Ida Julies profile

Reviews (57)

Hogm

Helt okay, dog lidt lang levering....

Ligesom forretningen mht deres varer, billigt og brugbart tøj. De har dog en ret lang leveringstid, men ved man det, er det til at leve med.

Billetlugen A/S

Okay, men dårlig formidling...

Stort udvalg i billetter, dog er der ret mange gebyre på synes jeg... Deres formidling omkring forsendelse er også en smule forvirrende. Jeg har dog fået billetten, så alt i alt er det i orden.

Thursday, December 19, 2013

Reply from Billetlugen

Hej Ida Julie

Tak for din anmeldelse.

Der er mange forskellige gebyrer, da det er vedtaget ved lov, at alle gebyrer skal udskilles, så det bliver gennemskueligt for forbrugeren, hvad man betaler for, og det er således ikke muligt at indeholde dette i den samlede pris. Du kan læse om vore gebyrer her: http://www.billetlugen.dk/om-os/billetter/gebyrer/

Jeg beklager, hvis vores mails om forsendelse af billetter har været forvirrende for dig. Hvis du har mulighed for at uddybe dette, vil vi gerne se på sagen.

Det glæder mig dog at høre, at du har fået din billet, og alt er gået, som det skulle. :)


Med venlig hilsen
Maria
Servicekoordinator

Coop

Godt udvalg og gode tilbud

Jeg købte en baby alarm på coop.dk, den lever op til mine forventninger og blev hurtigt leveret også var den endda på tilbud, dejligt, dejligt!

Zalando

Dejlig nem og hjem hjemmeside

Dejlig nem og let hjemmeside, der er så mange fine ting!
Jeg har både købt tøj og sko der, og vil helt sikkert handle der igen - let og overskueligt!

Thursday, February 13, 2014

Reply from zalando.dk

Kære Ida

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at have dig som kunde og er glade for at du er tilfreds med vores service og udvalg.

Vi glæder os til at handle med dig igen.

Mvh.
Team Zalando

Paperdeluxe

Virkelig god service!

Jeg var i tvivl om jeg kunne nå at have min ordre til weekenden (bestilte ret sent), så jeg ringede ril dem og blev mødt af en imødekommende kvinde der lovede mig min ordre afsendt asap, virkelig god service og fine ting!
Kan varmt anbefales, det er ikke sidste gang jeg har handlet der!

Navnesutten.dk

Så fint og hurtig levering!

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har bestilt fra navnesutten.dk, hurtig og nem levering og fine sutter med tekst på...

Thursday, December 19, 2013

Reply from Navnesutten.dk

Hej Ida Julie.

Vi er glade for, at det helt sikkert ikke er sidste gang, du har bestilt hos Navnesutten.dk.

Tak for din anmeldelse.

Mange hilsner fra
Elizabeth

Yvesrocher

Lever fuld ud op til mine forventninger

Jeg bestilte flere produkter på siden, og selv her i en travl juletid havde jeg pakken to dage efter!
Kan varmt anbefales...

Oli Prik Dåbskjoler og Dåbstøj

Super

Fin side, sød betjening og virkelig lækre produkter - kan varmt anbefales!

Joan Michelle Persson Fyrstenborg found this review useful

Babypynt

Helt perfekt!

Jeg bestilte tre fine hårbånd på siden, havde problemer med betalingen på siden... og blev så kontaktet af Rikke, vi fik ordnet det og jeg modtog de fine hårbånd med posten.
Siden kan kun anbefales, det er nogle rigtig fine ting!

quintess.dk

Enkelt og nemt

Enkelt og nemt, desværre levede varen ikke op til mine forventninger. God kundeservice, tilbød hurtig ombytning, desværre var der samme fejl på varen igen.

Taeppeland

Første og sidste gang

Vi bestilte tæpper til to store børneværelser inkl. levering og montering. Folkene i sender ud vader ind i hus med NYE gulve med møgbelortede sko og har "ødelagt" vores nye vægge flere steder ved at trække gulvtæppe rullerne op ad. Forretningen havde intet at sige i forsvar, mage til useriøst firma skal man lede længe efter. Kan IKKE anbefales!

Scandlines

Ualmindelig DÅRLIG service i deres resturant "Steaks & Seafood"

Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige.... vi var afsted tur/retur samme dag. Vi bestilte mad i deres "Steaks & Seafood", steak med buffet - steaken bestilte vi gennemstægt, men fik den helt rød og slet ikke stegt nok!!! Vi kommentere det så, hvorpå den blev stegt igen, vi fik den tilbage og den var stadigvæk ikke engang i nærheden af at være "medium"... Det er simpelthen for dårlig service!

Take Offer

Gode tilbud!

Vi bestilte et ophold på Oslo færgen igennem Take Offer til en god pris, rejsen var som forventet god og til en rigtig god spot pris. Kan varmt anbefales :)

Recycleit

Både og...

Vi køber ofte film i Blockbuster, jeg er dog ret skuffet over min lokale Blockbuster ikke vil sælge flere film og serie på jeres ellers reklamerede release datoer, og derfor flere gange har været nødsaget til at køre til en af jeres konkurrenter.

novasol.dk

Okay, dog ikke som forventet

Vi havde lejet et sommerhus på Bornholm gennem Novasol, alt i alt var det en god oplevelse for børnene, men sommerhusets standart levede ikke op til vores forventninger.

Kino

Hurtigt og lige til

Det er hurtigt at bestille/resevere billetter på enten deres hjemmeside eller App, kan kun anbefales. Bruger som regel dem, når jeg skal i biografen for at slippe for køen i billetlugen.

SAS

Fuldt ud tilfreds

Du får hvad du betaler for...

Brian Holmstrøm Nielsen found this review useful

www.SmartGirl.dk

Super service, gode varer men problemer med leveringen.

Jeg bestilte søndag aften en bikini på hjemmesiden, opdagede mandag at jeg havde fået tastet forkert størrelse i overdelen og fik den ombyttet, virkelig god service.

Jeg har nu ud fra erfaring lært jeg aldrig vil benytte mig af GLS som leveringsmulighed, da de havde problemer med at finde min ordre fra Smart Girl frem.

GLS Denmark

Besked om levering i pakkeshop, men min pakke er der ikke?!!

ELENDIG "service", for anden gang oplever jeg at modtage mails og smser fra GLS om at min pakke er leveret i deres pakkeshop, uden den rent faktisk er der/personalet i pakkeshoppen kan ikke finde den.

Pakkeshop har ikke styr på håndteringen af pakker, og oplyser derfor deres kunder ukorrekt. I mine øjne er det meget dårlig service!!!

Kan IKKE anbefales!!!

Kvindensjuvel

God service, og gode rabatter

Jeg kan kun anbefale Kvindens Juvel, super god service og gode rabatter.

Fitness World

Hjemmeside og App fungere som de skal

Hjemmeside og App fungere som de skal, det er let af tilmelde/afmelde sig hold på farten, og i det hele taget et godt træningscenter!

Wednesday, June 27, 2012

Reply from Fitness World

Hej Ida,
Tak for anmeldelsen af vores hjemmeside og app - vi er glade for, at du synes det fungerer godt. :-)

Med venlig hilsen
Kadja, Fitness World

Bilka

Forkert, men nogenlunde service

Vi havde købt et gulvtæppe hos Bilka, vi fik udleveret et forkert, og måtte efterfølgende selv stå for ombytningen af dette. Alt er på plads nu, men træls og besværligt at skulle køre frem og tilbage et utal af gange da vareudleveringen og varehusets kommunikation ikke var på det bedste den pågældende dag.

Trendsales

Enkelt og lige til

Godt "forum" hvor du kan finde brugte så vel som nye ting til en god pris.

Matas Webshop / www.matas.dk

Nem og enkel

Nem og enkel hjemmeside og iPhone App, virker som det skal, let og hurtigt at bestille varer.

Nordea

Ingen service = DÅRLIG "service"

Dårlig netbank, dårlig bank med dårlig service.
Jeg har uheldigvis aldrig haft nogle gode erfaringer med Nordea, kan ikke anbefales, og slet ikke til erhverv!!!

Miinto

Nemt og hurtigt!!!

God hjemmeside, med godt overblik. Dejligt med shopping hjemmefra om søndagen!! Det er hverken første eller sidste gang jeg har benyttet min af miinto!! Kan kun anbefales....

boboonline.dk

Hurtig og god service

Kan varmt anbefale Boboonline, vi købte en sofa fra dem, og blev hele tiden underrettet om hvor langt den var nået, og i hvilket tidsrum vi ville få den leveret. Vi fik til med leveret sofaen på 1 sal, super god service, kan kun anbefales!!

Ferdinands

Hurtigt og lige til

VI har nogle gange spist på Ferdinands Bøfhus, men forleden bestilte vi take-away fra deres hjemmeside.
Det var hurtig og lige til - og som altid super lækkert mad!

OK - Energien er jeres

Hurtig og nemt, men ingen kvitteringer!!

Tanker ofte bilen på OK, men det er sjældent muligt at få en kvittering. Har kontaktet deres kundeservice nogle gange, men lige lidt hjælper det. Dog er de gode til at eftersende kvitteringerner pr. mail.

Tuesday, June 26, 2012

Reply from OK a.m.b.a.

Hej Ida Julie

Jeg beklager, at du gentagne gange har haft besvær med at få en kvittering for din tankning. Vil du sende en mail til forbruger@ok.dk, og skrive hvilken station det drejer sig om. På forhånd tak.

Mved venlig hilsen
OK/Signe

Hotels.com

Hurtig nem side

Har kun brugt siden gange få gange, men altid uden nogle problemer.

Knuthenborg

Hyggeligt sted med gode omgivelser

Jeg har været i Knuthenborg nogle gange efterhånden, og jeg er rigtig vild med deres park, de har mange forskellige dyr, og du kan nemt få en hel dag til at gå der.
Grunden til jeg "kun" har givet fire stjerner er at de ikke har specielt god mad, og at det tager en evighed at få noget at spise, men det er alt i alt en god dyrepark, man skal bare huske en madkurv hjemmefra.

Firdes Rakipi found this review useful

Bonbonland

Skuffende og TRÆLS oplevelse!!!

Min mand, vores to børn og jeg tog afsted til Bonbon land, vi havde på forhånd købt årskort hjemmefra på deres hjemmeside. Vi havde alle fire glædet os til at komme i Bonbonland og have en sjov dag, men det blev alt andet end det. Ikke nok med vi brugte mange penge på årskort, som KUN vil blive brugt den ene gang, købte vi mad i en af deres restauranter, med det resultat at vi var nød til at stå op at spise med to børn på tre og fem år, hvilket jeg finder dybt urimeligt taget i betragtning af de priser de tager for deres mad.
Som du nok kan fornemme kan jeg ikke anbefale nogle at tage i Bonbon land!!!

Tina Andersen and Morten Aagaard found this review useful

www.Fitnessnord.com

Hurtig levering af gode produkter

Jeg fik dog ingen mail om at min ordre var afsendt, men jeg var heldigvis hjemme til at tage i mod den da den kom i dag.

Som sagt, hurtig levering af gode produkter!!

Bezzer

Super hurtig levering af billige mærkevarer

Jeg bestilte en julegave få dag før jul, og den nåede at komme inden juleaften. De har et lækkert udvalg af ellers dyre produkter, de tilbyder dem dil en billigere penge og med meget hurtig levering!

Uartigekostumer

Fint produkt

Bestilte et kostume og fik lovet en leveringsdag, firmaet var svære at få fat i, men da det lykkedes fik jeg en god forklaring, som gør jeg tør handle der en anden gang :)

Interflora

Virkede efter hensigten

Bestilte en fødselsdagsbuket til min mormor, den kom som aftalt på hendes fødselsdag, og hun blev rigtig glad.

Londonbilletter

Genial side

Vi var hele familien afsted til London, hvor der skulle ses på seværdigheder med børnene, vi havde forudbestilt billetter til flere attraktioner, og det kan varmt anbefales! God og hurtig service...

Scandichotels

Deres priser stemmer ikke overens med deres standart

Jeg overnattede på Scandic hotel og betalte 1195 kr, først skræmte prisen mig ikke, men da jeg kom ind på værelset blev jeg virkelig skuffet.
Jeg synes personligt ikke deres pris stemmer overens med deres standart. Nogle af deres hoteller er dog bedre og pænere end andre, men det er ikke grund nok til at holde en høj pris på alle deres hoteller for en enkelt overnatning,

LACE Lingeri

Lækkert, lækkert, LÆKKERT!

De har et stort udvalg i store størrelser, som du ikke finder noget andet sted. Hurtig levering, kan varmt anbefales!!

Britt Mortensen found this review useful

Nelly

Lækkert sortiment, hurtig levering

Der er reelt ikke så meget andet at sige, de har et stort udvalg af lækre vare, man kan hurtigt blive afhængig.

Ida Julies profile

profile image of Ida Julie
Ida Julie
Reviewer
Female, 1989
Ringsted, Denmark

About