Sara Sommars profile

Reviews (7)

Pharmacy First

Fast delivery

Easy to shop and fast delivery!

EuroFlorist Sverige

allt enligt önskemål

fina blommor levererade i rätt tid!

BRANDOS.se

Bra priser

Bra priser, hemsida och leverans!

BelysningsDesign.se

Helnöjd

Bra hemsida, snabb frakt som utlovats.

MyTrendyPhone.se

Okej kompenserad

Webshopen var inte uppdaterad så varan jag beställt fanns inte längre. Efter lite mailande fram och tillbaka fick jag pengar tillbaka och lite rabatt (5% på belopp över 299kr och 20% på belopp under 299kr). Så utgången blev helt okej och jag är nöjd med varan och ett plus för snabb leverans. Avdrag i betyg för bristande uppdatering av webshop och det trassel som blev till följd av detta.

Tuesday, May 22, 2012

Reply from MyTrendyPhone.se

Vi beklagar det inträffade.

Det kan hända ibland att just den vara du beställt är slut eller tillfälligt slut hos vår leverantör och vi ber om ursäkt för detta.
Vi jobbar hårt för att hålla vår hemsida uppdaterad och vi säger stort tack till dig som givit en positiv feedback om oss, det är alltid uppskattat när folk tar sig tid att skriva till oss.

Med vänliga hälsningar

Mytrendyphone.se

Mypharmacist

Very happy

Quick delivery, good service.

Godsyn

Fantastiskt nöjd

Jag hade sett reklamen på TV:n och letade upp hemsidan. Jag fick snabba svar på mina frågor på telefon och mail. När jag väl gjorde förundersökningen kändes det helt rätt för mig att genomföra operationen. Utifrån mina förutsättningar kunde jag göra FS-Lasik som är lite dyrare men det läker snabbt och det var värt den extra kostnaden. Vid operationen märktes läkarens erfarenhet tydligt och att jag var i goda händer. Första timmarna efter operationen rann ögonen och det kändes lite obehagligt men jag hade fått en lugnande tablett innan operationen och när jag kom hem satte jag på mig ögonsköldarna och somnade gott. När jag vaknade några timmar senare kunde jag läsa texten på TV:n i vardagsrummet från sovrummet 12 meter bort! Helt otroligt! Ögondropparna behövdes som mest de första tre veckorna pga torra ögon sedan minskade behovet successivt för att efter cirka två månader vara helt borta. Nu på 3-månaderskontrollen ser jag 150 % det känns osannolikt, jag letar fortfarande efter mina glasögon när jag vaknar men sen kommer jag ihåg... Tack all trevlig personal!

Sara Sommars profile

profile image of Sara Sommar
Sara Sommar
Reviewer
Female, 1974
Fjärås, Sweden

About