Lines profile

Reviews (11)

Clarah

perfekt og hurtig service

Jeg bestilte torsdag til middag og allerede dagen efter havde jeg min pakke + en ekstra lille gave. Bedre kan det ikke blive, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos ClaraH :)

SkatePro

Rigtig god oplevelse, og ingen problemer med at bytte.

Jeg tror næsten at skatepro er den bedste danske webshop jeg har handlet i, og jeg køber ret ofte ting online.

De havde de stopklodser til mine rulleskøjter som jeg ikke kunne finde andre steder, mine ting kom dagen efter jeg havde bestilt dem, og da jeg ville have byttet en enkelt ting kunne jeg sende den gratis tilbage og pengene var hurtigt sat ind på min konto igen. Helt perfekt oplevelse, jeg kommer gerne igen.

Goodiebox

Fantastisk koncept, og ingen problemer so far

Det er ærgerligt at se at goodiebox har så mange dårlige anmeldelser, for fra deres facebookside jeg har indtryk af at mange også er rigtig glade for deres abonnement, som kører uden problemer. Jeg har selv været med, næsten, fra starten, og jeg har aldrig haft problemer med betaling, levering eller forsinkelser.Desuden er det dejligt at se at I altid svarer folk så positivt og høfligt på facebook. Så thumbs up fra mig, fortsæt det gode arbejde :)

Bonnierpublications

Får tilsendt ting jeg ikke har bestilt

Får tilsendt produkt som jeg ikke har bestilt medfølgende faktura på 178 kr fra BOnnier/ Costume, og jeg er ikke abonnement! Da jeg ikke er abonnement kan jeg ikke logge ind og skrive en mail til dem men er dømt til at vente i telefonkø, og får endelig en ubehøvlet medarbejder i røret som påstår at jeg bestemt har bestilt dette (senere hen får jeg at vide at jeg nok bare ikke kan huske det)

Selvfølgelig kan jeg huske det, og jeg har ikke bestilt noget, og gør opmærksom på at jeg heller ikke har fået nogen ordrebekræftelse eller lignende, og spørger om han har det. Men nej, lige præcis med denne trøje er der er ikke nogen ordrebekræftelse på den bestiller man bare og så får man den ( helt ærligt... så kan de jo i princippet bare sende mig alt muligt og kræve at jeg betaler )

Efter LANG ventetid (jeg går ud fra at medarbejderen skal have instruks fra en overordnet) får jeg endeligt at vide at jeg uden tvivl har bestilt dette produkt og sådan er det bare, også selvom de ikke kan bevise det. Generelt taler medarbejderen i en ubehagelig tone, og jeg har aldrig oplevet værre kundeservice.

Jeg sender produktet tilbage nu, men efter hvad jeg kan se på de andre anmeldelse, så kan jeg nok alligevel forvente en masse følge problemer. Helt klart aldrig mere Bonnier!!

S1996 found this review useful

Cinemagic

Nem og hurtig handel

Kan helt klart anbefales, de havde den billigste pris på de højtalere jeg gerne ville have, og jeg fik dem 2 dage senere.

Synes i øvrigt det er et plus når man på forhånd får muligheden for at vælge at afhente i en GLS pakkeshop og ikke behøver at tænke på hvornår man skal være hjemme for at modtage fra GLS.

Dorothyperkins

Fint og billigt

Ret svingende kvalitet, men se på prisen, det hænger oftest sammen. Man kan dog gøre nogle rigtig gode køb, jeg er helt vild med deres kjoler og sko. Jeg har flere gange sendt til tilbage, og altid fået pengene retur hurtigt, uden problemer.

Rigtig god ide at brugerne selv kan skrive anmeldelser af tøjet, de er altid værd at tjekke mht størrelse/kvalitet osv. Jeg vil helt klart bruge DP fremover også.

Gavekortet.dk A/S

Hurtig levering

Gavekortet blev leveret dagen efter at det var bestilt, jeg var lidt nervøs for om det ville nå frem efter at have læst her på siden, men ingen problemer.
Jeg synes måske 29 kr i overkanten for at sende et gavekort, men jeg kunne selvfølgelig bare have valgt at købe det selv i en butik. Alt i alt fin oplevelse.

Med24.dk

Hurtigt og nemt

Jeg har brugt med24.dk to gange, og begge gange er min ordre blevet afsendt hurtigt og uden problemer. Top karakter!

Bodystore.dk

Hurtig levering og billige priser

Jeg har brugt Bodystore et par gange, og er imponeret over hvor hurtigt jeg får leveret mine varer... jeg tror det har taget 2 dage hver gang. Jeg kan se andre har haft problemer med leveringen, og ved ikke om det er afhængigt af hvor man bor. Fragtmanden er kommet her omkring kl 18 hver gang, en enkelt gang var jeg ikke hjemme og der lå så en seddel og jeg bestilte en ny levering (efter kl. 18) og han kom så på det angivne tidspunkt.
Jeg er super tilfreds, hurtigt levering betyder meget for mig, og gør helt sikkert at jeg vil handle hos Bodystore igen. Og selvfølgelig dejligt at man får en gratis shaker med

Cdwow

Helt okay

Har bestilt hos cdwow mange gange efterhånden og altid til en god pris, dog er danske cd'er sjældent billige. En enkelt gang var min ordre et par uger forsinket, men cdwow var søde til at svare på min mails og det hele nåede også frem til sidst.

Fashionforme

Perfekt

Helt fantastisk, alt er virkelig lækkert pakket ind samt en lille gave medsendt, jeg får helt lyst til at købe noget mere med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :)

Lines profile

profile image of Line
Line
Reviewer
Female, 1982
KBH S, Denmark

About