martin nielsens profile

Reviews (12)

YouSee

Super service

Jeg har aldrig haft problemer med dem og da det i sin tid viste sig, at jeg skulle have 'forstærket signalet', hvilket de ikke opdagede i første omgang, så gjorde de skaden god ved at give mig nogle gratis kabler og stik, som man normalt skal betale for.

Proshop

Hurtig levering

Super hurtig levering, men der var desværre ikke nogen fysisk faktura med i pakken. Det ser jeg som et minus, da jeg ikke selv har mulighed for at printe ud.

www.ordbogen.com

Bliver bedre og bedre, meeen....

Som skrevet, så bliver ordbogen.com bedre, som der kommer flere og flere ord/udtryk til, men den er nu stadig væk milevidt fra advanced learners'. Den fungerer fint som supplement til denne, men kan langt fra erstatte den. Især mangler der RIGTIGT mange engelske udtryk bestående af to ord. Jeg er selv freelance oversætter og bruger ordbogen.com som supplement til mine ordbøger, da den som sådan fungerer godt, til en rimelig pris.

Monday, November 28, 2011

Reply from www.ordbogen.com

Hej Martin

Jeg ved ikke helt hvad du mener med, at der mangler engelske udtryk besående af to ord? Vores ordbøger er baseret på vores brugere. Det betyder, at det er de ord, vores brugere søger mest på, som bliver tilføjet først, uanset om de er i et eller to ord. Så det er absolut ikke bevidst. Derudover vil jeg også lige nævne, at "Advanced Learners" er en engelsk-engelsk ordbog, hvorimod vores engelskordbog er en fremmedsproglig ordbog i sprogkombinationen dansk-engelsk-dansk.

Med venlig hilsen
Sanne
Marketingchef

Netto

Netto Fredericia Treldevej

Butikken er ret rodet, men betjeningen er som regel god og det er stort set altid muligt at få en parkeringsplads.

Føtex

Føtex Fredericia C

Føtex i Fredericia C har store forhold og kvaliteten er god + de har selvbetjeningskasser, som man næsten altid kan komme let til.

Compuconsult

God vejledning og flinkt personale

De giver virkelig god vejledning og har været flinke og rare de to gange, jeg har besøgt dem. Den eneste grundt til at jeg ikke giver dem topkarakter er, at de har lidt høje priser, men til gengæld er kvaliteten og servicen i top.

CBB Mobil

Stabilt og billigt

Jeg har brugt CBB i snart 3 år og der har aldrig været problemer.
De kører tit med tilbud, jeg har bl.a. benyttet mig af fri sms og der er ingen bondefangeri. Du får lige nøjagtigt det, du betaler for.

3F - Danmarks stærkeste fagforening

Altid behjælpelige og god tid

Jeg har udelukkende gode erfaringer med 3F Fredericia. De har god tid og lytter. Derudover, så kender jeg mange, der har fået hjælp af 3F. Eneste minus er prisen.

FONA.dk

Under middel service og gnavne medarbejdere i Fona Fredericia

Jeg købte for kort tid siden en trådløs radio i Fona Fredericia, fordi jeg havde fået et gavekort til butikken. Havde jeg ikke haft et gavekort til butikken, kunne jeg ikke drømme om at handle der, fordi de næsten uden undtagelse altid er 'travle' (selvom der ikke ret mange kunder i butikken) og de er næsten altid nærmest gnavne - og han med garanti aldrig et smil på læben.

Sonycenter

Super service og super rådgivning i Sony Center Kolding

Jeg købte forleden et Sony videokamera hos Sony Center i Kolding og jeg er ovenud tilfreds med rådgivningen og servicen. Eneste minus er, at de er ret dyre, men til gengæld får man jo også et kvalitetsprodukt.

Nordea

Altid god service - og rådgiveren er på MIN side.

Siden jeg skiftede til Nordea for ca. 4 år siden, har jeg kun haft gode oplevelser med dem. God rådgivning, de informerer mig, når renten ændres og jeg har altid kunnet låne af dem (til bolig og forbedring af boligen).

GF Forsikring

prisstigning uden varsel

Uden advarsel blev min forsikring sat op.

Hjalte Hansen found this review useful

martin nielsens profile

profile image of martin nielsen
martin nielsen
Reviewer
Male, 1976
fredericia, Denmark

About

Fredericianer. Spiller guitar, dyrker motion (løber og cykler + spiller beach volley af og til, når vejret tillader det) og gamer PC engang i mellem, når sommeren slipper sit tag i os.