Jeanett Jul Andersens profile

Reviews (8)

Ikea

Fede møbler og accessories

Ender altid med ar bruge for mange penge, når jeg er i Ikea, men deres ting er altså også bare så gode :o) Og heldigvis er de jo oftest billige, så det gør ikke så meget. Heldigvis har manden ikke taget mit kreditkort fra mig endnu :oD

Ekstra Bladet

Langsom side og dalende kvalitet

Desværre er eb.dk det sidste stykke tid blevet meget langsom at bruge.. :o( Kvaliteten af det journalistiske arbejde er desværre også blevet ret ringe. En masse stavefejl og ligegyldige artikler præger ofte eb.dk.. jeg har heldigvis fundet mig en anden nyhedsside og bruger ikke længere eb.dk.

Dagensjob

Spam

Har modtaget en masse nyhedsbreve fra denne side. Mindes ikke at have tilmeldt mig nyhedsbrevet, men er ikke afvisende over for, at jeg er kommet til at acceptere tilmeldelsen via deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Problemet ligger dog i, at jeg ikke kan afmelde det sk*** nyhedsbrev, for linket i bunden af deres mails, virker tilsyneladende ikke!

Anders Sewerin Johansenand McCleod found this review useful

Billigvoks.dk

Hurtig levering

Rigtig hurtig levering - bestilte varerne tidligt om eftermiddagen og havde varerne dagen efter.

Michael Svejstrup Olesenand Rune Jensen found this review useful

Cdwow

Super service

Har efterhånden bestilt fra CD-Wow mange gange. Har for det meste modtaget mine varer. I et enkelt tilfælde modtog jeg ikke varen og de var hurtige til at undersøge sagen og returnere pengene. Det kalder jeg god service. Ydermere er deres support til at snakke med. Kan helt klart anbefale CD-Wow. De har billige varer. Leveringstiden kan godt være lidt lang, men det informerer de jo om inden man bestiller ;0)

Coolshop

Hurtig levering - god service

Superhurtig levering og rigtig god service :o) Og så er det billigt!

Komogvind

Tidsfordriv

Spiller derinde dagligt :o) Syns det er rigtig god tidsfordriv. Plejer dog altid er fjerne chatten, da de fleste der bruger chatten, ikke har noget fornuftigt at sige alligevel :oD

Crazywin

God oplevelse

Selv har jeg kun gode oplevelser med CrazyWin. Tilmeldte mig for at få et gavekort til Føtex. Leveringstiden var lidt lang, men har da modtaget det. Afmeldte mig få dage efter, modtog en bekræftelse på dette og har intet hørt fra dem siden :o) De ville have fået 5 stjerner, hvis leveringstiden havde været lidt hurtigere ;o)

Jeanett Jul Andersens profile

profile image of Jeanett Jul Andersen
Jeanett Jul Andersen
Reviewer
Female, 1987
Aalborg, Denmark

About

Ung pige fra Brønderslev. Bor her med min mand, som jeg har været gift med i to år, og vores lille datter på 2 år :o) Jeg anmelder de hjemmesider og virksomheder, som jeg ofte handler ved eller som jeg synes fortjener en god anmeldelse for ekstraordinær god service!