Camilla Rasmussens profile

Reviews (42)

Postdanmark

Vælg GLS hvis du kan....

sms vedr. afhentelse af ovenstående forsendelse modtaget 31/1-14 kl 16.51. Der blev jeg lidt mistænksom og tjekkede track & trace: pakke scannet ind/lagt til afhentning i postbutik kl. 11.45 samme dag. Jeg havde iøvrigt tjekket track & trace da jeg kom hjem omkring kl. 16 og der stod der FORTSAT, at pakken kun var nået til distributionscentret.

Jeg var i postbutikkens ende af byen midt på eftermiddagen samme dag, og kunne således have afhentet min pakke inden jeg joskede 1,5 km til den modsatte ende af byen, hvor jeg bor.

Men post danmark syntes åbenbart jeg trængte til noget motion, og jeg måtte således ud at joske yderligere 1,5 km til postbutikken dagen efter, og så 1,5 km hjem igen.

Mildest talt uinteressant når man er dårligt gående!

Det skal desuden tilføjes, at postbutikken i Glamsbjerg aldrig, jeg gentager ALDRIG nogensinde udbeder sig identifikation ved afhentning af pakker. Man skal bare oplyse sit husnummer og sit navn, skrive under og så får man pakken.

Jeg har til dags dato aldrig oplevet, at hverken sms- eller mail"service" vedr. afhentning i postbutik eller levering på adressen har fungeret, som jeg synes det burde. Dvs. enten har oplysninger været direkte forkert eller også tikker den her skide sms først ind LÆNGE efter pakken rent faktisk er ankommet til afhentning.

Jeg har gentagne gange klaget over, at jeg fik en mail om levering af en pakke, hvor pakken så alligevel først kom dagen efter.

Man får en undskyldning men ingen forklaring, og det er lidt mere end almindelig tydeligt, at der absolut intet er/bliver gjort for at korrigere fejlene, da det jo har stået på i årevis.

Den med sms'en giver ingen mening overhovedet idet det aldrig opleves, at GLS har problemer med at kunden får sin sms og email kort efter pakken er landet hos afhentningsstedet. Og jeg henter dælme også mange GLS-pakker...Man skulle enten droppe det helt eller for en i h..... tage at få det optimeret så det fungerer efter hensigten. Når man er dårligt gående og kun har sine gåben så bliver man altså godt knotten over, at blive jaget ud på flere kilometers ekstra gåtur ene og alene fordi post danmark aldrig nogensinde har fået styr på deres forbandede sms'er! Altså ud over den jeg fik om at NU havde jeg HENTET min pakke! Den kom inden jeg var nået hjem igen!

Yderligere opleves det for ofte, at kraftige papkasser, (som jeg kan stå ovenpå med min fulde vægt uden de braser sammen) er fuldstændig kvast til ugenkendelighed ved modtagelsen. Det har jeg også klaget over, men det mener post danmark ikke er deres problem, men afsenders. De konkluderer omgående, at emballagen ikke er god nok til den behandling den bliver udsat for på deres sorteringsanlæg. Læg nu mærke til at jeg skrev, at jeg uden videre kan stille mig op på nævnte kasser med mine 60 kg UDEN de får en skramme af det.

Jeg ville give meget for at SE et af post danmarks pakkesorteringsanlæg. Der lader ikke til at være så meget sortering i det, hvis man ikke også sorterer efter vægt. Det er jo klart, at en massiv og meget tung pakke vil kunne volde skade på andet, hvis den bliver smidt ned oven i alt det andet.

Nå men vi fortsætter: Jeg har flexlevering og det virker for så vidt godt nok. Altså bortset fra at postbuddene ALDRIG banker på for at tjekke om jeg er hjemme. Forsendelserne bliver konsekvent lagt, hvor jeg har givet tilladelse til i tilfælde af, at jeg IKKE er hjemme.

Så spørgsmålene til post danmark må være som følger:

1. hvorfor bliver pakker aldrig leveret den dag man får en mail om det? (har desværre ikke nogle pakkenumre længere forventer derfor ikke noget brugbart svar.....).
2. hvem er det egentlig der sørger for sms/email? Er det post danmark eller er det afsender af forsendelsen? Hvor ligger fejlen?
3. Hvorfor fik jeg først en sms om afhentning kl. 16.51 og altså 9 minutter før postbutikkens lukketid når den var skannet ind kl. 11.45?
4. Hvorfor er track & trace ikke opdateret kort efter pakken er lagt til afhentning, men først mange timer senere???
5. Jeg står klar med ID hver gang jeg skal hente noget i postbutikken, men er til dags dato ALDRIG blevet bedt om at fremvise det?
6. I mange anmeldelser skriver post danmark i deres svar, at de skam har foretaget mange forbedringer/tiltag på baggrund af anmeldelserne. Men det nævnes ikke på noget tidspunkt HVILKE forbedringer/tiltag der er tale om?? Det er jeg som bruger af post danmark da ellers MEGET MEGET interesseret i at vide. Det andet virker som tom snak og det kan jeg da virkelig ikke bruge til noget.
7. Vedr. flexlevering: er det ikke meningen at postbuddet SKAL tjekke om modtager er hjemme inden han/hun lægger pakken af på aftalt sted??
8. hvordan fungerer sorteringsanlæggene?? Starter pakkerne i flere etagers højde for derefter, at smadre ned oven i hinanden så det derved ikke KAN undgås, at nogle bliver fuldstændig kvast når de tydeligvis ikke sorteres efter vægt??

Jeg afventer med spænding nogle konkrete, fornuftige,brugbare og FYLDESTGØRENDE svar på mine spørgsmål, i stedet for den gang sludder for en sladder, der går igen i alt for mange af klagemålene her på Trustpilot.

opdatering 18.02.14: æhh... nej.... jeg vil ikke skrive og bede om en opringning fra PostDanmark. Nej, jeg vil have at PD svarer på mine spørgsmål her på Trustpilot istedet for at jeg skal sidde og skrive endnu en roman efter en evt. samtale. Iøvrigt så kan det konkluderes at PD allerede MÅ HAVE mit telefonnummer idet jeg jo lynende hurtigt fik en sms om at lave en anmeldelse her????????? Så kunne de jo bare have ringet. Iøvrigt kan de da lade være med at bede om en anmeldelse her på TP, hvis de alligevel ikke gider bruge tid på rent faktisk at SVARE her på TP på der bliver SPURGT om.

21.02.14: nå det hjælper ikke noget at opdatere sin anmeldelse. PD svarer ikke herinde af den grund. Måske de ikke kender svarene. Eller også GIDER de simpelthen ikke bruge tid på, at skrive nogle brugbare svar her på TP. Der er heller ikke så meget service over kunde"service" ved kontakt via den oplyste mailadresse. Jeg forsøgte 19. januar at få klarhed over om 2 pakker kom da oplysninger som så ofte oplevet IKKE blev opdateret på track & trace. Jeg fik en sludder for en sladder, og intet andet information end det jeg allerede selv kunne se på track & trace. Ergo har "service"medarbejderen ikke gidet gøre sig den ulejlighed rent faktisk, at forsøge, at finde ud af, hvad der var galt med de registrerede scanninger eller rettere mangel på samme. Og dermed hvor mine pakker befandt sig.

John Ståhle found this review useful

Wednesday, February 12, 2014

Reply from Post Danmark

Hej Camilla

Jeg bliver meget ked af at læse at du har fået den service som du har.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at det skal blive bedre i fremtiden.

For at kunne gøre det vil jeg gerne i kontakt med dig.

Kan du ikke skive til mig på tpost@post.dk hvornår det passer dig bedst, at jeg ringer så vi har tid til at tale om din anmeldelse.

Med venlig hilsen

Birthe fra Post Danmark Kundeservice

Whirlpool

Dårligste vaskemaskine oplevet.....

måtte give afkald på min gode zanussi vaskemaskine til fordel for en whirlpool 6th sense AWO 7214.

6th sense giver jeg ikke meget for. En mængde tøj vejet inden det blev puttet i maskinen gav i 2 på hinanden følgende forsøg 2 forskellige meldinger om hvor meget vaskemiddel der skulle i. Og der var 40 ml til forskel. Ergo kan maskinen absolut ikke finde ud af at veje tøjet.

Uldprogrammet kan tage max 1 kg tøj. Dvs. jeg ind imellem kun putter 1 stk. tøj i maskinen idet der er tale om uldne trøjer/cardigans der vejer 7-800 gram stykket. Maskinen vasker godt nok tøjet, men centrifugere det vil den ikke. Næ nej, man har nemlig fra whirlpools side lavet ophænget i maskinen så svagt, at den ikke kan opnå balance under centrifugeringen når der er tale om et enkelt stykke tøj, der selvsagt bliver noget tungere når det er vådt. Derfor er man nødt til at putte ekstra tøj i til centrifugeringen. Man kan jo selvsagt ikke putte meget mere i fra start når der kun må være sølle 1 kg i maskinen.

Da man nu ikke kan få mere tøj i fra start og maskinen ikke vil centrifugere på det tilhørende program er man nødt til, at køre centrifugeringen alene. Her er så næste problem. Man har kun EEN "valgmulighed" når det drejer sig om alenestående centrifugering. Og det er en kraftig centrifugering, der normalt ville bruges til et langtfra så skånsomt program. Dette centrifugeringsprogram varer 17 (!!!!!!) minutter!!! Man kan godt nok indstille antal omdrejninger men SYTTEN minutter!!??

Og der er INGEN andre muligheder. Man kan ikke, som på alle de andre maskiner jeg har haft gennem årene, springe steps over i et program, og for eksempel nøjes med et ekstra skyl eller en centrifugering.....

Sidst men ikke mindst så efterlader maskinen sæberester i tøj og tromle (det kan ses på maskinens luge). Og det til trods for at jeg i årevis har vejet tøjet for netop, at undgå at over- eller underdosere vaskemiddel. Sengetøj der har været brugt på en dundyne har stadig alle, eller en stor del af dunene siddende i sig efter vask. Altså vil man ikke også have dun i tøjet i den efterfølgende vask, så skal maskinen rengøres grundigt med 1 vask med kun sæbe, efterfulgt af en vask med kun vand.
Pletter af nogen som helst art kan den heller ikke vaske ud, uden de er forbehandlet med fx opvaskemiddel eller har ligget i blød. Og så er det ligegyldigt om pletten er frisk eller "gammel".

Det er simpelthen den dårligste vaskemaskine jeg nogensinde har været ude for... Jeg kan have min tvivl om hvorvidt tøjet bliver rent....

Læser man forbrugerrådets blad "Tænk og Test" kan man i dette års oktobernummer læse om en test af vaskemaskiner og tørretumblere. Whirlpool dumper som nummer sjok i begge tests, og havner derved i den kategori der hedder "under middel"....

Karin found this review useful

Stoevsugerposen

Fin handel

Vare bestilt lørdag, afsendt mandag og modtaget tirsdag. Korrekt vare modtaget indenfor den lovede tid.

Den sidste stjerne mangler fordi det gør lidt ondt i mine øjne, når jeg ved gennemgang af de øvrige anmeldelser kan se, at Stoevsugerposen oftest vælger ikke, at svare på kritik til trods for, at de jo selv beder om en bedømmelse på Trustpilot. Så selvom min handel er helt efter bogen har jeg alligevel en lidt mærkelig fornemmelse i maven, fordi jeg er ude af stand til at bedømme, hvorvidt kritikken er berettiget eller ej.

Jeg skal ikke udelukke jeg vil handle her igen, men jeg vil nok tænke mig om afhængigt af, hvilken vare jeg skal bruge.

TV 2

kan heller ikke forudsige vejret

Tja, fjernsyn ser jeg ikke noget af men vejrudsigten på tv2.dk bruger jeg til gengæld. Sådan da.. For den passer aldrig. TV2-vejret må kaldes den optimistiske vejrudsigt. De har altid sol på programmet når fx dmi siger overskyet.

byvejr kunne de ligesom dmi godt skrotte, for det stemmer aldrig overens med virkeligheden. Eksempel idag 20. juni 2013: vejrudsigt for det sydvestfynske: sol hele dagen og 24-25 grader. Faktisk vejr: overskyet/diset hele dagen med temp. på 18-19 grader. Solen kunne svagt anes i glamsbjerg omkring kl. 18-18.30 om aftenen.

Og det var bare eet eksempel. Der er rigtig rigtig mange eksempler. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, at vejrudsigten ikke holder stik. Og ikke nok med det. Vejrudsigten bliver IKKE rettet til i løbet af dagen når det burde være gået op for meteorlogerne, at "forudsigelsen" ikke holder stik. Næ næ, der var masser af sol og ca. 25 grader på byvejr for glamsbjerg/sydvestfyn HELE dagen igennem.

Regn og mængden af regn kan de heller ikke finde ud af, at forudsige. Enten står det ned i stænger når det ifølge udsigten skulle være tørvejr, eller også er det omvendt. Det var ellers sådan noget jeg kunne bruge da jeg går mange kilometer udendørs dagligt. Igår 19. juni 2013 skulle vi her i glamsbjerg have haft ca. 20 mm regn ifølge TV2-udsigten. Det blev altså ikke til andet end 3-4 stykker....

Og vejrsiden er grunden til de 2 stjerner. Der er farver og billeder, og omend den også virker noget sensationspræget, så er den altså kønnere at kigge på end dmi's. Reklamerne har jeg selvfølgelig blokeret for længe siden, fordi de er mere end almindeligt irriterende.

Men i mine øjne kan de ligesom DMI tage deres latterlige matematiske vejrberegningsmodeller og stikke dem derop hvor solen stensikkert ikke skinner :-D

DMI

kan ikke forudsige vejret

byvejr kunne de godt skrotte, for det stemmer aldrig overens med virkeligheden. Eksempel idag 20. juni 2013: vejrudsigt for det sydvestfynske: sol hele dagen og 24-25 grader. Faktisk vejr: overskyet/diset hele dagen med temp. på 18-19 grader. Solen kunne svagt anes i glamsbjerg omkring kl. 18-18.30 om aftenen.

Og det var bare eet eksempel. Der er rigtig rigtig mange eksempler. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, at vejrudsigten ikke holder stik. Og ikke nok med det. Vejrudsigten bliver IKKE rettet til i løbet af dagen når det burde være gået op for meteorlogerne, at "forudsigelsen" ikke holder stik. Næ næ, der var masser af sol og ca. 25 grader på byvejr for glamsbjerg/sydvestfyn HELE dagen igennem.

Regn og mængden af regn kan de heller ikke finde ud af, at forudsige. Enten står det ned i stænger når det ifølge DMI skulle være tørvejr, eller også er det omvendt. Det var ellers sådan noget jeg kunne bruge da jeg går mange kilometer udendørs dagligt.

Og den "nye" hjemmeside? Ja den ligner den gamle til forveksling. Stadig kedelig og farveløs. Og formentlig fyldt med reklamer, som undertegnede selvfølgelig for længst har blokeret. Og siden skal ligesom den gamle opdateres dobbelt for rent faktisk at opdatere. Om det så kan kaldes en opdatering når vejret i praksis IKKE opdateres ved jeg ikke rigtig...

De får kun een stjerne fordi det rent faktisk minder om "ond tro" når vejret langt størstedelen af tiden ikke stemmer overens med virkeligheden.

Så i mine øjne kan de tage deres latterlige matematiske modeller og stikke dem derop hvor solen stensikkert ikke skinner :-D

Malene-Karina Børlum, Michael M Rasmussen, Kan, Michael Helsvigand Asbjørn found this review useful

DR

sletter programmer men beholder linkene til dem på hjemmesiden

godt nok for dårligt at man sletter programmer som kontant så de efter et par måneder ikke kan ses på nettet. Så er det jeg begynder at blive irriteret over den formue jeg betaler til DR hvert år i form af licens. Seriøst!! Et afsnit af kontant fra marts i år kan dags dato ikke ses på nettet fordi DR har slettet programmet og alle dem der går forud for det. Men linket er der skam stadig. Så tag dog for en i ...... og fjern linkene til det der ikke længere er der!!! Når I nu alvorlig ment ikke synes vi skal have lov til på internettet, at se programmer, der er nogle få måneder gamle!! Når så kontant er det eneste DR-program jeg finder seværdigt og man ikke kan sætte benene på Jeres hjemmeside uden, at skulle betale licens. Hjemmesiden fungerer iøvrigt ikke specielt godt i Google Chrome og jeg er IKKE fan af Internet Explorer. Hvis den skulle fungere bedre der....

Mytrendyphone

Ok handel alt i alt

Trods alt ok handel alt taget i betragtning
Bestilling og levering helt ok. Modtog varen dagen efter bestilling. Det var således en lagervare.

Hvad angår webshoppen er varebeskrivelserne grunden til de 3 stjerner. Jeg ledte efter en mobiltaske til en Sony Xperia Go. Jeg ville helst have en i læder og overskriften på dem jeg fandt sagde også decideret "lædertaske". Desværre måtte det konstateres når man nærlæste produktinformationen, at der i alle tilfælde var tale om KUNSTlæder? Den jeg valgte at købe stod også beskrevet som værende af læder. Der stod ikke noget om kunstlæder så om den ER af læder det ved jeg ikke. Uanset de billige priser så synes jeg det er vildledende at skrive læder i overskriften når det ikke er sandt. Der skulle stå kunstlæder.

Jeg er ok tilfreds med mit produkt når prisen tages i betragtning. Jeg er dog som sagt noget i tvivl om kvaliteten. Jeg ville dog nok alligevel nemt finde på at handle her igen, men vil (som jeg også gjorde i dette tilfælde) kigge mig rigtig godt for

Wednesday, May 8, 2013

Reply from Mytrendyphone.dk

Tak for din anmeldelse.

Det er rigtigt, at det etui, som du købte, ikke er lavet af ægte læder. Vi får varebeskrivelser af vores leverandører, og hvis det viser sig at de er utilstrækkelige, sørger vi for at tydeliggøre vigtige detaljer efterfølgende. Det er også tilfældet her, så vi har lige tilføjet oplysninger om materialet i beskrivelsen. Beklager rigtig meget, at det ikke fremgik tydeligt, da du bestilte. Interesserede kunder er altid velkomne til at skrive, ringe eller chatte hvis de vil vide mere om produkter end der står i beskrivelsen. Hvis du alligevel gerne vil returnere varen, er du velkommen til at gøre det senest 2 uger efter modtagelsen, og vi vil refundere pengene eller sende et andet produkt som du gerne vil købe i stedet for.

Med venlig hilsen,

MyTrendyPhone

YouSee

Samlet set middel foreløbig oplevelse

Fin 3G dækning med TDC's mobile netværk, i de områder hvor jeg har brug for det. Synes dog der skulle være lidt mere data i abonnementet og lidt mindre tale. Oprettelse + modtagelse af simkort forløb efter bogen. Ville for kort tid siden have købt en ny mobil på afbetaling hos Onfone, da min "gamle" mobil pludseligt gik i udu. Det kan man så tilsyneladende først når man har været kunde i 3 måneder. Tja, så købte jeg jo den andetsteds da jeg ikke kunne undvære..... Har ikke haft kontakt med kundeservice så denne er ikke en del af min anmeldelse.

Grundene til "kun" 3 stjerner: køb af ny mobil på afbetaling kan først ske efter 3 mdrs abonnement og iøvrigt kun hvis man har et abonnement til 149 kr./md eller mere. Synes personligt der skulle være mere data og mindre tale i abonnementerne.

Der er sådan set ikke andre grunde end den gode dækning med TDC's netværk, som har fået mig til at vælge Onfone. De er langt fra de billigste men dog trods alt billigere end TDC selv, hvad angår mobilabonnementer.

Oister

løgnagtig kundeservice

Udbad mig en VURDERING af INDENDØRSdækning på min hjemmeadresse og arbejdsadresse, da jeg af bitter erfaring ved at dækningskort viser en TEORETISK UNDENDØRSdækning og generelt er til at lukke op og s.... i. Fik mail tilbage at medarbejderen havde MÅLT på begge adresser, og der var ORDRET en rigtig god dækning på min arbejdsadresse, og knap så god på hjemmeadressen. Efterfølgende konstateres, at der er ekstremt dårlig 3G-dækning på arbejdsadressen indendørs, og i nogle lokaler (fx kantinen med højt til loftet og store vinduespartier til 2 sider) er der OVERHOVEDET INGEN 3G-dækning. Telefonen er lige så ofte på roaming som 3G, og når den så ER på 3G er det med 1-2 ud af 4 streger. Har efterfølgende skrevet til dem via facebook, hvor den første medarbejder i hvert fald ikke kunne se jeg var blevet lovet noget som helst omkring dækning. Skrev tilbage, at der står ORDRET i mailen vedr. VURDERINGEN, at "der er rigtig god dækning på adressen". Medarbejder nr. 2 på facebook gjorde ikke meget andet end at beklage, at jeg var blevet lovet noget, der overhovedet ikke holdt vand. Og nå ja, de kunne forresten ikke gå ind og måle på de enkelte adresser?? Så hvad fanden havde den oprindelige medarbejder gjort??? Der står ORDRET i mailen, at vedkommende har MÅLT på adresserne???

Det blev således en meget kort fornøjelse (?) hos Oister og har nu efter mindre end 2 uger søgt tilbage til et selskab med TDCs stabile dækning, som der konsekvent ALDRIG har været problemer med. Sådan går det når man stikker kunden en løgn i stedet for at svare ÆRLIGT, som jeg bad om. Og så kan de tage deres forbandede "dækningskort" og stikke derop hvor solen ikke skinner!

Laura Hvid Juel found this review useful

Thursday, March 7, 2013

Reply from OiSTER

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse.

Som jeg sagde i telefonen da vi talte sammen, må jeg beklage at du er blevet lovet en god dækning på en adresse, vi kan aldrig love at en dækning på en adresse er super god da der kan være flere faktorer der spiller ind såsom skov og terræn, vindforhold, bygningens højde og andre ting.

Vi kunne se at der var en mast i nærheden og dækningen så derfor ud til at være god i området, desværre har det vist sig ikke at være tilfældet.

Da du har opsagt dit nummer hos OiSTER indenfor 14 dage, kan du naturligvis gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret og de penge du har indbetalt ved oprettelse af abonnement er derfor blevet tilbageført til din betalings konto.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner
Kristina

De3bedste

ok handel

Varen leveret dagen efter bestilling. Vare (hårtørrer) i originalemballage i STOR papkasse, hvor den lå og raslede rundt, og det er den manglende ekstra beskyttelse, der kommer til at trække den ene stjerne fra i den samlede bedømmelse. Varen er ikke afprøvet da det er en julegave, så indtil videre må jeg antage den har kunnet holde til transporten. Ellers ok handel, og ok pris, og jeg ville formentlig handle her igen, hvis varen viser sig at være fejlfri ved ibrugtagning.

Bibob.dk

Danmarks stærkeste netværk?? - Hvor??

Som ny kunde hos Bibob er jeg meget skuffet. Netværksforbindelsen er en stor del af tiden enormt dårlig, både hvor jeg bor og hvor jeg arbejder, hhv. Glamsbjerg og Assens på sydvestfyn. Forbindelsen forsvinder helt mange gange i løbet af dagen, og er ellers meget, meget ustabil. Alene i min middagspause i dag, svingede det konstant mellem nul signal og 3 ud af 4 streger. Derudover står der i mit display at den ikke kan finde TDC's netværk når signalet forsvinder??? Men er det da ikke Telenors netværk bibob bruger?? Hvad har det med TDC at gøre?? Går jeg ind og søger efter netværk manuelt kan den KUN komme på 2G. Det er endnu ikke lykkedes mig at komme på 3G-netværket ad den vej. Hvis jeg overhovedet nogensinde er/har været på 3G, for så ville det vel fremgå i telefonens display? Det skal der altså godt nok gøres noget ved, ellers er jeg ikke kunde ret længe hos bibob. I får 2 stjerne fordi overflytningen af mit nummer og alt andet praktisk er forløbet fuldstændig gnidningsfrit. Men jeg vil sige jeg ALTID havde pænt signal i alle de år jeg var kunde hos TDC. Og der ender jeg altså snart igen, hvis det her er mere reglen end undtagelsen. Så vil jeg hellere betale ekstra for rent faktisk at have et ordentligt signal HELE tiden.

update 04/01/2013: det skal da nævnes efter samtale primo december '12 med teknisk support hos Bibob, at 3G (som jeg jo allerede havde observeret...) er ikke-eksisterende på sydvest-fyn. Man lover, at der sker forbedringer inden for ½ år. Med andre ord så har bibob til og med juni i år til at få 3G op, at køre her i mit område. Ellers bliver de een kunde mindre. 2G kører ok i Glamsbjerg og skulle det også ifølge support gøre i Assens. Men der er godt nok for mange dage hvor 2G ligger på 1-2 streger ud af 4. Med andre ord bliver det mobile netværk så langsomt, at det ikke kan bruges til noget som helst med mindre man synes det er helt iorden, at skulle vente i 5 minutter på at en tilfældig hjemmeside loader....

Personligt vil jeg anbefale man finder sig en anden udbyder, hvis man bor i det sydvestfynske. Det må simpelhen være falsk reklame, at kalde det Danmarks stærkeste netværk.

Så kære bibob: Som skrevet har I til udgangen af juni i år. Derefter finder jeg mig en udbyder, hvor begge netværk fungerer hensigtmæssigt her, hvor jeg bor og arbejder.

Gillette

Vildledende markedsføring

Må konstatere at Gillette sælger barberskum som parfumefri selvom produktet indeholder lavendel- og eucalyptusolie. Begge er æteriske olier, som bruges til at parfumere produkter med. Æteriske olier er faktisk nogle af de største syndere når det gælder allergi. Og de SKAL lovmæssigt deklareres som parfume på produkterne.

Da der decideret står "parfumefri" på dåsen må dette som et minimum være vildledende markedsføring af den værste slags. Om det er direkte ulovligt er jeg ikke sikker på, men det har jeg i allerhøjeste grad tænkt mig at undersøge hos de rette instanser.

Jeg fandt desuden på min indkøbstur adskillige barberskum fra Gillette, som var angivet som værende til sensitiv hud. Dette til trods for de alle indeholder parfume og flere af dem de deklareringspligtige parfumestoffer. Ergo er de under ingen omstændigheder anvendelige til sart hud eller deslignende.

Skuffende, skuffende, skuffende... Men jeg vil gøre mit til at få pillet produkterne af hylderne, eller være medvirkende til at teksten på dåserne bliver rettet/fjernet. Så indtil da: skam jer inde hos Gillette.

Facebook

????

hader bare generelt facebook. Kan ikke fordrage det der timeline pjat man har blevet påtvunget. Er efterhånden også tvunget til at have en facebook konto af sikkerhedsmæssige (???) årsager, for at kunne bruge ANDRE websider til noget fornuftigt??

Og er ved at få kronisk fnat af, at hver gang jeg logger på får jeg omgående en alenlang liste med personer, som facebook mener jeg skal have som venner. Folk jeg ikke ANER hvem er. Har meget bevidst valgt kun at have få venner = hovedsageligt familie, og har mest oprettet kontoen så man kan følge lidt med hos det familie man ikke snakker så tit med.

YouSee

hvor er kundeservice??????

Nu sidder jeg på 4. døgn og venter svar på en simpel forespørgsel via mail til yousee. Så nu lander spørgsmålene også her for jeg nu gider jeg ganske enkelt ikke vente længere!:

Hej Yousee

Idet jeg påtænker at skifte til en mindre tv-pakke, er jeg blevet gjort
opmærksom på at det koster 295 kr. Spørgsmålene lyder derfor:

hvorledes opkræves de 295 kr.? På næste faktura eller separat??

Hvor lang opsigelse er der på en tv-pakke, altså hvornår kan man forvente
ændringen træder i kraft?

Og årsagen til at jeg vil gå ned i tv-pakke?? Meget simpelt. Har i et års tid ikke set noget som helst fjernsyn idet jeg blev mere end almindelig træt af, at hidse mig op på den lorteboks der fulgte med YouSeePlus. Den blev fejlmeldt sidste år i juni (fejlmelding1207512) . Men det hjalp sgu da lige fedt når teknikeren siger der absolut intet er galt udenfor mit hus. Og iøvrigt ringede til mig kl. 11 om formiddagen og gerne ville lukkes ind i huset så han kunne tjekke det indvendige?? Hvem fanden er hjemme kl. 11 om formiddagen på en hverdag?? Og uden noget som helst varsel? Havde han nu ringet dagen i forvejen havde det nok kunnet arrangeres. Men sådan gør man åbenbart ikke hos YouSee.

Så han kom ikke ind for jeg kunne jo ikke bare lige køre hjem fra arbejde midt på dagen. Jeg har iøvrigt ENORMT svært ved at forstå hvordan der skulle være noget galt med mit udstyr idet ALLE KABLER mm er fulgt med fra YouSee da jeg modtog boksen.... Mit eget udstyr dvs. fjernsyn og diverse afspillere har sgu aldrig fejlet noget. I det hele taget har der aldrig været problemer før EFTER jeg blev nødt til at abonnere på YouSeePlus, da mit fjernsyn ikke har digital tuner.

Men den her lorteboks skulle vel genstartes hver anden gang den blev tændt for at få noget tv på skærmen. Og den er omtrentlig 100 år om at reboote. Og så dukkede der en masse gamle optagelser op hver gang.

Og skulle man ikke reboote, så kunne man regne med at måske en tredjedel af kanalerne var i sort. Og nå ja.. Boksen kunne heller ikke finde ud af at skelne mellem sommer- og vintertid. Så havde man forprogrammeret noget lige forinden, så måtte man konstatere det var noget andet lort den havde optaget. Hvad fanden ligner det??

Men alt i alt er det selvfølgelig ikke Yousees udstyr der er noget galt med... Men når alt inklusive antennekabel kommer fra Jer så kan det jo ikke være andet, vel. Hvis det ikke er et dobbelt afskærmet antennekabel I sendte med i sin tid skulle I måske overveje, at gøre det, ellers så fordufter jeg altså. Så kan jeg formentlig ikke se fjernsyn overhovedet fordi jeg bor til leje hos et boligselskab, som nok har en aftale med Jer. Men hvad fanden... Der er ikke noget interessant i flimmerkassen alligevel.

Tilbage til startspørgsmålet hvis I nu skulle have glemt det:

HVORDAN OPKRÆVES DE 295 KR FOR NEDGRADERING AF TV-PAKKE? PÅ SEPARAT FAKTURA ELLER MED NÆSTE FAKTUR??

HVAD ER OPSIGELSESFRISTEN I FORBINDELSE MED OVENSTÅENDE??

Nu gider jeg nemlig ikke længere betale for noget som aldrig nogensinde i de snart 3 år jeg har haft det har virket efter hensigten. Jeg kan stadig huske, at jeg første gang skulle reboote boksen mindre end en måned efter jeg havde modtaget den. Så får vi se når (eller hvis...) I får stablet en boks på benene, som rent faktisk virker.

Så vil jeg slutteligt sige at det i den grad pisser mig af at jeg ikke kan finde svarene på min forespørgsel på Jeres hjemmeside. Tro mig. Jeg har prøvet. Og prøvet. Og prøvet. Tag dog for fanden og få den slags ind at ligge på en prisliste, som der er linket op til fra et fornuftigt sted på siden.

Så vil jeg sige at I egentlig skulle have haft en stjerne eller 2 mere fordi jeg også har internet gennem Jer og det har virket upåklageligt siden jeg fik det. Men desværre har det rigtig stor betydning for mig, at jeg får svar hurtigt på mine henvendelser, og det kan man vist ikke kalde det når jeg som sagt venter på 4. døgn. Så derfor får I kun den ene stjerne. Havde jeg nu fået en automail med, at I desværre har travlt og svaret ville være forsinket pga. dette, havde jeg nok set anderledes på det.

Friday, October 19, 2012

Reply from YouSee A/S

Hej Camilla

Vi beklager at du ikke har fået svar endnu.

Mails til kundeservice besvares i løbet 5 hverdage. Dette fremgår nederst på vores webside, hvorfra man udfylder formularen.

Det er korrekt at der opkræves 295 kr. for at nedgradere sin Tv-pakke. Dette vil blive faktureret på næstkommende regning.

Der går op til 10 arbejdsdage før nedgraderingen træder i kraft.

Med hensyn til teknikerbesøget, kan der sagtens bookes en specifik tid. Vi er klar over, at alle ikke kan være hjemme med så kort varsel og så tidligt på dagen, men teknikeren prøver, så fejlen kan udbedres hurtigst muligt. Teknikeren kører i øvrigt inde for normal arbejdstid.

Jeg kan ikke finde dig ud fra dit fejlmeldingsnummer, så du må meget gerne sende os en mail til isupport@yousee.dk, med dit kundenummer eller adresse, så skal vi nok kigge nærmere på din boks.

Med venlig hilsen
Kasper

Amazon

Good place to shop

ordered a used book from an american book store via amazon.co.uk. Book and postage was very cheap. I was very nervous ordering a used book from the U.S. but it arrived after approximately 3 weeks and was in a very pleasing condition. So I will most likely shop at amazon again. This was definitely worth the wait since this particular book is extremely expensive when bought as new.

Sygeforsikring

Er rigtig glad for "danmark"

Jeg er rigtig glad for at jeg meldte mig ind i danmark som rask. Er ekstra glad for dem nu, hvor jeg for nogle år siden pådrog mig en arbejdsskade, der desværre er blevet kronisk. Jeg er derfor nødt til, at kigge forbi kiropraktoren tit, i perioder 1-2 gange om ugen, for at være i stand til fortsat at passe mit arbejde, og danmark har altid givet tilskud til alle mine mange behandlinger, uden at stille spørgsmål til det. Der har aldrig nogensinde været nogle problemer med mine tilskud uanset behandlingsform, og uanset medicinudgifters størrelse. Kan kun anbefale man melder sig ind mens man er rask. De giver jo også tilskud til almindlige tandlægebesøg og receptmedicin, så jeg kan helt klart se fordelene og betaler gerne mit kontingent!

Trustpilot

anmeldelse forsvundet/slettet eller husker jeg virkelig forkert?

jeg kan egentlig rigtig godt lide trustpilot og bruger det meget. Men jeg kunne sværge på at jeg havde skrevet en anmeldelse af vores "dejlige" nye regering (socialdemokraterne), og den er bare pist væk og borte. Og så helt uden at jeg har fået besked om noget som helst. Det synes jeg er noget uinteressant må jeg sige...

Hvis man vælger at slette den kunne man da i det mindste fortælle hvorfor. Og mig bekendt skrev jeg ikke noget anstødeligt el. lign. i min anmeldelse. I så fald ville jeg også gerne have at vide, hvad jeg havde skrevet som ikke må stå i en anmeldelse.

Skulle jeg tage fejl/huske forkert så må I hos Trustpilot kunne oplyse mig om det, og så retter jeg selvfølgelig denne anmeldelse.

Update 23.06.12: tja, fejl kan jo ske så som sagt tager jeg det i mig igen. Jeg har været glad for trustpilot fra første færd, og bruger det meget, især inden jeg handler i en ny internetbutik. Så jeg må jo bare skrive en ny anmeldelse af vores "dejlige" regeringspart :-)

8/11-12: alle mine anmeldelser på nær 3 er på mystisk vis væk. Beklager men det er totalt uacceptabelt.
9/11-12: konstateres at man er nødt til at logge sig på med email for at kunne se alle sine anmeldelser. Logger man på med facebook, så kan man kun se dem man har skrevet EFTER man er begyndt på det!! Hvad fanden er det for noget lort?? Det forklarer at jeg KUN kan se skide 3 anmeldelser hvis jeg logger på med facebook. Det kommer desværre ikke til at ændre ved at trustpilot kun kan få een stjerne herfra indtil de får ordnet det der må betegnes som en FEJL. At man FØRST skal logge på med sin email og DEREFTER forbinde med facebook, for at kunne se ALLE sine egne anmeldelser!!??

9/11-12 efter svar fra trustpilot: jo den opfatter det som 2 profiler. Problemet er så bare at de 3 anmeldelser jeg kan se under facebook-profilen er fra 2010-11, altså længe inden jeg oprettede en facebook-konto. Næste problem er at der på besynderlig vis står en FORKERT mailadresse og underlig forkortelse af mit navn denne profil? Jeg troede at oplysningerne blev hentet direkte fra facebook og videre over til jer??? Fordi email og navn osv ER korrekt inde på min facebookkonto. Jeg har lige tjekket. Og på facebook er det også helt efter bogen mine seneste 4 anmeldelser der bliver vist. Altså er der et eller andet helt helt galt i jeres ende, hvis du spørger mig. Så hvad sker der hvis jeg sletter og genopretter min facebookprofil hos jer?? Vil det så være de samme besynderlige forkerte oplysninger den finder guderne må vide hvor?? Jeg fatter i hvert fald ikke en meter for jeg har ikke mig bekendt oprettet nogen separat facebookprofil, men bare logget mig på herinde med min email og password til facebook. Og hvis det var gjort korrekt vil man også kunne se der er tale om een og samme person, med nøjagtig de samme oplysninger. Så hvad nu?? Hvad skal jeg gøre??

Monday, November 12, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse af os.

Vi har undersøgt sagen og kan simpelthen ikke finde noget historik på, at din anmeldelse skulle være rapporteret. I så fald ville vi have kontaktet dig.
Så sandsynligvis er du blevet ramt af en teknisk fejl kort efter du har skrevet din anmeldelse. Jeg kan ikke afvise at fejlen er sket på vores side.

Beklager rigtig mange gange og håber du har mod på at skrive anmeldelsen igen samt bruge Trustpilot i fremtiden.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot


--- Opdateret 25/6 2012 ---

Tak for dit svar og for at du har tålmodighed til at skrive en ny anmeldelse.

Mvh
Joakim

--- Opdateret 9/11 2012 ---

Hej Camilla,

Det lyder underligt. Kan det tænkes, at du er kommet til at lave en ny profil med din Facebook-konto, så du har to?

Mvh
Joakim

--- Opdateret 12/11 2012 ---

Hej igen Camilla,

Det lyder ret underligt. Jeg har sendt sagen videre til vores support, så forsøger de at finde ud af hvad der er sket og vender tilbage til dig. Under alle omstændigheder er det ikke tilladt at have flere brugerprofiler, så det vil give mening at få samlet dine anmeldelser på én profil.

Mvh
Joakim

Brunata

Hammer dårlig "service"...

Det boligselskab jeg bor til leje hos, har desværre valgt at benytte Brunata til opsætning og aflæsning af vand/varmemålere. De ca. 14 år jeg har boet til leje i dette boligskab, har jeg konsekvent oplevet enten ikke at få besked når de ville komme for at aflæse målere, eller at få besked hverdagen i forvejen. Det betyder altså at man maksimalt har fra man kommer hjem fra arbejde den ene dag, til næste morgen til at finde en nøgleløsning, da man selvsagt ikke bare kan tage fri fra arbejde med SÅ kort varsel for at kunne være hjemme.

Jeg har flere gange mailet til Brunata vedr. det meget korte varsel, men får bare en uforskammet mail tilbage, hvori de skriver at de i HVERT fald under INGEN omstændigheder kan varsle deres besøg bare et par dage i forvejen.

Sidst der for 117. gang skulle sættes nye målere op inden for meget kort tid, oplyste de hvilken dato de ville komme så jeg selvfølgeligt fik min nøgle lagt hos vores ejendomsfunktionær, der så kunne lukke dem ind. Men de kom bare ikke. I stedet lå der samme dag en ny seddel i min postkasse om, at de ville komme NÆSTE dag. Så de kunne altså ikke aflæse målere den pågældende dag, men kunne godt aflevere en NY meddelelse om at de ville komme dagen EFTER??

Aflevere nøglen hos ejendomsfunktionæren bryder jeg mig egentlig ikke om, fordi jeg tror han bare udleverer den til Brunata, som så lægger den i ens postkasse når de er færdige. Så fordi man får nul varsel om aflæsningen er man altså nødt til at finde sig i med jævne mellemrum, at have fremmede mennesker til at rende rundt i ens hus. Og dermed altså også være i stand til at stole 100 % på selvsamme fremmede mennesker.

Ydermere så aner de folk der aflæser målerene ikke en flintrende fis om hvad det er de aflæser. Jeg har før spurgt hvad de der "enheder" målerne tæller det egentlig er. Men det anede manden ikke noget om. Derudover så får man ikke sin opgørelse over sidste års forbrug før 5-6 måneder (!!!!!!) efter de har været og aflæst???? Det er sågar oplevet at de har aflæst i marts, og ikke sendt regnskabet ud før i oktober..

De plejer at komme og aflæse målere i marts/april men i år har jeg mærkeligt nok ikke set skyggen af dem. Om det så er fordi de nye målere er selvaflæsende vides ikke, da hverken Brunata eller boligselskab har oplyst om, HVORFOR vi skulle have nye målere, iøvrigt ret kort tid efter de lige havde skiftet dem ud.

Men det ville alvorligt ment være helt vidunderligt, hvis man helt kunne slippe for at have dem rendende..!

Frederik Trads Kjeldal Skyggebjerg found this review useful

Arena Assens

mærkelig måde at have fitness træning på

Jeg synes egentlig det var fedt at min arbejdsgiver fik en god aftale med arena assens så jeg kunne komme til at styrketræne billigt (var ellers i fitness world). Men efter at have kommet der i godt et halvt år er jeg nået dertil hvor jeg slet ikke bryder mig om at komme der.

Der er intet personale til bare at holde et lille vågent øje med hvad der foregår.

Lokalet til fitness/styrketræning er meget lille, og der er kun eet styk af hvert træningsmaskine, og kun 2 stk. af hver kondimaskine. Og jeg har desværre oplevet, at andre der kommer der "holder" på fx det ene løbebånd til hendes veninde kommer daffende 10-15 minutter senere. Så er det ikke særlig sjovt når man er i den situation at man faktisk selv grundet rygproblemer ikke kan tåle, at bruge andre kondiredskaber. Derudover er ét redskab af hver altså ikke nok. Man skal ikke være ret mange, der skal bruge de samme redskaber før man er nødt til at stå i kø. Noget jeg personligt ikke har lyst til at bruge tid på. Så jeg håber hver gang på at jeg kan have det nogenlunde for mig selv....

Derudover tillader man åbenbart at folk sætter deres egen medbragte musik til anlægget. Det benytter alle de mange teenage drenge der kommer der sig af i stor stil. Så ca. 50 % af gangene jeg træner er det et diskotek jeg træder ind i og får blæst hjernen ud. Og har en gang oplevet en ung mand, der havde spændt jeg ved ikke hvor mange ledninger gennem lokalet over til en kondicykel, så han kunne sidde derovre fra, og styre musikken med sin ipod eller hvad det har været...
Det synes jeg simpelthen er uacceptabelt, at det kan foregå på den måde.

Andre 50 % af gangene er der låst ind til damernes omklædningsrum i den ende af bygningen hvor jeg kommer ind (nordlige ende). Og kan man finde et personale når man skal bruge et?? Nej det kan man ikke. Men de kunne jo for fanden også bare sørge for der var låst op i åbningstiden!

Rengøringen af omklædningsrummene er efter min mening under al kritik. Der er altid beskidt uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt man kommer på. Der ligger ofte tyggegummi og andet lækkert i brusekabinerne, og der har samlet sig en uhyggelig masse skidt og snavs omkring udluftningskanalerne. Fugerne imellem fliserne er mange steder ved at være sorte af noget der ligner skimmelsvamp. Og væggene i brusekabinerne bliver i hvert fald aldrig gjort rene for de samme hår, skidt og sæberester sidder der stadig.

Det opleves at der render små børn ind og ud af omklædningsrummene uden at have noget som helst ærinde der. Jeg har en kollega der slet ikke tager bad der mere fordi hun ikke bryder sig om det renderi der indimellem er.

Nogle af de skoleklasser der kommer der burde mildest talt ikke lukkes ind sådan et sted. Jeg har oplevet mens jeg tog bad, at de (i raseri??) hamrede og bankede på døre og vægge, vel at mærke uden at de medfølgende pædagoger gjorde noget som helst for at stoppe det. Meget ubehagelig oplevelse.

Så hvad der før i fitness world var en nogenlunde afstressende fornøjelse er faktisk for mit vedkommende ved at blive til en stressfaktor, og jeg skal virkelig hive og slæbe mig selv derned bare et par gange om ugen. Jeg overvejer kraftigt at trække tilbage til fitness world og betale det ekstra. Træne det er jeg nødt til grundet rygproblemer, der ellers ikke ville gøre det muligt for mig, at beholde mit arbejde.

Så forventer de oven i købet at man kan fremvise sit medlemskort på befaling?? Altså mit kort ligger i min pung venner, og så kunne i iøvrigt overveje samme system som man anvender i fitness world, hvor man per definition SKAL køre sit kort igennem en kortlæser INDEN man kan gå i omklædningsrummet...! Jeg har i hvert fald ikke planer om at rende rundt med mit medlemskort oppe i træningslokalet!

fakta A/S

Fakta i Glamsbjerg er blevet ynkelig og fakta lover ting de ikke holder..

Grøntafdelingen er blevet dårlig = rådne/dårlige varer. Oplever efterhånden tit at det kniber med prisskiltning = varerne bliver dyrere når de bliver skannet ved kassen... Ifølge faktas tilbudsavis er tilbudene gældende fra om søndagen. Men tilbudsvarer er næsten altid sat frem allerede fredag/lørdag, så man således risikerer udsolgt hvis man ikke kommer der før søndag. Andre gange opleves det så at varerne ikke er sat frem om søndagen selvom man kommer flere timer efter de har åbnet.

Personalet er intetsigende og absolut ikke servicemindede. De virker ret ligeglade med kunderne, som om de kun sidder der for at tjene penge. Umiddelbart har jeg det indtryk, at langt størstedelen af personalet er teenagere, og at der ikke er noget rigtig fast personale.

Har før oplevet at de ikke ville sælge varen til den skiltede pris men den dyrere pris der fremkom ved kassen. Man kan altid finde madvarer hvor sidste holdbarhedsdato er overskredet specielt i afdelingen med ferskt kød/fisk. Udvalget er desuden blevet meget magert, og der skiltes ofte med varer som de så overhovedet ikke har??

edit 25/4-13: Måtte ved kassen i fakta den 17/3 opdage at mine varer ikke var på tilbud som vist i den avis jeg via mail havde fået link til 15/3. Blev selvfølgelig irriteret over at jeg ikke fik mine varer til de forventede priser. Personalet var iøvrigt ligeglade og derfor gjorde jeg via faktas hjemmeside dem samme dag opmærksom på, at de i deres mail med tilbudsavis linkede til en forkert avis. Fik 2/4 svar på henvendelsen af en fra deres marktingsafdeling, som udover at beklage lovede de ville sende mig "en lille ting" grundet ulejligheden. Har dags dato 25/4 ikke modtaget noget fra fakta. Heller ikke efter en rykker sendt til vedkommende 21/4. Først synes jeg da det var vældigt at de ville sende mig "en lille ting". Da jeg nu er blevet tilpas irriteret over situationen er det blevet en principsag. Man skal ikke love noget og ikke holde det! (men der er måske også noget der hedder discount-post???)

Kjeld Holbek found this review useful

HK

lyver for at beholde medlemmer

Har været medlem af HK en del år, og aldrig haft problemer med dem, og fået god service i forbindelse med arbejdsmiljømæssige problemer på min nuværende arbejdsplads.

Desværre kradser krisen meget i min pengepung og jeg besluttede derfor for ca. 3 uger siden at skifte til en noget billigere fagforening.

Da HK modtog brev fra det andet fagforbund om at jeg ville overflyttes, ringede de til mig for at få at vide hvorfor. Jeg forklarede det var udelukkende af økonomiske årsager. Efterfølgende fortalte manden mig, at den nye fagforening ikke havde overenskomst med min arbejdsplads, og det ville få stor betydning for mig, hvis jeg skulle rende ind i overenskomstmæssige problemer med min arbejdsgiver. Derudover anbefalede han mig, at nøjes med at stå i HK's a-kasse et stykke tid, fordi jeg så kunne spare de penge.

Godt så.. Det valgte jeg så. Få dage senere får jeg så en opringning fra den ANDEN fagforening. De vil selvfølgelig gerne vide HVORFOR jeg har annulleret overflytningen. Jeg forklarer hvad jeg har fået at vide hos HK. Herefter fortæller vedkommende mig, at jeg har NØJAGTIG de samme rettigheder uanset hvilket fagforbund jeg står i, og at de grundet 50 % reglen ikke har overenskomst med min arbejdsplads (endnu..). Yderligere fortællles jeg at hvis jeg kun står i a-kassen så har jeg alligevel ikke noget ud af, at HK har overenskomst med min arbejdsplads, hvis jeg skulle rende ind i nye problemer.

Så som den flinke dame fortalte, så LYVER HK altså for at få deres medlemmer til at blive hos dem!?. Det er enormt skuffende, og jeg var så fortørnet og vred over det, at det i sidste ende VIL blive den anden fagforening/a-kasse jeg kommer til at stå i. Jeg ved ganske enkelt ikke noget værre end at blive løjet lige op i ansigtet.

Jeg har allerede gjort HK opmærksom på dette forløb, og bedt dem dokumentere sort på hvidt, at det får betydning for mine rettigheder, at jeg vælger at skifte. Men ret beset synes jeg de skulle skamme sig.

27.03.12: I skriver desværre ikke noget der ændrer på min opfattelse. Den person jeg talte med hos Jer fik det vitterligt til at lyde som om det var død og ødelæggelse hvis jeg meldte mig ud. Derudover svarer i ikke på om jeg rent faktisk kan BRUGE den overenskomst til noget hvis jeg KUN står i a-kassen. Og det vil blive nødvendigt for jeg har ikke 500 kr. til udelukkende fagforening mm om måneden.
Yderligere så har den fagforening jeg bliver overflyttet til, noget bedre anmeldelser her på trustpilot end jeres. Så jeg kan jo umuligt være kørt helt af sporet.
Jeg kan derudover fortælle jer at I for nogle år siden trak noget ned over hovedet på min arbejdsgiver, som rent faktisk forringede den gode pensionsordning, vi blev tilbudt af min arbejdsplads. Så det er alt sammen meget godt med overenskomster, men det er i mine øjne absolut ikke altid til det bedre. Når man rent faktisk får tilbudt noget at sin arbejdsgiver, som er BEDRE end det et fagforbund får forhandlet sig frem til, men som arbejdsgiveren efterfølgende er tvunget til at følge.

Jens Knudsenand Pia Nymand Borre found this review useful

Tuesday, March 27, 2012

Reply from Handels og Kontorfunktionærernes Forbund i Danmark

Kære Camilla
Det er trist at høre, og HK beklager meget, at du føler, du er blevet misinformeret.

Vi har undersøgt din sag. HK har faktisk overenskomst på den virksomhed, hvor du er ansat. Det er rigtigt, at du er omfattet af overenskomsten, også selvom du ikke er medlem af HK. Men vi vil stadig vove den påstand, at eftersom det er HK, der har tegnet overenskomsten – og dermed er den fagforening, der aftaler forholdene på din arbejdsplads – så er du bedre hjulpet af os, hvis du skulle få problemer med, at arbejdsgiven ikke overholder overenskomsten. Vi oplever ofte, at andre fagforeninger ikke kender HK’s overenskomst grundigt nok, og derfor har svært ved at hjælpe deres medlemmer med at tolke reglerne og hjælpe medlemmerne til at få fx den overbetaling, de har krav på.

Når du melder dig ud af HK’s fagforening, er du ikke længere med til at støtte det arbejde, HK gør for at skaffe gode forhold på arbejdspladserne, du kan ikke selv få indflydelse på, hvad vi skal arbejde for, og du kan heller ikke få vores hjælp, hvis du fx mener, du bliver snydt eller bliver uretfærdigt behandlet på din arbejdsplads.

Med hensyn til A-kasse, så har vi anbefalet dig at beholde HK’s A-kasse. Ud over at vi selvfølgelig gerne vil beholde dig som medlem, så kan HK’s A-kasse tilbyde dig en hjælp, som du ikke er garanteret andre steder. For hvis du skulle være så uheldig at miste dit job, sikrer HK’s A-kasse dig udviklingssamtaler og information om dine efteruddannelsesmuligheder. Og vi kan muligvis også hjælpe dig i nyt job, fordi vi har jobformidlingsaftaler med et stort antal virksomheder.

HK’s A-kasse har lokale kontorer overalt i Danmark og vores medarbejdere kender HK’erne og deres fag, så vores rådgivning tager altid udgangspunkt i netop din situation. Og så er HK’s A-kasse med en pris på kun 451 kr (306 kr efter skat) i øvrigt billigere end mange andre.

Vi er kede af at miste dig som medlem, og du skal vide, at du altid velkommen tilbage.
Vh
HK

ECCO Shop EU

Hurtig levering, godt fodtøj

har været meget tilfreds med servicen fra ecco, og det har fungeret fint at få leveret til gls-pakkeshop. Jeg går næsten udelukkende i eccosko grundet problemer med ryg og ankler, og har absolut ikke noget at klage over vedrørende funktionalitet.

Til gengæld har jeg måttet konstatere t fodtøjet smitter af på mine hvide strømper, og det holder de ikke op med. Derudover synes jeg sålerne har det med at blive slidt lidt for hurtigt. Et par støvler af den type og til en pris mellem 1000-1500 kr. burde kunne holde lidt mere end 2 vintre. Også selvom man går rigtig meget i dem.

Det samme gør sig gældende med sandalerne som jeg typisk skal have et nyt par af hvert år. Men jeg fortsætter nok med at købe ecco fodtøj, netop fordi det er så godt at gå i.

Tuesday, February 28, 2012

Reply from ECCO SKO A/S

Kære Camilla,

Mange tak for din feedback, samt dine 4 stjerner - det er vi meget glade for.

Vi glæder os til at se dig på Shopeu.ecco.com igen.

Med venlig hilsen

Sabine
Shopeu.ecco.com
00800 3226 7467

Esprit

god service og gode produkter

Har indtil nu samlet set haft gode oplevelser med esprits online butik. Gode størrelsesangivelser, fin præsentation af varen/gode billeder der er virkelighedstro. Gratis forsendelse og gratis retur uanset årsag. Oplever generelt kvaliteten som ok til prisen. Varer i alle prislag. Kundeservice er rigtig flinke, og svarer faktisk ret hurtigt.

Dog er der noget, der trækker ned. Har på det seneste opdaget at det kniber for esprit, at få korrekt angivelse af anvendte materiale i tøjet. Der kan eksempelvis stå der er kashmir i, men ved modtagelsen af blusen var det angora i stedet for. Angora er lækkert men det har jo ikke noget at gøre med kashmir. Det kniber faktisk generelt for esprit at finde rundt i de forskellige former af uld, som angora, kashmir, mohair, merino og alm. uld. Der kan stå een ting ved første øjekast, men går man ind under "mere" så kan der stå noget helt andet. Faktisk irriterende...

Derudover kan de lidt for ofte heller ikke få angivet det rette procentmæssige indhold af de anvendte materialer. Eksempelvis skulle en bluse have været med 35 % angora, men da jeg modtog den stod der 8 % i blusen. Der kan også stå noget helt forkert i overskriften til tøjet, fx uldmiks og går man så ind og kigger under artiklen er den lavet af bomuld og acryl.

Det er altså noget træls og for dårligt, og jeg er nået dertil hvor jeg ikke længere bestiller en vare, hvis der står 2 forskellige angivelser af anvendte materialer. For hvad er så det rigtige??

Men de har rigtig mange gode basic varer og deres udsalgspriser og rabatter er synes jeg er gode, og man kan sagtens finde varer der normalt ville være meget dyre, til en særdeles overkommelig pris. Og så optjener man jo 3 % i bonus på ALT hvad man køber, OGSÅ udsalgsvarer. Og indimellem får man ekstra bonuspoint ind på sin konto.

Leveringstiden er ca. på 1 uge fra bestilling, så det synes jeg er ok. Har dog enkelte gange oplevet der er gået noget længere tid, selvom jeg havde fået en bekræftelse på afsendelse. Det skal dertil siges at post danmark i disse forbindelser ikke kunne klandres, da de kun havde modtaget den elektroniske information om pakkerne. Altså har pakkerne reelt ikke været afsendt den dag esprit har sendt mailen ud.

Har også nogle gange fået "defekte" varer, men har så bare sendt det retur. Har dog været noget skuffet over det fordi det faktisk var varer med en ret høj pris.

Men hvis det ikke lige var fordi det kniber for dem med den rette mængdeangivelse mm. af de finere materialer var det nok blevet 5 stjerner.

Jeg vil fortsat handle hos esprit, fordi jeg generelt set er tilfreds, men jeg vil nok kigge mig bedre for fremover.

Miss Del Nasi found this review useful

GLS Denmark

Fornem service

de få gange jeg har fået pakke med GLS til vores GLS pakkeshop har det gået superhurtigt, og synes det er rigtig dejligt man både får en mail OG en sms når pakken er klar til afhentning i shoppen :-)
Og deres track & trace fungerer simpelthen som en drøm. Ville ønske flere virksomheder brugte GLS, også fordi det er så meget billigere end alternativerne og så er der ofte en shop selv i mindre byer

Se der kunne post danmark virkelig lære noget....

HM

hmm

tja kan egentlig godt lide at handle hos H&M, men det trækker ned at man modtager tøj, hvor man opdager et lille bitte hul i når det tages i besigtigelse ved modtagelsen. Og det kan ikke rigtig svare sig at returnere noget når man skal betale 40,50 for det og tøjet måske har kostet en 50'er. Så kommer man til at betale dobbelt pris. Desuden fjernes udsolgte varer ikke fra hjemmesiden, hvilket er et stort irritationsmoment.

Jeg modtog det nye katalog her i juli, men måtte konstatere at mange af de varer jeg kunne tænke mig først kunne leveres langt inde i august??

Ikke alt tøj svarer til det de viser på modeller på hjemmesiden. Priserne er ok hvis man kan leve med kvaliteten. Nogle varer holder faktisk rigtig godt, også hvad angår farve, mens andre næsten går i stykker bare man kigger forkert på dem.

Har for første gang bestilt undertøj hos dem og er noget spændt på om størrelserne nu også stemmer overens med deres tabel.

Synes det er fint man kan bestille på faktura, og er der længere leveringstid på nogle af ens varer, så sender de det faktisk efterhånden som varerne kommer på lager uden at tage ekstra gebyrer for det.

Har en enkelt gang måttet rykke for en ordre, fordi de blev ved med at flytte leveringstidspunktet frem selvom alle varerne stod som værende på lager da jeg bestilte dem.

3. sept.: undertøj bestilt var en god overraskelse. Størrelser passer med oplyste mål. MEN!! jeg bliver mildest talt arrig når jeg modtager en mail om at NU er der ekstra rabat på udsalgsvarer, for bare at finde ud af 5 minutter senere på deres hjemmeside, at så godt som alle udsalgsvarer allerede ER udsolgt!!?? Hvad FANDEN sender I sådan en mail ud for?? DET kommer altså til at trække ned i min bedømmelse venner!

08.06.12 igen udsalg med varer der er udsolgt?? trøje i 5 farver: str. 34 tilbage i een farve?? Nå ja og så er jeg træt af ikke at få besked om leveringsændringer i en ordre, som det nok kommer til at tage H&M 2 ½ måned at levere... Næ nej, man skal SELV gå ind på hjemmesiden og tjekke status på ens ordre. Og så kan den ene vare pludselig først leveres senere, hvilket betyder at så når vi under bagatelgrænsen for hvad de vil levere. Så skal man SELV sørge for at fortælle, at man SELVFØLGELIG vil have de 2 varer leveret SAMLET, så man rent faktisk kan få dem til at sende dem. Bestilt ultimo april, og kommer MÅSKE anden uge i JULI, hvis de ikke når at rykke det endnu længere ud i fremtiden?????

Det kan altså desværre kun trække yderligere ned i bedømmelsen at sommertøj ikke kan leveres før omkring medio juli når det er bestilt i april... Og det bliver nok min sidste handel der, for det er simpelthen ikke det værd, at tøjet er lidt billigere end andre steder. Det er jo absolut heller ikke mere værd end det de tager for det... Det opleves desværre gang på gang...

Ditte Mejnertsen found this review useful

Bubbleroom

som sådan ok..

synes egentlig bubbleroom er ok. Der er mange typer varer i mange prisklasser. Vedr. min sidste ordre viste det sig en enkelt vare var udsolgt. Det resulterede i at bubbleroom valgte at betale min fragt, så det er jo fornemt. Til gengæld viser det deres hjemmeside ikke er heeeelt opdateret hvad angår lager. Det er fint man kan betale med faktura, men i mit regi trækker det lidt ned at man først kan bestille igen når den foregående faktura er betalt. Når man nu engang har bevist man er god betaler så synes jeg det er et irritationsmoment.

21.08.11: ved ikke om det har noget at gøre med at bubbleroom valgte at betale leveringsomkostninger men måtte konstatere at min sidste ordre lå hele 9 dage i Jönköping i sverige og samlede støv inden den blev sendt videre. Og var nødt til at reklamere overfor det svenske postvæsen INDEN den kom videre i deres system. Synes generelt der er enormt stor forskel på hvor lang tid det tager inden pakker fra sverige ankommer til lille dk selvom de alle lader til at blive sendt fra samme sted.

September '11: finder til min store irritation ud af at man ikke længere kan købe fx undertøj i mærker andre end deres eget i deres danske webshop. Går man til gengæld ind på den svenske så har de det hele. Men får at vide af kundeservice man IKKE som dansk kunde kan bestille via den svenske webside. Det er jo bare ærgerligt for bubbleroom.... Så handler jeg der jo bare ikke mere...

Ellos

min hidtil dårligste e-handel

Bestilling afgivet 1/8
Modtager mail kl. 7.01 2/8 om at pakken er sendt, og der forventes 4-6 dages leveringstid
Sidder her 5 dage senere og synes det er mærkeligt at det svenske postvæsen fortsat kun har registreret elektronisk information om forsendelsen
Skriver til Ellos og spørger hvor pakken egentlig befinder sig
Det kan de virkelig ikke sige noget om... De vil først efterlyse den 5 uger efter den er afsendt...
Og det er dødærgerligt for som andre skriver har de rigtig mange spændende ting i deres sortiment. Men andre svenske firmaer som Bubbleroom og H & M kan sagtens finde ud af at få varerne frem og forsendelsesmetoden er NØJAGTIG den samme (MyPack).
Så jeg gætter på at det går som for så mange andre at pakken enten ikke dukker op eller vil være MEGET længe undervejs. Og så kan jeg altså godt finde et andet sted at handle og jeg ærgrer mig over jeg først tjekkede Trustpilot EFTER jeg havde afgivet ordren, men jeg havde nok forventet mig noget andet af så stort et firma.

Update: efter 5 dage er pakken kl. 16.34 nået til Malmø..

21.10.12: nu blev jeg så træt af at få 5-7 emails OM UGEN !!!med "tilbud" i indbakken at jeg har oprettet en mail konto separat til ellos! Fatter stadig ikke en dyt af deres besynderlige rabatkoder, som jo alligevel ser ud som om de typisk kun gælder til deres egne mærker, som jeg aldrig har købt og heller aldrig kommer til at købe. Går konsekvent efter de kendte mærkevarer, hvor jeg ved hvad jeg får for pengene og ved hvad størrelse jeg kan regne med passer.

TEKSTILLADEN

Lige så godt som forventet :-)

Havde tjekket tekstilladen ud på trustpilot inden jeg foretog mit køb, og valgte at foretage købet netop der pga. de fine anmeldelser fra andre kunder. Mailen fra GLS røg af ukendte årsager i mit spam-filter så der gik nogen ekstra dage inden jeg opdagede den, men det er jo ikke tekstilladens skyld :-). Pakken var blevet indleveret 2 hverdage efter bestilling og varen er umiddelbart som forventet. Så skulle jeg få brug for det vil jeg helt bestemt handle der igen, og kan helt klart anbefale dem.

iMusic

???

De har endnu aldrig de gange jeg har bestilt kunnet overholde den oplyste leveringstid, som typisk er blevet 2-3 gange længere end det oplyste. Øvrige gange har de ikke kunnet levere produkterne.

Jeg synes personligt produkterne er for dyre i forhold til tilsvarende netbutikker. Under filmprodukterne står der ofte de ikke er dansk tekstede. Det er jo rart at vide men det ville så også være rart at vide om der overhovedet ER tekster og i så fald på hvilke sprog, og disse oplysninger mangler.

Der er oftest ingen oplysninger om indholdet på cd/musikprodukter. Da der typisk findes et pænt antal forskellige udgivelser af en cd eller en single, hvordan skal man så vide hvad det egentlig er man bestiller?

Synes desuden hjemmesiden er rodet/uoverskuelig og ikke virker opdateret mht produkternes tilgængelighed og informationer om produkterne.

Så beklageligvis må jeg sidde her totalt paf over alle de fine og gode anmeldelser de har fået af mange af deres andre kunder....

Trine Kia L found this review useful

Netto

Netto Assens

oplever som mange andre at gå forgæves efter de gode tilbud og er ærgerlig over de ikke skriver i tilbudsavisen at de har meget få styk af varen. Oplever desværre også at spørge personalet om hvor en vare befinder sig dog uden at de har nogen lyst til at hjælpe, eller egentlig ved om de har mere af varen eller hvor den er.

Men 3 stjerner fordi jeg trods alt tit finder noget spændende meget billigt og fordi jeg synes de har et ok udvalg af dagligvarer, selv om de dog ind i mellem burde sørge for der blev fyldt op på hylderne i løbet af dagen. Kan egentlig godt lide rodehylderne med spotvarerne :-).
Synes denne nettos frugt og grønt afdeling er ok til sammenligning med andre dagligvarebutikker. Har endnu ikke oplevet at finde for gamle varer.

28/9-12 Ja så har jeg lige oplevet i går torsdag, at man lægger varer frem som i følge deres tilbudsavis først skulle være til salg fra på søndag 30/9... Så tror sgu da fanden at man aldrig kan få varerne når man kommer der når de lægger dem til salg ½ uge før de egentlig skal være til salg. Skam sig.

Nemid

"nem"id???

der er da ikke noget nemt ved det når det ikke automatisk virker alle de steder det kan anvendes???

og skulle huske sit 9 cifrede tal-login, et password og oven i købet lige have et kort på sig fyldt med 6-cifrede "nøgler".

Det skal dertil siges jeg første gang forsøgte at komme til at bruge mit personnummer, som teksten sagde man kunne anvende i stedet for at skulle lære en besværlig 9-cifret talkode. Det lykkedes mig bare ikke at få lov til at anvende personnummeret eller oprette et andet personligt login så nu er jeg således tvunget til at kunne huske talkoden udenad.

Jeg synes det er uhyggeligt vi virkelig lever i en verden hvor det ses nødvendigt med SÅ mange oplysninger for hver eneste gang man logger ind på en hjemmeside. Nemt, det er det i hvert fald ikke, især ikke at skulle have den lap papir med nøglerne på sig konstant, HVIS det nu skulle vise sig nødvendigt, at logge på et eller andet sted fx i løbet af ens arbejdsdag....

Thomas Christensenand Forbruger found this review useful

Expert

må være enormt ukompetent personale

købte i expert i assens et fjernsyn et lille år inden de digitale signaler gik i luften. Forklarede personalet at jeg ikke havde forstand på hvad jeg skulle have og bad om assistance. Måtte så da de digitale tv-signaler gik i luften konstatere at fjernsynet IKKE havde indbygget digital tuner. Det synes jeg til dags dato er SÅ for dårligt og har konsekvent ikke sat mine ben der siden.

Jeg er MEGET fornærmet over at jeg måtte ud og købe separat tuner mm. når jeg nu valgte at gå i en dyr butik og forventede noget reel service

08.06.12
Tja nu har jeg gjort mig selv den tjeneste at tjekke forbrugerstyrelsens hjemmeside her et års tid efter min anmeldelse.. Og kan læse at der allerede i 2007 blev sendt information ud til butikkerne om at man forventede at overgå til MPEG-4 signalet. Så at Expert "rådgiver" mig til at købe et analogt tv ca. 3 år senere, er dog det værste svineri jeg har været udsat for.. Men eftersom tv'et er købt ultimo november 2010 gælder min reklamationsret jo stadig.

Og jeg kan se på forbrugerstyrelsens hjemmeside, at man allerede tilbage midt i 2010 har dømt til kundens fordel i en lignende sag, og efterfølgende i mange lignende sager...Alle med udfald til kundens fordel...

Så jeg burde måske gøre mig selv den tjeneste at klage via forbrugerstyrelsen og få mine penge igen, så jeg kan slippe for at skulle betale til Yousee for den skide lorteboks, som jeg er nødt til at have tilsluttet for at kunne se de digitale kanaler.

Og endnu en gang: SKAM JER!! Jeg har endnu ikke sat mine ben i en Expert butik siden og gør det heller aldrig mere!!

Monday, May 9, 2011

Reply from Expert Danmark A/S

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse.

Der findes ikke fremtidssikrede fjernsyn, specielt når udviklingen går så stærkt som den gør i dag. Der er altid en risiko for at der kommer ny teknik som TV’et ikke kan klare. Det er det samme med computere, disse bliver også hele tiden bedre og hurtigere, og der kommer løbende nye styresystemer.

Der er endnu ikke faldet dom i MPEG2/4 sagen.

Med venlig hilsen
Henrik
Expert Danmark

Fynbus

for mange mangler

jeg kan desværre kun tilslutte mig de øvrige der har anmeldt fynbus her på trustpilot.

Det er busser der generelt ikke kommer til tiden, hvis de overhovedet kommer. Det er oplevet alt for tit siden de skiftede ruter/køreplaner i august sidste år at en bus simpelthen ikke dukker op

Det er for dyrt at køre med bus

Sæderne i de "nye" busser er ganske forfærdelige at side i, især hvis man skal køre langt og i forvejen har lidt bøvl med ryggen

Der skal minimal forsinkelse til før det ikke lader sig gøre med skift til en anden bus i Odense, og man kommer til at vente måske en time ekstra og derved skal købe ny billet, hvis man havde forventet det kunne klares på en omstigning

I weekenderne passer rute 151-152 fra assens mod odense stort set ikke med nogle af de andre ruter fra odense og man ender typisk med en lille times ventetid uanset hvor man skal videre hen

Så det ærgrer mig gevaldigt jeg er så afhængig af offentlig transport som jeg er.....

jesperand milad n w r found this review useful

Fitness World

Fitness world Assens

ynkelige omklædningsrum der aldrig er ordentlig rene
brusere der burde være skiftet ud for år siden
brusekabiner der nogen gange er gråsorte af skimmelsvamp

eet toilet til 2 omklædningsrum (de har af en eller anden årsag lukket det ene toilet), og så er toilettet oven i købet placeret uden for omklædningsrummet...

inkompetente "instruktører" der til trods for man kommer med et reelt problem og forklarer grundigt hvad man "fejler", instruerer een i øvelser man efterfølgende får af vide af sin kiropraktor man absolut ikke må lave med mindre man gerne vil forværre sit problem (der spildte jeg så 175 kr. på at få lagt et program jeg ikke kan bruge til noget)

for tit for mange maskiner der venter på reparation

det var først efter jeg brokkede mig til hovedkontoret at der i centret blev sat opslag op om at nu skulle man betale kontingent for 2 måneder ad gangen

Mikkel Pedersen found this review useful

Gyldendals Bogklub

kedelig bogklub

alt alt alt for lang leveringstid på typisk 2-3 uger... For kedeligt udvalg. Ingen bøger af de store kendte science fiction og gyser forfattere.. Træls at skulle afbestille månedens bog, hvor afbestillingsfristen altid er meget kort. Ville være nemmere hvis man rent faktisk skulle sige JA TAK til månedens bog. Skal betale for at sende månedens bog retur udover den porto man i forvejen skal betale.

update 22/4-12: ikke at jeg havde nogen videre interesse i at være medlem længere mere, men kan konstatere idag at de bare har meldt mig ud sådan uden videre, og uden at jeg har fået nogen besked om det. Kan ikke se der står noget på deres hjemmeside om at man bliver meldt ud hvis man ikke køber noget inden for en vis periode.

Dvdcity

hurtig levering og stort udvalg

har altid oplevet god service hos dvdcity, med hurtig levering og rettelse af evt. fejl i ordren. Stort udvalg i billige udenlandske udgaver af film og tv-serier som typisk er ret dyre i de danske udgaver

Yves Rocher

rimeligt men ikke helt godt nok

synes det er død ærgerligt at deres produkter er voldsomt parfumerede, og de ikke har en uparfumeret kropsplejeserie, eller produkter der knap er så parfumerede. Synes priserne er i den høje ende. Synes deres hudplejeprodukter enten slet ikke er tilsat nok fugt eller er alt for fedtede.

Hjemmesiden kunne være bedre. Har oplevet at få samme ordre tilsendt 2 gange og en enkelt gang en vare jeg ikke havde bestilt, og som de ikke ville bytte til den jeg rent faktisk havde bestilt.

Kiwiminipris

utilfredsstillende butik

har oplevet mange gange at komme hjem med frugt og grønt der så fint ud udvendig, men viste sig at være dårligt indvendig. Så kan deres ordning omkring frugt/grønt ikke rigtig bruges til noget da det forventes man tjekker det inden man forlader butikken.

For kedeligt /dårligt udvalg af varer generelt, dårlig skiltning, varer der ikke er sat frem så man er nødt til at stå og vente på de finder det, hvis de ellers har tid/personale til det.

Superbrugsen

Superbrugsen Assens, Fyn

har oplevet at stå ved kassen og kreditkort blev afvist uden nogen umiddelbar tilgrundliggende årsag. Personalets eneste løsningsforslag var at jeg gik i en hæveautomat og derefter kom tilbage og hentede varerne. Der blev ikke gjort noget forsøg på at løse problemet, og da jeg ikke havde tid til at gå ½ kilomet til nærmeste hæveautomat og tilbage igen, måtte jeg gå derfra uden mine varer.

Oplever desuden hver gang dårlige frugt/grøntvarer og varer med overskreden udløbsdato eller at helt almindelige dagligdagsvarer som brød og mejeriprodukter er udsolgt, eller der ikke er sat det frem de har stående ude bag ved.

Dårlig skiltning vedr. priser/tilbud. Er konsekvent nødt til at tjekke bonen for at være sikker på nogle af varerne ikke er blevet dyrere af at komme forbi kassen.

Og så er det aldrig til at finde et personale hvis man har brug for det...

Handler der kun en gang imellem fordi de har varer som øvrige dagligvarebutikker desværre ikke har....

Oriflame

ingen svar på kritik

kan rigtig godt lide oriflames produkter og handler ofte der. Synes bare det er ærgerligt at de i disse tider stadig anvender parabener som konserveringsmiddel når det nu er bevist at flere af dem er skadelige, og også ærgerligt at deres serie af produkter til intimhygiejne er parfumeret ... Men ellers helt igennem ok med en masse dejlige produkter, dog er portoen MEGET høj.

REVURDERING 24.11.12: Har 16.11.12 via oriflames infomail udbedt mig et svar på hvordan de kan tillade sig direkte at skrive på deres hjemmeside at 3 af de udskældte parabener er "sikre" parabener. Det har oriflame indtil videre undladt at besvare selvom de i den automail man får, får at vide de svarer indenfor 24 timer.

Nu forholder det sig således at ALLE parabener er mistænkt for at være hormonforstyrrende, og en af oriflames "sikre" parabener er desuden mistænkt for at påvirke arveanlæggene.

Desuden skriver oriflame at det er de mest effektive konserveringsmidler, hvilket er løgn og latin. Jeg arbejder selv som laborant hos en kosmetikvirksomhed, og der er parabener totalt udfaset, efter der er fundet anden konservering, som er mindst lige så effektiv, og tillige uskadelig.

Jeg har gjort oriflame opmærksom på, at der som et minimum må være tale om vildledende markedsføring, men som nævnt har man indtil videre undladt, at svare på min mail. Og teksten er desuden stadig at finde på deres hjemmeside. Jeg synes det var passende hvis de fjernede den.

Oplysninger om parabenerne er bl.a. at finde her:
http://www.forbrugerkemi.dk/kemi-info/stofgrupper/dynamiske-lister/parabener

Linket blev iøvrigt også sendt med i min mail. Jeg afventer fortsat svar på hvor de har fundet deres informationer omkring "sikre" parabener.

Camilla Rasmussens profile

profile image of Camilla Rasmussen
Camilla Rasmussen
Reviewer
Female, 1974
Glamsbjerg, Denmark

About

Camilla