ewe6510s profile

Reviews (32)

Dealhunter

Lynhurtig

Jeg bestilte et rygbælte tirsdag aften, og allerede torsdag modtog jeg det med posten, selvom der stod i leveringsbetingelserne at det ville blive leveret indenfor 30 dage.
Det må jeg nok sige de har overholdt, men i en grad som jeg overhovedet ikke forventede når ordren allerede er ekspederet og sendt samme dag som de rent faktisk har modtaget den. Det er bare super, tak for det.
Iøvrigt et rigtig behagelig bælte, som støtter rigtig godt.

RoyalDesign.dk

For lang leveringstid

Bestilte kniv 15/1-14 - leveringstid 4-9 dage, modtog den først 6/2 efter rykker og efter jeg havde modtaget forsendelsesoplysninger. Så var pakken pludselig ikke blevet scannet, og måtte være blevet væk hos posten og skulle efterlyses, men trods den forklaring ankom pakken dog alligevel dagen efter. Kan forestille mig de ikke selv har fået den afleveret til posten

Footstore.dk

God handel

God og overskuelig hjemmeside, med gode priser.
Fin gaveindpakning og perfekt med reurret ifb. med julegavekøb

Easyshoes

Hurtig og effektiv

Kan varmt anbefale dette firma. Det hele fungerer barer perfekt, lige fra ordreafgivelse, ordrebekræftelse, information om afsendelse til den meget hurtige levering

wupti.com

Topklasse

Kan kun anbefale at handle hos Wupti.com. Der er professionel håndtering af ordre fra start til slut/levering. Selve leveringen kan heller ikke gøres hurtigere. Yderligere ++++ herfra er at de har alletiders overskuelige hjemmeside, hvor hver enkelt produkt er udførlig beskrevet.

kaffekompagniet.com

Super Perfekt

En nem og overskuelig hjemmeside, rigtig god information fra ordreafgivelse til modtagelse, hurtig levering.
Når du handler hos kaffekompagniet.dk behøver du ikke være nervøs for at løbe tør for kaffe eller andet af deres store udvalg/tilbehør !

Trendsales

Enestående

Trendsales har virkelig fået mine øjne op for at det ikke er det "smid væk samfund" vi lever i, som jeg faktisk troede. Jeg har både købt og solgt en del på trendsales, og alle handler har bare været perfekte. Desuden er der jo stor sikkerhed omkring handlerne, hvis man vælger at bruge "trendsaleshandel" og betale det lille gebyr der bliver opkrævet.
PRØV DET , det er noget der bare virker, og samtidig kan du få ryddet op i dine "gemmer"

Monday, July 8, 2013

Reply from Trendsales

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på! Det er dejligt at høre, at du har gavn af Trendsales og at du opfatter sitet som et sikkert handelsforum - det er netop hvad vi bestræber os på, og det er præcis sådan, det skal være :-)

Mvh.
Anna, Trendsales Support

Decorate Shop

Perfekt

Jeg bestilt en filt-top om mandagen og tirsdag fik jeg mail om at den var udsolgt og blev spurgt om jeg var interesseret i at vente på den. De forventede den på lager torsdag, og jeg kunne så forvente levering fredag. Dette blev dog først mandag, men det kan jo også skyldes postvæsenet. Så dette var en ok sagsbehandling. Kan kun anbefale - jeg fik jo valget om at vente eller annullere ordren!

Philips Danmark

HOLD FINGRENE VÆK !

Den 23/11-2010 var jeg letsindig/godtroende da jeg bestilte Lumea IPL-hårfjerningssystem til over 4000kr.
Selve handlen forløb ok, selvom det dengang var et udenlandsk call-center jeg fik fat i, da jeg skulle have noget vejledning.
De tilbød endda at genneføre handlen pr. tlf. og fik mit kortnr. mm.
Jeg var skeptisk, men fik varen efter ganske få dage, leveret vist nok fra Holland.
Lumea'en har også været super - men her stopper det gode.
Da jeg i år (inden varen er 2 år) opdager at selve "mundstykket" er revnet, retter jeg henvendelse til Philips, som nu i mellemtiden har fået dansk service -
(super-fint, var min første tanke, men jeg skulle blive klogere)
Jeg havde på købstidspunktet været inde og registrere mig/mit produkt, men det kunne de ikke finde, for de var overgået til et nyt edb-system.
Jeg havde en følgeseddel (det var alt hvad jeg havde fået af dokumentation pga. tlf.ordre-afgivelsen),men de numre der stod på denne seddel kunne de ikke bruge.
Vi aftaler at jeg sender den pr. mail, så de kan kigge nærmere på den og finde mig i deres system - og at jeg så vil modtage et nyt mundstykke - muligvis skal jeg sende det gamle retur
(småligt for så lille en dims - men jeg accepterer).
Men ak nej! efter 8-10 dages ventetid får jeg en mail om at jeg vist har glemt at vedhæfte følgesedlen. Heldigvis havde jeg mailen endnu, og den VAR vedhæftet. Sender den så igen - venter igen 8-10 dage og får så besked om at den kan de ikke bruge, hvorfor de be'r om mit kontoudskrift som dokumentation.
Det sender jeg så og så sker der ikke mere før jeg rykker.
Det eneste der sker, er at ekspedienten leder længe for at finde mit kontoudskrift, men ih nej, sagen er sendt videre i systemet, men hun skal nok sørge for at følge op på det og sende mig en mail samme dag.
Da der stadig ikke var sket noget efter en uge ringer jeg igen.
Da har den "venlige dame" fri, og jeg ryger nu i kløerne på en anden, som blankt afviser mig, da det jo er en reservedel der er gået i stykker og da "reservedelen" er over 1/2 år gammel dækker de ikke. Jeg kan gå til den nærmeste store hvidevareforhandler og få dem til at bestille en hjem til mig for egen regning.
Jeg har købt mit SIDSTE Philips-produkt og vil gerne hermed advare andre.
Desværre har jeg ikke været på Trustpilot inden - hvor jeg kan se det ikke er de 5-stjernede anmærkninger de har flest af :-(

OW found this review useful

Printerrefill

Fin service

Jeg købte toner hos firmaet da min printer skrev at den manglede toner. Efter 12-13 dage, hvor den endnu ikke var kørt tør og jeg ikke havde åbnet tonersættet endnu, gik min printer desværre i stykker. Jeg kontaktede firmaet ang. aftale om at returnere det. Blev gjort opmærksom på at jeg kun havde 14 dages returret, så det kunne jeg lige nå. I mellemtiden kom jeg til at se de mange dårlige bedømmelser på trustpilot og blev meget nervøs for om jeg fik mine penge igen. Det lykkedes uden besvær. Godt en uge efter han havde modaget tonersættet var pengene på min konto.
TAK for det.
Grunden til "kun" 4 stjerner er, at da jeg bestilte mine varer, var der åbenbart ferielukket, hvilket der ikke blev gjort opmærksom på
på hjemmesiden, og telefonisk er han meget svær at komme i kontakt med. I ferien var der ikke engang en tlf.svarer som meddelte at der var ferielukket. Det blev jeg først opmærksom på da jeg sendte en mail for at rykke for mine varer. Så kom der autosvar om ferielukningen.
Anbefaling: få rettet op på min kritik, så kan jeg kun anbefale dit firma - servicen med de returnerede varer var fuldt tilfredstillende.

Madamechic

Enestående

Jeg bestilte en pung, kan ikke lige huske datoen, men næste dag var den her med GLS. Perfekt hele vejen igennem, lige fra bestilling med ordrebekræftelse, email ved afsendelse med oplysning om pakkenummer og hvordan man kunne gå ind og følge pakken. Kan varmt anbefales. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

Designers & Friends

Fallit

Er dette firma gået fallit? Jeg har gennem længere tid forsøgt at oprette mig hos dem - de annoncerer jo alverdens steder, når man googler nogle varer som de åbenbart må forhandle, men det kan overhovedet ikke lade sig gøre. Det er som om siden slet ikke reagerer på den oprettelse jeg laver. Nu da jeg har været på Trustpilot og set vurderingen af firmaet, så har jeg fået min tvivl om de overhovedet eksisterer mere !

Thursday, July 26, 2012

Reply from designersandfriends.dk

Hej,

Tak for din besked her på Trustpilot - Designers & Friends lever såmænd i bedste velgående og vi kører hver uge 2 nye salgskampagner - også i juli måned, selvom vi samtidig afvikler sommerferie.

Hvordan har du forsøgt at oprette dig? Hvis det ikke er lykkedes endnu kan du klikke på linket her: http://www.designersandfriends.dk/invitation - det bør virke.
Ellers sende en mail til info@designersandfriends.dk, så hjælper kundeservice dig.

Afslutningsvis et par fakta om Designers & Friends: hver uge har vi i gns. 5-6 mærkevarer til salg og det seneste år har vi eksponeret mere end 200 mærkevarer Vi ekspederer pt. 500-1000 ordrer pr. uge.

Supershopping

Velkommen i klubben - Supershopping !

Skriver på vegne af min søn, som også er så uheldig at være havnet i kløerne på dette fantastiske firma, som bruger nogle meget smarte metoder til at erhverve nye kunder - det må være det der er hensigten, når de gang på gang sender varer som man ikke har bestilt og som er returneret med "modtagelse nægtet" - Næste trick er at sende rykker med gebyr på kr.100 - det bliver sikkert meget højere inden han er færdige med dem.
Har nu sendt mail til dem og fortalt dem vores uforbeholdne mening og oplyst at vi agter at melde dem til alle mulige instanser, som der er adskillige andre her på Trustpilot, der har gjort.
Det er utroligt/total uforståeligt at sådan et "fusker-firma" kan blive ved med at husere på nettet uden at blive stoppet !

Aldi

Hvor naiv kan man være ?

Hvordan ta'r man lettest røven på folk ????
Ved at sælge et minidrivhus med peberfrugter og alt tilbehør : 6 små søde urtepotter i et mini-plastikdrivhus incl. frø, jord til opblødning og videre fremavl - men - når man så åbner frøposen er der kun 3 frø i !
Det er sgu smart - godt nok har det kun kostet 12kr. -
Det ikke er 1.gang jeg skal bedømme aldi, blev jeg desværre nød til at slette den gamle anmeldelse -man åbenbart ikke kan få lov at bedømme samme firma 2 gange.
Efter denne lange historie om et lille drivhus vil jeg i Aldi's favør sige de har mange sjove, billige tilbud som man ikke finder andre steder :-)

Brandos.dk

Professionel

Hurtig, præcis og effektiv - bedre kan det vist ikke beskrives,
både med hensyn til hjemmeside, udvalg af sko og levering

Coop

Cykel

Bestilte cykel søndag og blev løbende informeret via ordrebekræftelse, mail fra transportør, som jeg kunne kontakte hvis jeg ikke var hjemme på modtagelsesdagen. Cyklen modtog jeg onsdag. Det kan vist ikke gøres bedre/hurtigere fra andre netleverandører.

Dentalpleje

Topkvalitet

Har købt White Strips Tandblegning - kan varmt anbefales. Det er billigt og virkelig effektivt uden af skulle have besvær med skinner og lign. Levering også hurtig og effektiv. Intet negativ at bemærke om hverken firma eller produkt

Stability Danmark

Top-service

Jeg kan kun give firmaet karakter, da jet kun har haft mine strømper 1 døgn. Til gengæld var det en top-professionel service jeg fik, da jeg ringede til firmaet kl.16.40 -
Strømperne stod som udsolgte I den størrelse jeg skulle bruge, og jeg ringede derfor for at høre om jeg kunne risikere at bestille dem et nummer større. (jeg er nyopereret/hofte og lå netop og læste om produktet) Den venlige herre jeg fik i telefonen fortalte at de netop have fået dem hjem og hvis jeg prøvede at gennemføre bestillingen om 10 minutter, så ville han lægge dem ind på sitet og holde øje med min ordrer og sørge for at den blev afsendt samme dag. Næste formiddag havde jeg mine strømper - det kalder jeg service 👍

Ps. Strømperne er virkelig behagelige og jeg tror de virker efter hensigten

Northshoes

Fantastisk

Jeg havde været på jagt efter et par bestemte Rieker støvler, som på denne årstid var umulig at opdrive i DK i str.41 som jeg skulle bruge.
Jeg tog varenummer og gik hjem og googlede og fandt ud af at det var lige så umuligt, medmindre man ville overgive sig og købe dem i udlandet. Jeg fandt/valgte dette firma - bestilte støvlerne torsdag kl.14.36 - kl.17.36 modtog jeg mail om at de var afsendt og der kunne gå op til 8 dage inden modtagelsen. Lørdag kl. 11 stod posten med pakken - for mig ganske uforstående, da vi ikke får pakker leveret om lørdagen - men støvlerne var sendt som brev fra ENGLAND. Det kalder jeg service og kvik ekspedition - desuden er pengene ikke engang trukket på min konto endnu - betalt via Paypal.

Shampooleveret

Tip Top

God hjemmeside, gode priser, bortset fra ferielukning uge 42, så var levering meget hurtig. De gjorde opmærksom på deres hjemmeside at der var lukket i uge 42 og varerne ville blive sendt straks efter åbning. Jeg modtog også varerne allerede førstkommende tirsdag - så der er absolut intet at klage over. Kan varmt anbefales.

Natur & Helse

Perfekt

Stort udvalg, billige priser, hurtig levering , god information undervejs fra bestilling til levering. Alt i alt bare PERFEKT.

Shampoo-pusher.dk

Perfekt

Som stjernerne angiver - helt igennem perfekt. Hurtig og effektiv levering. God hjemmeside. Gode priser - ingen minusser :-)

Garmin

Usædvanlig

Med USÆDVANLIG mener jeg ekstrem god service. Kontaktede firmaet for at få råd om hvad jeg kunne gøre ved min 3 1/2 år gamle Nüvi 760 som var "død". Jeg fik en masse gode råd, som jeg desværre ikke kunne bruge, da jeg havde afprøvet dem alle.Den venlige herre hos Garmin foreslog at jeg indsendte den, da jeg havde købt Lifetime-opdatering til den. Jeg ville så få en mail med oplysning om rep.pris, så jeg kunne vurdere om jeg ville acceptere dette. Det fik jeg dog aldrig, Jeg fik en mail om at sagen var afsluttet! Dagen efter kom der en ny ombytnings Nüvi 765 (nyere model) og Lifetime var overført til den nye Garmin. Medfølgende faktura lød på Kr. 0,00 Det kalder jeg SERVICE i så høj en grad, som man kun kan drømme om.

Lavpriskoekken

Helt igennem PERFEKT

Jeg bestilte et køleskab om søndagen og tirsdag da jeg kom hjem fra arbejde stod det leveret og fint indpakket i min indkørsel. Hjemmesiden er helt igennem super professionel, og ligeledes er håndteringen af min ordre med ordrebekræftelse mm. I øvrigt sparede jeg ca. kr.2500 i forhold til prisen hos min lokale forhandler. Jeg kan desværre ikke give mere end de 5 mulige stjerner, men vil gerne sige tak for den særdeles gode oplevelse jeg har haft ifb. med denne handel.

Gymnordic.com

Perfekt

Kort og godt - vil du prøve internethandel i sin bedste format, med en god og effektiv hjemmeside, samt hurtig og præcis levering - så må det absolut være Gymnordic

Zshoppen

Elendig service

Bestilte en top den 17.februar, hvor det blev oplyst at varen ville blive leveret inden for 1-3 dage - den blev leveret 2/3-2011. Forsøgte forgæves at ringe til dem (sygdom som åbenbart har stået på i 1/2år -siden jeg sidst handlede i shoppen). Sendte sms som ikke gik igennem. Så jeg kan kun gengive min sms her på siden: Hvor naiv har man lov at være? Troede i havde forbedret jer siden jeg sidst handlede hos jer for 1/2år siden, men stadig lige elendig betjening. Hvad med at opdatere jeres hjemmeside med korrekt leveringstid hvis i har problemer med "sygdom" endnu? Tror kun der findes én der er mere naiv end mig, og det er jer, hvis i tror i kan drive forretning på denne måde. Håber i knækker halsen, hvis der ikke snart sker ændringer.

NiceHair

Det bedste af det bedste

NiceHair er blevet mit favoritsite at handle på. Nem og overskuelig hjemmeside.
Gode tilbud. Stort udvalg og meget hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig ?

Billigvoks.dk

Fantastisk

Utroligt at det kan lade sig gøre. Hvis ikke jeg selv havde været hjemme og med selv modtog min pakke af postbudet, ville jeg tro firmaet selv kørte ud til kunderne med varerne:-) Jeg bestilte varer torsdag aften kl.19.15 - fredag var helligdag og lørdag formiddag kl. 11 stod jeg med varerne i hånden. Alt virker så professionelt, både med hensyn til bestilling, betaling, ordrebekræftelse og levering. Jeg tror næppe der findes andre virksomheder på nettet der kan leve op til dette firma.

Ellos

Elendig leveringstid

Jeg kan se her på trustpilot, at jeg desværre ikke er den eneste der er utilfreds med dette firma -ADVARSEL til andre: Hvis i falder for en vare hos dette firma og den ikke er på lager, så lad for alt i verden være med at bestille den. I får det aldrig ! I 2009 bestilte jeg en badedragt, som jeg ventede på i flere måneder. Efter flere telefonopkald fik jeg tilsidst at vide at de desværre ikke havde fået nok hjem fra leverandøren og jeg derfor ikke ville få min. Meget senere modtog jeg så et brev, hvori de skrev at leverandøren desværre ikke kunne levere den bestilte vare. Bedre held næste gang, tænkte jeg og bestilte i Januar 2010 en badedragt magen til fra det nye katalog. Denne gik også i restordre og kunne først leveres 10.april. Fint så kunne jeg lige nå at få den til jeg skulle på ferie 13.april. Det eneste jeg fik var "en lang næse". Et nyt opkald 11/4-2010 gav mig bare melding om at den desværre først kan leveres i begyndelsen af maj (jamen hvilket årstal ???)Tror næppe jeg nogensinde får den. og dette er absolut min sidtse ordre til dette elendige firma

Jala Helsekost

Suveræn

Topkarakter til dette firma. Bestilte varer søndag kl.17 og allerede tirsdag modtog jeg det bestilte med posten. Hurtig og fejlfri ekspedition, samtidig med ordrebekræftelse og information om hvornår varen var afsendt gør at jeg absolut kan anbefale dette firma. Mere kan man vist ikke ønske sig ved internethandel.

Proshop

Fantastisk

Den 8/12-2009 Kl. 11.30 bestiller jeg en mobiltlf. imens jeg taler i tlf. med en servicemedarbejder ved Proshop, som bekræfter at de har den på lager (mine erfaringer siger at man ikke skal stole på det, selvom det står på diverse hjemmesider at det er lagervare-derfor ville jeg sikre mig, da det er en julegave) Nøjagtig 1 døgn senere modtager jeg telefonen med posten. DET KALDER JEG SERVICE, os så midt i en travl juletid!

www.computersalg.dk

Håndtering af reklamation

Jeg sendte mit 3 mdr. gamle bluetooth headset til reklamation torsdag d.12/3-09. Allerede fredag modtag jeg op til flere RMA (rapporter) hvor jeg kunne følge forløbet/håndteringen af mit headset.
Fredag den 20/3-09 lå der et helt nyt headset til mig på posthuset.
- SUPER SERVICE.
Hvad mere kan man forlange/ønske sig ?
(måske lige at mange andre firmaer vil prøve at leve op til denne stadard)

ewe6510s profile

profile image of ewe6510
ewe6510
Reviewer
Female
Gram, Denmark

About

En ganske alm. forbruger, som forventer en god og pålidelig betjening når jeg handler på nettet. Derfor kan man forvente både RIS og ROSER fra mig.