Esther Lysholdt Bankes profile

Reviews (4)

BodyMod.dk Shop

AWESOME.

- intet mindre.
Flotte smykker, kanon service og hurtig levering.
God side, og ikke kun selve shoppen. (-:
Fik mig også et godt grin i chatten med service-duden. Tak for det!

Wednesday, October 19, 2011

Reply from BodyMod.dk Shop

Kære Ester,

Tusind tak for den fine anmeldelse, fik også grint rigeligt den anden vej da vi chattede :) Godt du kunne bruge hjælpen.
Fed overskrift BTW... :)

De bedste hilsner,
dem :)

Vi håber at du kigger forbi en anden god dag.

Med venlig hilsen

Janus, Kundeservice
BodyMod.dk Shop

Movia

Uhørligt dyrt!

Jeg bor på Sydsjælland, og busserne er simpelthen urimeligt dyre.
En tur på lidt over 7 minutter koster 32 kr.
Skal jeg hjem og besøge min familie, skal jeg af med 48 kr pr. vej. Der er 15 kilometer!
Busserne passer virkeligt dårligt. Da jeg boede hjemme, skulle jeg vente henholdsvis 30 og 80 minutter. Og jeg går i gymnasiet; Det er ikke fordi der ikke er nogen der skal bruge busser der passer dertil, vel? ;-)
Er man med toget, skal man vente enten 40 eller 25 minutter. Og skal man hjem bagefter, er det enten 20 eller 35 minutters ventetid. Det kunne virkeligt være problematisk hvis man var pendler.
Busserne kører også ofte før tid, og tit om morgen, hvor rigtigt mange mennesker ikke når i skole/på arbejde til tiden, fordi at bussen kører 5 min før!
Øv altså. Jeg ville ønske jeg kunne boykotte dem, men har desværre intet alternativ.

Bjarne Hansen found this review useful

Nelly

ØV!

Jeg bestilte en kjole hos Nelly, og efter de 8 dage, var varen stadig ikke kommet. Jeg skrev, som de beder om på hjemmesiden, en mail hvor jeg informerede om at min vare ikke var kommet. Jeg fik en mail tilbage, med en lidt "du-spilder-vores-tid"-attitude, hvor der stod jeg skulle vente yderlige 20 dage, inden jeg kontaktede dem igen.
Efter de tyve dage, var kjolen stadig ikke kommet. Og jeg skriver en mail. Igen. Jeg får svar tilbage, i samme tone som forrige, og hvor der stod noget som jeg ikke forstod til fulde. Jeg bad dem uddybe, fordi jeg ville undgå misforståelser - jeg får nøjagtigt den samme formulering tilbage, bare på svensk. Som om det skulle hjælpe!
Jeg fortæller dem om min utilfredshed vdr. deres kundeservice, men de virker fuldstændigt ligeglade.
Jeg har intet set til kjolen, men i det mindste har jeg fået mine penge tilbage.
Jeg handler aldrig hos Nelly igen, og det ærgrer mig faktisk meget, fordi de har rigtigt meget flot tøj. Men jeg nægter at handle hos et firma der har sådan en holdning til kundeservice.
Øv altså.
Ps; så syntes jeg, ligesom de fleste andre anmeldere, at systemet med man skal gå på deres hjemmeside for at se mailen er dødirriterende.

Wiberg Scandinavia

Ganske fint!

Det huefirma min skole havde valgt, havde åbenbart glemt mig, hvilket jeg først finder ud af ALT for sent. Så min interresse lå bestemt ikke i at handle hos dem.
Jeg forsøger at finde frem til et nyt firma, der vil sælge mig den sorte hue, på forholdvis kort varsel. Her fandt jeg så Wiberg-scandinavia.
SUPER SERVICE. Intet mindre. I løbet af få timer nåede jeg ind og bestille min hue, og jeg fik endda rabat!
Der er to grunde til at jeg ikke giver dem 5 stjerner:
Man kan ikke rigtigt se deres tilbud, hvis ikke man er logget ind. Det er vel egentligt mest en ulempe for dem selv, fordi så vælger købere automatisk bare andre firmaer, hvor man ved hvad man kan få. Jeg var bare så ivrig efter at få mig en sort hue, at jeg støvede deres telefon nummer op, og så gik det jo alligevel.
Den anden grund er at jeg først har bestilt min hue i dag: Ergo ved jeg ikke om den er god eller ej. Jeg forventer dog at den er fin, og jeg ville blive meget overrasket hvis den ikke var.
Men jeg syntes ikke at jeg kan give 5 stjerner når jeg endnu ikke har set produktet: Jeg vender nok tilbage når jeg har fået huen!

Sunday, November 20, 2011

Reply from Wiberg Scandinavia

Kære Esther

Tusind tak for din feedback og godt at høre vi kunne hjælpe:-)

Med venlig hilsen

Wiberg Scandinavia

Kundeservice

Jeanette Frederiksen

Esther Lysholdt Bankes profile

profile image of Esther Lysholdt Banke
Esther Lysholdt Banke
Reviewer
Female, 1993
Vordingborg, Denmark

About