Lars Jørgensens profile

Reviews (10)

BilligIHC

Billigt og kæmpe udvalg

Overskriften siger det hele. Hjemmesiden kan virke lidt spartansk, men alt fungerer, som det skal.

Cykelpartner.dk

Topklasse!

Googlede på en ny lås til min cykel. Cykelpartner.dk er billigere end alle andre, har gratis fragt, hurtig levering og smed tilmed et par bolcher i kassen. Kan man overhovedet forlange mere?

Opdatering: Bestilte en pumpe hos dem, som var i restordre. Blev løbende opdateret pr. email og forventet levering (som var korrekt), og blev endda kontaktet både telefonisk og pr. email da partiet kom hjem, fordi designet afveg en smule fra billedet på hjemmesiden. Service i en klasse helt for sig selv, man ikke finder ret mange steder på nettet.

Philipson Wine

Ingen problemer

Var i tvivl om man kunne afhente på lokationen, men det klarede online-chatten på få sekunder.

MM-Konsol ApS

Mangelfuld vejledning

Købte en DriveKey bootchip til min Wii for at spille et (lovligt indkøbt) japansk spil. Det viser sig, at DriveKey slet ikke virker på Wii-maskiner med nyere firmware, hvilket MM-Konsol udmærket var klar over, da jeg efterfølgende skrev til dem. Jeg fortalte dem, at det ville være rigtig fin service at skrive det på hjemmesiden for at forhindre andre købere i at gå i samme fælde, men det har de pt. stadig ikke gjort (over en måned efter henvendelsen).

(Beholdte chippen, da jeg ikke gad pille den ud af min Wii igen og da den kan spille mine japanske GameCube-titler uden Freeloader.)

www.computersalg.dk

Superpræcis

Det bedste ved computersalg er, at man fra bestillingens afgivelse ved præcis, hvornår man har sin vare. Lagerstatus oplyses på alle varer, og indtil videre (dette er anden bestilling), har de levet 100% op til den lovede levering

redcoon Danmark ApS

Hurtig og præcis

Bedste pris på nettet, hurtig og præcis levering.

Av-Cables.dk

super hurtig

Afsendte ordren en halv time efter jeg havde bestilt. Ingen problemer, og produktet ankom i fin stand.

Danskdatasalg

Absolut ingen problemer

Fandt dem via EDB-priser. Billigt og ingen fragtomkostninger gør prisen overskuelig. Website meget overskueligt. Fik masser af adviseringer under forsendelsesforløbet og modtog varen så hurtigt det kunne lade sige gøre i fin stand.

Pixmania

Fint nok, men...

Købte et spil og alt gik fint. Lidt skuffet over at spillet kommer i fransk æske og med fransk manual. Et faktum, der burde være oplyst på hjemmesiden.

Pcbix

Alt i orden, bortset fra manglende kortbetaling

Alt fungerede perfekt, varen var på lager og blev ekspederet hurtigt. Det virker dog underligt i vore tider, at skulle bankoverføre pengene før varen sendes, i stedet for bare at betale med dankort. Man er ikke sikret i samme grad ved bankoverførsler, som ved dankort. Ordren var lille, så jeg var ikke så betænkelig, men ved en større ordre havde jeg fundet et andet sted.

Lars Jørgensens profile

profile image of Lars Jørgensen
Lars Jørgensen
Reviewer
Denmark

About