Diana Køhlers profile

Reviews (8)

Elgiganten.dk

Venlig betjening

Elgiganten har et væld af muligheder for køb. Både butik, collect@store og elgiganten.dk hvilket jeg har nydt godt af.

Da jeg ikke kunne få min vare i det lokale varehus sendte de min vare fra hovedkontoret fragtfrit. Det kalder jeg service.

Dog glemte ham jeg bestilte hos at fortælle mig at min ene vare var i restordre og derfor først kunne leveres en uge senere, men jeg ringede til dem og kunne samme dag afhente den pågældende vare i nærmeste varehus. Service hele vejen rundt.

Vil varmt anbefale Elgiganten.

www.boligportal.dk

Hurtigt og simpelt

Jeg fandt - til min store overraskelse - lejlighed via boligportal.dk i løbet af kun en uge i Århus, som trods alt er et ret eftertragtet sted.

Jeg mener at de profilspecifikationer man kan lave og søgemulighederne på siden gør det rigtig let at navigere rundt i lejligheder indenfor ens fastlagte størrelse og maks. pris.

Vil klart anbefale andre at bruge siden og gør det uden tvivl selv igen når engang jeg flytter fra den fantastiske lejlighed jeg har fundet gennem boligportal.dk.

Mit eneste lille minus er prisen. Jeg kontaktede kun to udlejere og stk. prisen er dermed ret høj, men slutresultatet er til min fulde tilfredshed.

Monday, May 21, 2012

Reply from BoligPortal.dk

Kære Diana,

Tak for din fine anmeldelse.

Aarhus er, som du selv skriver, et af de mere eftertragtede steder blandt de boligsøgende på Boligportal.dk og det er derfor ekstra flot, at du på blot en uge kunne finde den rette bolig. Stort tillykke med den.

Du er velkommen tilbage hos BoligPortal.dk, næste gang du mangler tag over hovedet.

Med venlig hilsen
Katrine Ballarín, BoligPortal.dk

Crumpler

Fantastiske produkter og hurtig service

Jeg har flere gange brugt Crumplers hjemmeside da de jo desværre ikke længere har butik i Danmark. Da jeg denne gang bestilte julegaverne online i form af en taske og rejseplanlægger kom den 3 hverdage efter bestillingen hvilket jeg finder rigtig godt fra udlandet.
Produkterne er altid fantastiske og deres 30 års garanti lader ikke til nogensinde at blive nødvendig.

Hjemmesiden er utrolig simpel at finde rundt i og de unikke produktnavne gør det både sjovt og enkelt at finde de enkelte produkter.
Ikke nok med den hurtige og billige levering modtog vi også en ekstra gave for vores handel. Det er da lækker service.

Sonycenter

Dejlige produkter

Jeg er en rigtig sony elsker. Synes virkelig deres produkter er i top. Jeg købte for godt to måneder siden en vaio pc i Sony Center Herning og har kun haft gode oplevelser. Medarbejderen var venlig og imødekommende og da jeg stillede et spørgsmål han ikke kunne svare på ringede han med det samme til en der kunne svare.

Et lille minus er det begrænsede udvalg i nogle Sony Center butikker.

Ringkjøbing Landbobank

Troværdig bankarbejde

Banken og de ansatte har jeg kun godt at sige om. Jeg oplever altid en god service og rådgivere som interesserer sig og sætter sig ind i min situation. De tager udgangspunkt i den enkelte i stedet for at arbejde udfra skemaer og regler.

3 (HI3G Danmark ApS)

God personlig service

Jeg synes der er en super service når man får fat på en medarbejder ligegyldigt hvor store spørgsmål man har.

Dog mener jeg ikke at MIT3 fungerer optimalt. Jeg har flere abonnementer ved 3 og har ofte problemer med at komme ind og se mit forbrug mm. Dette bør løses så man ikke er så afhængig af at skulle ringe hver gang.

Priserne, specielt for nye mobiltelefoner er rigtig favorabel og ofte noget billigere i forhold til konkurrenterne.

Fenomen

Hurtig og enkel bestilling

Jeg fandt let rundt på hjemmesiden og var klar over hvor i menuen jeg var. Tilføjelse til kurven og derefter bestilling foregik rigtig let og bekræftelsen blev sendt med det samme.
Pakken kom to dage efter bestillingen og var i fine æsker.

Derudover var der to fine bolcher i pakken hvilket jeg syntes var en fin personlig gestus.

www.ordbogen.com

Problemfri oplevelse

Produktbeskrivelserne lever til fulde op til den vare man modtager. Selve handlen var enkel og problemfri.

Jeg mangler en smule lethed i navigationen af siden for at kunne give topkarakter, men produktet lever ellers 100% op til mine forventninger.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge ordbogen.com.

Diana Køhlers profile

profile image of Diana Køhler
Diana Køhler
Reviewer
Female, 1987
Århus N, Denmark

About

Jeg er af generationen som i de tidlige teenageår begyndte at bruge internettet og har lige siden forsøgt at følge med.
Jeg er kritisk overfor brugervenlighed på hjemmesider, specielt omkring internetbestilling. Yderligere har jeg selv arbejdet i servicebranchen hvilket har ført til en meget kritisk opfattelse af god service ved face-to-face handler.