Andris´ profile

Reviews (18)

Facebook

FB en del af hverdagen

Facebook er en helt almindelig del af hverdagen for rigtig mange i hele verden, derfor kræver ikke siden uddybende beskrivelser.
Det jeg kunne tænke mig er statistik over mennesker der har besøgt min profil.

Just-Eat.dk Aps

Godt koncept

En rigtig god idé at man kan danne sig et hurtigt overblik over forskellige menuer fra sofaen og få maden leveret til døren. Jeg bor på landet og konceptet fungerer ikke helt, derfor bestiller jeg maden fra den nærmeste pizzeria.

Mcdonalds

Mangler visioner...

Alle ved, hvad Mc Donalds er for noget og langt de fleste har kendskab til de basale retter, deres smag og pris. Børn elsker Happy meal og de fleste voksne synes også det er ok at køre en BigMac ned en gang i mellem. Der er slet ikke noget der.
Jeg undrer mig over, at Mc'eren er så passiv i kamp mod overvægt, hvis vi tænker på at firmaet stammer fra USA, hvor problematikken med overvægt er meget mere aktuel end i Europa. Efter de store debatter om hvor usunde burgerne er, blev der indført lidt salat o.l. på menuen, men selve diskussionen blev glemt. Hvorfor ikke Mc Donalds ikke tager førertrøjen på og begynder at servere sund fastfood for det er jo nemt nok og slet ikke dyrt?!?

Lidl Danmark

Godt for pengepungen og maven

Meget lave priser på samme nivaue som Aldi. Udvalget er større, men jeg har brug for at handle i en af de andre discountsupermarkeder for at ikke føle mig begrænset i udvalget- der er mange specifikke varer som man kan blive småtræt afHandler i Lidl meget tit og er fuldstændig tilfreds generelt med priser, kvalitet og udvalget.

Cdon

Stort udvalg, god service og konkurrence dygtige priser

Stort udvalg af både cd'er, dvd'er, spil og ting som mobiltelefoner, god service, hurtig levering, korrekte regninger, konkurrencedygtige priser og en hel del tilbud.

Google

Den største og bedste søgemaskine

Ja, men hvad kan jeg sige. Google er jo uden tvivl verdens største søgemaskine med nogle sjove og nyttige tilføjelsesprogrammer som f.x. e-mail, kort, translator o.l. Google er så kendt, at ordet er blevet en del af mange sprog i hele veden- man siger jo tit "at google" i stedet for "at søge på nettet". Jeg benytter mig tit af knappe "jeg prøver lykken", når jeg ikke helt ved, hvad jeg leder efter eller ikke helt kan formulere søgekriteriet.

Leasy

Enkelt, hurtigt og bekvemt!

Udvalget af produkter er ikke så stort, men da Leasy har kvalitetsvarer på lager, gør det ikke spor. Hvis man ikke har kontanter til at lægge på bordet ved modtagelse af varen, er det en fornuftig løsning at vælge betaling over 12 mnd til 0% i rente. Der kommer nogle gebyrer oveni, men man for produktet leveret, instaleret og repareret, hvis det skulle være nødvændigt. Husk, at Peter lever både aften og weekend.
Jeg anbefaler Leasy også i tilfælde man har kontanter til udbetaling, da priserne og service er konkurrencedygtig!

Friday, August 26, 2011

Reply from L'EASY A/S

Hej Andris

Tusind tak for din anmeldelse. Det er helt korrekt at den billigste afbetalingsform hos os er rentefri 12 måneders kontrakt med udbetaling ved levering.

Vi arbejder konstant på at få konkurrencedygtige priser og derfor har vi været nødsaget til at fokusere på et smallere sortiment af kvalitets produkter, som vi kan levere både i hverdag og weekend.

God weekend, mvh, Peter, support@leasy.dk

Gavekortet.dk A/S

Spændende gaver til alle!

Spændende koncept, stort udvalg og effektiv kundeservice. Har benytet mig af hjemmesidens tilbud flere gange og alt har altid været udført præcis som aftalt. Den ene bestilling ville jeg få annuleret og det blev gjort omgående. Rart at have noget at gøre med firmaer som prioterer kundernes ønsker højest.:) Anbefaler www.gavekortet.dk til alle!

Airbaltic

Kan varmt anbefales:)

Et godt selskab med god service (tidligere medlem af StarAlliance) og gode priser. Pass på, at du ikke bestiller uønskede services som forsikringer osv. Har fløjet tit med Airbaltic og har aldrig haft problemer de ikke har været villige til at løse.

Nordea

En bank man kan stole på!

Gode priser og service. Hvis din Nordea bankrådgiver siger nej, er der en god grund til det, hvis han siger ja, har du råd til det!!!

Ikea

Hvis ikke du er luksusdyr

Et perfekt sted at handle og al den nødvendige service er tilgengelig på stedet.

Waoo!

Ert tilfreds med Waoo!

Jeg får leveret kun internet af Waoo. I opstarts fasen var der et par misforståelser, men det fik SEAS-NVE løst og siden har samarbejdet været problemfrit. Ny teknologi. God service. Høj hastighed (specielt upload) til gode priser.

Der er noget rod med alle de indvolverede samarbejdspartnere for ingen af dem kunne svare på, hvordan jeg får flyttet/oprettet en ny Viasat abonement (parabol - fibernet) og oven i hatten ville Viasat slet ikke have jag sagde min nuværende abonement op og oprettede en ny igen via fibernet?! Jeg fik et godt tilbud direkte fra Viasat og beholdt parabolen.

Friday, March 25, 2011

Reply from Waoo! A/S

Hej Andris.

Vi er kede af, at der har været så store misforståelser samarbejdspartnerne imellem, og at det derfor ikke lykkedes dig at få oprettet Viasat.
Du vil evt kunne kontakte vores datterselskab Dansk Bredbånd på 70101318, da det er dem der leverer Viasat løsninger i dit område.

Når det er sagt, så er vi rigtig glade for at høre, at du har en Waoo! oplevelse med din internetforbindelse, og håber du også fremover vil være glad for dit abonnement hos Waoo!

Venlig hilsen
Waoo! Kundeservice

Sexnetto

Jeg anbefaler SEXNETTO;)

Det vigtigste er, at de er sdiskrete- der står et andet firma navn på konto udskrift og på pakken.:) Gode peiser, stort udvalg, hurtig levering og det bedste er at legetøjet virker.:)

Star Tour

Luksus ferie

Lidt dyrere end andre steder, men du får det du betaler for- udover det sædvanlige!:) Det var ikke sidste gang vi var ude at rejse med StarTour.

TDC A/S

Køb 10MB hos TDC, men få kun 5:(

Havde købt 10MB internet hos TDC og fik tjekket hastigheden på deres egen hjemmeside og det viste sig at jeg fik leveret kun 5MB. Kontaktede kundeservice, men de kunne ikke tilbyde nogen løsninger og derfor sagde jeg min abonemet op og vil aldrig have noget som helst med dem at gøre igen.

Friday, March 18, 2011

Reply from TDC A/S

Hej Andris

Jeg er ked af, at vi ikke kunne finde en løsning som passede til dig.

Hvis du ønsker det, vil jeg gerne tage et kig på din adresse og dine muligheder. Så skal du sende din adres-se samt et kontaktnummer på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

GF Forsikring

GF bedste forsikringsselskab på markedet.

Gode priser, kundevenlige betingelser, god kundeservice osv. Har prøvet mange selskaber og GF er foreløbig det bedste.

Lederne

fulstændig tilfreds

alt går som det skal:)

Shirtstore.dk

Jeg vil handle hos shirtstore.dk fremover

Overskuelig, nem og cool hjemmeside, hurtig levering, gode priser og kvalitet.:) På større områder kan der har været opståt lekage. F.eks. FB logo.

Andris´ profile

profile image of Andris
Andris
Reviewer
Male, 1979
Kalvehave, Denmark

About