Henriks profile

Reviews (8)

If Skadeforsikring

Alletiders

Hej

Vi har simpelthen fået verdens bedste forsikringsselskab, og der findes ikke nogen bedre..!!
Altid kanon venlig betjening og meget meget hjælpsomme medarbejdere :-)

Og det er jo ikke engang dyrt ;-)

/Henrik

Thursday, March 13, 2014

Reply from If Skadeforsikring

Hej Henrik.

Tak for den fine rating af os.

Vi sætter pris på, at du er tilfreds med vores kundeservice samt priser.

Venlig hilsen Helen.

TDC A/S

Alletiders

Så fik vi langt om længe vores ventede tdc igen :-)
Vi er flyttet i hus, men der var kun antenneforening, men fik fundet frem at vi godt måtte sætte tlf-stik ind, også fik vi tdc tilbage, og det var længe ventet, vi har lige godt altid haft kanon oplevelse med tdc..!!!
Der har aldrig været et eneste udfald, og tv virker altid....så kan kun anbefale tdc..

Henrik

Sunday, February 23, 2014

Reply from TDC A/S

Hej Henrik,

Vi takker for de rosende ord, og glæder os over at du har haft en god oplevelse :)

Hilsen Martin T.

Postdanmark

Super

Har haft en endnu dejlig og god oplevelse af Post Danmark..
De leverede pakken som de skulle og vi fik den endda tidligt, hvilket var til glæde for børnene :-)

BM Fitness

Super betjening

Var over at købe vægtudstyr over ved dem, og de har nok den bedste kundeservice man kan finde på denne jord...
De var virkelige behjælpelig med det hele, og det er ikke sidste gang jeg handler der, og jeg vil gerne anbefale personer som skal bruge vægtudstyr til at handle der :-)

Mvh Henrik

Stofa

Dårlig service

Skrev/chattede ind til Stofa idag, ( den 24 sep 2013 ) for at få åbnet vores internet, og der var nogle rykkergebyrer, og jeg chattede først med en medarbejder som ikke vidste hverken buh eller bøh, så jeg lukkede chatten ned.
Fik så fat i en anden medarbejder ved at ringe derind, og han var da også nok lige lidt morgensur eller hvad man skal kalde det, men uanset hvilken dialog jeg prøvede med ham, var der kun at betale rykkergebyr, som man ellers nok plejer at kan handle om, eller få afskrevet.
Men efter den "fine" behandling, med de to kundeservicemedarbejder kan jeg da ikke rigtig anbefale det til nogen, jeg troede kundeservicemedarbejder var der for at hjælpe dig..
Ellers skal de da bare hedde Stofa-medarbejder..!!
/Henrik

En lille opdatering.!!
Til alt mit held fortalte jeg bestyrelsen her hvor jeg bor, om hvordan Stofa behandler kunder og gamle kunder og evt nogle der gerne vil betale deres gæld ud.
Sjovt nok var der flere herude hvor jeg bor, som generelt er utilfreds med Stofa, og det var jo så det der blev til min fordel :-)
Vi er 76 lejemål, som nu ligeså stille trapper ud af Stofa, og vælger en anden udbyder :-)
Så man kan jo egentlig sige tak til Stofa, fordi de behandler os dårligt...
Og de par kundeservicemedarbejdere som var ubehøvlet og sagde at man skulle betale alt hvad man skyldte, ville såmænd også have betalt det, men da de kom med deres sure opstød, ja så valgte jeg den anden måde.. ( det var 200,- som det handlede om )
Men nu mister de jo meget mere herude, men det må jo være i deres ånd...

Birger Stenstrupand Steen found this review useful

Friday, November 1, 2013

Reply from www.stofa.dk

Hej Henrik.

Da du ikke har vedhæftet dit kundenummer kan jeg desværre ikke gå ind og se nærmere på forløbet. Som udgangspunkt er det korrekt at man skal betale det fulde skyldige beløb, rykkere inkluderet - så umiddelbart har vores kundeservice ageret korrekt. Det undskylder selvfølgelig ikke hvis du har haft en oplevelse med vores Kundeservice hvor du synes du har fået en ubehøvlet behandling. Det kan jeg kun beklage. Lad mig slå fast at vi på ingen måde interesseret i at miste kunder.

Venlig hilsen Nanna

Hobromc

Utroligt

Det er meget meget underligt at den forretning kan holde sammen dernede, første gang jeg køber en mc dernede, er der lidt problemer med den, men dem magter de ikke at lave, da de ikke ved hvilke problemer det er.
Jeg sætter mc andensteds hen, og der bliver oplyst at cylinder 4 er færdig, + de havde sat stof i forgaflen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for at den ikke skulle lække olie, men hvad er at man ringer til HONDA importør og jeg for så penge tilbage, men at så min søsters mand køber en mc dernede, som HELLER ikke virker, og de heller IKKE kan lave, men tager bestemt en kæmpe overpris for, ja så syntes jeg godt nok den virksomhed begynder at ligne noget som man ikke vil tørre sig i r.... med.
Og de svarer ikke på sms mail eller ringer tilbage, mon det er fordi de har en esktrem dårlig smag i munden, eller mon de er ved at gå konkurs endnu engang ?
Man må jo ikke være et skarn og sige at det kan man kun håbe, da det ville være en skændsel at andre skulle igennem det forløb, skal dog siges det var brugte mc vi havde købt, men prisen var godt oppe, så de skulle jo være iorden.
Og alt hvad der er skrevet her, er der bevis for, men de vil nok prøve at komme med en masse sø forklaringer, men kender så en del flere som er blevet r..rendt selvom det var nye maskiner, og der findes også bevis på nogle andre hjemmesider..

Mvh

Henrik

Lejerbo

NUL Stjerner til Lejerbo!!!!

Havde boet i deres lejemål i 3 ½ måned og valgte at flytte til noget nyt, andensteds.

Der har aldrig været røget eller noget som helst i lejemålet, og alligevel skal der lige males, sjovt nok til det samme beløb som indskud var, så kan slet ikke anbefale nogen at flytte til deres lejemål nogensinde, og budskabet skal nok blive spredt vidt omkring...

Arminand Michael Trabjerg found this review useful

Bilhusethaldrup

køb aldrig bil der

For lang tid siden købte vi en bil ved dette firma, men fandt efterfølgende ud af der ikke var råd til den, hvorefter vi anullerede handlen, ( der var kun skrevet slutseddel, og ikke andet, og det var en dag efter slutseddel var skrevet at vi prøvede at anullere ) men alligevel ville dette verdensfirma have 10000,- bare for at sige tak for handlen der ikke blev gennemført, alle andre forhandlere ville jo bare rive slutseddelen i stykker, og sige at det var det, men det ville man ikke her, så derfor kan jeg slet ikke anbefale andre at købe bil derude, for usikkerheden koster dyrt derude.......

Henriks profile

profile image of Henrik
Henrik
Reviewer
Male, 1969
Denmark

About