Dennis´ profile

Reviews (5)

Workoutshop

Perfekt

Gik hurtigt og til en god pris.....

Coop

Dårligste service man kan få

Købte en motion cykel, Den virkede ikke fra første dag. Skrev til dem på mail i flere uger og fik den samme stanard mail tilbage hver gang . Vi har travlt for tiden men vi arbejder på din sag... Efter 3 uger fik jeg nok og ringede til dem, det tog mig 20 min. før jeg kom igennem til en service arbejder. Hun sendte mig så nogle nye dele til cyklen. Jeg har brugt 2 timer på at skille den ad og montere de nye dele på cyklen, men den virker stadig væk ikke.... Det hele har været et stort latterligt forløb, og varen har aldrig virket. 700 kr ud af vinduet, gider ikke engang at kontakte dem mere da det er alt for indviklet.... LAD VÆRER MED AT HANDLE HOS DEM

Søren Poulsen found this review useful

bodyman.dk

dårlig smag for mange penge.

Købte 2,2 kilo protein pulver for 599 kr.
Der stod i annoncen at smagen og indholdet var det bedste protein pulver man kunne købe, tværtimod. Jeg har trænet i 20 år og købt kilo vis af forskelligt protein pulver igennem årene, det jeg har købt hos jer hedder eas whey og i roser det til skyerne på jeres hjemmeside, smagen er total syntetisk og virkningen er elendigt, falsk markedsføring og ringe kvalitet for så mange penge....

Thursday, August 25, 2011

Reply from Bodyman.dk

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse af vores varer og webshop.

Vi har en del kunder der er meget glade for EAS Whey, der er selvfølgelig også folk der i stedet foretrækker Bodylab, eller nogle af de andre mærker vi fører. Smag er jo meget individuelt.

Jeg har netop læst vare teksten igennem, og vi fortæller kort: at EAS er et verdenskendt mærke, at proteinpulveret har en BCAA aminosyrerprofil og at det indeholder et lavt antal af kulhydrater.
Jeg har svært ved at se, hvori teksten vi "roser" produktet til skyerne.

Hvad angår virkningen af proteinpulver, så vil det altid være umuligt at mærke nogen større virkning efter brug i 7-8 dage (som er tilfældet her) med mindre det indeholder ulovlige stoffer. Vi sælger kun fuldt lovlige produkter, der er godkendt af de danske fødevarer-myndigheder.

Mvh Bodyman.dk

SmartCap.dk

skuffende

Syntes billedet snød, blev skuffet da jeg tog den ud af emballagen, pas formen er dårlig. Ikke tilfreds

Thursday, August 25, 2011

Reply from SmartCap.dk

Hej Dennis, vi er rigtig kede af og høre om din oplevelse. Hvis du skriver til os omkring dit køb så finder vi varen og checker billedet. Husk du har 14 dages fuld returret og skulle dit køb have overskredet dette finder vi naturligvis stadig en løsning. Mht pas formen er det meget individuelt hvordan en hue/hat sidder - men igen - giv lyd og vi finder en løsning.

Mvh/Smartcap

Fitness World

Haderslevs center leder [navn] er en katastrofe

Har lige meldt mig ud pga. hende, jeg er blot en af mange der har forladt det center pga. hende.... Hun er altid sur, hun burde ikke arbejde hos jer,
hun har ingen situations fornemmelse med kunderne desværre, i har mistet en del kunder indtil videre og burde stoppe hende.
Jeg har 1,5 måneds træning tilbage hos jer, dem beholder i bare...
Hilsen en af de mange som har forladt jer pga. [navn] , hun er jo helt blank i hovedet

Dennis´ profile

profile image of Dennis
Dennis
Reviewer
1973
Haderslev, Denmark

About