Kim Tjano Schertigers profile

Reviews (22)

Miniinthebox

Godevare billigt, men husk told og moms

Har bestilt en led strip med flere farver til billige penge, og den samlede pris er med super saver fragt = gratis fragt. Og så er der ikke nævnt andet.

Pakken kom da også som de skrev mellem 10-20 hverdage, men der lå lige en lille hilsen fra tolden at jeg skulle betale yderligere 223,- i told da det er noget der bliver sendt fra Kina. Dette kunne de godt oplyse så man kan regne dette med i den samlede pris.

Jan Kölner found this review useful

3 (HI3G Danmark ApS)

Kundeservice i højsædet

Har været kunde hos 3 i godt 2 år, og har kun oplevet problem 1 gang, men det var vist et problem for alle selskaber så den gælder nok ikke.
Dækning er generelt god alle steder, dog er der et par huller i københavns lufthavn.

Og sidst men ikke mindst deres opdateringer på Facebook er noget alle andre selskaber kan lære noget af, for så snart der er noget der driller får man en opdatering på facebook. Noget alle andre selskaber kunne lære noget af. For så er man fri for at sidde i kø mange minutter for at finde ud af der er et problem.

Thumbs up for deres service

Monday, February 25, 2013

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Kim

Mange tak for din ros af vores Kundeservice, og for vores support på Facebook. Jeg er glad for at du finder det brugbart, og ser det som en god hjælp!


De bedste hilsner
Sophie


AL Bank

Tilfreds

Startede med at have en Kanon rådgiver, men han stoppede desværre :-( Fik så en ny, og magen til sur mokke skal man da lede længe efter. Hun tog mit mastercard, jeg kunne ikke springe en måneds ydelse over og nogle regninger blev ikke betalt, på trods af jeg viste hende min lønseddel.
Har så fået en ny rådgiver og han er så go som dagen er lang, og han hjælper så godt han kan dog inden for bankens grænser. Men stopper han og får jeg en sur mokke eller en anden stodder stopper jeg som kunde i banken

YouSee

Billig

Men de skal de seriøst arbejde op deres kundeservice eller mangel på samme, ringer ind for at få et skide micro simkort, som ikke kan bestilles på nettet. efter at have prøvet 2 gange at komme igennem efter 30 min har jeg opgivet.

Prøvede så at skrive til deres salgsafdeling at de skulle ringe mig op, der gik ikke mere end 20 min så ringede de, men de kunne ikke bestille et sim kort til mig, der skal jeg ringe til kundeservice.

Ydermere koster det 79,- for et micro-simkort som de burde have sendt fra starten, da det er det en Iphone kræver..

Prisen er dejlig billig og nem og overskuelig, men ikke om jeg flytter alle mine abonnementer derover, tænk hvis jeg stod med et seriøst problem en dag og skulle have fat i kundeservice??

Tuesday, August 2, 2011

Reply from YouSee A/S

Hej Kim,

Vi er ved at lave en funktion, hvor du via din Onfone-side under Mit nummer -> Bestil SIM-kort vælge Micro-sim. Vi melder ud på vores website og Facebook-side når denne fungerer, hvilket gerne skulle ske snarest. Vi beklager at du er blevet kastet rundt mellem afdelinger. Uanset problemet, så er det ikke ok at behandle en kunde sådan.

Kundeservice er i denne flytteperiode hårdt presset af mange opkald og mails, derfor er ventetiden desværre også derefter. Når flytteprocesen kører optimalt og vi desuden har fået rette op på de udfordringer vi møder, så vil køen til kundeservice igen blive tilpas, så svar kan ske meget hurtigere end de gør nu.

Mvh
Lasse

Flexbenefit

For dårligt

Arbejder i en virksomhed som har fået dette firma til at levere en bruttolønsordning.

Fint nok så langt, vi får så besked på at vi skal lave vores bestilling inden 20 maj 2011. Da vores ordning træder i kræft 1 august.

Efter vi har hørt fra flere at de har fået leveret undre en del andre af os om hvornår vores udstyr kommer ( har bestilt en Imac 27" ) Der kommer så en besked på vores debatforum om at der er rift om ipad's timecapsule & hp computere, dette er jo ikke deres skyld, men nu er det jo sådan at jeg ikke har bestilt noget af dette :-(

Og først igår kom der en mail fra dem om der er rest ordre på nogle af de ting jeg har bestilt...Men det er vel også kun press at de har fundet ud af de må sende en mail. Bare synd den kommer så sent

123salg

køb via pointshop

Købte hvad jeg troede var en blu-ray gennem wwwpointshop.dk Da jeg nemlig søgte på blu-ray og der kom " Armageddon" op og i beskrivelsen står der at Blu-ray'en er spækket med ekstra materiale.

Men ak, fik en DVD med Armageddon, hvor efter jeg skriver til dem det er en fejl, i første omgang kunne de ikke se det overhovedet, anden gang jeg skriver, skriver jeg så selv den dummeste mand på guds grønne jord kan forstå det. Svaret jeg får er at deres stregkode siger det er en dvd, derfor er der ingen fejl.

Prøver så at finde noget hjemmeside på dem, så man evt kan ringe, men heller ikke det giver held....Hvad fanden gør man så???

Skod firma ud over alle grænser, men dejligt at pointshop har andre leverandører så man ikke kun kan handle hos dem

Homeconnect

Super fed

Her står man og skal have tv i alle lejlighedens 4 vægge, men bare at trække et kabel er ikke nok.

Faldt over denne side der mere eller mindre fortæller hvad man skal bruge, og minsanten om der ikke også er videoer der guide dig igennem.

Cdon

SUPER

Fik den ellers så svære at få fat i "Band of brothers" på blu-ray og hurtig lev med T&T så jeg selv kunne søge efter hvor langt den er kommet. Kan kun anbefales

Stofa

Nemt

Har dog kun internet gennem stofa, men har ingen problemer, skulle dog flytte for ca 1½ år siden, men da TDC ikke kunne nosse sig sammen til at rykke det ene kabel før om 7 uger, fik jeg krediteret alt i 2 mdr fra stofa.

DET ER SERVICE

YouSee

Ingen problemer

Har haft brug for at ringe til dem 2 gange, og er kommet relativt hurtigt igennem, forklarede dem min sag/er og det blev løst med det samme

Bidhere

Pas på

Har fundet endnu en side der har Penny auktion som det hedder, og efter at have gransket den igennem ser det som så meget fint ud, fede produlter til en ok penge, MEN man skal passe lidt på med specielt tv (som jeg er på udkig efter) De har eks. samsung Serie 9 55 LED 3D tv, men tror ikke den kan spille i de danske standarder og vinder man det, har man brugt penge på en tv der ikke virker i DK :-(

Cdwow

Kom som lovet

Bestilte "The Pacific" på blu-ray og den kom som skrevet i den mail de sendte mig efter ca 6 dage :-)
Har så bestilt Sex & the City 2 også på blu-ray, men de fik sendt etteren til mig, skrev til dem 1 juledag og fik svar samme dag efter 3 timer, med hvordan jeg skulle sende den forkerte retur. Har endnu ikke fået den anden da jeg først fik sendt den første for 2 dage siden......

Cleansolution

Hvis du mangler hjælp

Endelig et firma der ikke bare langer vare over disken for at sælge noget de rådgiver og tager gerne med ud for at være sikre, det kalder jeg god service.

PointShop.dk

Super

Tja mere kan vel ikke sige det, de har dog et lille tvist med deres nyhedsmails som man skulle kunne få point for, men ved de er på sagen ( 4 mdr siden ) Ellers har jeg fået alt hvad jeg har bestilt og har ikke haft problemer med at melde mig ud af deres VIP.

Kan klart anbefales, det kræver jo også lige at man skal læse det med småt inden man brokker sig.

John Eskildsen found this review useful

DR

Forkasteligt

Her sparer DR i hoved og R.. Men de har stadig 4 kanaler hvoraf de 3 af dem kun viser noget i eftermiddag/aften timerne HVORFOR???

Og når de så endelig viser noget ja så er det da ikke værd at se på eks. 7 timers tog tur fra Bergen til Oslo? COMON giv os noget ordenligt for vores penge, evt behold jeres managerspil på nettet som har 60,000 bruger og her snakker jeg kun Tour de France.

Op på hesten DR det kan kun gå fremad

Olrik Larsenand J T found this review useful

Just Win

Scam

Denne side ser lækker ud ved første blik, og når man ser hvad ting bliver solgt til tænker man YES billigt camera ( det jeg ville have ) Men ak ak, efter at have købt bud og set efter priserne må jeg da sige der forekommer mig underligt at det er de samme der vinder hver gang. Jeg ventede til prisen var omkring hvor det er solgt de fleste gange, og bød så og det har jeg gjort flere gange og sjovt nok hver gang min budagent stopper går der ikke mange bud og så har en af de sædvanlige vundet.

Har også prøvet at skrive til dem, det er ca 2 måneder siden og har stadig intet svar fået endnu, og så mange er der vel heller ikke på siden???

HOLD JER VÆK er bare mine ord

Foto.com Danmark

Super

Bestilte 14 dage før Jul, en drikkedunk til min søn, med et billede af ham og hans søster på, der gik vel 7 dage og den var i posten, jeg kan kun anbefale denne side, men kan se på andre anmeldelser at deres fotobøger tager tid, men mon ikke man skal bestille i meget god tid, da der sikkert er mange der bruger fotobøger som en nødløsning da man er et fjols til at finde på noget andet?

Bonnierpublications

Behandling = Elendig

Her finder man et blad som man mener kunne være godt at læse, jeg får det første blad og måtte konstatere at det ikke var mig, hopper ind på deres hjemmeside og afmelder mig. Så langt så godt, jeg får de 2 magasiner jeg har bestilt samt en velkomstgave. I lang tid hører jeg intet og er i min gode tro at alt er som det skal være, men ak.
Der kommer en rykker om jeg ikke har betalt for det 3 magasin, jeg skynder mig at ringe ( kommer hurtigt igennem ) hvor hende jeg snakker med siger hun vil undersøge det, og hun vil vende tilbage. Jeg hører dog intet, før der kommer et brev fra Advis om inkasso og hvad der dertil hører. Jeg skriver så til Advis og forklarer dem sagen ( hvor jeg kan fornemme han tager kontakt til dem, hvor de antyder jeg har modtaget et tredie magasin, og derfor bliver jeg fastholdt kravet. Så nu står jeg med advis på nakken, for et blad jeg ALDRIG har modtaget, og har ikke tænkt mig at betale en øre, før jeg har det blad jeg mangler.

Hold jer LANGT væk fra sådan en fusker hustler forretning, de har gode tilbud som man ikke kan komme ud af, med mindre man har alt på skrift.

FONA.dk

Fona Generelt

Kommer man ind og siger, jeg skal have et rigtigt godt tv, hiver de det dyreste frem, spørger man om alm kendt musik, kender de det ikke. Skal man have noget til rep. så forvent ikke det kommer tilbage før lovet tid + 7 dage, absolut ikke det fedeste sted at handle, men man kan desværre ikke komme udenom, da alle kender fona

Bidrivals

Tænk inden du byder

Genial side som så mange andre, men brug noget tid på at se siden an, inden du byder, for enten er der nogle kæmpe kegler derinde der byder bare for at byde, eller også har de nogle som byder bare for at få prisen op, det giver jo ikke mening at bruge 207 bud for at vinde 50 bud ( har set det )

Ellers kan jeg sige jeg har vundet ialt 4 gange, på de 2 af dem har jeg modtaget varene og de 2 sidste mangler jeg, men har lige vundet dem.

Så har jeg modtaget alt jeg har vundet, og tilmed lidt flere ting, de har ændret deres køb nu, så man får refunderet sine bud ( dog ikke på budpakker )

Men igen se efter de tåber der er derinde, de byder til tider mere end hvad tingene er værd :-O

Telia

Service

Kan godt være jeg var i kø i et stykke tid, men hende jeg snakkede med, vidste hvad hun snakkede om og kunne hjælpe mit problem

Softfair

Hurtig respons

Man får en mail med det samme, og når i modtager pengene skriver i det ligeså.

Kim Tjano Schertigers profile

profile image of Kim Tjano Schertiger
Kim Tjano Schertiger
Reviewer
Male, 1974
Copenhagen, Denmark

About