eriks profile

Reviews (11)

Tallinksilja

trevlig personal

vi åkte med familjen till Helsingfors med silja sympfony jätte fint fartyg trots 20år på nacken,vi åt även buffen som var fantastisk rekomenderar att man förbokar innan resa då dom brukar vara fullsatta. vi fick även en ganska rymlig hytt under bildäck dock lät det väldigt mycket så det blev ej så mycket sova, kanske ovan bildäck är att föredra.man kan handla med svenska kronor på fartyget och det går även bra att växla till euro innan man går i land. personalen pratar tre språk svenska finska samt engelska.

Laserhall

god mat och trevlig personal

kan varmt rekomendera laserhallen i sundsvall bra priser samt ett stort utbud på aktiviteter.

Ikea

billigt och trevlig personal

väldigt stort utbud bra priser, även ikano bank rekomenderas, där man delbetala till hyffsade räntor.

Cdon

snabba leveranser billiga varor

kanon bra företag med brett sortiment, snabba leveranser direkt i brevlådan även bra betalnings villkor

LG

dålig service

jag har pratat med deras tekniska support och blivit bollad fram och tillbaka, dom har dålig kunskap om varorna samt ovilja att hjälpa till, när jag senast ringde då min gps ej hittade vart min bil befann sig, visste dom ej hur dom skulle hjälpa mig fick olika gissningar och ett nr och en hemsida som visade sig vara fel,ringde upp igen och en av deras tekniker skulle ringa upp,ingen ringde upp fick tre dagar efter ett mail att jag var tvungen att lämna in min produkt till en återförsäljare,var dom fans framkom ej dom kunde heller inte uppdatera min karta i min gps, då den tydligen var för gammal, min gps kom ut 08 och några nyare kartor hade dom tydligen inte än 2008, detta är skandal av ett sånt stort företag kommer aldrig handla en Lg produkt igen !!!

V Parts

snabb leverans bra kvalite

litet företag som har nästan allt till volvo bra priser och trevlig personal. inga bekymmer med returer.

Thepiratebay

har allt man behöver

om man gillar film

Swedbank

nöjd kund

har alla mina lån hos swedbank samt även villa och småbåt riktigt bra försäkringar speciellt om man har ellt äldre hus, sen älskar jag deras app som man kan betala räkningar via toppen bra !

Charles Bonsu found this review useful

Siba

oftast billigare än MM och Elgiganten

Brukar oftast handla här då dom oftast är billigare än dom större varuhusen, dom har även samma pris på webben som i varuhus vilket är +

Telia

grym täckning

Grym täckning överallt speciellt på småställen runt om de norrlänska skogarna även att det finns bra med 3g täckning, tyvärr är dom som alla andra bolag och vill tjäna pengar och att dom ändrat villkoren när jag förlängde mitt abonnemang var inget som framgick av säljaren.

Shirtstore

lång leveranstid samt trycken flagnar efter 1a tvätten

jag ger betyg 1 varpå lång levernas tid + att trycken flagnar tvättade tishirten ut och in på 40 grader nu flagnar skiten känns förjävligt.


svar 1.
till shirtstore.se Hej jo jag fick förklarat till mig att posten strulat och det var därför det tog över en vecka innan dom landade i min postlåda. fick även en ny tröja inom 4dagar TYVÄRR med samma fel även denna !! tycker ni borde se över era märken när man påpekat bristerna.

+ ska ni ha för en bra kundtjänst med snabba svar att ni skickade ut en ny utan att jag behövde skicka tillbaka den gamla.

-att det vara samma fel på den nya som den jag klagat på,


svar 2
tack det är så här man ska ta hand om kunder toppen :) självklart har ni mitt förtroende i framtiden. ökar här med min bedömning till 4+

Tuesday, June 28, 2011

Reply from Shirtstore

Hej igen Erik!

Nu har det visat sig att det var fler än du som har haft problem med tröjan i fråga (STP Oil Treatment), så vi har tagit bort t-shirten från sortimentet i väntan på nya som håller i tvätten. Vi är verkligen ledsna att vi inte kunna leverera tröjan som ni vill ha i godkänd kvalitet.
Pengarna för tröjan har vi fört tillbaka till ert kort och de dykar upp på ert konto inom ett par dagar. Hoppas vi kan få nytt förtroende och sälja t-shirts till er i framtiden.

Bästa hälsningar
Peo på Shirtstore

Hej Erik!
Verkligen tråkigt att höra att ni inte är nöjd med oss. Självklart ska tröjorna hålla i tvätten och jag ser att ni har varit i kontakt med vår kundtjänst som skickat nya tröjor till er utan kostnad. Ni beställde en fredag och vi skickade era varor på tisdagen så det är svårt att korta ner leveranstiden ännu mer. Men jag har full förståelse för att man inte vill vänta på de varor man beställt längre än nödvändigt. Hoppas du blir nöjd med dina nya tröjor och du får glädje av dem länge!

Ha en glad sommar!
Peo på Shirtstore

eriks profile

profile image of erik
erik
Reviewer
Male, 1983
sundsvall, Sweden

About

kille i mina bästa år