Heidis profile

Reviews (5)

BilligParfume.dk

Hurtig levering og lille overraskelse med i pakken....

Jeg kan klart anbefale BilligParfume.dk, da de har lynhurtig levering selv her op til jul. Deres priser er desuden meget konkurrencedygtige og så var de så servicemindede at vedlægge en lille "hilsen" i pakken. Så alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos dem og det gør jeg helt sikkert igen!
Mvh. Heidi

Voga

Hurtig levering - super flotte......

Modtog hurtigt min leverance fra Voga, som var emballeret til UG. Har først fået lamperne sat op i dag og opdagede desværre at lidt af forkromningen var skallet af, men reklamationsretten er for længst ovre, så det er min egen skyld, at jeg ikke fik dem tjekket ordentligt efter ved modtagelsen. Super oplevelse alligevel og det ser brand-godt ud alligevel - den får lidt kromfarvet maling....:-)

wupti.com

Vil ikke stå ved reklamationsretten - kan det nu også passe?

Fik for lidt over et år siden en HP bærbar computer i fødselsdaggave. Inden der var gået et år begyndte den at høvle afsted på batteriet og det endte med, at batteriet slet ikke kan holde strøm og den skal konstant være tilsluttet en strømforsyning, hvilket jo tager den bærbare fordel fra computeren. Vores hus brændte og vi fik derfor ikke gjort mere ved sagen før det var lidt over et år siden, så pludselig dækkede garantien ikke og det skulle i stedet behandles som en reklamation.

Har nu fået en mail retur med følgende svar: "Det er meget beklageligt at dit produkt ikke virker som den skal. Den del som er defekt ses som en slidtagedel og er derfor kun dækket af garantien de første 6 måneder. Garantien og reklamationsretten dækker kun ved fejl der er ved varen fra start og desværre ikke ved slid. De første 6 måneder er man dækket af formodningsreglen, hvori det må formodes at varen har været defekt fra start. Derfor må vi formode at delen ikke har været defekt fra modtagelse. Vi kan derfor ikke tage dit produkt til service. Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning eller reparation vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice igen."

Rimelig overrasket da jeg slet ikke havde tænkt tanken, at de ville løbe fra ansvaret. Har skrevet til dem igen om, at jeg er uenig i deres betragtning, da jeg har haft mange pc´ere tidligere som alle har holdt i lang tid uden problemer.

Hvis det er tilfældet tør jeg da ikke handle hos Wupti igen, for det kan blive en dyr fornøjelse, hvis så dyre produkter har så kort holdbarhed.

Dunja found this review useful

Tuesday, August 2, 2011

Reply from wupti.com

Hej Heidi,
Batterier anses som en slidtagedel med en begrænset levetid, hvilket vi også oplyser om i vores handelsbetingelser. Jeg kan derfor kun henvise til det svar, som du tidligere har modtaget pr. mail.
Venlig hilsen
Hanne, wupti.com

Jasminogjulie

Gode priser og hurtig levering

Har handlet ved Jasmin og Julie og deres priser er ofte lavere end andre steder og leveringen er meget hurtig - alle gange har jeg fået det dagen efter bestilling.

Callme

Rykkergebyr på rykkerbegyr

Modtog en regning fra Call Me imens vi var på ferie, og da det er et gammel abonnement de åbenbart har overtaget fra Debitel på en mobil, som ikke længere er i brug, er regningen ikke tilmeldt betalingsservice. Kom hjem og så regningen, som blev betalt - godt nok efter betalingsfristen pga ferie. Vi modtog herefter en rykker, og da jeg ringede til Call me´s telefonsvarer fik jeg at vide, at hvis regningen var betalt inden eller blot 2 dage efter modtagelse af rykkeren, vil denne bortfalde. Jeg gjorde derfor ikke yderligere, men nu er der så kommet endnu en rykker på endnu 100,-. Call me siger jeg blot må klage over afgørelsen, men at de ikke ændrer rykkeren på trods af, at de har handlet imod det man bliver oplyst hos dem. Er virkelig et firma, jeg aldrig i mit liv skal have noget at gøre med mere og de er direkte uforskammede, utroværdige og henviser blot til, at så må man klage. Er SÅ vred!

Frederik found this review useful

Heidis profile

profile image of Heidi
Heidi
Reviewer
Denmark

About