Josephs profile

Reviews (12)

Telecareservice

Anovo har återuppstått ur gravarna!!

Kommer att kortfatta detta omdöme då det blir för mycket text annars..

18/4 -13: Lämnas mobiltelefonen (hTc One S) in på reparation pga att touchknapparna levde sitt egna liv.
- ÅTGÄRD: Display utbytt, displayskydd monterat. (Displayskyddet var mitt egna som numera hade fått luftbubblor, amatör montering!)

Hämtar ut telefonen 16/5, kommer hem och upptäcker att telefonen fått sig en kantstöt, längst upp på höger sida jämte frontkameran. Inte nog med det så har även den lilla POWER/låsskärm knappen lossnat från sitt fäste, telefonen är mao misshandlad av serviceverkstan.

Ringer in direkt och påtalar detta, varav jag får till svars att jag skall skicka in telefonen igen och att de beklagade det som inträffat.
- Skickar telefonen på service IGEN, dagen därpå.

Under tiden den är inne på service ringer jag och kollar status med jämna mellanrum, vid ett tillfälle talade jag med en viss (nämns ej i omdömet) och personen skulle återkomma via mail, vilket han också gjorde med följande:

---

Hej!

Verkstaden skrev till mig att dom har åtgärdat felen i felbeskrivningen.

MVH, (nämns ej i omdömet), Telecare service

--- IDAG 3/6 -13 Får jag reda på att de inte alls har åtgärdat eller fixat något med mobilen, istället: [STATUS]
- Det finns inga synliga skador från senaste servicen.

Mao så ljuger jag, det var jag som orsakade kantstöten enl dem..!!?

Känns som att Anovo har åte
ruppstått ur gravarna. De var de som brukade skita i sina kunder oavsett kostnad.. Fattar inte hur man tänker när man tar upp en strid med sina kunder, ren idioti..

Mobilgiganten

Kan man kalla detta "kund"tjänst, knappast..!!

Usch och fyyy!

Mobilgiganten borde skämmas för urusel kundtjänst, de borde döpa om den till gynnar'oss'tjänst.. Att handla och betala går smidigt MEN skulle det uppstå några problem, minsta lilla tex du undrar över något så förvänta dig ingen hjälp. Den jag talade med fick en helt annan attityd när det var frågor rörande garantin och det kändes hela tiden som att hon ville lägga på luren, var mycket kort i svaren och kunde inte svara på min fråga! Helt sjukt att man sätter in sådan personal som inte ens kan eller vet något om deras produkter eller vilkor...

Mycket besviken med mitt köp, inte på mobiltelefonen utan för att jag valde att handla av dessa skojaren när det finns seriösa aktörer såsom DustinHome, Cyberphoto mm!

Detta företag har INTE kunden i fokus, utan mer ett vinstdrivande intresse. Kunden skiter de i bara de fått in pengarna. Det må hända att de ligger bäst till på prisjakt men för din egen skull handla inte av skojar(mobil)giganten.com

Phone House

Dyrast i Sverige blir ännu dyrare med vilseledande marknadsföring!

När det var dags att förlänga mitt Telenor abonnemang så satt jag och jämförde var jag fick mest för pengarna, telefonvalet låg mellan en hTc Sensation XE och Samsung Galaxy S2.

Det blev den förstnämnda, Sensation XE..

Abonnemangsformen heter Telenor pott med surf 399 som kostar 399:-/mån och telenor ger upp till 100:-/mån i mobilrabatt i form av en typ förhöjd avgift.

Jag bestämmer mig för att förlänga hos PhoneHouse och det blir en hTc Sensation XE med abonnemanget: Telenor pott med surf 399 för 399:-/mån + en förhöjd månadsavgift på 150:-/mån. Med lite enkel mattematik 399:- + 150:- = 549:- (minus) -100:- för rabatten = 449:-/mån

Men NEJ så var inte fallet PhoneHouse hade förlängt mitt abonnemang med 250:- i förhöjd avgift (utan att speca upp det) och bakat in rabatten på 100:- därav 150:- i förhöjd månadsavgift.

Känner mig sååå blåst då cdon.com hade exakt samma deal men inte 250:- i förhöjd utan 150:- (minus rabatten på 100:-)

Blir kanske lite mycket siffror osv för att förstå mitt missnöje men den största anledningen till recentionen var för att varna om detta skojar, rättare sagt bluff företag.. Omdömena här på trustpilot och prisjakt talar saning och jag ångrar att jag inte kom hit och läste på innan.. Men men, man lär ju sig av sina misstag....

..::Rekomenderar bara mina fiender att handla hos Phone House::..

MyTrendyPhone.se

Pålitliga

Stort sortiment med överkomliga priser! Även haft en reklamation av ett batteri som inte höll kapaciteten som jag önskade, inga konstigheter. Fick pengarna tillbaka på bara någon vecka..

REKOMENDERAS

Google

PERFEKT...

Bytte från (hotmail) till gmail och vilken skillnad, inte 15 skräpposter om dagen som jag hade på hotmail. Mycket enklare att använda samt mycket mer användarvänligt. Använder du även gmail på mobiltelefonen så är det rena drömmen.

Kort & gott:
Det bästa webbraserade mail kontot finns på gmail.com

Telenor

Telenor som operatör, NEJ TACK!

Skulle hjälpa morsan med att ringa till kundtjänst och få fram ett OCR:nr.

Detta gick inte sa den första jag ringde, fick till svars att hon skulle vänta på fakturan/avin. Den andra som jag ringer kan fixa det men då måste hon få prata med min morsan, varav min mamma inte sitter med så går det heller ej att fixa.

Provar en sista gång och nu efter att jag fått stå i kötid i över 30 minuter så kommer jag fram till en som ÄNTLIGEN ger mig det OCR:nr!

Detta är bara 1 av 99999 problem du får när du har Telenor som operatör!

Proshop

Från Danmark till Sverige på 3 dagar..!

Beställde en Nokia E72-01 Zodium Black och var lite skeptisk till en början. Proshop som har sitt lager i Danmark men även Svensk support klarade av att leverera ända fram till dörr på 3 dagar med schenker.

När telefonen väl kommit fram så hade den inte det svenska språket.
(Engelska, Danska, Norska och Isländska) varav jag ringer till Nokia och kollar om det går byta språkpaket. JA svarar Nokia men en kostnad på ca 350:- Tar i min tur kontakt med proshop´s kundsupport och berättar detta, fick ett mycket bra bemötande samt att dem skulle stå för kostnaden.

DETTA KALLAR JAG SERVICE!

Proteinkungen

Skaffa större utbud..

Konkurrenskraftiga priser MEN, utbudet är mycket begränsat..
Har även varit i kontakt med protein kungen vid ett tillfälle och fått bra bemötande av en viss Martin, kanske ägaren?

Hur som helst så är detta ett tryggt och väldigt prisvärt alternativ
om du skall köpa kosttillskott.


★★★★☆ AV ★★★★★

På grund av utbudet.

Blocket

Har blivit MYCKET sämre, uppdaterat..!

Det är ofta man hör, det var bättre för och i detta fall så tycker i alla fall jag detta när det gäller blocket.se

Har blivit mycket svårare att sälja och köpa:
Det är mer eller mindre en djungel av reklam och tillägg som dyker upp både på höger sida, längst upp och ibland längst ner. Mao ÖVERALLT.

Skall du köpa något på blocket?
Var då beredd på att betala mer än vad produkten kostar om du skulle köpt den NY, säljare/säljarna på blocket har en tendens att övervärdera sina objekt en smula. T.ex: Köptes för 8000:- för 5 år sedan, begär endast 5000:- nu. När marknadsvärdet kanske bara är 2000:- osv!

Samtidigt så är blocket den stösta svenska webbraserade
köp & sälj marknad och förmodligen det effektivaste sättet
att sälja sina saker på!

---

Uppdaterat 2013-01-26

Har börjat få nekade annonser med argument om att deras reklam skall synas och prioriteras,då får inte min annonsen innehålla tex: videoeffekter eller text i videon!!

- Videomaterialet i din annons innehåller grafiska tillägg. För att effektivisera annonsgranskningen och minimera risken för användning av annans logotyp eller text är det inte tillåtet att lägga upp videos med grafiska effekter. Tips för att få annonsen publicerad snabbt: Ta bort video innehållande text, företagsnamn, logotyp, URL:er och andra grafiska effekter och ersätt med video utan några grafiska tillägg -

Videon var skapad med Windows Live Movie Maker och med text relaterat till annonsen, ingen annans logotyp eller reklam på något sätt..

Blocket har dessvärre blivit så stora att de rent ut sagt skiter i sina kunder..

Att ha sååååå mycket reklam borde vara kostnadfritt att annonsera på blocket, lägga ut en mobiltelefon kostar 30:-, 40:- om du ska ha 2 bilder... Och en hel drös med reklam både på sidorna, under och över annonsen!!!!!!!

Telia

100mbit/sek (Fiber)

Inget att klaga på förutom att jag fick ett modem som bara klarar b/g
(Trådlös uppkoppling) standarden som ger mig MAX 54mbit/sek när jag har ett 100mbit abbonemang, vilket är ju dåligt. Borde vart ett b/g/n. Men men... Man kan ju inte få allt man önskar sig :-P

Inet

Säkert kort..

Handla på inet.se om du vill göra en bra affär. Dem är kanon att ha och göra med, även vid reklamation och service ärenden. Har handlat datordelar sedan ett bra tag på inet och alltid varit lika nöjd. Snabbt, väl inpackat och prisvärt är bara förnamnet på vad du får på inet.se!

Batterikungen

Över förväntan!

Tog 1 dag att få hem paketet, kommer definitivt att handla av batterikungen igen.

Sajten är mycket användarvänlig och enkel att förstå!

Josephs profile

profile image of Joseph
Joseph
Reviewer
Male, 1985
Falkenberg, Sweden

About

Jag är en cool kille som älskar alla typer av sport och naturligtvis att träna. Jag bor med min flickvän och två katter i en mysig liten lägenhet, ganska nära stranden.

På min fritid vill jag cykla, jogga, styrketräna och åke inlines. Det finns ingenting som gör mig så glad över en dag med bra sport väder, jag bara älskar det :-D

Jag hoppas att mina recensioner kommer att komma till användning och ev. vägleda till en säker näthandel :-P