Benny P.s profile

Reviews (10)

Rosti Mepal

Perfekt handel

Bestilte en del varer den 11/3 om aftenen og modtog ordren den 13/3. Meget fin hjemmeside og nem webshop. Alt forløb perfekt og hurtigt, derfor 5 stjerner.
Vender med garanti tilbage.

Med24.dk

Super hurtig ekspedition

Besluttede mig søndag aften for at købe en blodtryksmåler (når man nu er 72) og bestilte en Omron M6 Comfort. Posten kom med den tirsdag kl. 10. Så kan det simpelthen ikke gøres bedre. Meget tilfreds kunde som vender tilbage

Goblue

Er de til at stole på ?

Bestilte en Samsung Galaxy S III hos dem lørdag eftermiddag og fik omgående en ordrebekræftelse. Idag fik jeg så en mail som lyder :
"Hej
Tak for din ordre.
Vor system kan desværre ikke finde dig på adressen.
Nets(Pbs) anbefaler at vi beder om følgende:
For at kunne ekspedere ordren har vi brug for at se legitimation.
Send venligst en kopi af dit sygesikringsbevis.
Husk at dække de sidste fire cifre over i personnummeret.".
Hva'behar !. Jeg ringede til Jacob Hæstrup som meget venligt fortalte mig at der var meget svindel med div. kort på nettet, så de var nødt til at gøre som nævnt i mail'en. Jeg har handlet 100'vis af gange på nettet men ALDRIG været ude for denne behandling. Jeg indrømmer at jeg har hemmeligt mobilnummer og at jeg har sagt nej tak til markedsføring på folkeregisteret, så jeg er ikke optaget i telefonbogen, så hvis det gør mig til en suspekt person så må det jo være sådan. Kan de ikke stole på mig, hvordan skal jeg så kunne stole på dem. Annullerede ordren ved samme lejlighed.

Martin Frøkjærand Rasmus found this review useful

Helseplus.dk

Perfekt handel på trods af MIN fejl

Jeg dummede mig og skrev forkert e-mail adresse, derfor fik jeg ingen besked. Jeg ringede til dem, fik rettet e-mailen og gensendt den. Så alt fungerede helt perfekt på trods af min store dumhed. Fin butik og meget billige priser.

3 (HI3G Danmark ApS)

Ualmindelig dårlig behandling

Flyttede fra Telmore til 3 i begyndelsen af august fordi jeg fandt 3's pakker havde bedre indhold end Telmore. Jeg tilmeldte mig og bad om nummerflytning som Telmore udførte i løbet af 4-5 dage. Så langt så godt. Jeg ville så købe en SGS III hos 3 og fandt ud af at for at få et bare lille tilbud på telefonen så skulle man tegne et abonnement i min. 6 måneder, uanset jeg ville betale kontant.Dette skal man IKKE hos Telmore, så jeg ville tilbage til Telmore. Men det er lettere sagt end gjort. Jeg har INGEN binding hos 3, men alligevel kan mit nummer ikke flyttes tilbage før een måned efter Telmore har bedt om nummerflytning. Hold jer langt væk fra 3, de er til for 3 og ikke for kunderne.

Vogteren :) found this review useful

Monday, October 15, 2012

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Benny

Jeg beklager, hvis du ikke var tilfreds med det tilbud du kunne få på telefonen hos os. Det er korrekt, at vi har en bindingsperiode på seks måneder ved køb af telefon, men til gengæld får man en rabat på telefonens pris, således at man får telefonen til en meget fordelagtig pris.

I forhold til din nummerflytning kan jeg oplyse, at du sagtens kan få flyttet dit nummer fra os til Telmore fra dag til dag. Dog har vi 30 dages opsigelsesvarsel på vores abonnementer, og denne periode vil du alligevel blive opkrævet for, selvom du flytter dit abonnement med det samme. Du vælger dog helt selv, hvornår du ønsker at flytte nummeret, og vi hjælper meget gerne med dette. At vi har 30 dages opsigelsesvarsel fremgår af de vilkår du underskrev ved købet, og jeg håber derfor, at du var opmærksom på dette da du oprettede abonnementet ved os.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at sende en mail til trustpilot@3.dk, og skrive "Benny P." i emnefeltet.


De bedste hilsner
Sophie

Toejeksperten.dk

Perfekt handel

Har handlet 6-7 gange hos Tøjeksperten og alle handlerne er gået næsten perfekt, men det ikke Tøjekspertens skyld, men derimod GLS's skyld, jeg bor åbenbart på en adresse som er svær for nogen af chaufførerne at finde, så jeg bruger nu GLS pakkeshop, og så virker det. Varerne fra Tøjeksperten er er virkelig gode og billige og Rikke og Anne pakker varerne forsvarligt.

www.computersalg.dk

Et billigt køb uden problemer

Købte en trådløs Canon printer hos dem og den blev leveret dagen efter. Har handlet hos dem før og gør det gerne igen.

Kan ikke udtale mig om deres support men oplevelsen i forbindelse med købet er helt i top.

Gucca

Virker perfekt hver gang

Alle de gange jeg har handlet med Gucca har det bare virket og jeg er meget tilfreds

UR Tid

Utrolig hurtig levering

Bestilte et Casio Wave Ceptor ur torsdag 9-6 kl 14.28 og posten kom med det fredag kl 11.00. Sådan skal det bare gøres. Er super tilfreds og vender med garanti tilbage og handler her igen !

Fashionland

Fremragende butik

Bestilte fredag aften ved 20tiden 3 sæt undertøj og havde dem mandag kl. 08.55 med posten. I løbet af mandagen fandt jeg ud af at jeg måtte have et par Wrangler jeans til påsken, men kunne ikke finde min størrelse i den farve jeg ønskede. Ringede til dem og idag tirsdag ved 10tiden kom posten med mine bukser i rigtig farve og størrelse. De er simpelt hen bare et eksempel på hurtighed og extraordinær god service.

Benny P.s profile

profile image of Benny P.
Benny P.
Reviewer
Male
Næstved, Denmark

About