Henriks profile

Reviews (9)

Aarhusbolig

Ufatteligt ringe!

Det er ofte håbløst overhovedet at logge ind på siden, og hvis man endeligt får sig logget ind, bliver man ofte "belønnet" med en totalt dysfunktionelt menu hvor det pludseligt er umuligt at få vist afdelinger efter liste.
Det er kun muligt at få vist afdelingerne på et kort, og når man så har klikket på en given afdeling og vil retur til oversigten, så bliver man sendt retur til start og kan så spilde tid på at indstille søgekriterier inden man kan se en ny afdeling.
Jeg har prøvet at benytte både IE og Chrome med samme resultat, og i Chrome krydres oplevelsen i øvrigt med en påstand om at "siden er på Norsk, vil du oversætte?"
Aarhusbolig.dk er den ubetinget mest ustabile og gennemført ELENDIGE hjemmeside Jeg nogensinde har besøgt, og Jeg kan da kun råde dem til at oprette en IT-afdeling snarest muligt, da Jeg nægter at tro at de rent faktisk har en sådan på nuværende tidspunkt.
Jeg har til tider vundet i lotteriet og gennemført en relativt vellykket websession på siden, men hvis man prøver lykken sent om aftenen eller om natten, er der garanti for fiasko.
HVIS problemerne skyldes at man opdaterer eller lignende på visse tider af døgnet, kunne aarhusbolig.dk godt lige ulejlige sig med at oplyse om det på forsiden, så folk slipper for at spilde tid på noget der på forhånd er dømt til at mislykkes.

Mytrendyphone

Lynhurtig ekspedition!

Jeg modtog varen under et døgn efter bestilling.
Havde et spørgsmål vedr. transportørvalg, som jeg fik hurtigt svar på ved hjælp af onlinechat med kundeservice.Rigtigt godt.

Whiteaway

Nemt & Hurtigt

Hjemmesiden er let at overskue.Jeg fandt hurtigt de varer jeg søgte, og betalingen var let at gennemføre.GLS leverede til min arbejdsplads mindre end 2 døgn efter bestilling.

SmartGuy.dk

Perfekt!

En virkelig god hjemmeside.Selvom udvalget efterhånden er meget stort virker siden ikke uoverskuelig, og der er mange muligheder for at filtrere søgningen.Hurtig og effektiv ekspedition.Jeg har handlet hos dem mange gange nu, og er aldrig blevet skuffet.

Regovs

Nemt og hurtigt

Nemt at finde rundt på siden.
Varerne blev sendt som maxibrev, og lå i postkassen 2 dage efter ordreafgivelse.

Landberg

Hurtig ekspedition og levering.

Landberg oplyste en leveringstid på 3-5 dage, men allerede dagen efter bestilling blev pakken leveret til min arbejdsplads.Perfekt.
Siden er ovenikøbet væsentligt billigere end konkurrerende sider, ihvertfald med de varer jeg er interesseret i.Absolut en side der skal besøges igen.

DJStoreXL.com (Tidligere DJ-udstyr.dk)

Lynhurtig

Har kun købt varer på denne hjemmeside én gang, men varen ankom direkte fra Holland med UPS, og blev leveret på min arbejdsplads 2 dage efter bestilling.
Så kan det vist ikke gøres hurtigere.Hjemmesiden er overskuelig, og der er demo-video af varen, hvilket er meget anvendeligt når en amatør skal købe lys-effekter.

SmartGuy.dk

God service og hurtig levering

Jeg har handlet med smartguy.dk flere gange, og er aldrig blevet skuffet.
Størrelsesguiderne er gode, og det er sågar lykkedes at købe et jakkesæt der passer, hvilket ellers er svært nok i en fysisk forretning.Hurtig ekspedition.

Billigbilpleje.dk

Perfekt

God vejledning på hjemmesiden gør det nemt at finde de rigtige varer.Hurtig ekspedition, varerne ankom dagen efter bestilling.

Henriks profile

profile image of Henrik
Henrik
Reviewer
Male, 1978
8260, Viby J, Denmark

About