Sandie Bertelsens profile

Reviews (56)

BabySam

Længere leveringstid end lovet

Jeg bestilte to gange inden for kort tid varer fra Babysam's hjemmeside. Leveringstiden kunne jeg hurtigt konstaterer ikke blev overholdt, så jeg er glad for at mine ordre ikke hastede. Ville have sat pris på at blive informeret om hvornår man forventede at sende mine ordre. Der gik næsten en hel uge før de blev sendt.

Vareudlevering og produkterne var helt i orden.

Tuesday, November 5, 2013

Reply from BabySam A/S

Hej Sandie,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at leveringstiden har været længere, end lovet. Vi arbejder hårdt på at forkorte leveringstiden. Jeg håber derfor, at vi kan tilbyde dig en endnu bedre oplevelse, hvis du får lyst til at handle på babysam.dk igen.

Mvh.
BabySam Kundeservice

Kære Børn

Hurtigt og nemt

Ordren forløb som smurt :)

Royal Copenhagen

Altid hurtigt og gnidningsfri handel

Har handel hos RC flere gange online og altid været tilfreds :)

dk.bestseller.com

Nem hjemmeside, problemfri levering

Fandt hurtigt de ting jeg skulle bruge og hele processen forløb fint. Jeg er ganske tilfreds

GoMore.dk

Den mest miljørigtige og økonomiske måde at komme fra A til B

Har været chauffør et par gange og synes rigtig godt om konceptet. Mine passagerer kommer hurtigere frem end med det offentlige, jeg får dækker noget af min benzinudgift og man har selskab undervejs og lærer nye mennesker at kende

Alicja Sørensen found this review useful

Plantetorvet

Klare aftaler og levering til tiden - indtil der opstår et problem

Marts 2013
Inden mit køb mailede jeg lidt frem og tilbage med plantetorvet og det var en rigtig god dialog undervejs. Planterne og jorden kom til tiden.

Eneste irritation var at nogle at mine planter var blevet pakket i samme kasse som jordsækkene og de var derfor trillet omkuld under transport. Samtidig ringede fragtmanden ikke på, til trods for at han kom meget sent, så hvis ikke min kæreste var kommet meget senere hjem fra arbejde den dag, havde jeg ikke fundet ud af at min ordre var blevet leveret, før næste morgen.

UPDATE!
I april 2013 lagde jeg en ny ordre hvor jeg bl.a. bestilte jeg 6 rødel i størrelsen 200-250 cm, barrods. Fragtfirmaet lavede en masse bøvl og det endte med at mine rødel var en uge undervejs.

Da jeg endelig modtog planterne havde fragtfirmaet efterladt dem midt i den bagende sol og med en opflået rodpose, så de nøgne rødder var blottet. Jeg tog et hurtigt billede af det og skyndte mig så at få sat dem i jorden, med håbet om at de ville overleve. Herefter kontaktede jeg Plantetorvet og gjorde dem opmærksom på problemet. Vi blev enige om at se tiden an til engang i efteråret.

I september kontaktede jeg så Plantetorvet igen, da mine rødel var blevet reduceret fra 2-2,5 meter høje træer til 1-1,5 meter buske. Alle toppene var døde og havde ikke kunne klare mosten. Modsat de andre gange jeg har kommunikeret med Plantetorvet, var der nu denne gang intet svar. Jeg skrev endda to gange, men hørte intet, før jeg pludselig blot modtog en ordrebekræftelse på 6 nye rødel, dog i størrelsen 175-200 cm.
I min verden ikke en særlig professionel tilgang til en så simpel reklamationssag, så efter at have lagt næsten 5500 kr. i denne forretning, har jeg lagt mine sidste penge der.

Scanmaps

Dårlig indpakning af kort

Kortet kom til tilfredstillende tid, men var blot stoppet ned i røret uden at være pakket seperat ind, hvilket betød at det var en lang og sej kamp at få kortet ud uden at beskade det.

Room21

Ualmindelig sløv ekspedition og kundeservice

14. februar bestiller jeg et sofabord til 1100 kr. Leveringstiden står til 2-8 dage

18. februar kontakter jeg dem for at høre hvor min vare bliver af, da jeg kan se online at der stadigvæk intet er sket med min ordre.

20. februar får jeg at vide at min ordre bliver afsendt samme dag og pengene bliver hævet fra min konto.

25. februar kontakter fragtfirmaet mig og fortæller mig at de vil leverer min vare dagen efter mellem 13 og 17

26. februar - min vare bliver leveret til tiden, ja faktisk bliver den leveret 12:55 af en rigtig flink fragtmand. Jeg pakker glad mit bord ud og får det hurtigt samlet, blot for at konstaterer at den ene af klodserne hvori bordbenene skal skrues i, vender forkert og benet derfor peger i den forkerte retning. Klager til Room21 samme dag og får besked på at min sag er blevet sendt videre til deres reklamationsansvarlige som vil kontakte mig "inden kort tid".

28. februar - jeg har stadigvæk intet hørt fra Room21. Sendte en ny mail hvorefter jeg fik at vide at jeg ville blive kontaktet af deres reklamationsservice, senere i dag. Det blev jeg også, hvorved jeg kunne konstaterer at de end ikke havde gidet læse min mail til dem, da jeg blev spurgt om ting som jeg allerede havde givet svaret på i min oprindelige mail.

2. marts - Jeg modtager en mail fuld af beklagelser og bliver bedt om at fortælle hvornår jeg kan modtaget et nyt bord. Jeg skal til at starte på kursus, så det kan først blive mandag den 25. marts. Jeg får herefter at vide at jeg vil få et nyt bord den 27. marts og at de vil komme og hente det gamle bord den 25. marts. Dvs at til trods for at fejlen 100% er firmaets, så skal jeg bruge en masse energi på at pakke bordet ind igen og sørge for at tage en hel fridag for at fragtfirmaet kan komme og hente bordet.

21. marts - så sent som denne dag bekræfter firmaet at bordet bliver afhentet mandag den 25. marts. Senere samme aften modtager jeg en sms fra fragtfirmaet om at de vil komme og hente bordet i morgen, den 22. marts mellem 12-17. Jeg er mildest taget rasende nu og kontakter igen firmaet og beder dem om at gøre noget ved problemet.

22. marts - Fragtfirmaet ringer ganske rigtig omkring kl 14 og vil afhente bordet, hvor jeg klart må forklare at det ingenlunde var aftalen og at jeg ikke havde mulighed for at være hjemme, da jeg var på kursus. Bliver så spurgt om de kan komme om mandagen, hvilket jeg svarer at det kan de godt, men jeg har brug for at vide ca. hvornår de kommer. Det kan han ikke svare på og siger at det må jeg aftale med firmaet. Super fedt når man står der på kursus og ikke har noget nummer på firmaet og i øvrigt først kan ringe til dem mandag.

26. marts - Har snakket med fragtfirmaet Logistica og de har intet hørt fra Room21 om at de skulle leverer et bord til mig den 27. marts, så nu er jeg nået til det punkt, at jeg ikke afgiver det bord jeg har nu, før jeg har fået et nyt. Room21 har desuden endnu ikke ønsket at besvare min mail fra i torsdags (21. marts).

27. marts - har stadigvæk intet hørt fra deres reklamationsafdeling, men modtager pludselig en info om at varen er afsendt fra deres lager, men intet om leveringstidspunkt. Hvis det kommer til at vare lige så lang tid som sidst, så vil det tage 6 dage før jeg modtager bordet og på det tidspunkt har jeg på ingen måde mulighed for at holde en hel fridag for at tage imod det.

Mit bedste råd til andre er ALDRIG at handle ved det firma. Svindel og humbug!

JVK Vinduer A/S

Levering til tiden og dygtige håndværkere

I efteråret 2012 stod vi for at skulle have nye vinduer og døre i hele huset. Vi indhentede derfor flere tilbud. Vi endte med at vælge JVK, ikke fordi de var billigst, men fordi de var det firma med længst garanti på deres produkter (10 vs 5 år hos de andre leverandører). Prisforskellen var kun et par tusinde ekstra, så det opvejede bestemt 5 års ekstra garanti. Vi havde også forinde været forbi deres udstilling hos Garant i Esbjerg og fået svar på alle vores kritiske spørgsmål.

Vinduerne og dørene blev leveret til tiden og fragtmanden ringede endda dagen i forvejen for at fortælle hvornår han kom med varene.

Et par dage senere kom tømren, Rasmus Scherfig og 2 andre og gik i gang med at sætte vinduer og døre i. Under hele forløbet har der været en god dialog med de indvolverede parter i sagen, så vi altid har vist hvornår de kom og hvad der skulle ske.

Tilbage sidder vi så nu med nogle smukke nye vinduer og døre, som vi er rigtig glade for.

Bellerobe

god og venlig betjening

Jeg skal giftes næste forår og har i den forbindelse været forbi Belle Robe i Varde, et par gange. Butikken fremstår hyggelig og jeg føler at der er god tid til at snakke, prøve kjoler og studerer kataloger. Jeg har selv købt min brudekjole der. Den kom til tiden som lovet og mangler nu bare den sidste tilretning.

Bymalenebirger

Hurtig betjening, men dårligt valg af fragtfirma

Jeg købt i tirsdags en vare på http://shop.bymalenebirger.com/dk/. Allerede i dag er min pakke forsøgt leveret. Rigtig hurtig betjening, hvilket jeg finder meget tilfresstillende. Et andet plus er den gratis fragt og returservice.

Et stort minus ved dem er dog at de benytter DHL som fragtfirma og det er hamrende irriterende, da DHL ikke har pakkeshops lige som GLS. Det betyder at jeg enten er nød til at køre langt pokker i vold for at hente min pakke på et af deres aldrig centralt beliggende pakkecentre eller vente yderligere en dag med at få den leveret (elektronisk fuldmagt).

Smageriet

Lækker mad, god service

Vi bestilte mad til 27 mennesker og har efterhånden brugt en del cateringfirmaer til vores årlige fest.

Folk var meget begejstrede for maden fra Smageriet. Det smagte rigtig godt og der var rigeligt med mad, til trods for at over halvdelen af selskabet var mænd. Jeg kan i øvrigt rigtig godt lide at at servicen bliver afhentet igen efter brug, så man ikke skal ligge haste rundt efter arbejde for at nå at returnerer servicen inden for firmaet åbningstid.

Eneste minus er at jeg ret sent fandt ud af at brød ikke følger med hvilket jeg finder fjollet. Hvem spiser fx sild uden brød til?

Vi havde bestilt menuen Jingel bells

Pindhus / www.pindhus.dk

Fint produkt, men kundeservicen halter

2. oktober 2012 bestiller jeg en magasinholder via pindhus.dk (http://www.pindhus.dk/varegrupper/mobler-og-indretning/magasinholder-stor.html) og jeg modtager en ordrebekræftigelse. Kort tid efter står varen som udsolgt, så jeg glæder mig over at jeg nåede at få den sidste

3. oktober modtager jeg en mail med track'n'trace oplysninger fra GLS og ser frem til at modtage min pakke.

4. oktober modtager jeg så følgende mail fra Pindhus:
Der er desværre sket en fejl igår ved afsendelsen af din pakke.
Det var den forkrte vare der var blevet pakket til dig, men vi nåede at finde ud af det inden den blev afsendt.
Magasinholderen er som beskrevet i webshoppen udsolgt, vi undersøger idag om den er på lager hos vores leverandør.
Du hører fra mig når jeg ved besked...

Fair nok, det er hvad der kan ske.

Søndag den 7. oktober er jeg på netbank og ser at godt nok nåede at stoppe pakken, men desværre undlod de ikke at trække pengene for varen. Jeg kontakter derfor Pindhus for at få en forklaring.

8. oktober får jeg en mail fra pindhus - intet om hvorfor pengene er blevet trukket, men de kan dog fortælle at leverandøren har et par magasinholdere tilbage og om jeg stadigvæk vil have varen? Det vil jeg natureligvis gerne og spørger hvornår jeg kan forvente at modtage den.

9. oktober svar fra pindhus: Vi får den hjem i slutningen af denne uge eller starten af næste. I samme mail står der: "Skal nok følge op på dem, så de får dem hurtigt sendt afsted til os."

Mandag den 15. oktober har jeg stadigvæk intet hørt fra pindhus.dk, så sender dem en mail for at forhøre mig om hvad status er på min vare.

16. oktober - intet svar fra Pindhus

17. oktober - intet svar fra Pindhus. Har efter arbejde ringet og lagt en besked på deres telefonsvarer, så håber nu at høre fra dem og ikke mindst få min vare.

Update!
Grundet ferie hørte jeg ikke fra Pindhus den indeværende uge - det havde dog som kunde været rart at vide på forhånd at jeg ikke skulle forvente svar i den uge. i det hele taget savnede jeg at blive løbende opdateret om min ordre, frem for selv at skulle henvende mig hver gang.
Jeg fik den efterfølgende uge min magasinholder og er meget glad for den

Netflix

Fungerer upåklageligt

Jeg tilmeldte mig Netflix i går. Vi har ikke verdens hurtigste forbindelse og alligevel oplevede jeg ingen problemer med de to film jeg så i går. Bevares det er måske ikke de nyeste titler, men sitet er også kun lige startet op i DK, så mon ikke der sker nogle forbedringer med tiden.

Kim Skammelsen found this review useful

baalteknik.dk

Levering til tiden, forsvarlig indpakning

Jeg bestilte for nogle dage siden en 13 liters dutch oven(støbejernsgryde), en kaffekande og en støbejerns pandekagepande. Det var en tung sag, men det hele var forsvarligt pakket ind og ankom til tiden i fin stand.
Jeg glæder mig til at tage tingene i brug på min bålplads :)

Himmerlandsflyt

Vellykket flytning

Vi flyttede i fra KBH til Jylland 9. juli i år og brugte i den forbindelse Himmerlands Flyttefirma. Vi havde bestilt flytning med ned- og udpakning.
Der kom 4 gutter til aftalt tid (faktisk 10 min. før) og de gik til den med krum hals. De var behagelige og kommunikationen kørte fint i løbet af dagen.
Efter 3½ time var vores ting pakket ned og de kørte afsted til Jylland. De skulle afleverer nogle effekter andre steder undervejs derover, men igen kom de lidt før aftalt tid og på en time var alt kommet ind i vores nye hus.

Vi kan kun sige at vi har været meget tilfredse med flytningen og anbefaler dem gerne til andre

Nichlas Larsen found this review useful

www.lirumlarumleg.dk

Altid god og hurtig betjening

Jeg har handlet hos Lirumlarumleg en hel del gange efterhånden og har aldrig oplevet problemer. Odren er hurtigt ude af døren og der er adskillige valgmuligheder vedr. forsendelse, bl.a. min personlige favorit GLS pakkeshop, så jeg slipper for at skulle hele vejen ned på posthuset for at hente min pakke.

Servicen er i top, præcis som den bør være :)

GLS Denmark

Fantastiske pakkeshops

Jeg kan rigtig godt lide at få varer leveret med GLS da de tilbyder levering/genlevering til deres pakkeshops. På den måde kan jeg afhente min pakke lige i nærheden af hvor jeg bor og når jeg har tid. Min lokale pakkeshop er pt den lokale kiosk, hvilket betyder at jeg kan hente min pakke helt frem til kl 24.

Update:
Jeg er ret skuffet over at læse i Fagbladet nr. 12 (2012) at GLS bruger underbetalte chauffører: http://nyheder.3f.dk/article/20121215/NYHEDER/121219988/1006/SIDUNGDOM

Hans jørgen W.Pedersen found this review useful

Asos

God kundeservice og gnidningsfrit bestillingsforløb

Jeg har handlet hos Asos mange gange og tøjet har altid passet jævnfør deres "size chart". Har en enkelt gang opleveret problemer med en pakke der ikke kom frem og de sendte med det samme en ny.

DHL

Dårlig service

Jeg bestilte en vare på nettet som skulle leveres med DHL. Der skete intet og jeg kontaktede kundeservice, det sted jeg købte varen, blot for at finde ud af at pakken havde været forsøgt leveret og faktisk havde ligget til opbevaring i en hel uge.

Jeg er desværre ikke født med synske evner og har ikke videoovervågning af min hoveddør, så jeg havde ikke en jordisk chance for at vide at DHL havde været forbi med min pakke.

De skulle angiveligt have forsøgt at kontakte mig, men jeg har hverken modtaget et telefonopkald eller en skriftlig notefikation gennem brevsprækken.

Det er desuden ganske irriterende at de ikke har pakkeshops ligesom GLS, så man skal ligge og køre langt for at hente sin pakke.

Gucca

Problemfri bestilling og levering

Alt gik nemt fra bestilling, over betaling og til levering :)

Stofkiosken

Elendig kundeservice

Bestilte en lynlås hos dem den 26. april og har i dag, 6. maj stadigvæk intet modtaget. Jeg har prøvet at skrive til deres kundeservice, men får bare mailen retur med beskeden om at mailadressen ikke findes.

Jeg har heller ikke fået nogen ordreupdate, som der ellers stod i den første mail, at jeg ville få 2. maj.

6. maj skriver jeg på deres facebook side at jeg ikke kan komme i kontakt med dem. 11. maj får jeg svar via facebook at de ikke kan forstå at jeg ikke kan komme i kontakt med dem. Jeg giver dem mit ordre nr. og den 14. maj modtager jeg så en mail fra dem.

I mailen står der at min ordre blev sendt afsted 2. maj og burde være kommet. Det var den som sagt ikke. I næste mail står der så at DHL har forsøgt at afleverer den, men at jeg ikke havde været hjemme og at DHL har forsøgt at kontakte mig. (De må så være det eneste firma i verden der ikke kan finde ud af at ringe til en mobiltelefon eller smide en seddel ind af brevsprækken...).

Jeg beder om at få Track and trace nummerret og får det senere samme dag. Da jeg søger efter pakken, kan jeg se den har ligget i Danmark i uge, men det er jo emmervæk svært at hente en pakke man ikke aner er kommet.

Bottom line: Brug ikke Stofkiosken.dk hvis din ordre haster og du hader langsom og besværlig kundeservice.

Viaplay

Fungerer altid

Jeg har aldrig haft problemer med at benytte tjenesten og jeg synes den loader hurtigt, Kvaliteten af billedematerialet svinger dog lidt fra program til program. Noget virker lidt mere grynet end andet

DR

Gode udsendelser der rammer bredt

Jeg er faktisk rigtig glad for de produkter DR udbyder. De skyder ikke mod laveste fællesnævner, men rammer bredt og er billigere end grundpakkerne hos de fleste udbydere. Udbydere som endda sjovt nok er så frække at opsætte deres pakker således at DR fremstår som en del af pakken, selvom det er noget man betaler for seperat.

Elgiganten.dk

Hurtigt og nemt

Købte en ny GPS via elgigantens hjemmeside. Betaling og levering forløb problemfrit, så jeg er tilfreds :)

Trustpilot

Tilknytning af facebook

Jeg synes Trustpilot er et fantastisk koncept og jeg kan godt forstå behovet for at verificeringen af brugerne, men jeg bryder mig ikke om det nye tiltag med tilknytningen til facebook, da det kræver at i får adgang til flere oplysninger om mig, end nødvendigt for en verifisering.

Martin found this review useful

Monday, April 23, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Sandie,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Angående Facebook. Vi kører validering med Facebook i en testfase, så vi kan indsamle data og feedback fra brugere. Vi arbejder også på andre muligheder for at validere brugerprofiler, så det ikke kun er Facebook.

Hele humlen er, at vi kan sikre at anmeldelser på Trustpilot er skrevet af rigtige kunder med rigtige købsoplevelser. Vi vil gerne vise mindre anonyme brugerprofiler, men som du skriver er det også en hårfin balance i forhold til ikke at dele flere oplysninger væk end højst nødvendigt.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

Carglass A/S

God betjening og flot arbejde

Jeg fik i torsdags repereret et stenslag i min forrude af en kompetent kvinde der hed Marianne. Hun ringede i forvejen som hun skulle og ordnede stenslaget hurtigt og med et flot resultat. Det hele blev ordnet mens jeg var på arbejde og bilen alligevel holdt på firmaets p-plads, så jeg sparede tid på at få det ordnet i fritiden. Alletiders!

Skindhuset.sk

God betjening og stort udvalg

Har handlet en del gange i skindhuset og synes de har et stort udvalg af alt muligt inden for pels og skind. Har altid været tilfreds med betjening, kvalitet og service.

Jysk Rejsebureau

Et rejsebureau med service i højsæde

I 2003 var min far og jeg et par uger i Nepal og vi følte os rigtig godt klædt på at bureauet og havde en helt fantastisk tur og god kontakt med personalet både lokalt og derhjemme. Vi var meget tilfredse også selvom der var sket en fejlkomminukation omkring nødendigvheden at et transitvisum i Delhi.

Firmaet udbyder rigtig mange eksotiske og spændende rejser og man bestemmer selv om man vil lade dem stå for det hele eller man blot ønsker udvalgte ture eller måske kun selve rejsen.

Jeg glæder mig meget til jeg skal rejse med dem igen :)

Esben Holdt Rude found this review useful

Benns

Super god service

I januar 2011 var min mor og jeg på wellnestur til Budapest og vi oplevede en utrolig god kundeservice fra medarbejderne hs Team Benns. Intet spørgsmål var fra stort eller lille og vi følte os godt klædt på til rejsen og havde en helt fantastisk tur. I Januar i år tog min mor og hendes mand afsted til Budapest igen og havde også en fabelagtig tur.

Vil helt klart anbefale firmaet til alle der ikke gider en masse bøvl

Windum

Dårlig service - kan ikke engang få et flyttetilbud

Vi står og skal flytte landsdel til sommer og har i den forbndelse brug for tre flyttetilbud, incl. ned og udpakning af flyttekasser.

Et af de firmaer vi vælger at kontakte er Windum.

Jeg sender en fyldstgørende e-mail torsdag aften den 16. februar og mandag middag har jeg stadigvæk intet hørt fra firmaet, så jeg ringer til dem og spørger om de har modtaget min mail. Det har de og jeg bliver stillet om til den ansvarlige som kan fortælle mig at han har været på ferie i sidste uge. En oplysning der let kunne være givet videre via en autoreply e-mail, men det har man så valgt ikke at gøre.

Medarbejderen ønsker at besigtige vores lejlighed inden afgivelse af flyttetilbudet og vi aftaler at han kan komme forbi onsdag den 22. februar, hvilket han også gør. Siden da har vi intet hørt fra Windum og vi føler os til grin (Vi skriver i dag 6. marts) Det mest sørgelige ved sagen er nok at det var selveste direktøren af firmaet der var ude at se på vores lejlighed.

Vi har nu mistet både tålmodigheden og tilliden til at de kan forvalte vores ejendele forsvarligt, når servicen er så ringe allerede inden vi nået at få et flyttetilbud. Vi har heldigvis fået tre flyttetilbud fra mere kompetente firmaer, hvoraf to af dem formåede at leverer tilbudet samme dag, de modtog vores mail.

-----------------------------------------UPDATE-----------------------------------------

Dagen efter denne anmeldelse modtog jeg en mail fra Windums direktør hvori han gør opmærksom på at han skam har sendt et flyttetilbud den 28. marts til vores kommende adresse i Jylland, efter aftale med min kæreste. Han ønsker samtidig anmeldelsen fjernet.

Jeg skriver tilbage at det har jeg meget svært ved at tro på idet at det ville koste os 700 kr i bropenge og benzin at hente brevet på en adresse vi i øvrigt først får nøglerne til om 4 måneder.....

Men direktøren fastholder at det er det min kæreste har bedt ham om og han har også netop modtaget brevet retur og han vil sende det til mig som "bevis".

Et par dage efter modtager jeg også ganske rigtig et brev som PostDanmark, ikke overraskende, har valgt at returnerer med på et påhæftet mærkat "Ubekendt på adressen".

Det må nu være op til læseren af denne anmeldelse at bedømme hvilket scenario man finder mest realistisk:

1) At Windums direktør fuldstændig må have misforstået noget og nægter at indrømme det

2) At min kæreste har bedt om at få et flyttetilbud på papir i stedet for som vedhæftet fil i en mail, ønsket det sendt til en adresse 300 km væk, til et hus vi end ikke har adgang til før om 4 måneder.

Salt & Peber

Rigtig godt til prisen

Vi har netop været samlet i et mindre selskab på 15 som fik mad fra Saltogpeber. Jeg hentede selv maden i Herlev og blev mødt af en flink ung mand, som hjalp med at køre maden ud. Folk syntes godt om maden, især til prisen og der var også rigeligt af den. Aflevering af servicen gik også fint, eneste minus er at det skal ske i tidsrummet 8-16, hvilket for en del kan være ret svært at nå på en arbejdsdag, men ellers ingen anmærkninger

Thursday, March 8, 2012

Reply from Salt & Peber.com ApS

Hej Sandie

Mange tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner
Salt & Peber

Kino

Nem at bruge og en hurtig oversigt

Synes siden er rigtig nem at bruge og det er skønt at få et hurtigt overblik over hvilke film der går hvor og hvornår. Samtidig bliver jeg automatisk spurgt om jeg har et biozonen kort jeg ønsker at knytte til købet, så jeg ikke glemmer det.

Cyberimport

Super service, hurtig levering og billige priser

Købte nogle o-ringe og nogle jewelry displays. Priserne var yderst rimmelige, ordren blev hurtgt ekspederet og produkterne levede op forventningerne. Jeg handler helt sikkert der igen.

Fullrate A/S

Virker ubeklageligt

Har tidligere haft fullrate og skal have igen her til sommer. Det har altid virket ubeklageligt og de har været gode til at orienterer om opdateringer og lign.

Alka

Gode forbundspriser

Har været kunde igennem flere år og pt det billigste sted for mig at have mine forsikringer. Har dog ikke haft brug for dem endnu, rent forsikringsmæssigt, men de har altid været hjælpsomme når jeg har kontaktet dem med spørgsmål.

Kattespecialisten

God service og rimmelige priser

Har har et par gange efterhånden handlet via kattespecialisten. Synes deres priser er rimmelige og de har altid været hjælpsomme og flinke - også når min gps ikke kunne finde deres butik :)

Harald Nyborg

Gode priser, lidt besværligt ordresystem

Priserne er gode, servicen plejer også at være okay, men deres bestillingssystem er noget besværligt.

Ikea

God hjemmeside og en masse gode produkter

Har, som rigtig mange andre, købt RIGTIG mange ting i Ikea. Har overordnet set været ret godt tilfreds med kvaliteten, især i forhold til prisen. Det er ikke alt jeg ville købe i ikea, men de har rigtig mange gode ting :)

ILVA

Gode vare til fair priser

Jeg har købt både spisebord, spisestole, sofa og flere småting i Ilva. Synes det er en dejlig buti at komme i. Personalet har altid været hjælsomt og jeg er rigtig tilfreds med de ting jeg har købt - også i forhold til prisen :)

Sandie Bertelsens profile

profile image of Sandie Bertelsen
Sandie Bertelsen
Reviewer
Female, 1982
Varde, Denmark

About

Bosat i Varde. Shopper meget online