Monica Hannanis profile

Reviews (16)

Polyteknisk Boghandel

super!

betalingen gik som smurt, og fik meddelelse samme dag om, at pakken blev sendt til omdeling. super hurtig levering, og godt og sikkert pakket ind :-)
absolut anbefalelsesværdigt.

Asos

perfekt

rigtig billige priser, hurtig levering og gode tilbud. derudover får man 10% studierabat og gratis shipping. det bliver simpelthen ikke bedre! :-)

NiceHair

overskud

jeg bestilte mit produkt den 9/10 sent om aftenen. modtager en mail om at min vare var sendt afsted med posten den 10/10 om morgenen, og modtager det af postvæsenet den 11/10. det gik SÅ stærkt! super skønt.

- og så var der sørme også en lille slikpose og en ole henriksen prøvecreme i pakken også :-) det er sgu da det fedeste overskud! det er ikke sidste gang jeg bestiller noget herfra, og kan varmt anbefale det :-)

Peter Mühlmann found this review useful

Sygeforsikring

dejlig service

jeg har for nyligt meldt mig ind i sygeforsikring danmark, hvor jeg som udgangspunkt valgte basis-gruppen. så gik der et døgn, og jeg fik lige tænkt over tingene, og fortrød, og valgte derimod gruppe 5 i stedet. så skrev jeg en mail om at få anmodet om gruppe-skift. fik hurtigt og venligt svar, og fik ændret det med det samme.
her lige nu, modtager jeg det første inbetalingskort, hvor jeg kan se, at det er et halvårligt kontingent, og jeg havde altså valgt at betale det kvartalsvis. så ringer jeg ind til kundeservice, og bliver stillet om efter 21 sekunder (UDEN PIS). jeg er altså vant til at vente i oceaner af tid, blev helt chokeret. og det opkald tog under et minut - hurtigt, nemt og løsningsorienteret - ja tak! ;-)

Peter Mühlmann found this review useful

Netdate

latterligt

fuldstændig latterlig hjemmeside. oprettede en profil derinde for at prøve noget nyt. tager mig god tid til at skrive en god profiltekst og besvarer spørgsmål, og får egentlig et godt indtryk. finder så ud af til min store overraskelse at det kræver en VIP profil for at kunne foretage den mindste smule korrespondance (og nej, gæstebogsbeskeder tæller ikke, det er til grin). synes det er vanvid at man skal betale for at skrive med mennesker - det skal man ikke på hot.dk med over 100.000 brugere, hvorfor skal man så på netdate?
melder mig så dog på VIP i en prøveperiode der koster mig 75 kr - hvilket jeg synes er dyrt, men ville ikke bindes til noget. når man er VIP skal det dog siges, det er en dejlig hjemmeside. NÅR man betaler..
da jeg så bliver gjort opmærksom på at min vip er udløbet pr. sms, afmelder jeg servicen, da jeg ikke gad betale for VIP. så trækker I gud hjælpe mig 75 kr yderligere fra min telefonregning. det irriterer mig grænseløst.
kan IKKE anbefale det.

Peter Mühlmann found this review useful

Yoshisushi

best of the best

nu har jeg spist sushi i over 10 forskellige steder fordelt i henholdsvis roskilde, holbæk, indre by, rødovre og valby. stadig.. så er yoshisushi det absolut bedste sted jeg har fået sushi. der er altid gode menuer til gode priser, og super dejlig service. også skønt at det altid er den samme flinke mand, der er det. det giver et mere personligt aspekt, og bedre oplevelse af at være der! :)

- og så kan jeg godt li de skriver "itadakimasu - velbekomme på japansk ;-)" på deres kvitteringer. det er sgu da hyggeligt ;)

Café Vivaldi

skøn mad

elsker konceptet og placeringerne. har spist på vivaldi så mange gange i både holbæk og i roskilde ved stændertorvet. især den i roskilde er fantastisk pga beliggenheden og den hyggelige atmosfære. maden er altid lige som den skal være.

kan absolut anbefale deres guacemole. jeg aner ikke hvordan de laver den, men det er det bedste jeg har smagt - og efter adskillige forsøg på at lave det selv :P

Friday, June 15, 2012

Reply from Café Vivaldi

Hej Monica.
Tak for din anmeldelse, det er altid dejligt at få ros.

Guacamolen er jeg glad for at høre, at du synes om, jeg kan desværre ikke hjælpe med en opskrift, da det er en vi får produceret, specielt til os, vi har selv været med til at udvikle smagen af den, og det gør selvfølgelig også, at den ikke kan købes i detailhandelen.

Endnu engang tak for de pæne ord.

Med venlig hilsen
Thomas
Café Vivaldi kundeservice

Interflora

:-)

forelskede mig en smuk hvid vase, og efter at have kigget på den flere gange, købte jeg den endelig i interflora i rødovre centret. dejlig service, og ekspedienten tog sig god tid til at pakke den omhyggeligt ind. skønt!

Danske Bank

dejlig service

har egentlig aldrig tænkt på at anmelde danskebank før her for et par dage siden. jeg modtog en meget suspekt mail fra en ukendt fransk adresse for nogle dage siden, der udgav sig for at være firmaet NETS. de påstod der var en fejl i systemerne, og jeg skulle derfor skrive mine kreditoplysninger (kortnummer, udløbsdato/år og kontrolcifre) samt CPR-numre. hvor dum tror de jeg er?! jeg ringer så til min bank for at gøre opmærksom på det. jeg fik den hyggeligste snak med den rareste dame, der venligt fortalte mig, jeg skulle slette mailen. jeg fortalte hende, at jeg egentlig ringede for at gøre opmærksom på det, så de evt kunne advare de lidt mere naive på hjemmesiden, der kunne finde på at opgive oplysningerne. hun sagde det kunne være en god idé, og det skulle hun nok sige videre. rigtig dejlig oplevelse!

- dertil vil jeg give 1000000 stjerner for danske bank app'en på min iphone. er du vanvittig, hvor er den app genial! ringede til banken gennem den, så skulle ikke lede efter et nummer eller noget. det er tusinde gange hurtigere at se kontoudtog end på computeren, og det er super nemt at overføre penge. FANTASTISK!

Apple

meget tilfreds

jeg er utrolig tilfreds som apple kunde. jeg har en iPod, som jeg er dybt afhængig af. jeg har haft den i snart 4 år, og den fejler intet, og virker som den skal.

jeg har været ufattelig skeptisk overfor at købe en iPhone, og tænkte længe over det,da jeg synes det var en del penge at skulle af med. endelig tog jeg mig sammen til at købe en iPhone 4s (32gb), og det er hidtil den bedste investerering jeg nogensinde har lavet. på mange måder har den erstattet mit internetforbrug på computeren. fx tjekker jeg aldrig mine mails mere på computeren, da mailsystemet er meget bedre her.
derudover anvendte jeg for nyligt facetime med min kusine fra sverige. det fungerede rigtig godt - meget bedre end skype!

alt i alt - så er det forståeligt, at apple er noget dyrt, da det er i top kvalitet med fantastisk design.

Ikea

ikea, jeg elsker jer!

hvor jeg dog elsker denne butik. min mor og jeg har en tradition med lige at tage et smut forbi ikea i taastrup 1 gang om måneden (det er jo så hyggeligt!) og ender altid med at gå derfra med en masse ting - dog uden det gør ondt i pengepungen. det er super fedt, når man er ung og ikke har en indkomst der er til at råbe hurra for, men dog har en sans for smag mht indretning, at man så kan gå i ikea. min kommode, rumdeler, lampe, spejl, sengetøj er fra ikea, og alt har været fuldt tilfredsstillende og af dejlig kvalitet :)

Jensens

lækker mad til billige penge

i og med jeg er en fattig ung pige, der arbejder i sit sabbatår, så er der ikke mange penge til overs til dyre restaurantoplevelser. det er så her jensens kommer ind i billedet. hvor jeg dog elsker, at det kan være så billigt at få en så lækker bøf. jeg har spist i holbæk, som har den SMUKKESTE jensens ud til vandet, hvor indretningen var fantastisk. har spist i roskilde, hvor maden var dejlig og servicen var i top. min veninde kom til at vælte en flaske vin, og hun skulle ikke betale noget for det, og tjeneren var meget venlig i mod os.
for nyligt har jeg spist på vesterbrogade en søndag aften. det var SÅ fedt, at der er åben til kl 00.00. det er så fedt for en som mig, der har arbejdstider fra 13-21. og så vandt jeg for øvrigt en lækker dessert! :P 5 stjerner her fra!

Trendsales

kun gode oplevelser

jeg har været ganske tilfreds med at anvende trendsales til både køb og salg! det er meget troværdigt, og det er nogle utrolig venlige brugere derinde. I har gjort korrespondancesystemet med de andre brugere i forbindelse med køb og salg ganske fin, og det funger bare!
dertil vil jeg også rose for vurderingssystemet - altså det system hvor man først får vurdering af den køber/sælger, når man selv har afgivet vurdering først. det giver en ærlig og objektiv vurdering, det er super smart!

- dog vil jeg gerne fjerne en halv stjerne for, at jeg får mails fra trendsales hver eneste dag. jeg vil gerne have nyheder en gang i mellem, også derfor jeg sagde ja til, at man måtte sende mails til mig, men hver dag op til flere gange på en dag, er simpelthen i overkanten. derudover vil jeg også fjerne en halv stjerne for jeres gebyrer. jeg er indforstået med, at I er en virksomhed, der skal tjene penge på handel og køb, men synes der er gebyrer på nærmest alt derinde, og det nærmest er påkrævet at man skal være VIP-bruger for at nyde nogle glæder af hjemmesiden.

Peter Mühlmann found this review useful

Wednesday, February 29, 2012

Reply from Trendsales

Hej Monica

Tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Hvor er det dejligt at du er tilfreds med vores funktioner, det er vi rigtig glade for at høre.

Det skal lige siges, at du som bruger altid har mulighed for at afmelde disse mails. Hvis du har problemer med at finde hvor det kan gøres, er du meget velkommen til at skrive til vores support. De kan hjælpe dig :-)

Samtidig kan du sagtens sælge og købe på Trendsales uden et VIP abonnement. Du kan som standardbruger oprette op til 5 gratis annoncer :-)

Igen mange tak for din anmeldelse, og for den tilhørende kommentar.

Kiki, Trendsales Support

Oister

5 østers til mobilt bredbånd -og så alligevel ikke!

"jeg falder i et tilfælde over oisters hjemmeside, og vælger så at ringe til deres kundeservice og spørge ind til produktet. jeg får den rareste pige i røret, og hun svarer alle spørgsmål til bravour, og forsøger sig ikke på at være anmasende og sælge produktet til mig. det var simpelthen bare SERVICE! så finder jeg gud hjælpe mig ud af, at jeg kan få 20 GB, til 16 mbit hastighed med 3's netværk til sølle 159 kr pr. md. det tog mig ikke 10 sekunder før jeg bestilte det.
nu sidder jeg med et oister modem, og min hastighed på internettet er som aldrig før. mine videoer på Viaplay og sange på youtube hakker ALDRIG - og jeg mener ALDRIG. det er jo genialt!

JEG ER YDERST YDERST TILFREDS!"

^^ ovenstående er et uddrag af min tidligere anmeldelse fra den 23.03.12. Den bliver jeg desværre nødt til at lave om. I dag sidder jeg, et halvt år efter, og har ikke den samme følelse i maven. i mellemtiden reklamerer oister md, at min hastighed er steget fra (op til) 16/5 til (op til) 21/5. og det er lige præcis hastigheden der skal nævnes.. den er blevet værre og værre. efter nogle måneder begyndte den at falde til 8/3 - det kan jeg acceptere. så blev det 6/2.. og nu (og i skrivende stund!) sidder jeg gud hjælpe mig med 1,4/0,4 - og det er fuldstændig uacceptabelt for mit forbrug. gik jo netop væk fra det tidligere selskab, fordi hastigheden var så lav som dette. derudover mister jeg rigtig tit forbindelsen, og skal forsøge flere gange at koble internettet til før det virker. det sker næsten dagligt, at jeg på et tidspunkt mister forbindelsen. på kun 6 måneder er kvaliteten faldet så meget. jeg gik fra at være, og jeg citerer "en yderst yderst tilfreds kunde", til at være en utilfreds kunde. ØV!

Bent Bjerrup Hansen found this review useful

Duf-rejser.dk

GENIAL SERVICE

overskriften siger sig selv. jeg og min kusine bestilte rejsen på nettet, og vi var lidt nogle klaphatte til det, og lavede fejl adskillige gange. dog gik det hele i orden, da vi fik hjælp af online kundeservice med det samme. fik hjælp inde for 1 minut, det var jo for vildt. jeg var MEGET positivt overrasket, aldrig har jeg oplevet så god kundeservice, det må jeg sige. glæder mig for vildt til at rejse med duf! for fanden, det kan kun gå for langsomt da ;-)

Christina Søndergaard found this review useful

Dramashop

Teaterhjørnet

Jeg har aldrig oplevet dårligere kundeservice i mit liv, som i butikken teaterhjørnet. De to kvinder der arbejdede der, viste gentagende gange tydelig utilfredshed med at man prøvede nogle af deres kostumer. (hvilket sjovt nok er pointen i at komme der, ellers kunne man jo bare have købt det på nettet..!!). Derudover sagde den ene ekspedient, at jeg ikke kunne passe en størrelse medium, fordi det havde jeg ALT for store bryster til. Jeg tog den alligevel, og hun sagde at hun ville se mig lyne kjolen, for hun vil ikke have at jeg ødelagde den. Aldrig har jeg oplevet en så ubehøvlet og negativ kundeservice. Jeg er målløs.

- En positiv ting var dog, at kostumerne var relativt billige og af rimelig kvalitet.

Wednesday, May 11, 2011

Reply from Forlaget DRAMA

Hej Monica,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget din oplevelse af vores personale i Teaterhjørnet.
Jeg har talt med dem i butikken. Og dette vil aldrig ske igen.
Venlig hilsen
DRAMASHOP/ TEATERHJØRNET
Liselotte Lunding

Monica Hannanis profile

profile image of Monica Hannani
Monica Hannani
Reviewer
Female, 1992
Nærum, Denmark

About