Martin Rossens profile

Reviews (8)

Av-Cables.dk

Hurtig levering

Hurtig levering

National Express

Level of service is not as expected

We booked a return journey from Stansted to Victoria station. On the day of our travel we were informed of an accident occurred on the freeway which would make our 1 h trip to a 4-5 h trip. So the National Express representative said that we would be better off taking the train (at 2x times the cost of our already purchased ticked to the coach) as they couldn’t even guarantee that the coaches would make it in the 4-5 h.
As the train was considerably more expensive we tried to get our money back from National Express with no success.
They did however offer a 50 % discount on our next fare, but I won’t be using that any time soon.

Kirill Ryzhov found this review useful

Lagersport

Utroværdig lagerstatus

Deres lagerstatus er meget meget utroværdig og der gives først en melding omkring manglende vare dage efter det er bestilt.

Elgiganten.dk

Sløjt!

Det er ret skuffende at man bestiller BF3 med release i dag og forventer derfor at den også ankommer på udgivelsesdagen... Men mit track and trace nummer viser at den pt ikke engang er kommet ud af BRING's modtagelsesområde...

Der står også pt på hjemmesiden at afsendelsesdatoen var d. 25. hvilket heller ikke var tilfældet...

Coolshop

Sløj oplevelse med PS 4 bestilling

Bestilte en PS 4 tilbage i vinters og får så bekræftelsen senere (og efter mange mails frem og tilbage) på at jeg modtager den på releasedagen. Efterfølgende sker der så en fejl i leverancen fra Coolshop således at tilfældige mennesker på ventelisten får tilsendt en PS 4. Man må selv tage kontakt til Coolshop for at få afklaret hvorvidt man stadigvæk er sikker på at få sin på releasedagen og får at vide at grundet en fejl er man ikke. Man er dog lovet en ugen efter.

Da den så ankommer ugen efter er den noget sløjt pakket ind og er ikke i original indpakning som den fremstår i butikkerne. Ydermere er den leveret med engelsk strømstik. Det viser sig så at den tilsendte PS 4 er defekt og er derfor blevet sendt tilbage. Jeg har endnu ikke hørt om de har modtaget enheden og hvad tidshorisonten er for en erstatning.

Egentlig er Coolshop normalt gode til både levering og på prisen men i denne sag har infomationsniveauet været usammenhængende og det generelle serviceniveau lidt til grin!

AV-Connection A/S

Hurtig levering

Hurtig levering dagen efter bestilling!

avXperten.dk

Hurtig Service

Hurtig levering af de bestilte emner

Spartoo

Super Service

Købte et par Converse Sko. Ankom efter 5 dage uden nogle problemer. Stort udvalg og billige priser.

Martin Rossens profile

profile image of Martin Rossen
Martin Rossen
Reviewer
Male, 1986
Esbjerg, Denmark

About