kunde Solvejg Hansens profile

Reviews (6)

Henza

Lynhurtig levering og alt hvad man har bestilt

Det er bare rart, når en bestilling spiller og bestemt ikke noget man skal tage for givet. Hos Henza har jeg ofte varerne næste dag og alt er bare i orden. Tak!

Wednesday, March 26, 2014

Reply from Henza

Hej Solvejg

Tak for de pæne ord fra en stamkunde - det luner altid !!

Med venlig hilsen
Henza

Henrik

Serafine

Smukke varer som gør dig glad i låget:-)

Mine indkøb var ganske rigtigt ankommet blot 2 dage efter bestillingen (at post Danmark så først notificerede mig 3 dage efter forsøgt aflevering er jo bestemt ikke Serafines skyld!) og alt var af den højeste kvalitet og smukt pakket ind, tak!

Postdanmark

Usandsynlig dårlig kundeservice og manglende opringning fra manager efterfølgende...

Jeg fik en mail fra post dk om at min pakke ville blive leveret dagen efter. Derfor var jeg hjemme hele dagen og ventede på min pakke (jeg vidste den var stor og var ikke sikker på at jeg kunne hente den selv i barnevogn i den lokale postbutik) Pakken kom ikke og dagen efter fik jeg en mail hvori post dk beklagede at de ikke havde leveret pakken alligevel, men at jeg kunne følge pakkens færden via track n' trace (dette prøvede jeg, men jeg kunne ikke se hvornår den ville blive leveret, kun at den eksisterede....) Så ringer jeg til post dk's kundeservice...Jeg får en meget livstræt kvinde i røret som kan informere mig om, at pakken nok vil blive leveret i dag, men hun kan ikke garantere det (dog var det typisk sådan det foregik...) Jeg spørger om hvilken ramme der er for udbringning, da jeg gerne vil være hjemme når pakken evt. ankommer, men jeg skal også hente mine børn i børnehave mm. Så griner kvinden og siger at så må mine børn tilbringe julen i børnehaven, da de bringer ud mellem kl. 9-21. (Det synes jeg i øvrigt ikke var morsomt!) Jeg spørger så hvad jeg kan gøre hvis pakken bliver forsøgt afleveret medens jeg henter børn og får at vide, at det koster 40.- at genudbringe en pakke. Hertil svarer jeg, at det jo er post dk der ikke har leveret som aftalt og at jeg har brugt en hel dag på at vente på min pakke, men det er bare mit problem. Da jeg så spørger hvor jeg evt. skal henvende mig hvis pakken forsøges leveret og jeg ønsker at klage over ekstra gebyr får jeg at vide at jeg ikke skal male fanden på væggen og at pakken jo kan nå at ankomme inden jeg skal hente mine børn (det ragede tilsyneladende ikke kvinden at jeg jo igen sad hjemme en hel dag...) Da jeg insisterer på at få at vide hvad jeg skal gøre råber medarbejderen "Ha' en god dag" og knalder røret på!!!!!!!!! Tilfældigvis havde jeg inden samtalen sagt ja til at anmelde min oplevelse og jeg gav den selvfølgelig en meget dårlig karakter. Hertil meddelte det elektroniske system mig, at jeg ville blive ringet op af en manager, da de gerne ville høre om forløbet. Denne opringning har jeg endnu ikke modtaget og sagen er fra ugen før jul...Det er godt nok svært at tage post dk seriøst med denne manglende opfølgning og med i det hele taget med så dårlig en service i kundeservice. Måske i bare skulle omdøbe det til kundeinformation (hvis vi orker)

Birger Stenstrupand K found this review useful

Tuesday, January 21, 2014

Reply from Post Danmark

Hej Solvejg

Først og fremmest så må du meget undskylde, at din oplevelse af vores kundeservice var så skidt.

Du skal selvfølgelige mærke, at vi tager din henvendelse alvorligt, når du ringer til os.

Jeg har forsøgt at finde dit opkald i vores system for at kunne følge op på din anmeldelse, men vi har ikke registreret et opkald den dato, hvor du modtog din pakke, men en evaluering af vores kundeservice, og den manglende registrering får mig til at tænke, at det nok er derfor, at du ikke modtog et opkald efterfølgende.

Hvis det ikke er for besværligt, kan du så ikke skrive til tpost@post.dk og fortælle mig, hvilket telefonnummer du ringede fra, og hvilket nummer til vores kundeservice du ringede på? Og du må også meget gerne fortælle, hvilken dato og ca. tidspunkt, du foretog opkaldet.
Det vil være en stor hjælp.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

Magasin.dk

Overraskende dårlig service og umodent kundeservice personale...

Jeg havde bestilt flere varer, herunder en bradepande med rist. Da min pakke ankom var der en bradepande, men ingen rist! Jeg ringer til kundeservice for at høre hvad jeg skal gøre(skal jeg vente på at risten eftersendes eller sende bradepanden retur?) Jeg får at vide at jeg vil blive kontaktet på mail mhp videre forløb da leverandør? skulle kontaktes. Jeg hører intet og ringer igen dagen efter. Her får jeg at vide, at medarbejderen vil sende en mail ud til sine kolleger så den ansvarlige kan løse sagen....Jeg spørger om ikke han selv kan give mig et svar, men han "foretrækker" at den oprindelige medarbejder følger sagen til dørs. Og man tror det er løgn (eller ikke?) men næste dag har jeg endnu intet hørt og ringer igen! Denne gang får jeg fat i den oprindelige medarbejder (ikke at hun giver sig til kende, da det vel ville kræve at man gav en undskyldning?) og her får jeg at vide, at leverandøren vil eftersende ristene (er åbenbart ikke den eneste der mangler) i næste uge. Men det krævede 3 opringninger fra mig at få en så simpel besked og jeg har i øvrigt intet bevis på at jeg har gjort opmærksom på varens mangel umiddelbart efter modtagelse, da jeg stadig ikke har fået en mail eller anden dokumentation. Så nu venter jeg blot tålmodigt på, at jeg måske modtager min rist. Det værste er, at jeg ellers ALTID har været tilfreds med Magasins service...Men det må bare ikke være kundens problem at løse en fejl som er påført af firmaet og medarbejderne bør tage noget ansvar for deres firma og/eller dets leverandører.

Babyshower

God service, hurtig levering

Vi fik leveret varerne ganske hurtigt og da den ene varer var blevet udsolgt, blev vi ringet op og fik tilbudt en dyrere vare til samme pris. Det er simpelthen super god service og et særsyn i dag, tak for det!

Roselille

Super produkter til prisen

Man bliver altid glad når man får varer fra jer, det er smukke og velproducerede ting der gør ens hverdag lidt skønnere.

kunde Solvejg Hansens profile

profile image of kunde Solvejg Hansen
kunde Solvejg Hansen
Reviewer
Denmark

About