Christian Tofts profile

Reviews (3)

SmartGuy.dk

Første, men ikke sidste gang! Kunne ikke forvente mere

Bestilte en trøje torsdag morgen, som jeg skulle bruge til gave fredag aften. Jeg bestilte levering med PostDK, men kom i tvivl, hvorvidt det var hurtigere at bruge GLS. Ringede derind, og en utrolig sød medhjælper fortalte mig, at det var fint som jeg havde gjort det - desuden arrangerede hun, at ordren blev fremrykket og pakket med det samme, så jeg modtog den fredag morgen. Dog kom SMS'en omkring pakkeudbringelsen først efter budet havde været her, men det er småting :-)

Humac A/S

Rigtig god service med mangler

Jeg havde en Airport Express til reparation. De tog den gladeligt ind og sendte den til reparation, og jeg fik at vide, at den ville komme igen mandag/tirsdag. Så langt så godt...

Men den kom først torsdag, og da den kom, havde jeg blot fået en ny - jeg kunne ikke få at vide, hvad der var galt med den gamle. Det ville have været rart at vide!

Superstar.dk

Kanon netshop!

Jeg bestilte et ur tirsdag aften og havde det torsdag. Det er rigtig fedt man kan sms'e og få svar forholdsvis hurtigt. Dog prøvede jeg at ringe 3-4 gange uden der var nogen der tog telefonen. Ellers rigtig god butik! Keep up the good work, og jeg vil handle mere fremover :)

Christian Tofts profile

profile image of Christian Toft
Christian Toft
Reviewer
Denmark

About