Malenes profile

Reviews (13)

ezzence.dk

Laaaaaaang leveringstid..........

Det er desværre nok første og sidste gang jeg handler hos Ezzence.dk - har flere gange handlet på UK sites og det er både hurtigere og billigere trods gode tilbud hos Ezzence.dk.
Der gik mere end 2 uger fra jeg bestilte til varerne blev afsendt (de skriver 3 dage på deres hjemmeside) og jeg måtte selv kontakte dem for at få status 2 gange og der var ikke nogen lille gave/prøve som plaster på såret - det må de trods alt have adgang til med alle de skønne mærker. Selvom der stod, at alt var på lager, da jeg bestilte, var det ene produkt udsolgt. Nu hvor de har reklameret på tv, burde de være mere oppe på dupperne for at gøre et godt indtryk og jeg håber, at de strammer lidt op :o)

www.SmartKids.dk

Hurlig levering trods udsalg

Selvom smartkids.dk netop havde startet udsalg, blev min vare afsendt samme dag, som jeg bestilte og allerede dagen efter kunne den afhentes det valgte sted. Det er anden gang jeg handler hos smartkids.dk og vil helt sikkert gøre det igen pga. det kæmpe udvalg og gode tilbud.

GOT TO HAVE IT

Hurtig levering

Købte kjole på på "Flashsale", den blev afsendt allerede samme dag og jeg modtog den pænt pakket ind. Stort udvalg og meget overskuelig shop

Byflou.com - Online Fashion

Super hurtigt

Havde dårligt trykket på bestil før jeg fik en mail med forsendelsesoplysninger selvom det var fredag efter kl. 16 og modtog varerne efterfølgende mandag, fint pakket ind, til sindsyg udsalgspris og i forventet kvalitet på grund af de gode billeder på hjemmesiden. Skal helt sikkert købe mere...

Kvik

Kvik Gentofte, super service

Lene, "min" pålidelige konsulent er altid yderst serviceminded og tålmodig, har styr på tingene og en fin uformel/humoristisk omgangstone. Man kunne frygte et kaos, når man køber inventar til både køkken, bryggers, entre, badeværelser og soveværelse, men det er meget struktureret afhentning, så det skal ikke holde nogen tilbage

Lomax A/S

Altid til tiden og fine gaver ved køb over 500,-

stort sortiment, overskuelig hjemmeside, men kunne godt være lidt bedre på prisen + lidt mange reklamer

Monday, April 23, 2012

Reply from Lomax A/S

Hej Malene,

Tak for de pæne ord. Vi gør alt hvad vi kan for at give den bedste pris - altid. Det er et benhårdt arbejde, men vi gør alt hvad vi kan for at forhandle de bedste priser, som i sidste ende kommer dig og vores andre kunder til gode.
Hvad angår reklamer, så mener du måske vores nyhedsbrev? Vi sender en del nyhedsbreve ud, men vi får rigtig meget positiv response på dem, og derfor sender vi ret hyppigt.

Vi bruger rigtig meget energi på at udvælge nogle lækre gaver til vores kunder, så det er rigtig dejligt at høre de bliver værdsat.

Vi er i hvert fald glade for at høre om dine positive oplevelser.

De bedste hilsner
Nikolaj Bomann Mertz
E-Købmand

Happii

Hurtigt og præcist

Dag til dag levering med løbende info om hvor langt min ordre var nået i processen, hvilket i dette tilfælde var rigtig rart, da jeg havde brug for varen dagen efter jeg bestilte.

Befro

Hurtigt og billigt

Overskiften siger det hele - prikken over i'et ville være gratis fragt ved købt over xxx kr. :o)

Fashionforme

Lækker indpakning

Modtog min bluse lækkert indpakket med personlig hilsen, lille gave, pose m.m. Blusen var desuden billigere end i alm. butikker. Vil helt sikkert handle der igen. Desværre blev den ikke afsendt samme dag, som jeg bestilte, men jeg er også meget forvent på det punkt!

Davidsenshop

Express levering

Leveret førstkommende hverdag, Me-Fa postkasse, til utrolig favorabel pris, pakket MEGET grundigt ind, stadig i intakt original emballage, fint at man kan se, hvornår man skal bestille, for at få leveret næste dag. Davidsenshop.dk

Multikøb.dk

Effektiv kundeservice!

Meget serviceminded vedr. produktspørgsmål, hurtig levering af bestilte varer (dag til dag), Børma sæbedispenser og toiletbørste samt HansGrohe brusehoved, Multikøb.dk

Fullrate A/S

Brugervenlig selvbetjening

Bredbånd, mindste "pakke" hos Fullrate, nemt at klare alt administrativt på selvbetjeningen. Er lige flyttet to gange uden problemer - bortset fra manglende netværk på sidste bopæl, men løst ved et enkelt opkald til kundeservice, som tilbød at ringe tilbage, da jeg ikke have en bærbar pc klar, i stedet for at man skulle i telefonkø igen. Det kan TDC ikke leve op til.

www.computersalg.dk

Hurtig levering

Ganske lille bestilling, en PCI adapter, fra Computersalg.dk, blev afsendt allerede samme dag og modtog den dagen efter. Løbende opdatering på mail.

Malenes profile

profile image of Malene
Malene
Reviewer
Female, 1976
Vedbæk, Denmark

About