stig andersens profile

Reviews (5)

Telia

Fint selskab med mindre forbedringspotentialer

Vores familie har været kunde hos Teia siden det hed Mobilix. Det vil sige slut 90erne. Generelt har vi altid været tilfredse. Et teleselskab bør vel måles på flere parametre.
Teknisk: Telias dækning er ganske god. De dækker i hvert fald ikke dårligere end de andre store på markedet. Der er som bekendt et problem i Nordsjælland ved grænsen mod Sverige. Helt ud mod stranden, hvor mine svigerforældre har sommerhus dækker Telia bedre end resten af familiens selskaber og min arbejdstelefon. De har TDC afaik og det har jeg også gennem arbejde. Vores telefoner springer aldrig over på de svenske net som TDC ofte har gjort. Heller ikke på Ærø, hvor jeg kommer med mellemrum, er der problemer. Der ved jeg, andre selskaber har udfordringer. Selv min datters iPhone, som jo ikke har den bedste antenne dækker fint disse steder. Den er ellers den mobil vi kan have knas med. TDC, som jeg har gennem arbejde, sender mig ned på EDGE, når jeg begynder at bruge data. Det gør Telia ikke med min Palm Pré (med det kan ske med datterens iPhone). Jeg har mobil internet hos Telia. Det har altid fungeret rigtig fint med 3G over alt. Det skal siges, at efter jeg for nylig (juni 2012) skiftede til 4G har jeg haft store problemer indendørs. Især i København K. Telia dækker ikke ordentligt med 4G her. Det store problem i den forbindelse er, at den hardware de leverer ikke automatisk "falder tilbage" til 3G, men bare smider mig af, hvis modemmet er sat til 'Auto'. Man skal derfor sætte den til 3G som fast værdi, hvis man er indendørs i dette område. Fx en café, (som de viser i tv-reklamen). Det er - skal vi sige - ikke så smart. Jeg har kontaktet Support om dette. (Se under service). Telia har ikke haft udfald på nettet så vidt jeg kan huske.
Service: De gange jeg har haft brug for service/support har jeg oftest henvendt mig i butikken (Nørrebrogade, København eller Strøget, København). Her har de normalt været flinke og løst mine udfordringer på stedet. De har været flinke til at give rådgivning i fht. hvilket abonnement der har været det bedste for mig/min kone/min datter. Og jeg mener ikke de har taget mig i r…. eller prøvet at stoppe noget ned i halsen (Det skulle lige være det dér 4G modem, der ikke virker helt som lovet, men jeg fik opgraderingen for 99,-. Prisen per md. er den samme som før). Ang. de problemer jeg har haft med 4G-modemmet, så kontaktede jeg kundesupport per tlf.. Jeg hang i telefonen i 10 minutter. Det føles som lang tid og er ikke tilfredsstillende generelt. Men er det værer eller bedre end andre teleselskaber, som de vel skal måles op imod? Problemet er, at den første supporter ikke kunne løse problemet, men 'oprettede en sag'. Jeg blev derfor kontaktet efter et par dage. Men den sag der var oprettet drejede sig om noget forkert, hvorfor de ikke kunne hjælpe. Det fik vi opklaret og de lovede at vende tilbage. Det har de bare ikke gjort. Nu har jeg så løst problemet selv (tror jeg). Det er ikke okay. En anden ting der er lidt upraktisk er, at de er utrolig ufleksible i butikken når det gælder dokumentation. De SKAL have billedligitimation nærmest uanset hvad du skal have lavet. Mit problem er, at jeg ikke har kørekort. Derfor skal jeg finde mit pas frem. Også selvom de må kunne se, at jeg har været kunde i over tyve år.
Pris: Jeg tror Telias priser matcher markedet generelt. De er ikke så billige som 'no service'-selskaberne, der ikke har forretninger (fx CBB), men jeg mener de er billigere end TDC. Set over et par år. hvor priserne går op og ned, bliver det nok det samme. Jeg gider i hvert fald ikke skifte for (måske) at spare nogle hundrede kroner.
Alt i alt et konkurrencedygtigt selskab, der skal arbejde på deres 4G-produkt. Kan anbefales. PS: Jeg køber vores mobiler uden abonnement andre steder.

Tuesday, July 3, 2012

Reply from Telia

Hej Stig,

Mange tak for din lange og udførlige anmeldelse.

Det er i hvertfald dejlig læsning, du efterhånden også have et ret godt kendskab til tingene, efter så lang tid samme sted. :-)

Kan også læse du er bekendt med alle vores servicekanaler, vil derfor blot takke endnu en gang for anmeldelse og ønske dig en god dag.

Venlig hilsen
Tobias Thomsen
Telia kundeservice

Postdanmark

Pakkeposten lyver

Skulle modtage en pakke derhjemme og kunne følge den via track'n trace time for time. Havde valgt at arbejde hjemmefra net op for at modtage den, men kunne pludselig se, at den var "forsøgt afleveret". Men ingen havde ringet på. Ringe til Kundeservice og venter et kvarter. De påstår hårdnakket, at min dørtelefon ikke virker! Men at jeg jo kan gå ned på posthuset sidst på dagen og hente min pakke. Det prøver jeg så, men den er der ikke. Prøver næste dag, men de siger de ikke kan finde den. Så bliver jeg sur og siger hun må prøve at kigge igen, hvorefter hun spørger hvordan den ser ud (som om jeg ved det). Jeg fortæller den er ret stor, hvortil hun svarer at det kunne jeg jo bare have sagt, hvorefter hun finder den et andet sted og med en sur mine finder den frem så jeg selv kan bakse den 7 kilo tunge pakke hjem gennem byen. Suk... Gid alle webshops droppede Post Danmark

Rccentret

For lang leveringstid, dårlig info på sitet, ringe support

Købte en ret dyr fjernstyret bil fra Traxxas. Jeg modtog den fem dage senere end lovet. Den brød sammen efter en tur på 30 sek. Jeg kontaktede RC Centeret per mail. Uden at have fået svar efter fem dage. De tager heller ikke telefonen når jeg ringer. Jeg bestilte et ekstra kraftigt batt. Ved modtagelsen stod der på fakturaen, at jeg ikke kan benytte den medfølgende oplader men skal købe en særlig oplader til over 400,-. Det var ikke nævnt på sitet. Nej, jeg handler ikke der igen og vil ikke anbefale denne webshop.

Rudrasmussen

Smukt, unikt og helt specielt

Vi har købt både reoler, stole og et bord hos Rud Rasmussen. Det er HELT fantastisk lækkert håndværk. Virkelig. Det er oplagt, at håndarbejde afspejler sig i prisen. Sådan er det jo, men jeg synes alle bør gå omkring Nørrebrogade og se det fantastiske sted og deres sndekerhåndværk og design. Mine bekendte skulle have restureret en ældre stol for år tilbage. Det tog noget tid, men jeg har godt nok aldrig set mage til arbejde. Den slags kan jo fås flere steder, men guder hvor det ser ud 8-O

Wannafind.dk A/S

Stabil, solid og god respons i fht. support

Jeg har en lille håndfuld domæner hos Wannafind og to hostet exchange-løsninger. Det har altid fungeret fint. Jeg havde nogle udfordringer med at sætte hostet exchange op på min windows mobile-telefon, da der ikke var nogen online vejledning (på det tidspunkt). Jeg ringede og fik en walk-through. Det var helt super. Hvis jeg skulle nævne én ting, så er deres Support-sider nok lidt sparsomme mht. informationer, men alt andet - det vigtige - er bare i orden

stig andersens profile

profile image of stig andersen
stig andersen
Reviewer
Male, 1968
København, Denmark

About