Stefan Birch Madsens profile

Reviews (2)

GOG

Det her er billig, kompatibel nostalgi :)

GOG.com går ud og forsøger at få rettighederne til at sælge gamle spil, samt reprogrammere dem, så de kan køres på nutiden's Windows (de fylder derfor noget mere, men det er da en detaljesag!)

15 - 55 kr er alt man giver for langt de fleste, gamle titler på denne side, som man herefter kan downloade hvor som helst ved at logge ind. Der følger ofte bonus materialer med som dpf manualer, sound tracks, art osv. De kører tit med tilbud på en eller flere titler.

Jeg anbefaler også at man går ind på deres Community sektionen og søger/stemmer på titler, man gerne ser dem inkludere i fremtiden.


Jeg er en meget tilfreds kunde :)

Alun.dk

Fik mistanker, men heldigvis pengene tilbage.

Levering var 100% i orden.

Jeg endte dog med at bruge fortrydelsesretten.

Alun.dk står på dansk, men når jeg skrev mails til ham (detaljerede eller ej), modtog jeg meget kortfattet respons på engelsk. Jeg spurgte ham hvorfor han skrev på engelsk, når hans hjemmeside var dansk, men fik ingen svar på spørgsmålet. Igennem et par mails fik jeg også en stærk fornemmelse af, at Alun faktisk misforstod mine rettigheder mht. fortrydelsesretten. Han skrev "I will credit you" og altså ikke "return money" (når man handler skal man jo analysere brugen af ord skarpt).

Da jeg endelig skrev til ham at jeg var blevet urolig og satte spørgsmål ved hans ærlighed, ordnede tingene sig pludseligt og hurtigt. Jeg har fået alle penge retur.

Konklusion:
Personligt handler jeg gerne hos ham igen, hvis det skulle være. Der har jo ikke været nogen skade sket, og han har holdt hans ord 100%

Dog føler jeg at det er uprofessionelt at have en hjemmeside på dansk og så respondere (på danske mails) på engelsk, især når vores gældende købelov står på dansk - det kan ikke være vores pligt at oversætte loven til engelsk (ligesom jeg har gjort) for at undgå misforståelser.


mVH
Stefan

Tuesday, January 10, 2012

Reply from Alun.dk

Hej Stefan.

For det første har du sendt mail den vores chef som hedder alun.
Alun er skotte og derfor svarer han på Engelsk, da han ikke kan skrive dansk.
Han forstår og snakker rigtig godt dansk, så han ved alt om love og hvis du skrev til ham på dansk.

Han sidder ikke med de ting som skal returneres, så når du har sendt mail til ham, er det fordi det skal gå igennem en anden mand inden vi kan se din sag og give dig pengene retur.

Derfor gik der lidt ekstra tid.
Mvh Matias alun.dk

Stefan Birch Madsens profile

profile image of Stefan Birch Madsen
Stefan Birch Madsen
Reviewer
Male, 1983
Gjellerup, Denmark

About

Navnet er Stefan Birch.

Jeg synger i Herning Kirkes Drengekor (har medvirket i "En Stemme for Livet"). I min fritid er jeg sammen med venner, ser film, spiller rollespil og computer, surfer nettet og kæler med mine 2 killinger.

Jeg handler af og til på nettet, hvis jeg vil have noget, som jeg ikke kan få i de lokale butikker. Mine oplevelser har været rigtig gode - jeg finder det praktisk at kunne stille de rigtige spørgsmål og holde øje med de rigtige ting, der er med til at sikre god og retfærdig handel over nettet.

Personligt synes jeg også at Trustpilot er et dejligt og væsentligt redskab, der er med til at vise den sande kulør på online butikker. Jeg skabte min profil herinde i forbindelse med min oplevelse hos Alun.dk, da en mail fra samme anmodede om en anmeldelse.