Martin Bergmann Raals profile

Reviews (9)

ShytoBuy.dk

Det hele gik som det skulle

Til hvem der måtte læse dette.
Hele handlen gik som smurt, der var ingen problemer og varen kom hurtigt frem. Så kan godt anbefale at handle hos dette firma, jeg vil gøre det igen.

Wednesday, February 19, 2014

Reply from ShytoBuy

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med dit køb hos os og at leveringen levede op til din forventning.
Som en lille ekstra tak for din anmeldelse, har vi sendt dig en e-mail med en rabatkode, som du kan bruge på dit næste køb hos os.

De bedste hilsener,
ShytoBuy

ShipShop.dk

Super god firma, det bedste sted jeg har handlet skibs ting til dato.

Dette sted kan jeg kun varmt anbefale at handle, hvis man skal have købt både udstyr, tøj og andre stumper til båden. Jeg har kun oplevet super god service og rigtig god kunde kontakt. Jeg kan kun sige at dette er et sted jeg helt sikkert vil handle igen og igen og igen. Selv ved reklamationer går det hele uden problemer og gnidnings løst.
Kan kun sige dette er et godt sted at købe.

Lavprisdyrehandel.dk

God kundeservise

Jeg bestilte 9 varer søndag, og onsdag lå der en seddel fra Post Danmark om, at en pakke var forsøgt afleveret. Torsdag hentede jeg min pakke, men pga. mangelfuld indpakning var en enkelt af varerne ødelagt. Torsdag aften sendte jeg derfor en mail til kundeservice, og allerede fredag morgen fik jeg besked om, at en ny vare ville blive afsendt.
Inden handlen tjekkede jeg priser på alle de varer, jeg ville bestille. Intet sted (hverken på nettet eller i fysiske butikker) kunne jeg finde mine varer billigere, og efter at være blevet lovet, at de strammer op på deres pakning af varerne, vil jeg nok handle der igen.

Friday, January 25, 2013

Reply from lavprisdyrehandel.dk

Hej Martin.

Dette er selvfølgelig ikke acceptabel, dette kan vi garantere ikke sker igen. Du er velkommen til at kontakte kundeservice så vi kan lave en reklamation på de ødelagte varer.

MVH. Lavprisdyrehandel

Kondomland.dk

Super sted at handle uden problemer

Det er et super godt firma, der er god og hurtig respons på en ordre og udvalget er stort. Der er næsten alle slags forskelige kondomer som der findes, selv kvindekondomet (Femidom ) har de.
Super butik som jeg helt sikkert vil bruge igen.
ordre 99230

mobilityshop.dk

Super god handle

Det hele gik godt og uden problemer. Der var kun en mangle og det var at de ikke kunne sige 100% hvornår vare kom på lager, men jeg tror mere det var producenten som ikke var god til at meld ud hvornår vare vil komme på markedet.

daekonline.dk

Nemt

Nemt, super nemt og hurtigt.

Hvidevaredele.dk

Super nemt og hurtigt

Det var dælme nemt og hurtigt bestillet om onsdagen og den var fremme inde weekenden. Det kan godt anbefaldes at bruge dem

thansen.dk

Godt sted at handle

Super godt sted at handle, der er god service fra medarbejderen, det er dog ikke altid at varen holder så længe som hvis den var købt et andet og dyre sted.

Haveparkdele

Bestilling af havetraktor reservedele

Jeg bestillet nogen reservedele til min murray havetraktor. De havde det hele på nære fjerderen til indsugnings ventilen, men den kunne de sikkert have skaffet hvis jeg havde kontaktet dem, men det gjorde jeg ikke, så jeg bestilte bare de andre dele jeg skulle bruge og det gik nemt og uden problemer.

Martin Bergmann Raals profile

profile image of Martin Bergmann Raal
Martin Bergmann Raal
Reviewer
Male, 1980
Aalborg, Denmark

About