Lasse Kjærs profile

Reviews (4)

RunForest - Billige løbesko

Hvorfor købe andre steder?

Jeg har nu købt løbesko af to omgange hos Runforest.dk og i begge tilfælde har det været en fornøjelse. Jens Jakob er altid god til at rådgive, leveringen sker som forventet og priserne er gode. Kan ikke umiddelbart finde nogen grund til hvorfor jeg skulle købe løbesko andre steder end hos RunForest.dk.

Dressme

Super udvalg og god service.

Jeg bestilte en jakke til et familiemedlem, og alt gik som forventet (meget godt)! Produktet var som forventet og leveringen var som lovet. Alt i alt meget tilfreds.

Expert

Pris i bund og hurtig levering.

Jeg købte i sidste uge en studiebærbar (http://www.expert.dk/da/Computer/baerbar.aspx) til et familiemedlem, og det var en sand fornøjelse. Det var ikke muligt for mig at finde produktet billigere andre steder og så fik jeg det leveret på lidt over 24 timer.

Proshop

Gode priser og top-service.

Jeg har for nyligt købt et spejlreflekskamera hos Proshop.dk og det var en super god oplevelse, ligesom det har været de tidligere gange jeg har handlet hos dem. Jeg bor i Århus og arbejder meget tæt på deres "selv-henter" butik, så det er den metode jeg benytter mig af hver gang.
I forbindelse med kamera-købet, fik jeg også god hjælp af en gut i butikken vedr. hvilket memory-card jeg skulle bruge.

Thumbs up for både priser og service.

Lasse Kjærs profile

profile image of Lasse Kjær
Lasse Kjær
Reviewer
Male, 1989
Aarhus, Denmark

About

22 år gammel online marketing og e-handels nørd, som er meget interesseret i usability og service-niveau hos de forskellige danske webshops.

Find mig på http://lkonline.dk eller http://www.a-forsikring.dk