produkt, som jeg havde overvejet at købe sat ned til 50 % og der var stadig fri fragt og med et gavekort på 100 kr - så kunne jeg ikke lade være med at købe det, da det ville koste mig 15 kr. Jeg var dog lidt spændt på indpakningen, da jeg i kommentarfeltet skrev, de skulle pakke bedre. Den var ikke bedre pakket, men heldigvis så den ikke ud til at være klemt så meget igennem en sprække, at den kun var mast meget lidt sammen.

Der går nogle dage, og så får jeg svar, at de gensender hele min ordren. Fint nok tænker jeg og tager 1 uge på ferie. Men da jeg kommer hjem, og der er gået lidt over 2 uger, er der stadig ikke kommet noget. Så må jeg kontakte igen. De beklager men, de kunne ikke forstå, hvad der var gået galt. De vil gerne sende mig det igen, men det ene produkt har de ikke på lager mere, hvorfor jeg kan få penge refunderet for dette. Fint nok tænker jeg, men egentlig ville jeg hellere have penge for det hele i stedet for de prøver at sende - men jeg regner med det er for sent.

Der går nogle dage, og jeg ser glad, at der er kommet penge på kontoen, men efter 1 uge er der stadig ikke nogen pakke til mig. Så jeg kontakter igen kundeservice (det tager altid 1-2 hele dage inden man får svar). At jeg ikke har fået og gerne vil have penge tilbage for resten, da de jo ikke kan finde ud af at sende.

I dag kan jeg så se, at jeg har fået mine penge, juhu, så slap jeg alligevel heldig igennem denne dårlige oplevelse, som jeg ikke vil gentage i fremtiden.

ezzence.dk

Forvirring

Jeg købte i juni en creme af Elisabeth Gierus hos www.ezzence.dk, da de havde tilbud, og det er billigere end andre steder.
Jeg hører ikke noget, og skulle til at skrive til dem, da jeg kommer en pakke til min arbejdsplads. Men det viser sig at være en andens ordre, og skuffelsen er derfor stor.
Jeg ringer til dem, men man kan ikke komme igennem, da røret bare smides på - jeg læser så på deres facebook at andre også har problemer, da telefonerne pludselig er lukkede.
Jeg sender en mail, som der ikke kommer svar på før dagen efter, og det formentlig først efter jeg havde skrevet til dem på facebook, som siger man skal sende dem en mail (ja men så svar da på den).

Så langt så godt. Jeg får at vide, at der selvfølgelig er sket en fejl, og de vil sende den igen (de havde jo trukket pengene).
Jeg kommer så hjem og kan se, der ligger en seddel fra posten om en pakke. Hmm det er jo lidt underligt for jeg havde jo bestilt til arbejdet, da jeg ikke er hjemme og da pakkeafhentning er et stykke væk. Lettere irriteret planlægger jeg dagen efter at hente den, men samtidig kommer der en pakke til arbejdet til mig dagen efter. Jeg åbner og der ligger min creme og pakken jeg senere henter på posthuset er også fra dem og en creme mere. Ingen af pakkerne indeholder en returlabel som lovet, så de kunne få den forkerte ordre tilbage.
Jeg brokker mig selvfølgelig pr. mail, og får da også lov til at beholde det hele (cremerne kan også kun holde sig til decemeber, hvor de normalt holder 1½ år). Det ville også koste dem ekstra i forsendelse og jeg slipper for bøvl.
Jeg slap heldig med denne oplevelse, og tror ikke jeg vender tilbage.
I hvert fald skal man ikke bestille hos dem med kort frist, hvis man f.eks. spontant skal bruge noget til en fødselsdag eller lignende, for udover længere levering end mange andre steder, så er man ikke sikker på at få den rigtige ordre.

Michael Øzturk found this review useful

Friday, August 17, 2012

Reply from Ezzence A/S

Kære Dorte

Tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive den. For os er det vigtigt med både ris og ros, selvom vi selvfølgelig helst vil have ros.

Vi er meget kede af den oplevelse du har haft, og det er bestemt ikke udtryk for den måde vi normalt gør tingene på, og det er uheldigt, at du bliver ramt af flere fejl, og det er bare ikke godt nok, så vi skal selvfølgelig blive bedre, så den slags ikke sker i fremtiden.

De bedste hilsener

Mette, ezzence.dk

Bilka

God service

Vi købte 2 pizzabageplader fra DanCook, som var sat 50 % ned, og de lavede også gratis levering. Så i stedet for at køre ud og tjekke og måske køre tomhændet hjem, bestilte vi på nettet.
Det er dejligt, man kan vælge hvilken dag, man vil have det leveret, så har man bedre mulighed for at organisere en evt. hjemmearbejdsdag (hvis man har mulighed for det). Ellers kan man vel altid bruge Døgnposten, som jeg ikke selv har prøvet.

I hvert fald var der ikke noget i vejen med servicen, hvor der også blev sms'et at varen blev leveret i dag.

Inwear

Glimrende

Købte noget tøj til deres VIPudsalg. Det er første gang, jeg købte tøj på nettet, og jeg havde ikke prøvet det hele før, så det var lidt et sats, men da de lovede gratis retur, skulle det prøves.
Det passede dog heldigvis det hele, så deres returservice, fik jeg ikke brug for denne gang.

Fragten er også gratis, hvis man køber over 1000 kr, hvilket er dejligt, men det havde da været rarere, hvis grænsen var lavere - så er man mere fristet til impulskøb.

Levering var ikke super hurtig, men de overholdte den deadline, der står på deres hjemmeside (5 dage til Danmark). Så man ved, hvad man går ind til.

Friluftslageret.dk

Det fungerer bare

Min kæreste og jeg havde fået øje på nogle Meindl-vandrestøvler til os begge hos www.friluftslageret.dk og vi overvejede kort at køre til Odense, men da vi bor i Aalborg ville det koste en del i benzin + den tid det tager at køre frem og tilbage.
Så vi satsede og bestilte dem online til forsendelse til min arbejdsplads - fragten var kun 64 kr. Mine passede perfekt, mens min kærestes måtte ombyttes til ½ størrelse større. Det var heller ikke noget problem, vi sendte tilbage (kostede dog 82 kr) og købte et nyt par. Pengene gik hurtigt ind, og skoene passede.
Så det kostede lidt ekstra i fragt, men skoene var markant billigere end andre steder.

Eneste lille minus er, at man ikke får en bekræftelse, at ordren er sendt. Dog fik vi tjekket vores konto, hvor pengene var trukket, så vi håbede de var på vej. Men hvis bare man ved levering er så hurtig, så gør det ikke, det store. Selvom et tracking-nr altid er rart at have.

Stovsugerposer

Nu er min støvsuger igen klar

Købte et downtown-tilbud her for lidt tid siden, hvor man fik 50 % rabat inkl. levering. Da jeg længe har skullet købe støvsugeposer, var det meget passende at gøre det nu.
Købte deres tilbud med 5 pakker af 4 poser, uoriginale + duftkugler (for at få brugt hele beløbet) hos www.stovsugerposer.dk.
Levering var hurtig og nu dufter min støvsuger dejligt.

Mytrendyphone

Endnu engang super levering

Jeg har ikke noget at klage over, priserne er rimelige og man får rabat, hvis man tilmelder sig som bruger, og levering er hurtig.
Jeg stod nemlig og skulle bruge en biloplader til vores mobiltelefoner, da den gamle ikke virkede. www.mytrendyphone.dk var den billigeste, så derfor var det oplagt at bruge dem igen, nu det gik så godt sidst.

Og det skal lige siges, det er en udmærket oplader, der faktisk forstår at lade, og så på 1 time i bilen.

Webapoteket

Dejligt, at man kan få sine varer så hurtigt

Jeg bestilte i fredags en portion solcreme, plaster og andet til førstehjælpskittet hos www.webapoteket.dk da det var forholdsvist billigt og jeg ikke gad løbe omkring efter det i byen. Jeg var dog lidt spændt på om det kunne nå at komme, da jeg tager på ferie i morgen, men allerede mandag morgen var pakken kommet, så super. Dejligt man ikke behøver planlægge i flere uger med de ting, man ikke ønsker at bruge så meget tid på at indkøbe.

Der var så endda en lille gave med - en læbepomade, så det er dejligt. Endnu bedre havde det dog været, hvis man ved køb på bestemt antal KR kunne få gratis levering.

Billigvoks.dk

Det kan ikke gøres bedre

Bestilte i sidste uge, spontant nogle elastikker til håret (LYXO og BLAX - som er billigst hos www.billigvoks.dk), da jeg gerne vil have dem med på vandreferie, og selvom jeg skrev til dem efter jeg havde bestilt, at de sorte elastikker skulle ombyttes til brune, fik de det hele hurtigt fikset og jeg modtog min pakke dagen efter.

Da jeg havde fået pakken sendt til min arbejdsplads modtog jeg 3 snuspinde. Det er dejligt, man får lidt ekstra, dog havde det været rarere at spare på portoen.

Nicolai Christiansen found this review useful

Nelly

Udmærket service

I januar bestilte jeg nogle negleak og konad stempelplader til nailart hos www.nelly.com med en rabatkode blev prisen udmærket. Levering var adviseret til at tage nogle dage, da det skulle sendes fra Sverige, men det bliver man gjort opmærksom på ved bestilling, så det indstiller man sig på.
Varen blev leveret rettidigt, med korrekt og intakt indhold.

Coop

Overholdte leveringstid

Har ikke noget at klage over, da jeg i forbindelse med min mors fødselsdag købte en foderpalme med skål hos www.coop.dk til afhentning i den lokale butik.
Levering var forventet at skulle tage 2-3 dage, og tiden blev overholdt.
Både min mor og fuglene er meget tilfredse med produktet, her handler jeg gerne igen.

Kirstensdyrebutik

Super levering, gode priser og godt produkt

Købte et fint fuglehus til min mor i gave hos www.kirstensdyrebutik.dk. De havde godt nok ikke et stort udvalg, men dem de havde så fine og anderledes ud. Levering var hurtig og fuglehus vakte stor glæde for såvel min mor som fuglene i haven.

Så tak for en god handel.

Alletidersplanter

Super service og dejlige planter

Jeg bestilte en gave hos www.alletidersplanter.dk til min mor i anledning af mors dag, her bestilte jeg en række forskellige planter, mest liljekonvaller, som min mor elsker.

Jeg fik hurtigt en mail om, at den ene vare kunne de formentlig ikke levere (en tudselilje i den farve jeg ville), men de ville prøve. Det var fint nok, jeg kunne sagtens bruge en anden farve eller evt. andre blomster, men ville selvfølgelig have den oprindelige.

De ankom tidligt og i fin stand og med lidt personlig vejledning hos min mor, som dog skulle på en lille uges ferie, men blomsterne kunne fint klare ikke at blive pottet ud. Det er dejligt med personlig udbringning, også selvom man skal betale lidt ekstra i gebyr, hvis man ikke køber over 1000 kr, for man ved kvaliteten er i orden.

Her handler jeg helt sikkert igen enten til udbringning eller selvhentning (som der også er mulighed for).

Så keep up the good work :)

Smyks

Udmærket service og gode priser

Jeg bestilte i starten af maj nogle stykkedele til ørestikkers, lidt sten og lædersnore. De blev hurtigt sendt og pakken indeholdte, det den skulle.
Desværre er låsen på den ene ørestikkers i stykker (hullet er for stort), og en anden var også lidt i stykker.

iBob.dk

2. gang er lykkens gang

Jeg bestilte i april nogle A5 ringbind hos www.ibob.dk, som var det billigeste sted, jeg kunne finde. Her fik jeg hurtigt besked om at varerne blev sendt. Det er sådan, det skal være.

GENIESSERDEPOT

Great prices and quick delievery

2 months ago we bought about 6 kg chocolate and some balsamic vinegar. The prices are great, especially considered the prices for valhrona chokolate here in Denmark. Delivery was free, when you bought for a ceertain amount of money.

They have a great variety of products, some are hard to find here in Denmark especially for reasonable prices.

Delivery when quick and easy. We will shop here again, when we are about to run out of chocolate :)

Kunstogkokkentoj

Super udvalg

Jeg tror fint man kan bruge udsagnet "hvis det ikke findes hos kunst og køkkentøj, er det ikke er værd at eje". Der er simpelthen så meget og til rimelige priser, leveringspris synes jeg er lidt høj, da det er uafhængigt af hvor meget man køber, men dog fragtfrit over 1750, hvilket jeg ikke kunne præstere i denne omgang.

Hurtig levering, og dejligt at man kan være spontant, for det var nemlig en røgpistol, der blev købt i sidste øjeblik, som fødselsdagsgave til kæresten. Super udstyr, som også er dejlig til at lave hjemmelavet rygeost.

Her handler vi gerne igen, evt. i den fysiske butik.

Hjemmeriet

Dejligt udvalg og gode priser

Jeg bestilte for 1 måned siden noget osteløbe, osteklæde og pipetter. For nu skulle der laves rygeost. Det var lidt spontant, jeg bestilte, da jeg fik idéen i forbindelse med den røgpistol, jeg skulle give kæresten i fødselsdagsgave den kommende weekend. Og hvor er det dejligt, at levering sker så hurtigt, at man kan være spontant, den nåede nemlig at komme fredag, efter bestilling torsdag eftermiddag. Super. Her handler vi gerne igen.

Connox

Super godt

Jeg købte to Birdie Nam Nam lamper hos www.connox.de. De var meget billigere end herhjemme (det er vist også en tysk lampe), og de tilbud, der var herhjemme var kun på de sorte, og vi ønskede de hvide. Der var lige 2 tilbage, og sammen med en rabatkupon på 10 € jeg fandt på nettet og gratis levering over bestemt beløb, ja så kan det simpelthen ikke gøres bedre. Det blev sendt med det samme, og der gik ikke lang tid før de kom frem på min arbejdsplads. Super. Her handler vi gerne igen.

I bought two Birdie Nam Nam lamps at www.connox.de. They were much cheaper than at home (It probably should, since it's a German lamp), and the offers at home was only on the black, and we wanted the whites. There were just 2 left, along with a voucher of 10 € I found online and free delivery when spending a specified amount of money, it simply cannot be better. It was sent quickly after ordering, and it was not long before they arrived at my workplace. Super, will shop again.

Compumail

Udmærket service

Prisen var i orden, men savner man kunne sende fragtfrit eller lidt billigere, når man køber noget, der ikke vejer så meget.

Der stod varen ikke var på lager, så det ville tage 5 dage. Det tog så noget længere tid, og skulle lige til at sende dem en mail, da jeg fik en besked om, de var sendt. Fint nok. Desværre virkede track-and-trace nummeret ikke, og der gik 5 dage før jeg kontaktede www.compumail.dk, og der måtte være sket en fejl ved PostDanmark. De sendte 4 nye sæt dvd-lommer, og denne gang gik det stærkt, næste dag var de kommet frem. Hvor de andre befinder sig er ikke til at vide, mon der var nogen i PostDanmark, der havde lange fingre?

Dorte Klerkes profile

profile image of Dorte Klerke
Dorte Klerke
Reviewer
Female, 1981
Aalborg, Denmark

About

Frisk ung kvinde på 30 år, der er uddannet matematiker (med lidt geografi som sidefag). Jeg arbejder i dag som analytiker i et elselskab.