Steffen Friis´ profile

Reviews (53)

Elgiganten.dk

Dårlig vejledning - Modbydelig Service - Tilsvining af Kunde.

Da jeg skulle købe nyt headset går jeg i Elgiganten Søndag (d. 1/9) og bliver fortalt at Logitech G230 har USB kabel, så jeg bestiller det via varehuset (vejledt til det) og bliver fortalt at den skulle komme Tirsdag. Tirsdag dukker jeg op for at afhente det men bliver afvist af udleveringen da jeg ikke har modtaget en SMS om at det skulle være kommet. Så jeg går ind for at snakke med sælgeren som forsikre at det ligger derude. Så jeg går ud og henter det, og får det ganske rigtigt udleveret. Jeg kommer hjem igen med det, åbner det og ser til min sure skuffelse at den bruger jackstik og ikke USB. Så jeg kører ind til shoppen Torsdag for at returnere det, da medarbejder [Navn] nægter at tage det retur da "der er mærker på headsettet har været brugt" hvorved jeg fortæller at det er løgn da det kun er udpakket. Han fortæller at det er MIN PLIGT at sikre at produktet ikke er skadet også selvom det er i en uåbnet emballage, da jeg spørger til hans navn bliver han sur og nægter at udlevere det. Til sidst udlevere han det og beder mig dæmpe mig selvom jeg ikke har hævet stemmen. Jeg beder om at få mine penge retur adskillige gange og til sidst får jeg kvitteringen på det hvorefter jeg forlader vareudleveringen og bliver mødt af et "r*****" bag nakken. Jeg går ind i butikken tager mine penge og bestiller fra anden butik - Som det bliver fremover uanset hvor dyrt den anden butik måtte være.

Jeg har på ingen måde interesse i at træde ind i et varehus af Elgiganten igen. Og jeg forventet ikke svar på mine mails som jeg har sendt kundeservice.

John Rasmussen found this review useful

Stofa

Stofa det bedste internet i DK

Ja jeg ved udmærket at mange ikke er særligt glade for Stofa, men så må man jo lige kigge lidt objektivt på sagen og ikke tage personlige konkluderinger med ind.

**** Jeg har kun Internet via Stofa - Så udtaler mig kun om Internet delen af Stofa ****

Jeg er uddannet som Data og Server Tekniker, og har desuden arbejdet som IT Supporter så jeg om nogen ved hvordan service, kvalitet og stabilitet skal måles ved et internet virksomhed, så her er mit besyv.

Jeg har selv været hele møllen igennem både ved Telenor, Telia, TDC, YouSee (Kabel-TV), Stofa (Kabel-TV) og Fullrate. Yes. Jeg har virkelig været hele møllen igennem.

En ting jeg har bemærket fra skiftet fra TDC til Canal Digital (Den gang) var at stabilitet og den "reklamerede hastighed" var meget forskellige fra TDC og Stofa. Stofa rent faktisk giver mig hvad jeg har betalt for, (111/11 mbit) og ofte endda helt op til 150 mbit. Sommetider er den også helt nede på 90 mbit, men det har ingen betydning.

Stofa har fantatiske lave ping på alle forbindelser og du mærker lynhurtigt at Stofa er en virksomhed der virkelig gerne vil gøre alle tilfredse og være blandt de bedste og måske endda det bedste selskab i landet.

Hvis det hænder at udstyr er gået ned m.m. går de langt for at tilfredsstille kunderne, og jeg vil vove og påstå (uden at sige det er rigtigt) at 9/10 kunder herinde som rater Stofa med mindre end 4 stjerner gør det fordi de er forfengelige og simpelthen er blevet fornærmet til at fatte røret og ringe dem op eller tage imod deres support.

Stofa er efter min mening det bedste selskab når man tager stabilitet, lovede hastighed, pris og service i mente.

Hvert fald har jeg haft min forbindelse ved Stofa i 1½ år nu, aldrig haft en dårlig oplevelse, og de gange hvor nettet har været gået (og ja det er super træls) har jeg altid været "ja okay det kan jo ske" efter jeg har snakket med dem.

En ting jeg er meget glad for er at Stofa's routere (udstyr) ikke jammer sig selv ved download af store filer (ofte henter jeg store spil via Steam eller filer via p2p pga. mit arbejde kræver dette). Ved alle andre selskaber har udstyret enten sat helt ud ved jeg bare tænkte på at åbne et p2p program, og dermed gjorde det umuligt at lave andet mens man sad og hentede filer.

Stofa har på ingen måde skuffet mig, på ingen af punkterne udover at jeg ikke kan tilbydes 150/15 mbit som desværre skyldes Stofa ikke har de krævet fiberkabler i området. Men det er jo ikke fordi det gør dem dårligere.

Da jeg havde Fullrate blev jeg så sur til sidst at jeg anmeldte dem på Trustpilot virkelig dårligt, deres modsvar var at få slettet min kommentar, jeg måtte bevise OVERFOR Trustpilot jeg var kunde. Og der gik det virkelig op for mig hvor galt det kan gå hvis du tager det "billige selskab" og dermed til side sætter din egen service til fordel for et par hundrede kroner om året.

Mit råd til alle, er kig ikke på prisen i helhed, men se på hvad prisen pr. mbit er i stedet for at kigge på Fullrate's "billigeste 20/1mbit" i DK.

Stofa's lav hastighed kan slå den med flere længder.

Dermed ikke sagt jeg har noget imod folk der tager andre selskaber, men så skal de ikke komme og sige "det var noget lort". Jeg siger bare - Du får hvad du betaler for - og derfor har jeg valgt Stofa.

Michael Mog found this review useful

Tuesday, April 23, 2013

Reply from www.stofa.dk

Hej Steffen,

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive din anmeldelse af Stofa, det er rigtig dejlig læsning.

Mvh Lasse

daekonline.dk

Billige, hurtige og god service

Jeg har gennem længere tid haft jævnligt søgninger på deres hjemmeside for at finde den rette pris og de rette dæk.

Jeg var på samme tid tvivlsom, da deres hjemmeside så lidt "suspekt" ud men vovede mig så I at bestille da et godt tilbud kom.

BANG.

2 dage senere lå der dæk i min carport :)..

Levering: 5/5
Hjemmeside: 1/5
Priser: 5/5

Kan klart anbefales !.. Lad ikke den lidt simple hjemmeside nare dig.. Bag den lidt skumle hjemmeside gemmer sig intet andet end ærlige ansigter !.

Lidl Danmark

Billig butik

Billig fødvare butik, og dejlig nem hjemmeside hvor man kan se de seneste tilbud.

Jeg synes dog godt at Lidl snart kunne komme med et "redesign" af deres site.

Google

Bedst til alt.

Google+, Google søgninger, Google Maps, Google GMail.

Alt google rør ved giver succes.

Jeg bruger alt ved Google, hvis jeg kan komme afsted med det.

Just-Eat.dk Aps

Fine rabatkoder fint site

Just eat er en side for sig selv..

Hvordan skal man kunne anmelde den når der ikke er nogen til at slås med dem...

Men hvertfald. Jeg slippe for at snakke med pizzariaejere der knap kan dansk, jeg kan se menukortet i fred og ro, og jeg kan få det bragt til døren (eller hente selv)..

Udover det kommer der ofte rabatkoder så man får adskellige procent i rabat..

Good job!

Edbpriser

Mangler du overblik?

Så kig forbi EDBpriser.dk

De har altid den bedste oversigt over nyt hardware, tilbehør, Software eller computere.

Og de kommer ofte med nyheder på deres forside.

Ingen er bedre end dem.

Norwegian

God service, stabile og altid til tiden..

Flyver jeg ikke med SAS så er Norwegian mit alternativ når jeg rejser rundt.

Hvis de havde et rabat system så ville det helt klart være mit foretrukne (som f.eks. Just-eat eller Cinemaxx)

Norwegian er kendte for at være gode, og de svigter ikke..

Kinapriser

Gadets til fair priser..

Vil du have gear til dig selv?.. USB raketter eller andet?..

Så er det stedet..

Jeg har købt mange ting, leveringen er acceptabel og du får det de lever.

Jeg har dog ikke haft behov for at returnere noget :)

Headaudio

Ganske fint sted

Headaudio er et fint sted og kigge efter udstyr til ørene.. Om det er højtalere eller headset.

Dog har jeg ikke handlet herinde fra - endnu - men har stadigvæk kig på ting derinde jeg med garanti køber meget snart.

Så min anmeldelse vil blive opdateret så snart mit køb er tilendebragt.

Viasat

Viasat ripper dig..

Gode ved Viasat

- Viaply

Dårlige ved Viasat

- Priserne
- Kundeservicen
- Udstyr


Længere fortalt.

Vi har Viasat, mest fordi jeg gerne ser fodbold. Priserne er langt overskruet det du kan få ved YouSee, og deres kundeservice er så ringe at du nærmest bliver svinet til ved dem når det omhandler deres udstyr eller regninger.

Ofte har de ikke styr på det og udsender regninger i fling, når så de er betalt får du besked på regningen ikke er indbetalt, ja de når endda at lukke for signalet før de opdager deres fejl (ikke betrykkende).

Deres kort fucker helt og deres udstyr jammer sig selv.

Held og lykke med Viasat !

GLS Denmark

Pakker til tiden...

Når jeg bestiller en pakke og kan vælge mellem PostDK og GLS. Så ender valget altid på GLS.


GLS levere flere dage før Post Danmark, smadre ikke pakkerne og er stille og rolige med levering.

Vælg GLS istedet for Post Danmark - Hvis du kan!

Sydbank

Svindelbank (Sydbank)

Sydbank, eller Svindelbank om man vil er med stor sikkerhed landets ringeste på kunderådgivning, henvendelser og økonomi.

i 2009....
Var jeg kunde i Nordea.. Tilfreds vel og mærke, min daværende stedbror [navn fjernet] fra Gjesing filialen tilbyder guld og meget grønne skove.

Vi vælger at tage imod tilbudet da banken vel ikke kan være så ringe.

- Men der tog vi fejl.

Vi skulle have en bil, jeg havde fået kørekort og en bil til ville være fint. Jeg hiver min rådgiver indover for at sikre at budgettet kan bære det, da jeg ikke selv havde den store interesse i økonomi.

Min kæreste og jeg kigger på biler (brugte) og viser dem til [navn fjernet].

Han siger dog at "I bør kigge på nyere af dato, måske endda en ny bil, da I vil spare penge på forskring, vægtafgift og benzinforbruget".

Med den besked går vi ud og ser på C1, 107 og Picanto.

Vi står så og snakker om 107 da forhandleren tilbyder 206+ til en fordelagtig pris (set i øjne med 107).

Jeg henvender mig til [navn fjernet], som gerne vil have det på skrift, så jeg får en kontrakt med hjem med alle tal som scannes og sendes til hans private mail.

2 dage senere ringer han og siger at det er et godt køb og han synes vi skal få det på plads.

d. 1 oktober overtager vi bilen og her går det galt.

d. 1 januar 2010 fortæller [navn fjernet] at bilen skal sælges fordi økonomien ikke kan bære det. Det er vel og mærke med over 80.000 kr i tab.

Jeg fortæller at det da ville være hul i hovedet at sælge til den pris og klager så over rådgivningen til deres klageansvarlige som giver medhold og flytter os til Odense.

Men her ender det bare ikke.

For selvom den klageansvarlige lover at den nye rådgiver Jannik Petersen vil kigge frisk på vores økonomi så hvergang vi snakker med ham skal han ringe til [navn fjernet] for at forhøre sig.

Så vi ender i tovtrækkeri med Sydbank igennem længere tid.

Da alt ser sort ud vælger min kæreste (for første gang nogensinde) at hive sit Dankort i overtræk på 5.000 kr.

Det bliver naturligvis spærret men vi klarer frisag med hensyn til regninger og mad, men Jannik vælger at spærre mit kort også.

Derefter annullere han regninger fra PBS uden at fortælle os så der kommer over 1.000 kr i rykkergebyr på og annullere vores husleje hver måned (også i August måned) så vi hele tiden bliver rykket (med gebyr).

Idag har vi været nød til at skifte bank pga. vi er blevet chikaneret ud.

Da vi ved køb af bilen skulle have et lån til den, blev aftalen at der skulle laves et lån, men [navn fjernet] valgte at dele det op i to. Hvilket jeg ikke forstod hvorfor.

Ved snak med min far mener han det er pga. renterne så kan tjenes bedre end for banken (altså kort sagt rippe mig for flere penge uden min tilladelse).

Ved kontakt til banken sagde Jannik at (det er ikke bare noget man gør, vi skal have flere møder osv.)

Jeg har haft kontakt til en aktionær i banken som har fortalt at bankens medarbejdere har et system hvor de kan udveksle kundedata og de har haft en del henvendelser omkring at kunder bliver forfulgt af banken pga. de sidder og deler oplysninger som ikke kommer kunden til kode.

Det passer meget godt på at vores økonomi er blevet ringere og ringere.

I dag er jeg i en anden bank, og det hele kører perfekt på skinner. Nu er spørgsmålet så bare, hvem skal betale det resterende lån i Sydbank. Jeg vil ikke betale 2x renter for at de kan rippe mig af, så sagen er ikke slut endnu.

Overgadesdyreklinik

Svindelgebyr og "fiktive" læger

Har ikke andet end haft problemer med dem.

Min kæreste har en kat, og den skulle til dyrelæge.

Eftersom at hun og dyrelægerne ikke kan blive enige om den regning så har dyrelægerne sendt mig til Inkasso fordi en anden person ikke kan betale regningen..

Udover det formåede "dyrelægen" at stille en ukorrekt diagnose, og flere personer har haft dårlige erfaringer med denne "læge".

Ved en hurtigt Google søgning kunne jeg også finde frem til en masse dårlige sager omkring fejloperationer.

Da min kæreste skiftede dyrelæge til Odense Dyrehospital, så blev han snobbet og sagde at med den indstilling der var så ville de ikke have hende mere.. Altså hvor gammel er han lige?.. 6 år ?

Hellere betale 100 kr mere for en rigtig diagnose og rigtige piller end at være kunde ved denne skandale læge.

Stine found this review useful

If Skadeforsikring

Lokker med gode priser og røvrender bagefter.

Jeg fik IF da jeg købte en ny bil hos Peugeot Odense.

Jeg kørte 3 måneder senere ind i en bil som holdt med på vejen uden lys. Politiet skrev en rapport som gav modparten skylden, men min forklaring til politiet vakte åbenbart mistanke ved IF.

I Døgnrapporten stod at "vejen var ej belyst grundet tidspunktet på dagen".

Jeg modtager brev fra IF om at jeg har løjet overfor dem ved at sige der ikke var belyst på vejen. Hvor de vedhæfter et billede fra streetview og viser der er lygtepæle ved vejen.

Jeg svare tilbage og henviser til stedet i rapporten hvor der står at tidspunktet for ulykken skete kort før lyset blev tændt. (Blev tændt 40 minutter senere)

IF svare ikke tilbage, og hæver forsikringen.

Jeg skifter selskab nu her, jeg synes det er noget svineri det her, og vil ikke anbefale folk til at købe ydelser ved IF.

De tager røven på folk der er uheldige, også selvom det ikke er din egen skyld!.

- PS. Sagen kom for retten hvor jeg igen blev frikendt (pga. modparten mente jeg skulle betale hans bil) - IF er stadigvæk uduelige.

UnoEuro Webhosting

Unoeuro fremfor One.com!

I mange år har jeg haft mine hosting løsninger ved One.com. Når jeg har programmeret hjemmesider til private personer har jeg anbefaldet dem One.com.

Da One.com ikke ville imødekomme mine ønsker om at tilknytte flere domæner til mit webhotel ved en DNS løsning søgte jeg nettet tyndt og tog et sats med Unoeuro.dk - Prisen var meget billig og man fik mange ting.

Tror jeg har været kunde ved Unoeuro et år, jeg har ikke taget tid, for alt er gået problemfrit så har ikke haft behov for at tælle dage ved dem.

Og har op til flere domæner og to webhoteller ved dem nu.

Det er hammer smart, billigt og deres kundeservice er kompetent. Der er massere af muligheder for både hr. og fru. danmark samt diverse teknikere i landet.

Unoeuro tilbyder det hele, til det halve. Rigtig flot !.

Jeg har netop bestemt at udvide min domæne-flåde med et par domæner mere, og det bliver naturligvis også gjort gennem Unoeuro. Så kan jeg altid tilknytte webhotel til dem.

- Hvis du er ny og uerfaren på marked, så benyt Unoeuro, du løber ikke ind i problemer og kan altid hente hjælp.

- Hvis du f.eks. som jeg, er en nørd (Er uddannet Datatekniker) kan jeg anbefalde Unoeuro. De har massere af muligheder for at en teknisk kompetent person kan udfolde sig.

Av-Cables.dk

Service i højsæde..

Har været en del gange inde på AV-Cables.dk uden dog at bestille noget.

Fornylig bestilte jeg så nogle kabler til hhv. min skærm og en ny harddisk.

Dagen efter var de i min postkasse.

Hjemmesiden er rigtig flot og overskuelig, priserne er til at overkomme og deres service samt levering er i top.

Ikke sidste gang jeg handler der.

One.com

Flere år som kunde, sluttede i år

I mange år har jeg benyttet One.com, og har i større og større grad syntes godt om dem.

De har en hurtigt support som har åbnet hele tiden (på engelsk) og en dansk support med bestemt åbningstider.

Selve One.com tilbyder priser som jeg betegner som yderst konkurrence dygtige, og deres produkt er rigtig godt til prisen.

Jeg har dog idag valgt at forlade one.com, til fordel for unoeuro.dk.
Har følt det nødvendigt at skfite grundet jeg behøver flere domæner men ikke flere webhoteler, og der kunne One.com desværre ikke være med.

Jeg takker naturligvis for de mange år, den gode support og de meget få nedbrud One har haft.

Derfor vil jeg gerne anbefale One.com til jer som behøver en host der tilbyder et domæne tilknyttet til hotellet.

Jeg vil se frem til Unoeuro - Lidt lavere pris og flere domæner.

Tak til One, og alle deres kompetente medarbejdere.

Lise Nielsen found this review useful

Laptops.dk

Sjældent ses gode priser og god kundeservice samme sted men...

hos Laptops.dk er både kundeserviceniveauet i top, mens priserne er i bund.

Jeg har gennem flere måneder haft et øje på deres hjemmeside, man aldrig haft lejeligheden til at bestille noget over deres site, indtil forleden.

Jeg ringer til dem for at forhøre mig om muligheden for at afhente samme dag som jeg bestiller

Og lang tid skulle man ikke vente i kø før man tilfreds kunne lægge røret på igen og starte bilen.

Under samtalen bliver men gjort opmærksom på at folks GPS'er ikke kan finde den nye vej, og man får endda instruktioner om hvordan man nemt finder frem til dem.

Det der i virkeligheden trækker ned er, da jeg ankommer på adressen, bliver jeg meget i tvivl om det nu er det rigtige sted. Der er ingen reklame og der står INGEN steder at det er Laptops.dk som holder til, før man træder indenfor.

Bygningen ligner mest af alt en lagerbygning med en lille reception til.

Jeg blev sgu en smule nervøs.

Men det skal stadigvæk ikke pille det gode fra firmaet.

Wednesday, July 7, 2010

Reply from Laptops.dk A/S

Tak for de rosende ord.

En lille reception...Vi har 400m2 kontorer det er det samme som 2 almindelige huse :-) Måske småt i forhold til lageret på 1200m2 alt er jo relativt :-)

For at undgå indbrud skilter vi ikke med firmanavnet på adressen, men vi er det eneste firma på vejen. Det kommer dog nok bag på de fleste at vores lokaler er så store og tror så de er kørt forkert.

Kino

BioCity & Cinemaxx = Dårlig cocktail.

Før i tiden var der to forskellige hjemmesider man skulle tjekke før man kunne se hvor den nye film gik.

Så lavede BioCity deres hjemmeside om til Kino.dk, og samlede informationer fra andre selskaber.

Problemet er bare at det er meget upræcist og hvis man endelig skal købe gennem Kino, og man vælger Cinemaxx, så skal man alligevel gennem deres hjemmeside for at det fungere.

Desuden virker bestilling overhovedet ikke med Firefox eller Chrome, givet gør det uhyr lidt brugervenligt.

Kino, er på toppen med henblik på nyhedsfeeds, grafik og informationer.

Så derfor får den 3 stjerner.

Allan Olsen found this review useful

Billigmedien

Kundeservice, billige priser og levering i top

Tilbage i Januar købte jeg en masse DVD skiver samt SD kort.

Efterkort tid lå det i min postkasse.

Jeg har siden da købt flere ting ved dem, og lang tid skulle jeg ikke vente før jeg havde dem på mit kontor i Odense.

Jeg har også haft kontakt til dem pr. mail op til flere gange, og hvergang får jeg et svar jeg kan bruge til noget.

Ingen problemer, super service på de krav jeg stiller til en virksomhed - Dermed ingen anmærkninger..

Danbillet

Aldrig et problem - Altid et smil

Ved Danbillet i Odense har jeg efterhånden gjort en del indkøb når det kommer til fodbold billetter.

Ved danbillet får man hurtigt svar på spørgsmål, som stilles over telefon, mail eller personligt i Overgade butikken.

De er altid venlige og hjælpsomme i butikken hvis der er problemer.

De 5-6 gange jeg har været der har deres serviceniveau aldrig svinget en smule.

Så hvad mere kan man forlange?.

Fynbus

Red miljøet - Benyt offentligtransport...

Men... Der er bare en ting, den "offentlige transport" har ikke nogen produkter som jeg vil købe.

FynBus som for mit vedkommende er mit nærmeste transportselskab, har en masse priser på forskellige zoner, en masse busser i forskellige farver, og selv en masse stoppesteder. Dog kan jeg som normal person ikke sætte mig ind i deres MANGE infomationer som Fynbus har. Nogen steder modsiger de endda sig selv.

Et muligt slagsopslag kunne være.

"Gamle busser, som konstant skal hentes af falck, din rejsetid bliver maks 2 timer forsinket og en brandvarm bus med 500 skolelever på en 30 graders dejlig dag, uden aircondition - Så er det Fynbus du har brug for".

Men tvivler på de vil sælge særlig godt.

Med en pris på 18 kr, for en zone, som kun kan bruges i den bus man køber den i, er det tvivlsomt at jeg vil købe en billet i udkanten af Odense C, betale 18 kr i en rutebil, og på banegården betale 18 igen for at komme videre ind til Magasin. 36 kr for en handle tur, og lige 36 retur når man skal hjem igen.

72 kr om dagen for at benytte et selskab der måske redder miljøet på bedre måde hvis alle kørte i en Opel fra 1985.

Med de gamle busser Fynbus kører rundt i, som oser, så selv Fynsværket bliver misundeligt, tvivler jeg stærkt på at de kan udkonkurrere min transportpris samt udledning af Co2 fra min Peugeot 206+ fra 09'.

Udentvivl 72 kr for at køre til centrum, handle to timer og hjem igen koste det hvertfald ikke.

En køretur til Grænsen og retur kan jeg klare for 118 kr. Hvilket må siges at være en del bedre end Fynbus.

Fynbus har endda kørt med gratis trådløst internet - Når det nu virkede, og er begyndt på at gøre sådan man kan "betale" med sin mobiltelefon, når lortet gider virke.

Overvej derfor kraftigt om du vil støtte et selskab som lever på politikernes råd.

Udentvivl så sparer du CO2 udledning ved at flyve med SAS til Madrid, end at køre i bil.

Men jeg tvivler stærkt på at Fynbus med de gamle busser kan hænge på der, i forhold til normale personbiler.

Bilvask.Nu

Super Kundeservice - Danmarks Bedste ?

Bilvask.dk har uden tvivl landets bedste kundeservice, som både er kompetente, vejledende og rådførende når det kommer til biler.

Mage til service er aldrig set. Man bør jo næsten håbe de køber Fona, eller Elgiganten, det ville der være penge I.

Har snakket med personerne bag Bilvask mange gange, og har altid fået lynhurtigt svar på alt, og rådgivning på sager - Selv en lørdag aften.

Deres leverance er super kompetent

Cdon

Ingen problemer - Hurtig levering

Skulle købe en gammel Dirch Passer film til min far.

Med en hurtig google søgning blev jeg ledt ind på Cdon.com, de havde filmen som DVD.

Jeg bestilte, betalte og næste dag lå den i postkassen..

Mage til sortiment og service niveau er sjældent set i landet her.

Hotmail

Hotmail er udemærket - Men der findes bedre

Jeg husker tydeligt første gang jeg hoppede med på "modenvognen" omkring at have en @hotmail.com eller @msn.com mail.

Dengang hvor Microsoft tilbød folk 2GB lagerplads til betalende kunder hvis man brugte sine 300 MB.

I 2007 da Microsoft skiftede fra Hotmail, MSN osv. til Live.com funktionerne.

Live blev lanceret på sammetid som Vista, og havde cirka samme fiasko som Vista.

Live havde alt for mange time outs, og understøttede langt fra andre browsere end MS's egen.

Microsoft lavede dertil også deres regler om så man ved brug forpligtede sig til at modtage tilbud fra dem, og deres partnere.

Noget jeg var imod.

Idag er jeg "kunde" ved Google Mail (Gmail.com) og er mere end tilfreds.

Med udsigter til 7 GB plads (og voksende endnu) har jeg alt hvad jeg har behov for.

Med Googles Mobile Styresystem til forskellige smartphones osv. er det meget mere simpelt at benytte dem istedet for Hotmail o.lign.

Hotmail får 3 stjerner fordi de har haft fat i det rigtige, og stadigvæk kæmper for det.

DR

DR er mod ytringsfriheden....

Med DR Licens, dårlig service, dårlig økonomi, overforbrug og stadigvæk meget middelmådige programmer må det siges at være uforstående at politikkerne ikke tænker :

"Hov noget er galt her, hvorfor skal de danske personer betale mere og mere i licens når DR brugere flere og flere penge, på noget som ikke bliver bedre?"..

Det må undre mig.

DR Licens som DR har døbt "Multimediestøttelicensen" gives ud fra at være en public service station.

Men dengang 3-500 demostrantor samlede sig foran DR Byen for at gå mod Christiansborg i protest mod DR Licens, var DR sjovt nok ikke gået ud på gaden og filmet, ej nævnt det i deres radionyheder på en af dere 10.000 radiokanaler.

Men TV2 valgte at flyve helikoptoren helt fra Odense for at dække det.

Jeg mener der er noget galt når DR ikke vil vise kritiske indslag om folks holdninger til deres produkt.

Når vi er kommet så langt viser det at samfundet går ind for diktatur, noget som vi ellers bruger mange Miliader på at bekæmpe i Irak.

lion75, Benedikte Schwartz, Janus, Mikael Hansen, Andreas Brandenborg, Rasmus Hochreuter, Olrik Larsen, Sophiaand C.S. found this review useful

DBA - Den Blå Avis

Den Blå Avis var engang....

Sådan kunne anmeldelsen af Den Blå Avis starte, for det er næsten som et eventyr.

For mange år siden var dba.dk, med stormskridt på vej til at blive danskernes fortrukne sted at handle brugt.

De nåede toppen, men er nu på vej mod bunden.

Dba er alt for fokuseret på at tjene penge, istedet for at være brugerevenlige, hvilket er en skam og brand ærgeligt.

DBA gør desuden en alt for svag indsats mod netsvindel, og dette resulterer i enorm stor risici for at blive snydt på netop dba sammenlignet med f.eks. GulogGratis.

DBA er let at finde ud af, men har ikke tilpasset sig grafisk de seneste år, og derfor ved at blive en mindre attraktiv hjemmeside.

Simoneand Henrik Juul Jensen found this review useful

GulogGratis.dk

Danmarks næstebedste brugthandelsside

Gul og Gratis har gennem mange år været et godt sted at lede efter brugte og nyttige sager.

Idag udgør GulGratis.dk, en stor del af snakken, når folk på nettet spørger efter brugte sager.

Gul Og Gratis har formået at brande sig fra Avis annoncer til internettet på ekstrem god vis, og de kræver næsten ingen penge for deres service.

Gul Og Gratis er flot grafisk, og let at finde ud af.

Der er dog stadig plads til forbedringer.

Tellio

Tellio som svindel butik...

Mit kendskab til Tellio, kom gennem et job hvor jeg solgte et produkt for dem, gennem telefonen.

Jeg valgte derfor selv, at tegne et abonnement.

Idag fortryder jeg.

I 2008 var jeg bosiddende i Odense N, alene, jeg havde YouSee internet samt Tellio telefoni.

Da jeg i sommeren 2009 (Maj) skal flytte ind til centrum med min kæreste, gennemgår vi vores begge aftaler med firmaer, og her, fravælger vi YouSee Internet istedet for Fullrate, samt Tellio til fordel for Fullrate's Fastnet.

Dette gøres over mail, hvor Tellio fint bekræfter at jeg nu ikke er kunde mere.

Efter kort tid virker routeren ikke mere, og alt er godt.

Indtil 4 måneder efter. Der kommer der flere skrivelser fra dem omkring jeg skal betale. Jeg overser dem og kontakter dem for at informere dem om at jeg ikke vil betale for noget jeg ikke bruger, og ikke har.

I Marts kontakter deres inkasso selskab mig, fordi Tellio har rykket på dem, jeg forklare min sag, og Inkassoselskabet vælger at sige "Farvel og tak" og sende mig retur til Tellio, "Så kan de selv rodde med det her" udtalte en ellers flink advokat.

d. 24 marts indsender jeg en aktindsigt til Tellio, hvor jeg kræver ifl. persondataloven at få indsigt i alle oplysninger som de har om mig, hvilket gælder regninger o.lign. Jeg gør desuden opmærksom på at brevet bliver gemt og brugt i retten.

Desuden oplyser jeg at ifl. loven skal jeg have indsigten i hænde senest 10 hverdage efter modtagelsen.

Dette sker ikke.

Istedet får jeg en mail fra dem en måned senere, om at jeg endnu ikke har betalt og de derfor har "lukket" mit abonnement ved dem. Jeg skriver straks tilbage og påminder dem om min aktindsigt, og fortæller jeg ikke kan stilles til ansvar for en administrativfejl fra deres side.

Jeg vælger derfor at skrive jeg anser sagen som værende afsluttet hvis jeg ikke har svar retur indenfor otte dage.

Denne kommentar fik sat skub i Tellio, som hurtigt kom og sagde han havde været her og der, og intet fundet, og han tilbød at "opsige" mit abonnement fra d.d. hvilket jeg naturligvis sagde nej til, da jeg ikke vil betale for et årsforbrug jeg ikke har brugt af.

Jeg forklarede ham at jeg ville søge aktindsigt, og sender herom et brev om dette som vedhæftet fil. Og fortalte at hvis jeg ikke fik min aktindsigt nu men at de igen ville snakke udenom ville jeg kontakte forbrugerombudsmanden samt politiet da de så vil overtræde persondataloven.

Endnu afventer jeg svar fra den seneste mail - Men mon dog at jeg får "rabat" ved Tellio, de har nok hårde tider derinde, siden de bliver ved med at bruge SÅ MANGE penge på lønninger og papir på lille mig.

Jeg vedhæfter hermed nogle mails som er foregået på det seneste.. Når jeg har svar i hænde vil jeg naturligvis opdatere her

J.J K, Kitte, Knud Jørgensenand Mikkel found this review useful

3 (HI3G Danmark ApS)

Ubeskrivelige ringe sælgere

Jeg fik rundt idag i Rosengårdscenteret i Odense, og går så ind i 3 butikken først da det er længe siden jeg sidst har kigget forbi 3 efter en dårlig oplevelse jeg havde som tidligere kunde.

Jeg går ind og snakker med sælgeren Simon Holst, og han prøver at tilbyde mig at skifte fra Telia til 3. Jeg er aldrig afvisende for gode tilbud og siger til ham "Lad mig høre dit tilbud".. Han kan så ikke matche abonnementet på mine telefoner (min og kærestens) så vi lader snakken gå over på 4G. Han siger at "Ved Telia må du så have 500 mb data for 49 kr, hvor du ved os kan få 1 GB for sølle 20 kr mere!".. Det lyder jo godt, så jeg spørger "Hvad skal jeg gi'?", han bliver meget fornærmet og siger det er et godt tilbud i sig selv. Jeg forklare at jeg jo ikke gider betale 20 kr mere om måneden + oprettelse hvis jeg er godt tilfreds. Da jeg er ved at gå, siger han at han vil give oprettelsen og jeg fortæller at "Jamen det er stadigvæk ikke nok", så han går ud på lageret og henter 1 cover til min bærbar og tilbyder mig sådan et med i prisen.

Her til er alt gået nogenlunde og et meget acceptabelt bud. Så jeg siger jeg vil gå en tur og komme tilbage. Jeg ringer op til Telia for at opsige vores 2 x 4G men de kommer så med et kontra bud som både er bedre med langt mere data, ny router (Den der boks hvor den laver et hotspot) og til en rigtig fed pris i forhold til 3. Så jeg takker ja og går tilbage og siger at Telia valgte at give et så godt tilbud så vi sagde ja. Men lad os kigge på den nye Samsung Camera og den Samsung Galaxy note. Han virker mere og mere irriteret over det, og begynder så direkte og prøve at afpresse os til at tage den tablet. Da jeg spørger om han søljer oprettelsen på denne kigger han på mig og siger "Du må fandme se at stoppe med det prutteri. Du virker jo satme som en kamelknepper lige nu. De presser priserne ned altid".. Han ser vi begge bliver chokeret hvor hans valg af racistiske ordvalg (Og vi er begge 100% danske både i farve og tale), så han prøver hurtigt at køre det over som en vittighed og siger så "Naturligvis giver jeg den oprettelse". Min kæreste mister lysten til at ville tilbage i 3 igen, så hun skriver en SMS og siger "Lad os sige nej tak og gå", da vi siger vi lige vil gå og tænke lidt over det og vil være tilbage om 3 minutter (da jeg vil forsøge at overbevise om at fortsætte en god dialog) siger han så "Det må I kraftemde selv om" og går straks over til en anden kunde.

I det øjeblik skred vi fra telebutikken.

Jeg bedømmer jer udelukkende ud fra denne sag, og jeg håber i er "mand" nok til at tage denne "klage" eller "bedømmelse" til efterrette i stedet for at få den slettet.

For lad os slå en ting klart - Det her får mig ALDRIG tilbage i 3 igen. Jeg har mistet troen på at 3 kan ændre sig til det bedre. 4 år er gået siden jeg valgt Telia i stedet for 3, og jeg troede virkelig at 3 Mobil ville ændre sig på så lang tid. Men at gå til at blive racistiske og ligeglade med kunderne er jo helt ufatteligt. Hvis jeg bare var det mindste udlænding var Simon Holst blevet meldt for racisme.

Tobias found this review useful

DSB

Kundeservice niveau elendig

Kundeservicen er mildt fortalt, meget elendig ved DSB som både yder service til folk på stationerne og over telefonerne.

Priserne er alt for overskruede, deres IC4 tog's ventetid vil ingen ende tage, og deres priser for mad og drikke er næsten det samme som en stor Whooper Menu på Burger King koster. DSB har internet i togene som fungere halvt og som koster 1 kr pr. minut man er på.

Mange ting peger i retning af at DSB er et selskab som gør mere i at tjene penge ned at yde en god service.

Cimber

Dyrt, Dårligt, Barnligt og uproffesionelt selskab

Ligesiden Sterling gik konkurs blev Cimber Sterling udset til at blive den store vinder i sagen og firmaet som skulle overtage Sterlings store kundekartotek og service. Hvilket dog ikke er sket ?

Cimber Sterling er ekstremt ringe, både på prismæssigt og service mæssigt. Servicen kan ikke hamle op med SAS, og priserne kan ikke klare sig mod Norwegian Air. Så alt i alt et dårligere selskab end det der findes i danmark nu - Kan ikke forstille mig Cimber en fremtid i luftfartstrafik når Københavns Lufthavn til efteråret åbner Terminal 4, hvor kun lavprisselskaber er, da navne som Ryan Air fremgår af rolle listen der.

Cimbers lille nummer med at bestille et tomt fly i norwegian har ikke bare skadet ryet men også kundernes troværdighed til dem. For hvem går det udover når Cimbers Pilot køber 100% af alle pladser til et fly i Norwegian ?.. er det passagere som i virkeligheden skulle med det fly eller Norwegian ?.

- Passagerene er svaret.

Norwegian får faktisk betalt en flyvetur inkl. løn og det hele uden at lave noget som helst.

Terkel Hansen, Simone, Danieland Jens Hansen found this review useful

Overstock

Dårlig Kundeservice Småt udvalg

De spil som Overstock har er for lille et udvalg og for gamle til at det realt kunne have nogen værdi for nogen. Desuden langt de fleste spil kan fås billigere på coolshop.

Deres kundeservice er desuden utilstrækkelig.

Simone found this review useful

Oister

Danmarks bedste mobilt bredbånd

Jeg har testet oister og har derfor lidt at skrive om firmaet, som jeg vil dele med resten af Danmark - Naturligvis.

Internettet er perfekt, både med hastighed og dækning - dets pga. 3 Mobils enorme netværk som Oister kører på, dette giver en stabilitet som kun ses hos 3 mobil og Oister.

Oister er et billigt produkt som yder en rigtig god ikke-kontakt-krævende kundeservice (breve om hvordan produktet er osv.), men når det kommer til kontakt krævende arbejdsopgaver fejler de stort.

Deres medarbejdere jeg snakkede med havde ikke kontrol over hvad deres egne produkter indeholdte og måtte flere gange selv slå op på deres hjemmeside og sætte mig på hold.

Jeg spurgte til forskel mellem Telia, TDC og Oister hvorved de alle sammen kunne fremhæve de ikke kendte de andres priser og hastigheder men at de kørte på 3's net.

Her spurgte jeg ind til procent dækningen osv. på 3's net, hvilket de ej kunne svare på.

Jeg mener hvorfor har de ikke kontrol over hvad der sker på marked og hvordan deres egen forbindelse er selv.

Hvis man skal købe gennem kundeservice lyder det amatøragtigt, men deres hjemmeside udstråler så meget andet end amatøragtige ting. Synd og skam der er så stor forskel for produktet er i og forsig godt.

Den tekniske support var ej noget værd, men det er den jo aldrig uanset hvilket selskab man benytter.

Tuesday, March 9, 2010

Reply from OiSTER

Kære Steffen Friis

Vi er rigtigt glade for de pæne ord om OiSTERs produkt, og er derfor meget kede af dit første indtryk af vores kundeservice, ikke har levet op til dine forventninger. Vi har i de seneste uger arbejdet hårdt på at udvide vores kundeservice med nye medarbejdere, da det er vores ambition at give vores kunder hurtig og god service.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, da jeg er sikker på, at vi kan forbedre dit indtryk af os.

Med venlig hilsen
Katy

OiSTER kundeservice

Energi Fyn

Godt, uden at være prægende

Jeg har haft en del postyr med Energi Fyn, ikke mindst fordi jeg ikke deler deres synspunkt med at betale så ekstreme høje afgiftgebyr for en måned hvor jeg brugte 100 kr strøm Nordjysk elhandel, (første måned fra Energifyn) der får jeg en regning på 1643,32 kr på afgifter.

Jeg kontakter kundeservice pr. mail, og bliver nærmest svinet til af en vikar og bliver kaldt for dum hvis jeg ikke forstod at regningen kun var afgifter.

Jeg valgte at klage over vikaren, intet er sket endnu og Energi Fyn har ikke engang valgt at besvare min mail, eller brev siden da.

Dengang jeg var i energi fyn fik jeg en cirka regning på 500 kr (inkl. afgifter) det passer jo fint eftersom at mit strømforbud er 1/3 del af prisen ovenover.

Deres kundeservice er mangelfuld og dertil er den ikke længere, det er muligt at kontakte dem gennem deres hjemmeside hvorved man kan få svar har jeg måtte sande og det er åbenbart lige så umuligt at få kontakt til de personer som styre virksomheden.

I det mindste leverer de strømmen, med stabilitet og hvis strømmen går er de lynhurtige til at reagere. Det samme gælder lyskurve.

Derfor får de lige en ekstra stjerne, men lad jer ikke snyde af det.

Postdanmark

Mangelfuld kundeservice - god håndtering af pakker

Nu er jeg selv medarbejder af postdanmark, men derfor skal jeg gerne fremhæve sandheden.

Jeg mener at Postdanmark indtil nu har håndteret alle mine pakker korrekt, og leveringstiden har været ganske kort. Jeg vil så sige at jeg har fået leveret en pakke med GLS, og synes det er noget rod at skulle hente pakken på et lager langpokker i vold - Derfor er postdanmark bedre - Pakkerne er altid lige i nærheden hvis man ikke er hjemme.

Desuden vil jeg fremhæve deres track n' trace system er meget langsomt til at blive registeret ved første begivenhed "indleveret til forsendelse" men derefter virker det ubeklageligt.

Deres kundeservice er virkelig en hård nød at knække og jeg mener at de pågældende ledere af kundeservice bør dele fyresedler ud og tænke mere på kvalitet og god oplevelse fra kunden end at behandle kunden på den mest groteske eller sure måde.

Hvis man som medarbejder sidder i telefonen og er morgen sur, er man ikke god nok til jobbet - Så få andre ind som gerne vil lave en god service.

Selve transport-delen er ganske fin
Kundeservicen trækker ned.

Michael, Anders Jensen, Tina Krogh Rasmussen, Pia R.and cjs found this review useful

Bilka

mangelfuld webshop - forkert rådgivning

Deres website er til at lukke op og *biip* I.

Jeg var i bilka igår og købe en gammel reperationsvare som kostede 2100 kr, jeg fik at vide det var den samme som var udstillet til 2999 kr.

Det ganske fint tilbud ville jeg mene så jeg køber den, og kommer hjem - Skal siges at sælger bekræftede som der stod på kassen at der var Windows 7 licens (og forudinstalleret på) så det var jo fint.

Jeg kommer hjem sætter den til for min kæreste - en gave til hende, og den starter Windows Vista opbakningen.. Jeg tænker "Hvad pokker jeg opgradere da bare lige når jeg kommer ind på computeren" men her kommer det sjove - for jeg kunne ikke bruge den uden at indsætte en orginal CD-kode - den Windows 7 som sad på computeren var ikke en Vista licens og kunne ikke bruges.

Desuden var Windows Vista'en på engelsk og kunne ikke rettes

Derfor måtte jeg selv formatere og installere Windows 7 i computeren hvorved det går korrekt ind.

Så godt man er under uddannelse til IT Supporter og Datatekniker ellers havde jeg været på den.

Hvis en anden havde købt den, ville man have været i alvorlige problemer, jeg har også tænkt mig at klage over det, men undre mig over hvorfor Bilka ikke lever op til deres egne ord istedet for at få en negativ omtale bagefter ?

Jacob found this review useful

Tuesday, June 1, 2010

Reply from Bilka.dk

Hej Steffen
Beklager din dårlige oplevelse med dit køb. Selvom det er en reparationsvare skal du selvfølgelig have det du har betalt for, og tingene skal fungere. Det er også vores mening at servicen skal være i top og vores kunder glade for deres køb.
Det var godt du selv kunne løse problemet, men en anden gang er I meget velkomne tilbage i Kundeservice, så kigger de på problemet for jer.

Venlig hilsen
Serviceguiden - Bilka

CPH

Fornem kundeservice

Ringede for at forhøre mig om plads forhold i lufthavnen og blev rådgivet til at bestille med det samme, og fik besvaret mine spørgsmål om sikkerhed i lufthavnen og om håndbaggage på en professionel og positiv måde.

En af de sjældne perfekte kundeservicecentre der findes i Danmark - Både velinformerede, velvidne, friske, søde og professionelle.

SAS

Udemærket service

SAS har en udemærket service pr telefon, og priserne var sådan set bedre end lavprisselskaberne.

Servicen inde i flyet var langt bedre end dengang jeg rejste med Sterling, næste gang jeg skal flyve betaler jeg gerne 500 kr mere for at flyve med SAS , deres check-in går generelt også bedre, hurtigere og mindre smertefrit.

Steffen Friis´ profile

profile image of Steffen Friis
Steffen Friis
Reviewer
Male, 1990
Odense V, Denmark

About

Data- & Servertekniker, IT Supporter og arbejder ved Telia. Tidligere ansat ved TDC Mobil.