Jettes profile

Reviews (10)

www.computersalg.dk

Super

Hurtig og nem handel bragt lige til døren fragtfrit. Telefon service også fin
Mvh
Jette

SAXO.com

Hurtigt og nemt

Jeg købte en digital bog, det er hurtigt, nemt og spare "hyldeplads". I løbet af ingen tid, ligger "bogen" på min tablet.

Har for kort tid siden købt en brugt bog. Det synes jeg er fantastisk , at man kan det hos Saxo. Jeg går stærkt ind for genbrug, så jeg blev vældig glad da jeg opdagede det. Jeg betalte Saxo på nettet og i løbet af et par dage havde jeg bogen hjemme hos mig selv - super service.

Trendsales

Ok sted at handle

Har vurderet jer før og jeg har ikke skiftet mening. Det er et dejligt sted at handle og overskueligt, men det er bare blevet rigtig træls med alle de professionelle handlere blandet indimellem - beklager
Mvh
Jette

Euroflorist Danmark

Modtageren sagde rigtig mange tak

Fra modtageren fik jeg denne besked.
Rigtig mange tak for den fine buket og vin

www.SmartGirl.dk

Rigtig god service

Let at handle/god service - kan varmt anbefales

DBA - Den Blå Avis

Ok og hurtig til at hjælpe

Jeg har desværre været udsat for tre nigeriabreve indenfor 10 dage og en handel hvor køber påstår, at jeg har solgt noget defekt og "tvunget" mig til at tage varen retur (jeg mener, at der må være sket noget under transporten, men det er køber ligeglad med (køber har også accepteret, at varen var forsvarligt pakket ind). Det er jeg rigtig ked, da jeg ved, at jeg aldrig kunne finde på at sælge noget der er defekt - ihverttilfælde ikke uden at jeg så har gjort opmærksom på det. Og hvad er det så jeg får retur fra køberen???? jeg har på nuværende tidspunkt endnu ikke modtaget varen retur.

DBA er hurtig til at svare hvis man spørger om noget!

Trendsales

God kommunikation

Det kan godt være, at jeg ikke altid er lige enig med TS om nogen af deres tiltag/ændringer, men jeg må gi' dem, at de er super hurtige til at besvare spørgsmål af enhver art
Mvh
Jette

Wednesday, February 22, 2012

Reply from Trendsales

Hej Jette

Tusind tak for de søde ord herinde. Vi prøver at gøre, hvad vi kan, for at fjerne eventuelle Nigeria-svindlere fra sitet hurtigst muligt, men det er SUPER godt, at du også selv er på vagt! :-)

Cecilie Lind, Supportchef

Oister

Tilfreds

Jeg er "næsten" tilfreds med Oister og deres produkt. Der er nogen steder, blandt andet når jeg kører med Odder toget samt når jeg er i Ommestrup på Djursland hvor der absolut ingen dækning er på mobilen og det er lidt "træls"

Alun.dk

God service

Julegave til kæresten, fivefingers sokker, kender ikke "hans jubel" endnu.

26/12 11 Han blev rigtig glad for sokkerne

Mytrendyphone

Fin service

hurtig levering

Jettes profile

profile image of Jette
Jette
Reviewer
Female, 1951
Denmark

About