Hoder Jensens profile

Reviews (168)

Oister

Danmarks bedste og billigste mobilselskab

Oister har glimrende priser, faktisk nok Danmarks bedste priser, de kører på det udmærket 3 netværk og deres support har været glimrende, de gange jeg har skulle bruge dem.

Deres hjemmeside er ikke det kønneste, men den virker 99% af tiden, men lidt trækker det altså ned :) De har heller ikke nogle app, hvor man kan tilgå sin konto fra ens telefon, men med de priser som de har, kan man godt se igennem fingre med det.

Monday, November 11, 2013

Reply from OiSTER

Hej Hoder

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du er tilfreds med priserne hos OiSTER.

Angående hjemmesiden så arbejder vi altid på at gøre den mere brugervenlig og vi lytter meget til vores kunder i forbindelse med hjemmesiden.

Der bliver kigget på muligheden for en app, jeg kan dog intet sige om vi får en eller hvornår det skulle være.

God dag

De bedste hilsner
Kristina

Med24.dk

Fine priser, rabat til medlemmer og hurtig levering

Der ikke så meget dårligt at sige om med24, da de har fine priser, har lidt ekstra rabat for medlemmer og sender dag til dag, med forskellige leveringsmuligheder.

PointShop.dk

Interessant koncept

Pointshop er et interessant koncept, men det er ikke for alle, da man virkelig skal forstå hvad man siger ja til. Mange af de kampagner man får penge for derinde, har nogle indviklet betingelser, som man skal sørge for at læse igennem, ellers bliver det nogle dyre point.

Man skal ikke forvente at kunne få en iPad, bare ved at besøge siden et par gange og udføre nogle spørgeskemaer, sådan fungerer det naturligvis ikke, det tager tid at spare point op til noget interessant, så hvis man udregner timelønnen, vil det aldrig kunne betale sig, men nu er det heller ikke ligefrem raket videnskab man udfører, så det siger sig selv.

Kort sagt, forstå de begrænsninger som der er på siden, forstå betingelserne og udvælg nøje, hvad man vil bruge sin tid på.

Magnus Kjøller found this review useful

PointDeal A/S

Rigtige gode priser, man skal bare forstå deres koncept

Deres priser er rigtige gode, deres levering er dag til dag og hvor der som i mit tilfælde, blev udsolgt af den vare jeg skulle have haft, så sendte de mig en gave som undskyldning og min vare kom et par dage efter.

Når det er så er sagt, skal man forstå deres koncept og her kan man diskutere deres VIP service, som bl.a. giver gratis fragt, men man er ikke tvunget til at bruge VIP servicen, man kan bare betale for fragten og hvis man f.eks. får en prøve på VIP servicen, kan den let opsiges fra deres side, man skal bare huske det, ellers koster det 270 kr pr. md. for den service.

Webdanes

Glimrende priser og levering

Der er ikke så meget at sige, andet end alt gik helt perfekt og så har de samtidigt rigtig fine priser, specielt Steelseries.

UGX

Smertefri handel

Varen var som beskrevet, kom hurtig, så alt var som det skulle være.

Webapoteket

Fine priser, god oplevelse

Hele forløbet forgik fint, jeg vil dog gerne have givet 4½ stjerne i stedet for 5, da behandling og levering tog et par dage mere end de bedste webshops. Men da 4 stjerner også vil være synd, bliver der rundet op til 5, fordi det var en fin oplevelse uden problemer at handle ved Webapoteket, der også sendte en fin forklaring af produktet med, så det blev indtaget korrekt.

The Patrick Bay

Billig, god personlig service og hurtig levering

Rigtige fine priser og blandet med hurtig levering, samt god personlig service, så er The Patrick Bay en glimrende glimrende webshop med mange sjove ting, ud over standard produkterne, som man forventer at finde i sådan en webshop.

OnePlay.com

Udemærket produkt, hjemmeside kan forbedres

Deres udlejnings service er oki, dog virker 10 spil lidt meget man skal have på listen, men ellers virker det fint og hastigheden er acceptabel.

Deres hjemmeside er ikke 100% optimal, kunne godt være lidt bedre og desværre løb jeg ind i fejl, hvor den skrev forkert trækningsdato på siden, hvilket kostede en del forvirring og irritation, hvilket dog blev afklaret efter et par mails frem og tilbage med supporten, der dog ikke ville indrømme problemet.

Bliver næppe kunde ved dem igen, de virker et tak for uprofessionelle.

Coop

Oki levering, fine priser, siden kunne være bedre

Coop's webshop har tit nogle fine priser og det er super man kan få varerne leveret gratis til den nærmeste Kvickly, samt der er track & trace på ordren.

Men selve deres side kunne godt være bedre, hvorfor kan man ikke se tidligere ordre, følge status og generelt så skal informations niveauet løftes hos dem.

Tove Wissing found this review useful

MM-Vision A/S

Hurtig levering, præcis lagerinformation og god pris

Det produkt jeg skulle bruge fra MM-vision var de billigst i Danmark med og da leveringen skete hurtigt og præcist, er det til 5 stjerner.

Ps3network

Gratis, virker godt, stor sikkerhed og gode tilbud

Efter det famøse nedbrud på PSN, har Sony virkelig gjort meget ud af sikkerheden og de holder ofte servicevinduer (der ikke rigtigt generer), for at holde sikkerheden i top.

Ud over det er PSN helt gratis til multiplayer, i modsætning til Live Gold for Xbox. Hvis man ønsker at bruge lidt penge, kan PSN+ anbefales, som giver ekstra services (cloud saves, automatisk opdatering, tilbud, eksklusive beta adgang) og over 60 gratis spil om året, som man kan spille ubegrænset, så lang tid man er PSN+ kunde.

Memoryc

Excellent prices and fast shipping

Ordered 16GB of special RAM from MemoryC.com , because their prices was fair and product was in stock.

Shipping was very fair (lower then normal danish rates) and very fast, plus with tracking all the way.

Recommended.

Just-Eat.dk Aps

Det virker som det skal og god support

Just-eat virker altid og hvis butikken man har købt fra, laver fejl, så opdager just-eat det og kontakter en.

Henrik m Hansen found this review useful

Humblebundle

Must have for alle gamere

Ikke nok med man får nogle sindssyge gode spil, man kan støtte gode formål.

Ofte bliver pakkerne også udvidet med endnu flere spil. Jeg har købt alle 4 pakker der har været indtil videre, alle af dem har været helt fantastiske.

Play.com

Fin butik med ret gode priser, husk risiko for Told

Play.com har ofte ret gode priser, jeg bruger dem dog kun til de helt billige ting, da der er risiko for told, hvis man køber ting for over 80 kr i værdi. Det kan Play naturligvis ikke gøre for, men det er værd at huske.

Meebox.net

Sådan skal det gøres

Gode produkter, god hjemmeside og fair priser. Der er ikke så meget at sige om Meebox, de virker som de skal.

Planetaxel

Fine priser, ingen told, god support og lidt lang levering.

Jeg har brugt planetaxel til mange ting, da de har nogle fine produkter på mange varer, en dansk support og da de sender via deres egen lager i Eu, betaler man ikke told+moms oven i.

Man skal være opmærksom på at levering kan svinge fra 7 dage til 21 dage, da det kommer fra USA af.

Spielebomber

Engelsk support, gode priser og fin levering

Jeg brugte spielebomber igennem den tyske ebay og de kan sagtens anbefales. Jeg fandt Infamous 2 Hero Edition hos dem til en helt fantastisk pris og deres support hjalp mig med nogle spørgsmål på engelsk.

Wheelstandpro

Kvalitets produkt til en fair pris og super support

Wheelstandpro laver nogle unikke holdere, som man ikke får andre steder i den kvalitet. De koster lidt penge, men kvaliteten er også helt i top, virkelig solidt lavet og leveringen er helt efter bogen med track and trace, samt godt pakket ind.

Føniks A/S

Gode priser og god support

Jeg oplevede lidt problemer med deres hjemmeside og deres login, men det blev hurtigt afklaret af deres fine support.

Jeg købte et ASUS U3S6 kort og fik det sendt til min arbejdsplads, hvilket gik helt fint, så helt perfekt.

Wonshop

Perfekt, helt efter bogen.

Købte et SteelSeries Keyboard 6Gv2 keyboard sammen med en musemåtte fra webonnet. Leveringen helt efter bogen, hurtig og fint indpakket.

Endomondo

Godt app og en fin butik til motionsudstyr

Selve Endomondo App til mobiltelefoner er glimrende, dog ikke perfekt og deres side trænger til hurtigere servere og nye funktioner.

De har en butik tilknyttet, hvor man kan købe motionsudstyr og den fungerer helt fint. Tingene bliver afsendt her fra Danmark og man har dem inden for et par dage.

Host Europe GmbH

Dårlig uptime, langsom, forkert og arrogant support

Det er svært at tage hosteurope seriøs, fordi ud over deres ustabile servere, som betyder meget downtime, så laver de også fejl i deres regnskab, så hvis det ikke er en ustabil server, så er det en ustabil regnskabsafdeling som er skyld i ens server er offline.

Deres support er LANGSOM, deres "urgent" mail kan man ikke bruge til noget, de er flere dage om at svare og når de endelig svarer, er det en arrogant support.

Hold jer væk fra dem, elendigt.

René Roth found this review useful

Penny Arcade

De fedeste tshirts og bluser

Hvis man er gamer, så kender man Penny Aracde og hvis man ikke gør, ja så er man ikke gamer! :)

Penny Arcade shops fungerer rigtigt fint, leveringen tager ca. 10 dage, alt efter hvor hurtigt toldbehandlingen er.

Interflora

Let at bruge, hurtig levering og pæne produkter

Interflora er helt som forventet, let at bruge og leveringen var helt perfekt. Buketten var i mit tilfælde glimrende, men det kommer naturligvis an på hvilken butik man vælger at skulle levere, hvilket man dog selv kan bestemme, så lang tid der er flere butikker i den valgte by.

Vistaprint

Langsom og dyr levering, for meget spam og fælder

Selve Vistaprints produkter er oki, men man skal godt nok have øjne åben derinde. Alt koster ekstra og de prøver gerne at sælge en masse ekstra ting, også meget gerne efterfølgende på email, lidt for meget.

Leveringen er desværre også et problem, hvis man vil have sine ting inden for bare fornuftig tid, så er de noget pebret i deres levering, for selv så simple ting som en enkelt tshirt.

Jannie Kruuseand Henrik m Hansen found this review useful

redcoon Danmark ApS

Lidt langsom levering, ellers var alt andet fint

Recoon ligger i Holland, så man må forvente levering på 2-3 dage, ved mit tilfælde tog det dog betydeligt længere tid, men de sender åbenbart ikke afsted om fredagen GLS. Indpakningen var udmærket.

Selve Redcoon er fine nok, de har et fornuftigt prisniveau og nogle produkter, som kan være svære at finde andre steder.

Vesterbrotelecom

Billig, men dog med fejl og forbehold.

Jeg købte en Nokia 2300 Classic og de var rent klart de billigste. Det var naturligvis en tysk telefon, som havde fået lagt dansk software på, men det var også at forvente til den pris og de skrev også på deres side at der var lagt dansk software på.

Leveringen forgik fint, den blev sendt efter 2 dage. Jeg bestilte dog en rød model, men fik en i sølv, så det trækker lidt ned.

Jeg valgte ikke at bytte den, da det var lige meget og det drejer sig om en telefon til 350 kr.

Dog er det bekymrede at de har smidt et E-mærke op på deres side og så er det fra en anden side og at der findes en vesterbrotelecom.com i e-mærke oversigten, men ingen vesterbrotelecom.dk

Sådanne ting skal på plads, før det kan blive en bedre score.

Customdata

God service og fine priser

De er måske ikke de billigste i hele Danmark, men de er ikke lang fra og så har de nogle unikke produkter, samt en glimrende glimrende service.

Modehund

Vildt gode priser, hurtig levering og service

Det er svært at finde nogle som kan matche modehund.dk i deres priser og da leveringen forgår hurtigt, samt tøjet er fin fin kvalitet, så kan de anbefales.

MaximusCards.com

Billige, lette at bruge, levering på sekunder

Ikke nok med at maximuscards er de billigste med US PSN kort, så levere de også koderne direkte til din mail og normalt har man dem inden for nærmest sekunder, efter man har betalt.

Betaling kan ske via lette paypal eller endnu lettere Google Chekout.

Mode Hund

Vildt gode priser, hurtig levering og service

Det er svært at finde nogle som kan matche mode-hund.dk i deres priser og da leveringen forgår hurtigt, samt tøjet er fin fin kvalitet, så kan de anbefales.

Nemmedicin

Masser af penge at spare, lidt roddet hjemmeside, god service

Nemmedicin.dk er et super koncept og man kan hurtigt spare maange penge. Desværre er deres hjemmeside en smule rodet og gammeldags, plus selve købsprocessen er heller ikke sat ret godt op.

Når det så er sagt, så er der ingen problemer med produkterne og leveringen, som er på 2-3 dage.

Jeg oplevede dog at der manglede noget af min ordre da jeg fik den, men det var en menneskelig fejl, Og da jeg ringede for at høre dem, kunne de straks se der var noget galt, sendte den manglende vare med det samme og de undskyldte mange gange.

Actionfigurearchive

Super priser, stort udvalg og oki levering

actionfigurearchive er en super side med masser af lækre produkter, priserne er fair og leveringen er ikke alt for dyr, samt det sker i en papkasse med track and trace.

Alt er godt pakket ind og produkterne er af fin fin kvalitet.

Peter Mühlmannand Ricki Frederiksen found this review useful

Yourshelter

Worst VPS host ever

Yourshelter might be cheap, but their servers are unstable and perform like crap. If you report a problem, they don't take it seriously and they don't fix the problems.

Wiinyt.dk has been down pretty much constantly now in four days because of yourshelter. They haven't solved the problem, it took them days to respond and they clearly have NO idea how to solve the problems. And it's not the first time this has happen, we have pretty much been struck with downtime each month and every time with slow / useless response from support.

At this moment I'm looking for a new host, because this is not acceptable.

DO NOT BUY FROM YOURSHELTER.

Computeam

Fin butik med oki udvalg, udemærket priser og god service

Computeam er måske ikke landets billigste butik, men de har god service, kan skaffe det meste og ved hvad de snakker om.

Jeg har købt nogle Logitech Keyboard sæt, som stort set ingen andre kunne skaffe og de fik fat i dem til en fin pris.

SmartGuy.dk

Gode priser, fin levering og godt udvalg

Man kan spare rigtigt mange penge ved at handle tøj på nettet og smartguy er en af de bedre butikker, med et godt udvalg, gode produkter og en smertefri bestillings process.

Eushells

Gode stabile produkter til en fair pris og med glimrende support

Eushells har leveret glimrende produkter igennem mange år nu og selv om de ikke er de billigste, så er de ganske stabile og har en yderst god support, som reagere hurtigt i tilfælde af problemer, som der jo opstår engang imellem med shell løsninger, hvilket er ganske normalt.

Videogamesplus

Super priser, stort udvalg, god levering og risko for told

VGA.CA har nogle fantastiske priser, som ligger under mange andre butikker fra Nordamerika af, da man betaler i Canadiske dollars, som stadigvæk ligger en sjat lavere end den amerikanske dollars.

Leveringen fra VGA er glimrende, på en 3-4 dage og med et stort udvalg, skulle det være til at finde det man har brug for.

Pga. de sender fra Canada er der naturligvis risiko for told, det sker dog sjældent fra dem.

Hoder Jensens profile

profile image of Hoder Jensen
Hoder Jensen
Reviewer
Male, 1981
Nyborg, Denmark

About

Har brugt internet-handel i mange år nu og har en del erfaring med mange butikker. Har også arbejdet med salg af IT-produkter før i tiden, så kender godt til branchen.