Tim Christoffersens profile

Reviews (5)

Petworld

Nem bestilling og lynhurtig levering!

Petworld's side er dejlig overskuelig og nem at anvende. Og så har de billig loppegift, hvilket var det som lokkede mig ind på siden.
Jeg fik min pakke leveret dagen efter bestilling. Mere kan man ikke forlange! :)

Kattespecialisten

Super service. Intet mindre!

Jeg kan varmt anbefale Kattespecialisten.dk som indkøbssted, når dyrene skal plejes og/eller forkæles.

Kattespecialisten.dk er ikke blandt de billigste, det må man sige ærligt. Til gengæld har jeg aldrig oplevet andet end perfekt service, hurtig levering og overholdte aftaler.

Og så er de små ellevilde, fordi der altid ligger et par stykker chokolade i pakken, når man modtager dem :)

www.legehuset.dk

Perfekt!

Hurtig, nem og overskuelig webshop. De pakker gaverne ind for dig, hvis du ønsker det.

Techhaus

Virkelig dårlig levering!

Vi bestilte en laminator hos TechHaus.dk, og angav leverings adresse.

TechHaus.dk sender efterfølgende en mail, hvor de spørger om pakken skal leveres til den angivne adresse (?!?), eller til en anden adresse...

Hvad fanden sker der for det ?

Sagen er, at ham der har bestilt pakken, ikke tjekker sine mails særlig ofte. Han forventer aldrig at modtage noget af betydning...
Først idag, da vi undrer os over at pakken stadig ikke er ankommet, tjekker vi mails for at se om der er problemer med levering - og her ser vi så, at TechHaus.dk ikke fatter noget, og at pakken derfor slet ikke er behandlet eller afsendt, før de modtager tilbagemelding.

Det er fandeme dårlig service, at de ikke fatter at en leverings-adresse, er der hvor man ønsker pakken sendt til!

I mine øjne, er det en amatør der har stået for denne ordre. Og da TechHaus.dk har valgt ham som butikkens ansigt, må jeg bedømme dem på dette...


--- UPDATE ---

Tak til TechHaus.dk for tilbagemelding.
Jeg forstår, at det er en fornuftig arbejdsgang I har. Og det er hermed taget til følge :)

Kunne I evt. supplere med disse informationer, når man foretager et køb hos jer ? Så andre ikke havner i samme situation som mig.

Monday, April 23, 2012

Reply from Techhaus

Hej Tim!

Tak for din feedback!

Det er sådan, at nogle af vore produkter sendes med fragtmand. Vi har som helt fast procedure at sende en forespørgsels e-mail ang leveringsadresse inden vi afsender varen, når vi står med en bestilling på et af disse produkter og der er angivet en privat adresse som leveringsadresse.

Dette skyldes at mange ikke er hjemme i det daglige, og derfor kan det skabe ret uhensigtsmæssige situationer hvis ikke man som modtager er opmærksom på at man bør være tilstede på adressen for at modtage.

Vi er selvfølgelig meget kede af at du opfatter den arbejdsgang som "amatøragtig". Vi vurderer den som værende hensigtsmæssig, og vi oplever rigtig tit at kunden ønsker leveringsadressen ændret når vi sender sådan en forespørgsel ud. Derved kan vi helt klart konkludere at vi sparer vores kunder for mange frustrerende oplevelser fordi vi ulejliger os med at spørge - i stedet for bare sender varen afsted velvidende at der potentielt kan opstå problemer.

Det er selvfølgelig rigtigt uheldigt at vi I din situation kommer ud i at der er tale om en e-mail adresse som ikke bliver tjecket så ofte. Generelt er det ALTID en god ide ved nethandel at oplyse en e-mail adresse som bliver tjecket løbende. E-mail adressen bliver anvendt til løbende informationer omkring bestilingens forløb, og således også hvis der opstår spørgsmål.

vh Techhaus

Dvdoo

Generelt PERFEKT service. Men med enkelte store fejl

Jeg har altid været glad for at handle hos dvdoo. Man kan stort set altid regne med den info man får fra dem.
Dog er der et stort problem, at jeg for 47 dage siden bestilte en film med "5-15 dages leveringstid".
Denne film har jeg stadig ikke fået - dvdoo har ikke fået den hjem. Men der står stadig "5-15 dages leveringstid" udfor filmen, og jeg har ikke kunnet få noget brugbart svar på hvornår eller om filmen kommer.

Bortset fra dette ene meget uheldige køb, så er jeg 100% tilfreds med dvdoo.

-- UPDATE --
Filmen er ankommet. Det er længe siden :) Jeg er stadig 100% tilfreds med DVDoo.

Tim Christoffersens profile

profile image of Tim Christoffersen
Tim Christoffersen
Reviewer
Male, 1977
Terslev, Denmark

About