Marlenes profile

Reviews (8)

Crazy Factory

Flot - billigt - hurtigt fremme

Flotte smykker og det er billigt og nemt at bestille og der går lige omkring én uges tid så er det på adressen og det er godt gået når det kommer fra Asien af :-)

Kan anbefales til andre der leder efter piercings-smykker eller alm. smykker.

Oister

Bedste selskab på markedet

Skiftede til Oister (mobil) for et års tid siden og jeg er meget tilfreds med det, og det er et rigtig godt selskab. Jeg har lige nu 3 GB data og 3 timers tale, fri sms og mms, og jeg synes, at deres forskellige abonnementer passer til alle, og der har tit rabatter at hente (lige nu - ingen oprettelsesgebyr i hele november) og så elsker jeg selvf. reklamerne i tv :-)

Kan varmt anbefales til andre, dog skal man sætte sig lidt ind i "automatisk optankning" Oister kører med.

Tinyzone

Anbefales

Jeg købte en I'm Toy dukke-gå-vogn hos Tinyzone (da det var det eneste sted jeg kunne købe den) der gik kun 2 hverdage før jeg fik den (det er indenfor det de lover) men dagen efter jeg havde modtaget varen fik jeg en mail hvor der stod at min bestilling var klar til afsending og jeg ville modtage den indenfor et par dage, det var jo bare en mail jeg skulle havde haft den dag de sendte den.

Men alt i alt så kan Tinyzone anbefales.

dk.bestseller.com

okay!

Jeg købte en flot strik cardigan og der var ikke noget galt med den. Men jeg købte også et par bukser, hvilket er mange år siden jeg har købt hos VeroModa/Only, men så tænkte jeg, at jeg hellere må kigge størrelsesguide og der står at en str. 36 - der skal man være 94 cm. omkring hofterne, og det målte jeg mig til 93! Alligevel da jeg fik dem, kunne jeg ikke engang få dem op over min røv:-( og så skulle jeg sende dem tilbage, hvor de så trækker fragten fra min tilbagebetaling af bukserne. Synes det er dårligt og jeg handler aldrig mere bukser/jeans hos dem!

Online Mode

God hjemmeside dog ..

Hjemmesiden er god, flot og overskuelig. Jeg synes dog at farverne på modellerne kan snyde, købte engang en pink kjole men da jeg fik den var den ikke ligeså pink som på billedet og den blev sendt retur og der er meget redigering på modellerne og de ligner dukker, det er meget synd. Ellers god side med hurtig levering :-)

Freja Wølk found this review useful

Komogvind

super god spille side

Rigtig god hjemmeside til dem som elsker at spille, med massere af spil til enhver smag. Det eneste minus er at man kan vinde ting men chancen er meget lille for at du netop vinder :-\ ellers en super god hjemmeside.

www.SmartGirl.dk

perfekt og hurtig handel

Jeg ser Smartgirl som min mest anvendte tøj/sko online-butik, da de har mange fede, nye og flotte ting til salg. Leveringen er hurtig og hjemmesiden er meget nem at finde rundt på og nemt at handle. Kan varmt anbefales :-)

Matas Webshop / www.matas.dk

Perfekt.

Synes det er et godt sted at handle, bare synd man ikke kan købe hårfarve og negllak på deres hjemmeside, ellers er det god service og hurtig levering. Handler der helt sikkert igen :-)

Marlenes profile

profile image of Marlene
Marlene
Reviewer
Female, 1992
Kettinge, Denmark

About