John Werner Jørgensens profile

Reviews (11)

Bibob.dk

Gode priser, god kundeservice

Har brugt Bibob i efterhånden en del år og har altid været godt tilfreds. De har nogle fordelagtige priser og deres kundeservice er ligeledes rigtig god. Har aldrig haft nogle problemer ved henvendelser og jeg er altid blevet hurtigt og venligt ekspederet. Så alt i alt kun varme anbefalinger herfra.

Wednesday, February 26, 2014

Reply from Bibob A/S

Hej John,

Tak for din anmeldelse, og fordi du har brugt tid på denne.
Vi er glade for at høre du er glad for den service du har fået hos os, og vi håber vi kan blive ved med at leve op til dine forventninger.

Mvh. Katja S. Kundeservice

Bergs.dk

Rigtig gode priser og super hurtig forsendelse!

Hurtig forsendelse og rigtig gode priser!

Bestilte en forstærker til bilen hos Bergs.dk/Avantix.dk og den var næsten 1000 kr. billigere end andre steder på nettet. Den blev afsendt samme dag som forretningen modtog min betaling. Der kan ikke betales med kreditkort på siden, men hvis det til gengæld betyder at de kan holde priserne nede er det helt fint for mig. Jeg har ingen betænkeligheder ved at lave en bankoverførsel. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil med garanti handle der igen, hvis behovet opstår.

Avantix

Hurtig forsendelse og rigtig gode priser!

Bestilte en forstærker til bilen hos Avantix.dk og den var næsten 1000 kr. billigere end andre steder på nettet. Den blev afsendt samme dag som forretningen modtog min betaling. Der kan ikke betales med kreditkort på siden, men hvis det til gengæld betyder at de kan holde priserne nede er det helt fint for mig. Jeg har ingen betænkeligheder ved at lave en bankoverførsel. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil med garanti handle der igen, hvis behovet opstår.

Oemshop

Lynhurtig hurtig levering og super service!

Har handlet med OEMshop.dk - Jeg bestilte onsdag og modtog varen torsdag, så kan det ikke gøres hurtigere. Derudover havde jeg et par spørgsmål til produktet og jeg fik et fyldestgørende svar på min mail indenfor ½ time. Super service! Vil helt sikkert handle der igen en anden gang.

Autobixen

En handel lige efter bogen!

Alt gik som forventet. Hurtig levering og rimelige priser. Vil bruge dem igen en anden gang.

Kontor Moebler

Dårlig service og elendig kvalitet! Hold jer væk!

Købte tilbage i 2009 en kontorstol (model Nantes) hos firmaet til 2995 kr. De reklamerer med at deres produkter er i læder, det er de ikke! Der er tale om læderlook. Farven på "læderet" blev slidt af allerede efter ca. ½ år. Derudover var der fra start problemer med det ene armlæn som ikke kunne spændes ordentlig fast. Et problem der aldrig er blevet løst, da firmaet er fuldstændig ligeglad med reklamationer og ikke svare på mails herom. Vil derfor fraråde alle at handle hos dem. Brug i stedet lidt flere penge og køb en ordentlig stol fra et af de anerkendte firmaer i stedet for de billige "kina" stole, som kontor-moebler.dk forhandler.

Rune Duus, Anders Kjeldsenand Pete Kokowski found this review useful

Billigbilpleje.dk

Gode priser og hurtig levering

Handlen gik som forventet. De er hurtige til og leverer og har nogle gode priser.

Bladesofsteel

Lange leveringstider og alt for høje priser!

Har handlet et par gange hos Bladesofsteel.dk, og ville egentlig gerne handle mere hos dem, men har fuldstændig opgivet da stort set intet har på lager og deres leveringstider samtidig er alt for lange (ofte flere uger/måneder!). Derudover er deres priser også for høje i forhold til hvad tingene koster andre steder på nettet. Prisen kunne man måske leve med hvis de havde en ordentlig lagerbeholdning, men når de samtidig skal bestille alt hjem til en og der er så lang en ventetid, er det ganske enkelt uacceptabelt!

Freak found this review useful

Greenline A/S

Lave priser, god service og hurtig kommunikation!

Har handlet med Greenline to gange og begge gange er det gået som forventet. De har nogle gode priser (+fri levering) og er gode til og svare hurtigt tilbage på spørgsmål. Leveringstiden er normalt 1 dag, hvilket også må siges at være hurtigere end de fleste. Thumbs up herfra!

Tuesday, April 12, 2011

Reply from Greenline A/S

Hej John
Mange tak for stjernerne..
Vi arbejder hårdt på at blive ved med at være gode til det vi laver og det er skønt at få ros for det.
Med venlig hilsen
Niels Hansen
Greenline A/S

Techman

Lave priser og god service!

Har købt en brugt farvelaserprinter hos Techman.dk - Den var 100% som beskrevet og jeg fik den til en rigtig god pris. Kommnunikationen med firmaet forløb smertefrit og de var hurtige til og svare tilbage på mine spørgsmål. Så alt i alt en god oplevelse og jeg vil bestemt ikke have nogle betænkeligheder ved at bruge dem igen. Thumbs up herfra! :-)

Nyfortuna

Kan varmt anbefales!

Har handlet med Nyfortuna.dk og det var en rigtig god oplevelse. De overførte pengene til min konto samme dag som de modtog mit guld, som iøvrigt var sendt til dem i et ganske alm. brev, dvs. hverken som værdiforsendelse eller pakkepost. Der har ligeledes været en god kommunikation, så alt i alt en rigtig behagelig oplevelse og jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis det bliver aktuelt. Så thumbs up herfra!

John Werner Jørgensens profile

profile image of John Werner Jørgensen
John Werner Jørgensen
Reviewer
Male, 1979
Nørre Kollemorten, Denmark

About

32 år, it-baggrund, bosiddende nær Vejle.