T Mags profile

Reviews (2)

Bredbandsbolaget

Mitt sämsta val så långt.

Bredbandsbolaget är det värsta bolag jag någonsin haft med att göra.
Jag hade under långa perioder bekymmer med mitt bredband, jag bad själv om att en tekniker skulle komma ut för att åtgärda felet.
Jag kan inte med säkerhet säga hur många ggr. jag har ringt deras support/felanmälan utan att dom egentligen gjorde något åt felet, först när jag vill avsluta min tjänst så erbjöd dom tekniker för att avhjälpa felet.
Kakan var då redan uppäten så att säga, det slutade med att jag köpte mig fri från Bredbandbolaget för att slippa vara deras kund.
Till saken hör att dom själva hela tiden visste vad som var fel men hade ingen vilja att lösa det för än jag ville "komma loss".

Jag kommer ALDRIG i hela mitt liv ha något med bredbandsbolaget att göra igen och jag rekommenderar alla jag känner i sådana frågor att hellre välja någon annan leverantör.

Hi-Fi Klubben Sverige

Bra Service och Kunnig personal.

Har köpt en stereo anläggning och är mycket nöjd med deras service när det gäller att få prov lyssna och även att få råd och hjälp.
Dock när det har uppstått en del bekymmer så verkar det ta en stund innan man kan få svar på frågor angående problemet.
Ingen snabb besluts tagning i butik utan ärendet tas upp med leverantör, enligt min åsikt ska man ha såpass mycket kunskap om fel och brister att man kan ta beslutet direkt i butik och återkalla eller reparera varan.

T Mags profile

profile image of T Mag
T Mag
Reviewer
Male, 1977
Sweden

About