DanielBs profile

Reviews (6)

Fullrate A/S

Fin hastighed, dårligt hardware, under middel support, ingen mulighed for VoIP uden for Fullrate

Hastigheden er som annonceret.

Problemet med Fullrate er den dårlige kvalitet af deres hardware. Jeg har i en årrække haft en af deres D-Link-routere, som crashede løbende. WiFi på den var helt umuligt (crashede konstant og/eller mistede kryptering så mit netværk var åbent for alle), så jeg brugte en anden wifi-router til at få wifi i lejligheden.

Efter denne router begyndte at crashe seriøst, fik jeg en omgang support, som til sidst endte med udsendelsen af en ny router — en Zyxel.

Denne router er endnu værre end den forrige, i og med at den glemmer sin wifi-konfiguration op mod 15 gange om dagen (genkonfigurerede den tolv gange i går — ja, jeg talte). Min bror har også Fullrate, og er også "pissetræt" (som han siger) af sin "lorte-router".

Det eneste positive er at Zyxel-routeren dog ikke crasher totalt ligesom sin D-Link-forløber. Jeg kan stadig nå ind fra arbejdet til min stationære computer. Dog er jeg nu tvunget (indtil jeg finder en anden internet-udbyder) til at slæbe min bærbare computer rundt med mig hele dagen, da den kun har wifi, og det er helt umuligt at nå den udefra, når nu Zyxel-routeren crasher wifi max to timer efter jeg har forladt lejligheden.

Det skal så lige toppes med at alt dette besvær også skal koste penge, åbenbart. For når deres router er helt igennem elendig, får man til sids tilsendt en ny router. Når man nu ikke lige har mere tid end som så (jeg er personligt selvstændig) til at knokle med Fullrates problemer med at levere deres service, kan det være svært at nå at udskifte hardware og returnere det gamle hardware i tide. I tide er så noget arbitrært opfundet noget fra Fullrates side, idet de tilsyneladende mener at de gør én en tjeneste ved at sende en ny router, og man bliver så bonnet (uden advarsel) for kompensation af ikke-tilbagelevert udstyr og rykkergebyrer. Jojo, det manglede da bare, når man nu som kunde får lorte-hardware, der ikke virker, og bruger timevis (jeg fakturerer selv 975 + moms) på at få det til at virke, og til sidst også skal knokle med hardware-udskiftninger.

Jeg har igennem mit supportforløb gjort alt jeg kunne for at være eftergivende og hjælpsom, men det står nu klart, at der ikke er noget at komme efter.

Jeg kan absolute ikke anbefale Fullrate til nogen.

UPDATE: Og det tog lige fire minutter fra jeg skrev denne anmeldelse til at mit wifi døde.

Trustpilot

Fjerner dårlige anmeldelser på anmodning af den anmeldte

Overskriften siger det hele. Anmeldte en virksomheds service dårligt, og efter henvendelse fra denne virksomhed blev min anmeldelse slettet fra trustpilot.dk

Friday, May 25, 2012

Reply from trustpilot.dk

Hej Daniel,

Tak for din kritik.

Jeg kender ikke til detaljerne i sagen og hvorfor din anmeldelse er blevet fjernet. Enhver virksomhed kan rapportere en anmeldelse, hvorefter vi undersøger sagen og vurderer ud fra vores retningslinjer. Når man anmelder skal man give en begrundelse - det kan være simple ting som ulødigt sprogbrug eller at anmeldelsen er givet til den forkerte virksomhed. Men en virksomhed kan også påkræve at se dokumentation for et kundeforhold. I disse tilfælde tager vi kontakt til anmelderen, og hvis ikke vi kan være sikre på at personen er kunde fjerner vi anmeldelsen.
Det sker både for at beskytte mod falske anmeldelser fra konkurrenter, men også for at øge kvaliteten af anmeldelserne generelt.

Håber det giver mere forståelse for hvorfor din anmeldelse er blevet fjernet.

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

Postdanmark

Sød levering

Fik endnu en pakke fra Soffyan... Eller noget, der lyder ligesådan. Sorry, Soffyan, hvis jeg ikke kan skrive dit navn! Han er i hvert fald verdens bedste postbud, og han leverer altid pakker til mig på arbejdet, og jeg møder ham på vej til job nogle gange. Postdanmark leverer altid til tiden, det er tre stjerner, de sidste to er fordi jeg har verdens fedeste postbud :)

Computerland

Supervenlig betjening

Svarer kl. halv ni om morgenen, når man skriver for at annullere en bestilling, når man lige har overvurderet budgettet for måneden :) Kan ikke evaluere på levering, da jeg jo annullerede bestillingen, men prisen var 10-4, og hvis resten ellers er som deres kundeservice er der ingen anmærkninger :)

Getmore

Stadig ingen dikkedarer

Har nogle aber dabeis ift. produktet, men Getmore er ikke OCZ, så det må blive et andet forum. Getmore er perfekte, når det kommer til ét produkt, én leverance.

PC Huset

Hej hej. Ja, jeg vil sådan set tillade mig at "anmelde" ved en kopi af den mail, jeg sendte til Pc-huset, min bankrådgiver, DIBS og edbpriser.dk, efter at være blevet udsat for deres fuskermetoder:


Til

PC-Huset
Østerbrogade 6F
9670 Løgstør
CVR 27125611

samt kopi videresendt til rette vedkommende hos EDB-Priser og PBS, og desuden min bankrådgiver, [min bankrådgivers navn].

Vedr. ordre nr. 27622, afgivet tirsdag d. 18. september online hos pc-huset.dk.

Med ordreforløbet til primær grund, herunder bl.a. PC-Husets flertydige og falske oplysninger om på samme ordre tre (3) forskellige, og alle - bekræftet af PostDanmark - ugyldige Track&Trace-numre (06548207089DK, 06548207163DK, 06548207248DK), annulleres hermed denne ordre.

Transaktionen på DK-NOTA 27622 pålydende 4011 kr., trukket for den førnævnte, per dags dato endnu ikke afsendte ordre #27622, og dermed i strid med dansk lovgivning om e-handel, kræves hermed refunderet øjeblikkeligt til konto [mit kontonummber] hos [min bank]. Foretages denne refusion ikke øjeblikkeligt og registreres hos [min bank] senest førstkommende mandag kl. 15.00, vil undertegnede kvittere med en politianmeldelse jf. førnævnte overtrædelse af dansk lovgning om handel på internettet.

Med venlig hilsen [mig]Sagen endte i øvrigt fint efter denne mail - jeg fik godt nok først pengene tirsdag, men de blev returneret.

Men summa summarum: disse folk er IKKE troværdige handelsdrivende! Hold jer langt væk!

Hoder Jensen, Jørgen O. Sørensen, Lasse, Simon Johansen, Bent Holm Madsenand Morten Lassen found this review useful

DanielBs profile

profile image of DanielB
DanielB
Reviewer
Male
Denmark

About