Patrick Hesselbergs profile

Reviews (10)

Team Pondus ApS

Hurtig, effektiv og billig!

Hurtig og effektiv vinduespolering til en god pris :)

3 (HI3G Danmark ApS)

God kundeservice - bare alt for dyrt.

3 er der hvor man køber mobil, og når udløbsperioden udløber, så skifter man til et billigere selskab.
Der skal dog siges, at deres kundeservice er god - desværre betaler man bare en del mere end andre billigere alternativer.

Thursday, May 23, 2013

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Patrick

Tak for din anmeldelse, og din ros af vores Kundeservice.

I forhold til vores priser kan jeg oplyse, at vi for nylig har fået en række nye abonnementer. Med Fri Tale i alle vores abonnementer skal man fremover blot vælge sit abonnement ud fra, hvor meget data man forventer at bruge. Udover Fri Tale er der fortsat også fri sms/mms, ingen opkaldsafgift, og adgang til vores 4G/LTE-netværk.

Hvis du ønsker, at vi sammen gennemgår dit forbrug for at se, hvilket abonnement der passer bedst til dig, er du meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@3.dk, og skrive "Patrick Hesselberg" i emnefeltet. Du bedes venligst også angive dit telefonnummer i mailen.


De bedste hilsner
Sophie

ComX

Super kundeservice, og hastighed der holder (og lidt til)

Deres internet virker som det skal! Har en 20 forbindelse, men det ligger nærmere på en 21'er på mit trådløse. Jeg er meget tilfreds med, at hastigheden for en gangs skyld passer, når udbydere skriver hvad den er (eller, udover den selvfølgelig er en smule hurtigere ;) ). Fiber all the way!

Nogle andre småting...
- De har mit telefonnummer når jeg ringer, samt mine oplysninger, når jeg ringer. Dette gav mig en meget hurtigere og nemmere service.
- Der bliver svaret hurtigt på mail og pr. telefon
- God og professionel kundeservice. Har kun snakket med hjælpsomme medarbejdere.

Derfor en 4 stjerner nu. Når jeg har brugt comx som udbyder længere tid, vil jeg opdatere min anmeldelse :)

Thursday, May 30, 2013

Reply from ComX Networks


Kære Patrick

Mange tak for din opdatering og fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Med venlig hilsen

Kristina

Hostgator

Cheap host, best live chat

They're cheap. And they have an awesome live chat support. It's just working!

Becky Mason found this review useful

Soluto

Lækkert og praktisk

Der er nemt, overskueligt og det kører bare!

De har noget af det bedste interface jeg nogensinde har set online og i programmer.

Da det stadig er en beta, har jeg desværre ikke kunne give dem 5. Der bliver dog snakket om i fremtiden også at kunne opdatere drivere direkte fra programmet, hvilket ville kunne få mig til at give dem 5!

Oister

Billig, men stort set "uden support"

Jeg valgte at flytte fra 3 til Oister, da det var en del billigere hos Oister.

Dog har jeg haft brug for at spørge dem til noget omkring min regning og abonnement der ikke helt stemte, hvilket jeg stadig ikke rigtigt har fået svar på efter en uges tid. Jeg kunne selvfølgelig vælge at ringe, men 10-16 i hverdagene er bare nogle virkelig dårligere tidspunkter hvis man har et fuldtidsjob.

Jeg anbefaler Oister til dem som egentlig bare skal bruge en abonnement der virker og er billigt. Men hvis du skal bruge support og kundeservice, vil jeg nok anbefale at bruge et andet selskab.

Densortegryde

Den sorte gryde, Stenløse

Super god service!

Der var ret meget stress på i dag, fredag aften og der blev lavet en fejl, hvor jeg kom til at vente 5 min længere end de havde sagt det ville tage. Derfor fik jeg en gratis pommesfrites.

Derudover bliver der ikke sparet på noget! Min dobbelt buggi bacon cheese er nok for mig til at være mæt i flere timer. Der er også godt fyldt op med bacon!

Man skal forvente nogle store portioner - og forvente at man bliver mæt! :)

Coolshop

Prisgaranti, hurtigt/gratis levering og stort udvalg!

Næsten perfekt!

De leverer hurtigt, og så går de ind for gratis levering!

De har prisgaranti, hvilket vil sige at hvis du finder noget billigere nogen steder på nettet (fra Danmark), har du mulighed for at skrive til kundeservice og få sat prisen ned :)

Eneste grund til de ikke får 5, er at deres kundeservice kan virke lidt "tør" og ikke så interesserede i en. Der mangler lidt venlighed og interesse for at hjælpe.

Dansk Metal

Latterligt dårligt service i Metal Roskilde

Jeg meldte mig ind i metal Roskilde, en måned inden jeg afsluttede min daværende uddannelse. Jeg skulle have praktikplads til min næste uddannelse, så min vejleder anbefalede at blive medlem af dansk metal, så jeg havde noget at falde tilbage på, hvis jeg aldrig fik en praktikplads.

Jeg fandt så en praktikplads, og registrerede mig som lærling hos dem, hvor mit kontigent skulle stige til 192 kr/mdr. Omkring efter en måned modtog jeg et brev, hvor der stod mit kontigent skulle stige til 1003 kr, eftersom jeg ny var udlært. De havde åbentbart ikke registreret mig som lærling...

Jeg har ringet flere gange om dagen, hvor jeg ikke har kunne få den information jeg skulle bruge. Det følges som om man har interne aftaler med de forskellige medarbejdere der lover det ene og andet, så hvis man ikke kan få fat på sin kontaktperson - så det sgu bare surt!

Jeg har nu skrevet en besked til det, om at jeg ville melde mig ud, og nu efter 10 dage er der ikke sket det mindste. Istedet, modtog jeg i dag endnu en regning.

Vil på ingen måde kunne anbefale dansk metal.

Meebox.net

Super (og ikke mindst hurtig!) service

Valgte at starte hos meebox, for ca et år siden. Der har aldrig været problemer, og alt har bare kørt.

Jeg skrev i dag til dem, omkring noget service, og de besvarede min mail på time lille times tid! Det samme galdt, da jeg senere besvarede deres mail.

De er helt nede på jorden og de gør sgu et godt stykke arbejde - derfor bedømmer jeg dem her, som tak for en super service :)

Patrick Hesselbergs profile

profile image of Patrick Hesselberg
Patrick Hesselberg
Reviewer
Male, 1991
Valby, Denmark

About

Jeg er en meget