Trine Villars Rosas profile

Reviews (7)

BabySam

Ukompliceret!

Let og ukompliceret handel.

SEUF Outdoor

Problemfrit, super hurtigt og meget lækkert produkt!

Købte en Fjællræven jakke som jeg tidligere havde prøvet i deres butik. Var i tvivl på dagen om jeg skulle købe den. Efter får dage kom jakken på tilbud i deres webshop og jeg slog til. Få dage senere kom jakken med posten til postkontoret og jeg har brugt den nonstop. Fantastisk lækker jakke! Er ovenud tilfreds. God butik, god webshop, fantastiske mærker. Super gode tilbudspriser.

Billigvoks.dk

Nemt, enkelt og uden problemer.

Kan ikke sætte en finger på noget. Super godt tilbud, hurtig levering, ingen problemer. :)

Tojbamsen

Gode tilbud, men andre varer lidt dyre.

Gode tilbud, dog andre varer der koster mindre hos flere af deres konkurrenter. Valgte desuden den dyre levering med PostDanmark, da vi har dårlig erfaring med GLS. Fik efterfølgende at vide at store varer kun kan leveres med GLS. Lidt træls så at have betale mere i levering end der var behov for. :/

Smartkidz

Nemt, hurtigt og simpelt.

Let at bestille, hurtig levering og ingen problemer.

byKier.dk

Meget tilfreds!

Det var helt problemfrit at handle igennem byKier. Leveringen var hurtig og problemfri. Intet at sætte en finger på. Vi er meget tilfredse.

Smaahjerter

Problemfrit og enkelt.

Bestilte let og enkelt. Eneste "men" er at jeg gerne ville have haft en anden gratis gave og først blev klar over at jeg kunne have valgt en anden da jeg modtog pakken. Men synes ikke rigtig man kan være utilfreds når det handler om en gratis gave, man ikke vidste man ville få. :) Så stor tilfredshed herfra.

Trine Villars Rosas profile

profile image of Trine Villars Rosa
Trine Villars Rosa
Reviewer
Female, 1984
København, Denmark

About