O.E.Ms profile

Reviews (11)

Youread

Ingen problemer, - som det skal være

Bog modtaget prompte

Cinemagic

Modtaget dagen efter

sådan :-)

64gb SD-kort

Campingshop

Lige ud ad landevejen

Leveret uden problemer

Elgiganten.dk

No problems..

No problems..

Bilka

Galaxy tab 2 10.1. Vildledende beskrivelse

Ovennævnte tablet fås i to versioner, der benævnes hhv. 'Galaxy tab 2 wifi' og 'Galaxy tab 2 (3G)'. Det var sidstnævtne jeg var ude efter.

Hvad betyder det når man i daglig tale omtaler 3G-nettet, eller bare bruger ordet 3G? Efter min mening betyder det at en tablet kan bruges trådløst via sendemasterne fra TDC, Telenor osv. og at man dermed kan opnå dataforbindelse 'på farten'.

Ovennævnte tablet indeholdt en beskrivelse, der specificerede at 'Opkaldstid' på 3G-nettet var xxx minutter. På basis af noten om opkaldstid (3G) antager jeg at der er tale om 3G-versionen af tabletten. På prisskilt og på det kort man tager med til kassen står der bare 'Galaxy tab 2 10.1'. Altså ingen konkret specifikation af hvilken af de to modeller der var tale om. Heller ikke den helt konkrete modelbetegnelse (GT-P5110 (wifi-version)/ GT-P5100 (3G-version).

Da jeg kommer hjem opdager jeg at det er wifi-versionen. Desværre først da jeg har pakket den ud.

Jeg returnerer til Bilka og får herefter en meget lang diskussion med en servicemedarbejder, der fortæller mig at 3G ikke pr. automatik betyder at man har dataadgang via det mobile net.

Efter en lang lang diskussion med servicemedarbejderen, - der efter nogen tid godt kan forstå¨at min indvending, og desuden 2-3 telefonopkald til salgslederen for elektronik, går de med til at tilbagebetale mig beløbet.

Begrundelsen er vildledende beskrivelse og forståelsen af hvad teksten 3G helt konkret betyder.

Da jeg havde åbnet kassen havde jeg forinden tilbudt jeg at betale 100,-, da Bilka jo ikke kan sælge varen til fuld pris. Og det bliver så slutresultatet.

Jeg giver 3 stjerner. Trods alt får jeg næsten alle pengene tilbage. De 100,- betaler jeg fordi jeg burde have været opmærksom på at kassen med tabletten havde teksten 'wifi' påtrykt og derfor burde have undladt at åbne æsken.

05/12/2012:
Tak for svaret til Bilka nedenunder. Jeg fik desværre ikke den korrekte tablet med hjem, eftersom denne slet ikke forhandles af Bilka. Så jeg kan ikke sige at jeg er tilfreds, men dog tilfreds med at det 'kun' kostede mig 100,- i forhold til at Bilka's udspil var 300,-.

Jeg vil anbefale Bilka at anvende produktets præcise identifikation af modellen. I dette tilfælde hhv Samsung GT-P5100 og Samsung GT-P5110. Dette fremgik ikke, hverken af produktspecifikationssedlen, af min kvitterede købsfaktura eller af lagerudleveringssedlen.

Man har derfor ingen jordisk chance for at vide hvad man køber, endsige kontrollere at det er korrekt vare man får udleveret fra lageret.

Jeg skal tilføje at jeg checkede at tabletten havde 3G-adgang via en opstillet berøringsfølsom skærm, hvor www.bilka.dk kunne tilgås.

Men her lander vi så igen i forvirringen omkring hvad det betyder når man siger om en tablet at den har 3G.

Samsung støtter mig i min opfattelse idet GT-P5100 i Samsungs varetekst benævnes 'Samsung Galaxy TAB 2 (3G)'. Det var den model jeg troede jeg fik med hjem, for den har nemlig det jeg skulle bruge.

Bilka, Vejle er efter min mening ret isolerede i opfattelsen af hvad 3G betyder på almindeligt dansk. Det er helt gængst at bruge betegnelsen 3G , når man skal beskrive om en tablet kan anvendes med SIM-kort til internetadgang på det mobile net.

Wednesday, December 5, 2012

Reply from Bilka.dk

Hej O.E.M.

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse.

Jeg vil gerne beklage din oplevelse og jeg er glad for at læse, at I fandt en fornuftig løsning på fejlen, så du kunne få den rigtige version af tabletten med hjem.

Jeg kan godt se problematikken i det, du beretter om. Ved mere komplekse produkter som elektronik er klar kommunikation alfa omega for at vejlede vores kunder bedst muligt. Og her vil oplevelser som din bidrage til at vi hele tiden forbedrer os, hvilket jeg er sikker på varehuset nu også har taget til efterretning efter din tur derud igen.

Jeg håber, du er blevet glad for tabletten.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner
Louise
Bilka.dk

Lido

Trivielt ringe prissætning

- når man tror en billet koster f.eks. 80,- hvorefter man så bliver afkrævet 5,- i billetkøbsgebyr(!) og derefter 1,72- i kreditkortgebyr.

Billetkøbsgebyr, - hvad fanden er det for noget? Og kreditkortgebyr, - skal man betale for at betale? Og hvad mon egentlig prisen så er for noget? En rent teoretisk størrelse?

Og det er da helt utroligt som det påfører biografen ekstraomkostninger at man selv bestiller og printer sin billet og derefter selv sørger for at pengene overføres til den. Hold da op hvor ville det være meget billigere hvis man stillede sig i køen til den personlige ekspedition sammen med de andre og derefter enten langsommeligt fandt småpengene frem fra lommernes gemmer eller også smed en tusse på bordet som der så skulle gives tilbage på.

Biografen går i små sko, hvis man tror det efterlader tilfredshed når man bliver snydt på en fejlinformeret pris.

MEDION

Bondefangeri (Ændring: Jeg tog fejl, alt er OK)

Og i dag fik jeg så min garanti-reparerede medion akoya retur

Foreløbig: fortsat meget fin anmeldelse af medion, mest fordi jeg fik mine fordomme afkræftet grundigt. PC'en er repareret og fungerer fint. Som det kan læses nedenunder, - dette er nu den 3. kommentar, adskilt med ---------

Jeg køber medion igen....det står fast.
-------------
Nedenstående, - efter ----------- skrev jeg først. Det har jeg nu ændret, - jeg tog fejl.

Jeg fik mail fra medion om at de efter min protest nedenstående, havde besluttet at reparere min PC på garantien. Derfor har jeg, - som lovet, ændret min vurdering til 4 stjerner, og bemærker derfor også at medion i mine øje genvandt min fulde tillid, og lidt mere måske endda, fordi de åbenlyst 'lyttede' til mine indvendinger.

Undskyld til medion.

(Den samlede kommunikation og service hermed er dog noget forvirrende og ikke præget af klare budskaber, derfor får medion kun de 4 stjerner. )

Jeg har en bærbar medion herudover, som nu også er ca 3 år gammel, og fungerer upåklageligt. Min tillid til produkterne er hermed intakt, og min tillid til garantien er genoprettet. Trods alt er min PC jo 3 år gammel og skal alligevel skiftes ud inden for et år. Det kunne meget sandsynligt blive en ny medion...:-)

------------ (oprindelig tilbagemelding følger nedenfor:)
kan jeg kun supplere med, - selv om min 'sag' endnu ikke er færdig. Jeg kan genkende mønstret fra andre beretninger.

Min PC er knap 3 år gammel (heldigvis, værdien er jo så begrænset). Men den fungerede ikke mere så med stor glæde over den 3 års garanti sender jeg den til reparation gennem Aldi, Kolding (som yder fin service i øvrigt). Så går der ca 2-3 uger, jeg hører intet, men logger ved et tilfælde ind på 'mymedion'. Og her ligger der sørme et brev hvor der står at PC'en er beskadiget på grund af 'uhensigtsmæssig brug', hvorfor garantien ikke dækker. Og naturligvis: PC'en var ikke beskadiget inden afsendelse, og har kun været anvendt til normalt brug af en PC. Hvad ellers..? Nå, so what, jeg havde jo alligevel afskrevet den, - men det er først nu bondefangeriet opstår. For jeg vil naturligvis gerne have den tilbage, men det kan jeg ikke medmindre jeg betaler ca 350,- (og formentlig fragt?), for nu har medion jo anvendt tid på at beskadige min PC, så garantien ikke dækker, hvilket de naturligvis skal have penge for. Det synes at være logikken i hvert fald..

Jeg kan også få PC'en repareret, det koster knap 2000,- (nyt grafikkort, nyt DVD-drev + PC-Reparatur, main board). Og det vil jeg naturligvis ikke betale for det er mere end PC'en er værd. Desuden ved jeg at grafikkortet intet fejlede inden afsendelse, så min tillid til medions evne til diagnose kan ligge på et meget lille sted. Jeg har nemlig prøvet at bytte grafikkortet med et fra en anden PC,

Under alle omstændigheder: Min PC fungerer ikke og jeg kan heller ikke få den retur så jeg selv kunne skifte bundkortet formedelst ca 3-500,-. Det er nemlig der problemet er, er jeg ganske overbevist om.

Medion er ganske enkelt skod, det gælder produkterne og det gælder medarbejderne. De er flabede og inkompetente i deres kommunikation. Og de magter ikke at reparere en PC, endsige diagnosticere den.

Jeg har sendt en mail om at PC'en ikke var skadet ved afsendelse, - jeg gætter på at svaret jeg får vil være en påstand om at de har billeddoko på at den var skadet ved ankomst. (Som en anden, nedenfor).

Medion er skod!! Jeg er enig. Hvis sagen mod forventning falder positivt ud lover jeg hermed at jeg melder positivt tilbage her..

Lars Sørensen found this review useful

Drabant22

Sådan!!

skal det bare gøres. Et sejlersite for Drabant22-ejere. Velsignet.

Aarstiderne

Fremtiden

er begyndt for mange år siden oår Årstiderne. Vi har nu været kunder i over 10 år, hvor vi har fået masser af frugt og spændende nye grøntsager masser af opskrifter og ideer leveret lige til døren hver eneste uge. Hvornår mon den øvrige dagligvarehandel finder på noget der kan matche?

Det helt væsentlige i konceptet er kreative, afsindigt velsmagende opskrifter, videokøkken osv. kombineret med høj kvalitet.

Man får dækket sit behov for grøntsager, for naturligvis spiser man det når man nu har købt det. Sundt. Man får afprøvet masser af spændende opskrifter uden man behøver købe ind, for man har jo fået leveret til døren. Man kan skifte kasse fra uge til uge. Man kan prøve de øvrige koncepter, f.eks. måltidskasserne. Og man kan få lækre flæskestege til jul og andre gode ting. Og nej jeg er ikke hverken ansat eller på anden vis tilknyttet aarstiderne.

Konceptet er simpelthen fremtiden, - fremfor Bilka-helvedet hver fredag eller indkøbsmareridtet med to-tre overfyldte plastposer ud til bilen. Inden man kører hen til næste butik, samme helvede, gennem kassen med stabler af varer op og ned i kurven og op og ud i bilen.

Kvaliteten hos aarstiderne? Jo vi har da også måttet reklamere nogle gange. Efter min opfattelse langt færre gange end når man kommer hjem med varer fra et supermarked og opdager en beskadiget vare. Og man har ikke noget cirkus hos aarstiderne med at finde bon osv. for at få refunderet penge. Det foregår som tillidssag via en mail el. telefon.

Det er simpelthen let og behageligt. Man sparer masser af penge på ikke at skulle køre på indkøb og man sparer masser af tid fordi det bare går automatisk. Til gengæld er varerne lidt dyrere, men jo også af god kvalitet. Det er nødvendigt når det er via nettet.

Fuldt hus herfra...

Nadia Angelica Lambaa found this review useful

Cykelpartner.dk

Som det skal være +

+ skyldes at der var lagt to bolsjer i kassen :-)

ellers ingen kommentarer, alt er som det skal være, hurtigt effektivt osv.

Største problem er at identificere de rigtige reservedele på hjemmesiden, når man ikke er ekspert i cykeldele. Hvornår kræves samledel til kæde, kasser de konkrete klinger nu også til min cykel osv..

Alt passede og cyklen fungerer fint, men det er nogle gange mere helt end forstand, hvilket ikke er nogen anke mod Cykelpartner, men mod nethandel generelt. Bedre, præcise billeder hjælper.

Debusy

Billigst og hurtigst

og ingen indvendinger af nogen art. Det kan ikke gøres bedre.

O.E.Ms profile

profile image of O.E.M
O.E.M
Reviewer
Denmark

About