Ivan Christiansens profile

Reviews (24)

GPA-danmark

Det er lidt svært, at være umiddelbart tilfreds med GPA-danmark

På deres hjemmeside fandt jeg oplysninger om diverse Car Cam M-DVR kameraer. Jeg fandt et der så interessant ud til en billig pris, men derudover fandtes et tilsvarende der var 100,- kr. dyrere. Af den grund kontaktede jeg firmaet pr. mail, for at få at vide hvad forskellen var - og her fik jeg at vide at det lidt dyrere produkt var af en bedre kvalitet. Så efter lidt overvejelse, bestilte jeg det lidt dyrere produkt - bestilling gik ok, samt betaling via Pay-Pal. Og efter ganske få dage kom produktet (et typisk kinetisk produkt, med begrænset manual). Men hvad opdagede jeg så - iflg. produktnummeret på kassen var det det billigere produkt jeg havde modtaget. Efter yderligere kontakt, fik jeg at vide at jeg bare kunne returnere det og vedlægge kvittering for returporto - det ville sige, at jeg skulle køre til det nærmeste posthus, købe en forsendelses kuvert og derved returnere produktet. Nu er det sådan, at jeg bor et godt stykke fra Posthuset - fra andre firmaer har jeg også været ude for, at skulle returnere en vare - men så har leverandøren fremsendt forsendelses papirer, men ikke her.
Så derfor har jeg i en periode afprøvet produktet, og det virker acceptabelt - så fremfor besluttede jeg, at beholde produktet. Så jeg skrev til leverandøren, at jeg mente at jeg havde ret til, at få de 100,- kr. retur - men jeg har endnu ikke modtaget svar fra firmaet.
En ting er, at de ved en fejl afsender det forkerte produkt - men de bør gøre det bedre ved returnering eller refundere det fejlagtige beløb.

----
Nu skriver I et svar, at det er en måned siden at jeg har modtaget produktet - men det er ikke rigtigt jeg modtog varen d. 24-1-2014. Hvis jeg havde returneret produktet til jer, hvornår kunne jeg så forvente at modtage den vare som jeg havde købt og betalt for. Kan I ikke bare acceptere at I leverede et forkert produkt, og derfor har I fortsat et problem!

---
Nu har vi gennem mange kommentarer og forespørgsler på mail, stadig ikke løst problemet. Men umiddelbart påstår GPA at jeg har modtaget den korrekte vare, men at den var pakket i en forkert æske med vare-nr. KMD-7301A. Dette vare-nr. er iflg. deres hjemmeside det billigere produkt, og da varen 100 % ligner det produkt der findes på deres hjemmeside, er det ret vanskeligt at konstatere hvad jeg har modtaget.

---
Og så svarer GPA dette:
Opdatering:
Du skal sende varen retur som vi har anmodet om flere gange nu....
- Ja det er jo meget nemt, hvis man som hos andre leverandører modtager en retur seddel, som kan afleveres på Posthuset.
Men nu er problemet jo mere, hvad er det for et produkt jeg har modtaget - det har I endnu ikke svaret på. I en svar-mail skriver I at det er en beklagelig fejl, at I har leveret KMD-7301A. Og I en anden mail lyder det nærmest som om, at det måske kun er en forkert indpakning I har benyttet. Mange af disse lange skriverier kunne vi jo sagtens klare pr. private mail's fremfor at køre debatten på Trustpilot.
Som jeg har skrevet I en af de sidste mail's, som I ikke kar svaret på:
Citat: Jeg er stadig meget i tvivl om, hvilket produkt jeg har modtaget.
Jeg kan kun henholde mig til det mærke der sidder på æsken.
-
Og som jeg tidligere også har skrevet i en anden mail:
Citat: [navn fjernet] nu har jeg i en længere periode test det modtagne kamera KDM-7301A både i dagslys og i mørke. Umiddelbart synes jeg, at resultat er acceptabelt, og da jeg ikke helt kan se forskellen på det kamera som jeg har bestilt og betalt for kontra det jeg har fået leveret, kan jeg ikke se nogen grund til en ombytning.
- Så hvorfor ikke afklare problemet via normal mail?

---
Prøv at læse de vedhæftede kommentarer, eller svar på mine mail's.

Det er utroligt, at vi fortsat kommunikerer via Trustpilot. Fremfor at svare via mail og løse denne uoverensstemmelse, som til dels er opstået ved at jeg ventede svar på en mail, som aldrig kom til GPA da deres mail-adr. var forsvundet fra mailen.
Jeg beklager meget fejlen - men jeg er sikker på, at en fornuftig kommunikation via mail ville kunne løse problemet. I den sidste mail spurgte jeg om svar på følgende:
Citat: "Jeg er stadig meget i tvivl om, hvilket produkt jeg har modtaget.
Jeg kan kun henholde mig til det mærke der sidder på æsken."
- Dette spørgsmål har jeg endnu ikke fået svar på.

---
Citat fra GPA: Beskyldninger om manglende svar på en mail som er sendt til din egen mailadresse - hvordan skal vi kunne svare på den ????

Prøv at fortælle mig om jeg virkelig har modtaget den bestilte vare, eller at jeg har modtaget den billigere udgave. Hvis det er den billigere udgave, synes jeg det vil være rigtigt at jeg modtager forskellen på kr. 100,-
Når man undersøger jeres hjemmeside, kan man overhovedet ikke se hvilken forskel der er på de 2 forskellige produkter - især når man ser på jeg specifikationer på de 2 produkter, hvor den eneste forskel er teksten: NYHED - forbedret model.
Og samtidig er der store fejl på jeres side - den Youtube video som findes på siden, viser et produkt som på overfladen ligner det produkt I sælger, men når man kigger nærmere efter viser den et bedre produkt (evt. et originalt produkt), især da hele menu-systemet er væsentlig bedre på det viste film. Yderligere findes der også fejl/mangler i specifikationerne, det er måske småting - men en ordentlig beskrivelse af et produkt er ret væsentligt når man køber på en hjemmeside - ellers tangerer det falske oplysninger.
Jeg ved godt at kopi-produkter kan være lidt vanskeligt, men en korrekt beskrivelse vil være at foretrække.

---

Nu har jeg igennem de sidste 3 dage modtaget mange besked om, at "Du har et svar fra GPA-danmark" - men når man så kigger på siden her, er det max. en lille ændring i GPA's svar her på siden - men fortsat intet nyt eller svar på de mange mail's som jeg har sendt til GPA på denne adresse info@gpa-danmark.dk - men disse mail's gider de umiddelbart ikke svare på, da jeg efterlyser lidt dokumentation på om jeg har modtaget det korrekte produkt, eller hvordan vi løser problemet. Det kan da ikke være så svært. Et af de eneste svar jeg har modtaget d. 18 februar kl. 18.42 havde denne tekst: Citat: "Og hvad så med din anmeldelse på Trustpilot ?" - Er det et ønske om, at jeg skal slette min anmeldelse inden de gider svare?

---
Nu er følgende også sket, men det er måske en form for svar:
Når jeg forsøger at komme ind på GPA's hjemmeside, kommer dette svar:
"Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
Så er spørgsmålet, er det mig der er blevet udelukket - eller er siden under opdatering?

---
Men helt død kan firmaet/hjemmesiden ikke være - da jeg for 5 gang i dag for denne besked via Trustpilot: Citat: Hej Ivan Christiansen,
GPA-danmark har netop svaret på din anmeldelse.

Se svaret

De bedste hilsner,
Holdet bag Trustpilot
Se dette i din browser
- At der så ikke er nye informationer i deres svar, skyldes måske at de ikke ønsker at svare. På samme måde som, at de nægter at svare på mine mail's
--
Endnu et tomt indlæg fra GPA. Jeg er bange for, at de er løbet tør for argumenter.
--
Endnu et tomt svar fra GPA kl. 0.23, men de er ikke særligt gode til at komme med kommentarer! - Men det svarer jo meget godt til andre negative bedømmelser fra andre brugere her og på APEXIS.

--
Efter at GPA har forsøgt at få slettet mit indlæg, forstår jeg ikke helt beskrivelsen fra denne side om GPA-danmark.
Citat: Om virksomheden

GPA-danmark.dk, er førende indenfor IP-kamera, CCTV, GPS, overvågning mm. Vi leverer kun fra de førende mærker og producenter, din garanti for nye og originale varer.
- Især det sidste med oplysningen om originale varer, virker mærkeligt da mit kamera er et kopi produkt, som leverandøren selv har fortalt mig.
Og lige neden for teksten står "Besøg GPA-danmark" hvilket ikke er muligt, da jeg får denne besked: Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

---
Hvorfor bliver GPA ved med, at forsøge at få slettet mit indlæg. Fremfor at svare på mine mange mail's, som jeg har sendt til firmaet - så kunne vi måske få løst problemet.

- Nu er det anden gang at GPA-danmark ønsket mit indlæg blokkeret. Første gang vendte Trustpilot hurtigt tilbage, men nu i denne omgang har i pt. blokkeret mit indlæg i 29 timer - det kan ikke kaldes en hurtig behandling!

- Nu har GPA's hjemmeside igen skiftet udseende:
Der fremkommer følgende information:
PRESTASHOP
The Best E-Commerce Experience
og nedenunder kommer denne tekst:
or at udføre systemvedligeholdelse, er vores webshop midlertidigt offline. Vi beklager og beder dig prøve igen senere!

-- Det er ret usmart, at man ikke kan læse svar fra GPA-danmark på siden ,når de har blokkeret anmeldelsen.
Så sent som d. 24-2-2014 kl. 10.37 har jeg modtaget 2 beskeder fra Trustpiot om, at GPA skulle have indsat et svar på anmeldelsen.. Hvis de virkeligt ønsker at svare mig, kan de jo benytte min e-mail, som de er bekendt med!

--
Svar på sidste opdatering fra GPA-danmark - citat:
"Uanset hvor mange indlæg du skriver HER og ANDRE steder, er svaret det samme til dig - VAREN SKAL SENDES RETUR......."
Hvorfor skulle jeg sende varen retur, fremfor at I prøver at overbevise mig om at det er den korrekte vare, som I har sendt til mig. Og hvis jeg endelig returnerer produktet, hvor har jeg så garanti for, at jeg får et andet produkt der svarer til det beløb jeg har betalt. - Og samtidig har I blokkeret mig fra, at komme ind på jeres hjemmeside, så jeg ikke kan hente oplysninger om jeres adresse m.m., samt se min ordre på hjemmesiden - det er trods alt min dokumentation for, hvilket produkt jeg har bestilt og betalt.

---
I betragtning af, at jeg forsat er udelukket for at komme GPA-danmark's hjemmeside har jeg ændret min anmeldelse til kun 1 *, selvom jeg ville ønske at den kunne sættes til en mere negativ værdi.

--- d. 13-3-2014. Det er dog utroligt, nu efter at være udelukket fra hjemmesiden i 1 månedstid - kan jeg nu igen komme på deres hjemmeside.
Men fortsat har jeg ikke fået svar på nogen af mine mail's.
- Men det tyder på, at jeg er blevet slettet som bruger på siden, da den ikke accepterer min adgangskode - så jeg kan se mit tidligere køb!
MEGET uprofessionelt !!!!!!!!!!!!!

---
Det er måske også GPA-danmark der underskriver sig som "Kan du gætte hvem" - det ville ikke undre mig.

Kan du gætte hvem ?? found this review useful

Monday, February 24, 2014

Reply from GPA-danmark

Hej Ivan Christiansen,
Tak for din anmeldelse.

Dine rettigheder som forbruger er overholdt, og vi har også valgt at se bort fra fristen på din returret pga det dårlige vejr. (Som ekstra en ekstra service.)

Vi har hele tiden sagt at du skulle sende varen retur..............

Men det vil du tilsyneladende ikke, hvilket gør at vi ikke kan overholde vores forpligtigelser overfor dig - det er beklageligt, men sandheden......

Snestormen er jo længe væk nu, så der er ingen hindring for at aflevere forsendelsen på Posthuset.

Beskyldninger om manglende svar på en mail som er sendt til din egen mailadresse - hvordan skal vi kunne svare på den ????

med venlig hilsen

kundeservice

----------------------------------------

Opdatering:

Uanset hvor mange indlæg du skriver HER og ANDRE steder, er svaret det samme til dig - VAREN SKAL SENDES RETUR.......


mvh

Kundeservice

------------------------------------------------------------------------------------

Tak til Trustpilot for at redigere indholdet så det følger reglerne.

Kundeservice.

memoryshop.dk

Hurtig levering via postbrev, og derved bilig porto

Jeg bestilte et Micro SD kort, og prisen var ganske fornuftig i sammenligning med andre web-sider. Og samtidig billig porto da varen kunne sendes som postbrev, hvilket betød at jeg kun skulle betale for varen (ingen porto), og samtidig enkel levering da posten kunne komme varen i postkassen og man derfor ikke var afhængig af at være hjemme når den blev leveret. Så jeg kan kun sige, at jeg er meget positiv for behandlingen hos Memoryshop.dk - kan kun anbefales.

www.inkpro.dk

Udemærket levering, men lidt langsom behandling.

Den ønskede vare blev bestilt på nettet, men der gik over et døgn inden ordren blev ekspederet, med det resultat at varen først kunne leveres med Post Danmark lidt senere end forventet. Og desværre var leveringsdagen så den eneste, hvor jeg ikke var hjemme på det tidspunkt, hvor Posten forsøgte at levere varen.

Og så kommer jo den langsomme behandlingstid, som er normalt for Post Danmark - varen gik tilbage med Posten, og dagen efter blev den så leveret til den lokale Post Butik - men inden de får opdateret deres Track system gik der endnu nogle timer. Så først lørdag middag fik jeg besked om, at varen kunne hentes på den lokale Post Butik. D.v.s. sige 2 dage efter at jeg havde forventet at jeg havde kunnet modtage varen på min hjemmeadresse.

Det fik mig så til at overveje at oprette mig på Pakkeboksen ( men desværre har den været ude af drift i mindst 4 døgn). Men fremover vil jeg helt sikkert benytte Pakkeboksen, da post gebyrer er billigere og nu kan jeg vælge et leveringssted som er tættere på, end den lokale Post Butik.

Men en anden ting, jeg også har lært er at den opgivne leveringstid (i dette tilfælde 1-2 dage), skal man ikke regne med. Jeg har opleveret hurtigere leveringstid fra flere Tyske leverandører, de starter med at behandle ordren når den er blevet registreret på netet, og venter ikke 1 døgn som hos Inkpro.

Wednesday, December 4, 2013

Reply from INKPRO

Hej Ivan

Ja, vi lover 1-2 dages levering på din vare. Den var desværre udsolgt så vi skulle lige havde den hjem og fik det dagen efter hvor vi sender den til dig.

Du bestiller d. 27 og d. 29 banker Postmand Per på din dør. En dag senere en lovet. At du ikke er hjemme og hvad post danmark laver med din pakke derefter kan vi ikke styre.

MVH INKPRO

BJ Trading

Min første handel hos B.J.Trading

Det er første gang, jeg har handlet hos B.J.Trading - men jeg er sikker på, at det ikke bliver den sidste gang.

Bestilling af varen som stod til en fornuftig pris, men dertil kom der lidt ekstra udgifter som var i mindre størrelse. Det drejede sig om Copy-Dan afgift på Flashkort, Ekspeditionsgebyr og Dankort gebyr. Derudover havde jeg selv tilvalgt Hurtig forsendelse - alt i alt ca. kr. 22,- - men produktet var stadig til en fornuftig pris i forhold til andre sider.

Varen blev bestilt en sen aften, og næste formiddag ved middagstid fik jeg besked om, at varen var pakket og afsendt, og nu 24 timer senere har Post Danmark leveret pakken (brevet).

Så alt i alt en god oplevelse.

Activfoto

Fornuftige priser

Jeg er godt tilfreds med mit køb af et kamera-hus (uden objektiv). Inden jeg bestilte undersøgte jeg prisen på flere web-sider og 3 forretninger, de 3 forretninger var villige til at give rabat på deres vejledende pris, men selv de var villige til at give en god rabat kunne de ikke tilbyde samme pris, da de kun kunne levere kamera + objektiv.
Selve bestillingen gav ikke de store problemer, men da det var sidst på eftermiddagen blev ordren først behandlet dagen efter.

Det største problem opstod med Post Danmark, for den dag de forsøgte at aflevere pakken kom jeg først hjem ½ time efter forsøget. Så næste dag måtte jeg køre til vores lokale Post Butik, men her gik det virkeligt galt. De havde endnu ikke modtaget de ikke afleverede pakker - jeg vente i ca. 2½ time i håbet om, at pakken kom. Endelig kom en postmedarbejder, som kunne fortælle at pakkepost medarbejderen var syg, og det havde ikke været muligt at finde en anden pga ferietiden. Nu skal det lige siges, at jeg bor midt ude på Sjælland - så postmedarbejderen kunne godt se mit problem, så han tilbød mig at jeg bare skulle køre efter ham til det lokale Postkontor (2x6 Km.), så ville han finde min pakke - det må siges, at være den bedste service som jeg har oplevet hos Post Danmark.

Så alt i alt, varen bestilt mandag og udleveret fredag eftermiddag - måske ikke den hurtigste måde.

24.se

Der må være fejl på deres hjemmeside, og de svarer ikke på mail!

Jeg har tidligere købt forskellige ting fra deres hjemmeside uden problemer.

Men her i sidste uge hvor jeg ville benytte deres hjemmeside igen, konstaterede jeg at flere ting på deres hjemmeside ikke fungerede - f.eks. flere af deres link's optrådte kun som sorte felter, og umiddelbart foretog den ikke korrekt beregning af porto beløb (de reklamer med, at det koster kr. 39,- i porto, men når man går til kassen vises kr. 47,- og umiddelbart er det ikke muligt at ændre på ens bestilling - men ryger på en fejlside.

I forbindelse med disse fejl, har jeg snart skrevet mange mail's til firmaet, samt forsøgt at ringe til dem - men der er kun en tlf-svarer på. Skyldes det, at firmaet er lukket?

Så I den forbindelse vil jeg advare om, at bestille varer hos dem indtil problemet er løst!

-
Jeg har sidenhen bestilt og købt varer hos dem, uden de store problemer.
Da jeg skrev den negative kommentar, var der store problemer med deres side - men det problem har de formodentligt fået løst.
Og jeg har umiddelbart aldrig fået svar fra dem angående de nævnte problemer.

UPS

UPS har store problemer med levering af pakker!

Jeg kan ikke anbefale at få leveret forsendelser gennem UPS. På deres hjemmeside, fik jeg oplysninger om at min pakke ville blive leveret d. 26-3-2013 sidst på dagen. Men kl. 12:32 fik jeg en mail om, at de havde forsøgt at aflevere den omkring kl. 12.00, men havde ikke truffet nogen hjemme hvilket jeg ikke forstår da jeg har været hjemme hele dagen. Og derfor vil de igen forsøge at aflevere pakken den næste arbejdsdag.
Så ringer man til UPS og forklarer dem problemet, og her får man at vide at der burde ligge en seddel fra UPS i min postkasse - dette bliver undersøgt, men der er ingen seddel. - De lover at ringe tilbage, hvilket sket omkring kl. 13.30 - hvor de har kontaktet chafføren og han vil forsøge senere at komme forbi med pakken senest kl. 16.00 i dag.
Min postkasse er markeret med navn og adresse, så det burde også være muligt at finde den korrekte adresse.

Elsebeth found this review useful

Easyshoes

Acceptabel leveringstid - på trods af Kr.himmelfartsdag.

Skoene blev bestil onsdag før Kr.himmelfartsdag, så umiddelbart blev de afsendt om mandagen, og blev leveret tirsdag eftermiddag af Postdanmark.

Produktet levede op til forventningerne - så det er nok ikke sidste gang, at vi bestiller hos firmaet.

avXperten.dk

Hurtig levering - selv i juletiden

Hurtig levering, og ikke mindst en fornuftig billig portoudgift, i forhold til mange andre leverandører.

Det sidste er især vigtigt, når man skal bruge et billigt kabel - og man så kun skal betale 8,- kr. i porto. Det er meget fornuftigt.

Av-Cables.dk

Hurtig levering uden problemer, selv har i juletiden.

Hurtig levering - til en billig portotakst kontra mange andre der tager ret store gebyrer i Porto m.m.

Adstofte

Utrolig dårlig omtale af siden på kontant

Det er utroligt, at der fortsat er nogel der laver disse ulovligheder.
Falske profiler - snyd, fup og svindel.

Håber, at siden lukkes ned.

--
Så vidt jeg kan se, er siden nedlagt og det samme gælder formodentlig firmaet.
På deres FB-side skriver de:

Adstofte

26. oktober 2011.
Kære alle sammen

Vi har desværre været nødt til at kaste håndklædet i ringen.

Den hårde medfart i medierne har gjort det umuligt at fortsætte, og derfor har vi desværre besluttet at lukke siden.

Vi synes, det har været en stor oplevelse at skabe projektet sammen med mange af jer, der har brugt siden.

Vi vil gerne sige tak til alle jer, der har støttet os og sendt os jeres opbakning - det e...

Se mere

Mads Engstrøm found this review useful

fotokoch.de

Fotokoch - OK. Liferung ganz langsam mit DHL.

Sendung vom 21.06.2011:
Datum/Uhrzeit Ort Status
Di, 21.06.11 16:18 Uhr DE Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.
Di, 21.06.11 20:40 Uhr Krefeld, DE Die Auslands-Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.
Mi, 22.06.11 19:01 Uhr Hamburg, DE Die Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Mi, 22.06.11 23:37 Uhr Hamburg, DE Die Sendung wird ins Zielland transportiert.
Mi, 22.06.11 23:37 Uhr Hamburg, DE Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.
Do, 23.06.11 18:56 Uhr DK Die Sendung ist im Zielland eingetroffen.
Fr, 24.06.11 06:12 Uhr DK Die Sendung wird im Zustell-Depot für die Zustellung vorbereitet.

Das war ganz langsam liferung mit DHL - das soll besser bleiben!

Booking.com

Ingen problemer!

Vi har benyttet booking,com flere gange - ingen problemer.

FDM travel

Udemærket, dog med enkelte problemer.

Tidligere havde fdm-travel i flere byer, men af sparehensyn er en del af disse neglagt. Men så findes de heldigvis på internettet, og hvis man vælger en standard pakke, er der ingen problemer.

Men hvis man har ønske om en ekstra overnatning eller tilsvarende, har jeg oplevet problemer med bookning via deres hjemmeside. Men så har det trods alt, været muligt at kontakte dem pr. telefon og derved få løst problemet.

Hotels.com

Ingen problemer

Jeg har benyttet Hotels.com 1 gang, i forbindelse med en overnatning i Düsseldorf. Udemærket tourist hotel, centralt i byen til en OK pris.

Proshop

Perfekt levering

Varen bestilt lørdag eftermiddag, afsendt mandag eftermiddag fra proshop og leveret med posten tirsdag middag.

Ingen problemer.

Mikkel found this review useful

www.computersalg.dk

Levering til korrekt pris, desværre måtte jeg vente længe

Jeg bestilte Microsoft AutoRoute 2010 hos firmaet, men varen var desværre ikke på lager (forventet leveringstid 14 dage). Det viste sig dog, at leveringstiden blev væsentlig længere (ca. 4 uger), så det blev til et antal telefonsamtaler med firmaet. Deres telefonbetjening virkede perfekt, telefonen blev taget med det samme, og hver gang forsøgte de at undersøge, hvornår Microsoft gad at levere.

Den perfekte telefonbetjening (uden ventetid), kunne mange andre leverandører lære noget af.

Endelig blev produktet leveret, og først på det tidspunkt blev beløbet hævet på min konto.

Grunden til, at jeg kun giver 4 *, skyldes den manglende levering fra Microsoft.

Scandlinesbonusclub

Nyt concept hos Scandlines - til afløsning af Shopping klubben

Scandlines har i mange år haft "Shopping klubben", hvor man kunne få rabat på mange forskellige ting. Her i foråret skiftede de til et nyt concept - "Bonus club" hvor man kan opnå bonus point for mange ting, incl. færgebilletter.

Efter en uheldig start, hvor leverandøren havde installeret et testsystem ved en fejl, fik de rettet fejlen. Og da jeg gjorde opmærksom på fejlen, samt at jeg derved ikke havde opnået point på en tur/retur overfart, fik jeg godskrevet mine point. - God service.

Se den mail, som jeg fik tilsendt:
I forbindelse med din tilmelding er der desværre sket en fejl.

På grund af en menneskelig fejl blev din tilmelding sendt til test-systemet i stedet for det rigtige medlemssystem. Det er grunden til problemerne med at logge ind på medlemsportalen med det tilsendte password.

Vi vil hen over weekenden flytte din tilmelding fra test systemet, kaldet sandbox, til live systemet. Når du er flyttet vil du modtage en e-mail med dit nye password, som du skal bruge til at logge ind.

Vi beklager dybt denne fejl og vil som en lille kompesation tilføre ekstra 200 point til din konto i forbindelse med flytningen.

Ziinga

Nu har de lukket siden pr. 20/9-2010

De nåede at lukke deres side d. 20/9-2010, inden at DK's Kontant blev sendt d. 5/10-2010.

Prøv at se siden: http://www.ziinga.dk/notice_dk.html

Denne side burde kunne bedømmes med et stort negativt tal!

- Jeg kan se at findes d.d. - om de er blevet bedre og mere ærlig kan jeg ikke udtale mig om.. Har DK's kontant ændret på deres opfattelse af siden?

Susanne Amstrup found this review useful

Sunday, April 25, 2010

Reply from Auction Management Ltd.

Hej Ivan,

Vi er meget opmærksomme på de brugere som ikke opnår det sidste bud. Vi har derfor introduceret "køb nu" funktionen så hvis du har brugt mange bud på en auktion kan du købe produktet til markedesprisen minus de bud du har brugt på den pågældenen auktion. Derved sikre vi os at ingen behøver at gå tomhændet fra vores auktioner.

Håber dette besvare dit spørgsmål ellers er du altid velkommen til at skrive til os på dk@ziinga.com hvor vores kundeservice vil gøre deres bedste for at besvare alle dine spørgsmål.

Ziinga

Trustpilot

Nu er I blevet indraget i konflikten mellem 3F og Vejlegården. På den måde, at en eller flere støtter af Vejlegården fører en form for hævn mod 3F.

Selve ideen i Trustpilot er udenærket, men hvormange er klar over, at man max. kan bedømme et firma 1 gang! - Men det står ingen steder på siden.

Mange kunder køber ofte produkter fra samme leverandør, men har kun mulighed for en bedømmelse. Det kunne jo være, at ens første oplevelse med firmaet har været positiv - men ved næste leverance sker det fejl, og så har man ikke mulighed for, endnu en bedømmelse.

Man kan så kun redigere på den gamle anmeldelse - som måske er meget gammel.

Jeg har modtaget følgende svar fra Trustpilot angående problemet:
Det er rigtigt at man kun kan anbefale samme firma én gang. I en situation som din er det selvfølgelig ikke så hensigtsmæssigt, men vi har valgt at gøre det på denne måde for at undgå spam af de forskellige virksomheder.

Jeg kan derfor kun anbefale dig at ændre din nuværende anmeldelse og formulere begge oplevelser deri.

Jeg kan sagtens se det fra din side, men faktum er desværre at hvis folk kan påvirke en samlet score ved at anmelde to gange, ville nogle udnytte det og dermed svække troværdigheden for de andre brugere.

- Ok, det er et svar, men jeg er ikke enig med det!

---
Jeg er heller ikke sikker på, at de forskellige leverandører er klar over begrænsningen i Trustpilot. - Men om ikke andet, så har jeg meddelt det til Getmore, som for hvert køb sender en begæring om, at man bedømmer den via Trustpilot.

-
Nu har jeg oplevet, en meget useriøs indstilling fra Trustpilot og GuldAdam her på siden.

Jeg kom med en lille anmeldese om GuldAdam, da deres hjemmeside ikke virkede. Og de svarede ret hurtigt, at de havde haft en fejl i deres IT-system - og det var da et acceptebelt svar.

Men havd sker så, en måned efter dette svar - bliver mit indlæg slettet, da jeg ikke har et ordrenummer fra GuldAdam, og da jeg skrev anmeldelsen var der ikke nogen krav om, at man absolut skulle sende guld til firmaet, før man fik lov til at bedømme det.

Dette betyder, at jeg igennem længere tid har skrevet til Trustpilot og GuldAdam, for at få ændret deres blokkering - men det er pt. ikke lykkedes, derfor har jeg fået en følelse af at begge firmaer ikke er særlige seriøse, hvis de ikke kan tåle lidt kritik.

- Efter mange mail's har jeg endelig fået svar fra GuldAdam.
Først fra deres Communications Consultant Michael Dam Andreasen
Som skriver:
Hej Ivan


Du må undskylde den lange svartid, og jeg har sendt din mail videre til Jan Sturm, kommunikationschef, og du vil modtage et svar senere i dag.

Og senere på samme dag, får jeg så dette svar:
Fra Jan Sturm Kommunikationschef:
Hej Ivan
Tak for din mail.


Du skrev i din anmeldelse udelukkende at vi med baggrund i at vores hjemmeside ikke virkede, umuligt kunne være seriøse.
Vi svarede dig, at vi havde haft et IT-nedbrud den pågældende dag fra 9-14. Vi skrev også, at vi håbede, du ville have lyst til at give os en rigtig anmeldelse baseret på vores produkt.

Da vi ikke fik noget svar eller nogen reaktion fra dig, bad vi ganske rigtigt Trustpilot om at jerne dit indlæg med henvisning til, at du ikke er kunde hos os. Lige som mange andre har vi desværre oplevet mange falske anmeldelser fra ikke-eksisterende kunder og profiler. Vi har derfor i lighed med de fleste andre valgt, at kun vores kunder kan anmelde os og vores produkt.


Vi er glade for at blive anmeldt af vores kunder. Din anmeldelse var derimod en kritik af en hjemmeside, der i få timer var ramt af et it-nedbrud. Vi leverer ikke hjemmeside-ydelser, men har udelukkende kunder i vores butikker, ture og med posten. Det er derfor ikke relevant at vores hjemmeside har haft et nedbrud. Det ville svare til at en journalist anmeldte en restaurant, uden at have været der, og kun baseret på at restaurantens hjemmeside havde et nedbrud nogle timer en bestemt dag.

Jeg kan selvfølgelig godt forstå at du kan være oprevet over, at vi beder om at få slettet din anmeldelse. Omvendt håber jeg at du har forståelse for vores synspunkt da du hverken er kunde hos os eller i øvrigt har benyttet dig af vores produkter. Vi synes ikke det er fair for vores mange tusinde tilfredse kunder at en falsk anmeldelse, baseret på en ikke-eksisterende handel, skal give et misvisende billede af vores forretning.

mvh

Jan Sturm
Kommunikationschef

Og til sidst dette svar:
Kære Ivan,

Tak for dine mails.

Med reference til mail fra Kommunications chef Jan Sturm, er dette sendt videre.

Fra kundeservice ønsker vi alle, en rigtig god påske.

Med venlig hilsen / Best regards

Signe Grøndahl
Service Manager

Samtidig har jeg også fået svar fra Trustpilot:
Hej Ivan

Det er muligvis ikke formuleret ordentligt. Dette vil jeg gå videre med. Men faktum er, at man skal være, eller have været, kunde hos den pågældende virksomhed for at kunne skrive en anmeldelse.

Mht vores økonomi, så tjener vi vores penge på et produkt som virksomheden køber. Dette produkt er en Trustpilot Box de kan få lov til at vise på deres hjemmeside. Derudover indeholder produktet en service om at kunder efter et køb modtager en mail med en anmodning om at de anmelder virksomheden på hjemmesiden.

Alle enkeltsager og anmeldelser bliver håndteret seperat og af en hel anden afdeling der på forhånd ikke undersøger om den enkelte virksomhed er betalende eller gratis medlem og har derfor ingen indflydelse på de enkelte afgørelser. Vi håndterer anmeldelser ud fra vores retningslinjer og erfaring.

Jeg håber dette besvarer din henvendelse

All the best,

Kasper

- Ingen af de angivne svar kan bruges til noget, de forsøger alle at give ansvaret videre, uden løsning på problemet. - Det gør ikke mig mere tilfreds med GuldAdam og Trustpilot.
Så jeg tillader mig, at ændre til 1 *, mere kan det ikke blive.

Jeg er fortsat modstander af den måde, som GuldAdam bestemmer hvilke anmelder der må stå om firmaet på Trustpilot. Det virker virkeligt som om, at GuldAdam betaler jer for, at der kun må være positive anmeldelser - hvoraf der pt. er 5-10 positive anmeldelser, fra ikke verificerede brugere - det er måske fra ansatte i deres firma? - Skal man virkelig til at beskrive jeres og GuldAdam's metoder på FB - så folk kan få øjnene op for svindlen!
------------------------------------
Ny indlæg: pr. 9/11/2012 - se nednefor:

Nu er I blevet indraget i konflikten mellem 3F og Vejlegården. På den måde, at en eller flere støtter af Vejlegården fører en form for hævn mod 3F.
------------------------------------
Nogle af disse VG-støtter har konstateret, at nogle 3F ansatte har bedømt 3f og derfor meldt dem til jer. Men jeg er ret sikker på, at de mere eller mindre har anmeldt de fleste positive anmeldelser til Trustpilot, uden at der er bevis for - at de er ansat i 3F. - Umiddelbart har jeg konstateret at et antal anmeldelser, fejlagtigt er blevet anmeldt til jer - uden at der er ændret på anmeldelsen (jeg synes virkelig I bør undersøge disse anmeldelser, da jeg vil påstå at de er falske) - jeg kender godt personen, som har lavet de falske anmeldelser/blokkeringer til jer.
Umiddelbart kan jeg hurtigt finde disse fejl blokkeringer - det drejer sig om disse personer:
Benjamin Jensen
11 Anmeldelser
---
Lars Petersen
2 Anmeldelser
---
Mads Andersen
2 Anmeldelser
---
Ingen af disse personer, kan jeg se at de har forbindelse/ansættelse i 3F. - Så det må virkelig være en fejl anmelderens/trustpilots side - så jeg går ud fra, at I snarest retter fejlen.
Bortset fra det, forstår jeg heller ikke, at I accepterer så mange 5* anmeldser af Krifa - er det fordi de betaler gode penge til jer. Det er måske basis for en henvendelse til yderligere en undersøgelse, at jeres forretning i TV - den sidste viste ellers godt jeres måde at drive virksomhed på!!!

- Jeg må erkende, at jeg snart er meget i tvivl om hvor seriøse Trustpilot.dk er.
- Nu har I for anden gang indenfor 2 dage blokkeret min anmeldelse af GPA-danmark, som umiddelbart ikke gider at svare på mine mail's, og derfor har jeg været nødsaget til at anmelde firmaet via Trustpilot. - Denne sidste blokkering har nu været her i mere end 30 timer.
- Og samtidig med denne oplevelse, blokkerer I yderligere flere af mine gamle anmeldelser, også på firmaer som har været hængt ud i DR's kontant, samt sider/firmaer som ejerne selv har nedlagt. - I mangler totalt troværdighed!

---
Nu skriver I til mig, med følgende tekst:
Jeg skriver til dig, da din anmeldelse i øjeblikket ikke beskriver virksomhedens service. Ifølge vores retningslinjer skal størstedelen af en anmeldelse kommentere på den modtagne service. Jeg vil derfor bede dig om at udvide din anmeldelse, så den også en indeholder en beskrivelse af virksomhedens service.

- Virksomheden service - ja, hvor er den henne?
Nu har min anmeldelse af GPA-danmark været blokkeret i mere end 3 dage. Og mine andre anmeldelser, som I også har blokkeret er der heller ikke sket nogen ændringer på.

Jacoband Loni Nedergaard-Larsen found this review useful

Monday, November 12, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Ivan

Tak for din anmeldelse

Det er helt korrekt at man kun kan anmelde samme virksomhed én gang. Dette har vi ikke gjort for at genere nogen, men simpelthen for at undgå snyd med at få en score skubbet op eller ned. Dog må man gerne gå ind og rette i sin anmeldelse alt det man vil.

Hvis man ønsker at forny sin anmeldelse kan man også tage kontakt til os, så kan vi slette den gamle, så den får frisk ny dato og ligger længere oppe.

Mvh
Trustpilot
Support
Line

--- Opdateret 3. april ---

Hej Ivan,

Tak for din uddybende anmeldelse.

Idéen med Trustpilot er at dele købsoplevelser fra rigtige kunder. En virksomhed kan kræve at få anmeldelser fjernet, hvis anmelderen ikke er kunde.

Jeg beklager, hvis det ikke fremgår tydeligt, da du har anmeldt. Men vi ser det som afgørende at de anmeldelser brugerne skriver på Trustpilot beskriver en købsoplevelse eller et kundeforhold, så derfor har vi en ret konsekvent linie på dette område.

Vi sætter pris på kritik, og jeg håber du også fremadrettet vil bruge Trustpilot.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

--- Opdateret 12/11 2012 ---

Hej igen Ivan

Vi er godt i gang med at undersøge sagen, hvilket er grunden til at anmeldelserne står som rapporterede. Når vi har afsluttet undersøgelsen kommer anmeldelserne enten på igen eller blive fjernet permanent. Det er en standard procedure uanset hvilken virksomhedsprofil det drejer sig om.

Vi kan klart afvise at vi accepterer anmeldelser, fordi virksomheder betaler til os, eller at vores sagsbehandling skulle være politisk motiveret.

Mvh
Joakim

Getmore

Hurtig levering, men dårlig telefon kontakt

Jeg giver kun 3 *, da Getmore's telefon kontakt fungerer meget dårligt.
Getmore var hurtige til at levere produktet via Postdanmark - men sår går det galt ved leveringen. Jeg modtaget en anmeldelse fra Postdanmark, men da jeg vil afhente pakken kan de ikke finde den. En forvirret postmedarbejder, har returneret pakken til leverandøren samme dag!

Getmore modtager pakken næste dag, og krediterer mit køb - hurtig og korrekt behandling. Men da Postdanmark ikke kan oplyse hvad der er sket, må jeg ringe til Getmore, og her er min utilfredshed.

Iflg. deres hjemmeside har de telefonkontakt mellem kl. 11.00 og 15.00.
Da jeg ringer kl. 11.05 bliver telefonen ikke taget og det samme gælder kl. 11.10. Først kl. 11.15 bliver den taget, og jeg får at vide at jeg er nummer 7 i køen - jeg venter og venter, men først efter 40 minutter bliver jeg nummer 1 og bliver betjent.

Medarbejderen undersøger mit problem, og kan konstatere at pakken er blevet returneret til Getmore og da jeg er blevet krediterer for beløbet, må jeg bestille varen igen.

Ok, jeg går ind og bestiller varen, hvor jeg konstaterer at nu er produktet steget kr. 25,- (i løbet af 3 dage), og der er ikke mulighed for at gøre opmærksom på problemet. Og jeg har ikke mod på en tlf. ventetid på 30-45 min. igen.

Getmore's telefon betjening bør udvide deres kontakt tid, samt ansætte flere folk til betjening - det er en uacceptabel ventetid - selv TDC og Postdanmark gør det bedre (normalt 5-10 min).

Jeg har tidligere givet 3 stjerner, men nu føler jeg det nødvendigt at rette det til kun 1 stjerne. Årsag: Getmore's telefonbetjening er rigtig dårlig, og det er ikke bedre med deres behandling af E-mail henvendelser.
Enten svarer de ikke, eller også modtager men en intedsigende kommentar.

Det er ærgeligt, at de ikke er bedre til kundehåndtering, når de nu er så gode til levering af varer!

Her i juni 2010, har jeg fået leveret 2 pakker fra Getmore, ingen problemer med leveringen, men desværre er deres specifikationer på deres hjemmesider ikke så udførlige, så man 100% kan se havd det er man bestiller, og at ringe til deres kundesupport er fortsat et problem. En af mine kolleger, havde nogle spørgsmål til deres produkter, men de kunne umiddelbart ikke svare på simple spørgsmål - det kan gøres meget bedre!!!

Postdanmark

Lidt blandede oplevelser. - Indsat d. 30-11-2013, da Trustpilot ikke opdaterer disse oplysninger.

Som bruger af varer på internettet, er det en lidt blandet oplevelse at få leveret sine bestilte varer. I mit tilfælde havde jeg behov for en ny toner-patron til min printer. Først forsøger jeg at undersøge om nogle af de store leverandører Elgiganten og ComputerCity havde det ønskede produkt, men produktet var ikke hjemme på deres forholdvis lokale forretninger ( der er ca. 20 km. til de pågældende forretninger ). Så måtte man jo søge produktet hos andre leverandører, og umiddelbart havde InkPro den ønskede toner, med en leveringstid på 1-2 dage, og det lyder jo godt nok. Men praksis viste noget andet - der gik mere end 1 dag, inden varen blev afsendt og så skulle den så leveres via postdanmark, men pga. den langsomme behandlingstid fra leverandørens side, kan den først leveres om fredagen ( hvor jeg desværre ikke er hjemme 3 timer omkring middagstid ), med det resultat at varen ikke kan leveres, da det kræver en underskrift. Og varen leveres senere til det lokale posthus i lokal Brugsen. Men hvornår kan den så hentes her - ikke samme dag, men først om lørdagen og først efter at jeg modtager endnu en mail om, at den nu kan hentes på lokal posthuset ( denne mail afsendes/modtages først kl. 11.56 ) og jeg kan læse at den allerede var afleveret på posthuset kl. 09.42 - dvs. mere end 2 timer før. Og så er det bare at starte bilen og køre de 2 x 7,5 km. for at få leveret varen et døgn senere. I gamle dage kunne man afhente en sådan levering samme dag, men sådan er det nok - postdanmark sparer konstant på alt. Sidste gang i sommer måtte jeg vente i 2 døgn inden min vare kunne afhentes. da der var sygdom på postfordelingen - og kun ved at jeg mødte det lokale postbud kunne jeg få udleveret min vare, ved at køre ud sammen med ham til deres lager, hvor produktet lå i fordeling kasse, som de endnu ikke havde haft tid til at køre til lokal brugsen.

Med disse oplevelser, at spildt tid og kørsel - er det at man overvejer mulige alternativer og i TV-reklamerne hører man så om Pakkeboksen. - Det lyder som en mulig god ting, så lad mig oprette en bruger mulighed - men her går det galt. Server Fejl og det har der nu været i 3 timer, og deres kundeservice kan ikke svare på hvornår systemet kommer til at virke igen og han har ingen kontakt med deres IT-afdeling. Men hvad kunne man ellers forvente hos Post Danmark?

Ulla SQ found this review useful

Mytrendyphone

Hurtig levering, billige priser, samt billig porto - det holder stadigt.

Dette er en gammel lidt negativ anbefaling - (kun til 1 *).
Men selvom jeg her ikke er særlig positiv over for firmaet, har jeg for kort tid siden købt et produkt hos dem. (så derfor vil jeg godt rette til 4*) - se beskrivelsen nederst på siden.
Jeg har købt et ekstra batteri til mit Sony @ 300 kamera. Bestilt på nettet den ene aften og næste dag ved middagstid modtog jeg en mail, der fortalte at produktet var afstendt og dagen efter blev det leveret med PostDanmark. Prisen var under 1/3 del af prisen på et originalt batteri fra Sony - d.v.s. kr. 208,- incl porto, hvor Sony skal have ca. kr. 650,-.

Vel at mærke er det et uorginalt batteri fra firmaet "blumax", og muligvis med lidt mindre kapacitet end Sony's. Men indtil videre er der ingen problemer med opladning og brug - dog viser den pt. kun 98% batteri kapacitet - men det ændrer sig formodentlig efterhånden som det er brugt nogle gange.

Porto/gebyr klarede de til kr. 19,-, vel og mærke uden Track og Trace - men det betyder også, at PostDanmark kan aflevere produktet i postkassen.

- Tidligere har jeg været yderst tilfreds med købet, men nu er jeg ikke så tilfreds mere:

Nu har jeg haft ovenstående batteri fra Blumax i snart 1½ år, og nu virker det ikke mere, og jeg har dags dato kontaktet dem pr. telf.
De 2 første gange jeg ringede, røg jeg på deres telefonsvarer, men 3 gang kom jeg endelig igennem til en medarbejder.

Her fik jeg så at vide, at der kun var 6 mdr's garanti på batterier, men var velkommen til at sende en reklamation. (Det fremgår ikke af deres hjemmeside, at der kun er 6 mdr's garanti).

Jeg har så sendt en reklamation pr. E-mail, og fik hurtigt et svar - Citat - ¨"Takk for din mail.
Det stemmer at dette uoriginale batteri har kun 6 måneders garanti og derfor er det dessverre ikke mulig å reklamere på det lenger.
Beklager uleiligheten."

Så på den baggrund kan jeg ikke anbefale, at benytte Blumax batterier - det originale Sony batteri fungerer perfekt, og det har været benyttet i 75 % af tiden.

--- Og så den sidste nye bedømmelse:

I denne omgang har jeg købt et Car Camcorder, der var på tilbud og jeg var meget spændt på produktet.

Varen blev bestilt en lørdag eftermiddag, og allerede samme aften fik jeg besked på at varen var afsendt. Så var det spændende kun, hvornår Posten kunne levere - og her blev jeg noget overrasket, mandag formiddag bankede posten på døren og først derefter fik jeg læst min mail fra posten, hvor de fortalte hvor langt min pakke var kommet. Det må siges at være hurtig levering, og så kostede det kun 35,- kr. i porto.

Og hvad havde jeg så modtaget - produktet så nydeligt ud, og der var vedlagt noget de kaldte en manual (desværre i meget dårlig kvalitet, men man kan nok ikke forvente bedre på et kinesisk kopi-produkt).

Men efter at have prøvet sig frem i en time eller to, lykkedes det endelig at få skiftet sproget fra kinesiske skrifttegn til Engelsk, så man derefter kunne opsætte kammeraet. Jeg var tæt ved at ringe til supporten, men det lykkedes trods den dårlige kvalitet af manualen (og der kan umiddelbart heller ikke findes oplysninger på nettet).

Men som sagt - billige kinesiske kopi-produkter er altid meget dårligt beskrevet - det må man bare acceptere.

Elgiganten.dk

Dårlig reklameavis / hjemmeside der ikke passer.

Det er meget vanskeligt, at komme i kontakt El-giganten eller deres afdelinger - de benytter kun 1 telefon-nr. hvor der evindelig lang ventetid inden der kommer en stemme i telefonen.

Og forsøger man, at kontakte dem via deres E-mail form eller direkte via E-mail, går der umådelig lang tid inden man får svar. (Jeg har pt. ikke fået svar på en henvendelse i torsdags - dvs. der er nu gået over 2 arbejdsdage uden svar.

Yderligere kritik af El-giganten:
Jeg vil kalde det falsk reklame, når man ikke kan købe de produkter, som de skriver i deres tilbudsavis. Avisen som gælder fra mandag d. 21/5 til lørdag d. 26/5 tilbydes dette produkt:
Canon MP499 - til kr. 399,- (en fornuftig pris). Når man søger på nettet om søndagen d. 20/5 står der bare, at produktet ikke er på lager - men den skal også først kunne sælges om mandagen, så jeg undersøger nettet om mandagen - men nu er produktet væk. Så jeg ringer til Kundecenter telefonen, og får at vide at produktet findes men kun fra enkelte forretninger og at det ikke kan købes på nettet.
Problemet er, at jeg bor i nærheden af Holbæk - men de nærmeste forretninger som fører produktet er i Glostrup og Køge - d.v.s. en køretur på mere end 100 km - og så er der ingen garanti på, at produktet findes hvis man kører de mange km.
Hvorfor sørger de i det mindste ikke for, at deres hjemmeside indeholder de tilsvarende opkysninger - så man ikke bliver til grin hos Elgiganten?

- Som det fremgår at teksten, var problemet i 2007 - hvordan det er i dag ved jeg ikke.

Ivan Christiansen, Peter Muhlmann, Bendix Sørensenand Kurt Terkelsen found this review useful

Ivan Christiansens profile

profile image of Ivan Christiansen
Ivan Christiansen
Reviewer
Male, 1948
Denmark

About

Køber jævnligt diverse produkter via Internettet, fra Danske og udenlandske firmaer.